Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από stephanos »

2 πράγματα μπήκα να γράψω (να κάνω και το χατήρι του che, αν και αυτός δεν έκανε το δικό μου):

1. Joshua, σου ζητώ συγνώμη εκ μέρους όσων σε πρόσβαλαν και σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις. Έχεις αποδείξει ότι και μπάλα βλέπεις και τον ΠΑΟΚ αγαπάς, απλώς επιλέγεις ασυναίσθητα να μοιράζεσαι μαζί μας τις λύπες, αλλά όχι τις χαρές (όσο μικρές κι αν είναι). :D
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν 2-3 μέλη (με ελάχιστα τοστ) που έχουν βγάλει μόνο γκρίνια εδώ και ένα-δυό μήνες, γκρίνια χωρίς επιχειρήματα και η συσσωρευμένη τσατίλα έπεσε πάνω σου, χωρίς να φταις. :roll:

2. Στο προηγούμενο τοστ μου έγραφα:
stephanos έγραψε: Καλά πάμε, τέσσερις μεταγραφές και δεν έχω διαβάσει μία σοβαρή ανάλυση από δημοσιογράφο (που, ναι, μεταξύ άλλων, ΑΥΤΗ είναι η δουλειά τους, όχι να πετάνε ονόματα στον αέρα μπας και κάτσει κανένα) για το παρελθόν των ποδοσφαιριστών αυτών, για τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους, για τους λόγους που φεύγουν από τις ομάδες τους και έρχονται στην Ελλάδα.
και πριν αλέκτωρ λαλήσαι, έρχεται ο Σταύρος Κόλκας και κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ και για τους δύο παίκτες, κυρίως για τον Σλοβάκο. Μπράβο ρε Σταύρο, κέρδισες πολλούς πόντους στην εκτίμησή μου.

ΥΓ: Δεν νομίζω να πέταξε κανείς στα ουράνια με τα δύο ονόματα, δεν τους ξέρουμε καθόλου τους παίκτες. Απ' ότι φαίνεται ο Μακ αποκτήθηκε για βασικός᾿ θα προτιμούσα κάτι καλύτερο (ή πιο γνωστό) εκεί. Τουλάχιστον ελπίζω στο σέντερ μπακ να μήν τσιγγουνευτούν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτο το πεσιμο στον τζοσουα ειναι απαραδεκτο ο ανθρωπος μιλαει με επιχειρηματα ΠΑΝΤΑ,εγω προσωπικα 9 στις 10 φορες διαφωνω μαζι του αλλα παντα προσπαθω να ειμαι κοσμιος.
Τωρα αν καποιοι μπηκατε να κανετε πουτανα το φορουμ βριζοντας ανθρωπους που κανουν συζητηση ολη τη χρονια εδω μεσα καλο ειναι να πατε στο καλο.

Υ.Γ Ρε φουστη τζος οπως εγραψε και ενας φιλος πριν μερικες σελιδες για την περιπτωση του λοπεθ που τον εκραζες εσυ και ο παρολος περσυ και εμεις προσπαθουσαμε να δουμε θετικα την περιπτωση :mrgreen: ελπιζω φετος να πεσεις εξω με τον σλοβακο για να εχουμε κατι να συζηταμε το χειμωνα.
Αν και νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση δεν εισαι τοσο κατηγοριματικος οσο στου ισπανου.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Mapogo έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:
Mapogo έγραψε:Είμαστε κάτω από βάζελο σε ποιότητα ?!

Τωρα για μενα ναι.....ο βαζελος καταρχην ειναι ετοιμη ομαδα...
Αυτό ναι , δουλεμένη κ δεμένη ομάδα .

Σε ποιότητα όμως δεν νομίζω.

Πόσοι απ το ρόστερ του βάζελου θα χώραγαν στον ΠΑΟΚ ?
Μπεργκ,Σιντεφελντ,Νανο,Πρανιτς,Μεντεζ,Καρελης,Ζεκα..
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

MANIAKOS έγραψε:Δεν ξερω....θα φανει αλλα δεν το πιστευω....δε βλεπω κανεναν ηγετη μπροστα...εκτος αν βγουν αυτοι ή ερθει κπς.....

ποσοτικα κανονικα ουτε χαφ πρεπει ν απαρπυμε τωρα..
ξεκκοληστε με τους ηγετες ρε,,,φετος ηγετης στον ΠΑΟΚ θα ειναι το συνολο ολο...μαζι και ο αγγελος με τον παμπλο...ηγετες και ηγετες τελειωσαν αυτα....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

obanebane έγραψε:
K_geo έγραψε:γιατι τον πηρε ο γαυρος που κανει καθε χρονο μεταγραφαρες και μας βαζει τα γυαλια με την σουπερντουπερουαου μπαλα που παιζει. τι γιατι;

Και ομως απο το ενα ημιχρονο που ειδα σημερα του Κασαμι εμεινα με το στομα ανοιχτο,ο τυπος ειναι θεριο δουλευει και τα δυο ποδια και οι μεταβιβασεις του ειναι αριστες.
Δε ξερω αλλα εμενα με εντυπωσιασε.
ναι μπανε. δεν εννοω αυτο.

και οντως τουτος ο κασαμης πολυ πιαθνό να βγει πολυ καλό παιχτακι, αλλα ξεκιναμε με λαθος βαση, καθως συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια. δεν εχουν καμια σχεση απο σωματοδομη μεχρι βασικα χαρακτηριστικα οπως θεση και ρόλος...

υγ: σεντερ μπακ ειναι μεγαλη ιστορια. πρεπει να παρουμε ενα καλο. ενα πολυ καλο. με αψογες τοποθετησεις, δυνατοτητα να καθοδηγει την αμυνα αλλα και καλο ψηλα γιατι είμαστε ήδη αρκετά κοντή ομάδα. τα σεντερ μπακ θελουν προσοχή. ας αργήσουμε αλλα θέλει προσοχή η επιλογή.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτα δεν υπαρχουν..γνωμη μου. paokpantou . καλο το συνολο φυσικα αλλα στα δυσκολα θες κακαλα...

μην μου πειτε οτι δε θαυμασατε τον μπεργκ περσι...εχουμε παικτη τωρα που να παρει μονος παιχνιδι..? ο Ζεκα για μενα ειναι εξαιρετικος επισης....Ποιον παικτη μας θα μπορσουσαμε να δωσουμε 2.3 μυρρια εμεις? βλ Καπινο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Πέμ 17 Ιούλ 2014, 23:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

obanebane έγραψε:Αυτο το πεσιμο στον τζοσουα ειναι απαραδεκτο ο ανθρωπος μιλαει με επιχειρηματα ΠΑΝΤΑ,εγω προσωπικα 9 στις 10 φορες διαφωνω μαζι του αλλα παντα προσπαθω να ειμαι κοσμιος.
Τωρα αν καποιοι μπηκατε να κανετε πουτανα το φορουμ βριζοντας ανθρωπους που κανουν συζητηση ολη τη χρονια εδω μεσα καλο ειναι να πατε στο καλο.

Υ.Γ Ρε φουστη τζος οπως εγραψε και ενας φιλος πριν μερικες σελιδες για την περιπτωση του λοπεθ που τον εκραζες εσυ και ο παρολος περσυ και εμεις προσπαθουσαμε να δουμε θετικα την περιπτωση :mrgreen: ελπιζω φετος να πεσεις εξω με τον σλοβακο για να εχουμε κατι να συζηταμε το χειμωνα.
Αν και νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση δεν εισαι τοσο κατηγοριματικος οσο στου ισπανου.
αυτό είναι σημαντικό. είναι σειρά αποτυχημένων μπακ με παρένθεση τον Πορτογάλο. θελει προσοχή.

Μανιακε εχουμε παιχτες με την αξια που λες. αλλα και για Ζεκα συμφωνώ. αν και πιστεύω Γκολασα θα πάει καλά. Μπέργκ οκ, αλλα θέλω να τον δω και φετος. παντως ήταν η περυσινή έκπληξη.

edit : http://www.transfermarkt.co.uk/stefan-s ... on_id/2014
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 17 Ιούλ 2014, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Κάποιοι χρησιμοποιούν τα λόγια του Άγγελου πως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Οι ίδιοι , γιατί δε γουστάρουν την γκρίνια, λένε πως ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται μεταγραφές γιατί το πρωτάθλημα το ελέγχει ο γαύρος.

Λοιπόν μάγκες, κάτι δεν έχετε καταλάβει σωστά ή δε θέλετε να καταλάβετε. Ο Άγγελος είπε πως συνηθίζουμε να βρίζουμε την Αθήνα για το χάλι μας και να κλαψουρίζουμε ενώ το πρόβλημα είμαστε εμείς οι ίδιοι.Ότι πρώτα πρέπει να φτιάξουμε ομάδα.Αυτό είπε. Το κατάλαβες εσύ που μιλάς για στημένο πρωτάθλημα; Δε μίλησε για τη μίρλα για τις μεταγραφές. Ίσα ίσα που είπε πως όποιος δεν αντέχει την κριτική δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Σταματήστε να τον παρερμηνεύετε λοιπόν.

Μεγάλη ομάδα σημαίνει πίεση απ' τον κόσμο για πρωταθλητισμό κι επιτυχίες. Όταν λες εγώ κατεβαίνω χαλαρά φέτος , χωρίς στόχο, είσαι μικρή ομάδα. Κι εγώ τον ΠΑΟΚ τον θεωρώ μεγάλη ομάδα γιατί τον γνώρισα να κάνει πρωταθλητισμό.

Τώρα για τις μεταγραφές, ο Σλοβάκος φαίνεται καλός παίκτης. Θα τον δούμε στην πορεία. Για τον αργεντίνο, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της μεταγραφής. Πονάμε σε τόσες θέσεις και πάνε και παίρνουν έναν παίκτη που μπορεί να παίξει μόνο δεύτερος επιθετικός. Με ύψος 1.70 φυσικά και δεν μπορεί να παίξει μόνος του στην επίθεση. Θα πρέπει να δούμε και τις υπόλοιπες μεταγραφές αλλά και το σύστημα που θα παίξουμε για να κρίνουμε την κίνηση.
berry

Δημοσίευση από berry »

ρε μαγκες εβλεπα το βιντεακι που ανεβασε ο συνοπαδος. της σαν λορεντζο λεω. αληθεια μια που ολοι μα ολοι θελουμε να βλεπουμε την ΤΟΥΜΠΑ οπως το γηπεδο της να βαλω εναν προβληματισμο. ποσα πρωταθληματα αργεντινης εχει η σαν λορεντζο? ποσοι μαραντονα εχουν πσει με μεταγραφη εκει? λετε να περιμενουν κανενα μεγαλομετοχο και χοροπηδανε μεσα στο γηπεδο? η μηπως γεμιζουν την κερκιδα μονο με τη μποκα τζουνιορς? καυλωμενοι με την ομαδα τους ειναι!!!!!!! για παμε ΤΟΥΜΠΑ και να λυγιζουν τα σιδερα φετος!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@dtown

Μπεργκ κ Ζέκα μαζί σου.
Νάνο ναι μεν έδιξε πράγματα , αλλά βρήκε πολύ "χώρο".
Καρέλης έχει αυτό που έλειπε από κάτι δικά μας "γατάκια"
Σίφο ούτε για πλάκα δεν είναι μισός Τσάκο.
Μέντεζ ? Μήπως εννοείς τον Ατζαγκούν αδερφε ? Αν ναι ... δεν διαφωνώ.
Πράνιτς ? ... Δεν νομίζω. Ειδικά φέτος. Μισθοφόρος στα τελειώματα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

geo συμφωνω 100% και επειδη η θεση ειναι και η πιο φτηνη συνηθως, πιστευω οτι εκει θα ερθει σιγουρα ενας εμπειρος αμυντικος γιατι εχουμε μονο νεους στα στοπερ.
Θελω να πω οτι με 500-600 χιλιαρικα μπορουμε να φερουμε εναν υψηλου επιπεδου αμυντικο τυπου Κοντρερας η Ινσαουραλδε ισως και ακομα καλυτερο για να μαθουν και οι νεοι.
Πρεπει να αποκτηθει και αλλος ενας ομως εκει (να μην κανουμε το ιδιο λαθος με περσι) γιατι ο πιο αξιοπιστος αυτη τη στιγμη αμυντικος μας (βιτορ) ειναι επηρεπης σε τραυματισμους,ο Κιοσε ανετοιμος ακομα γιαυτο το επιπεδο και οι Ιντζιδης,Κατσικας ανεπαρκεις κατα τη γνωμη μου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ναι ΚΓΕΟ απλα εχει π καλο βιογραφικο ομως ο μπεργκ δεν ηρθε απο το πουθενα, για μενα μετραει αυτο οπως εφερες τοτε σορλεν κονδορα ΓΚαρσια κλπ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο μλκς ο Ινσαουραλδε πρεπει να ερθει μα βγαλει γουστα με Παυλαρα κτλ. αυτο ειναι το σωστο πιστευω. η αλλιως Αργεντινο/Ιταλό η Σκανδιναβο στοπερ με παραστασεις.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από pgetsos »

MANIAKOS έγραψε: μην μου πειτε οτι δε θαυμασατε τον μπεργκ περσι...εχουμε παικτη τωρα που να παρει μονος παιχνιδι..?
Έχω τον Κλάους για αυτό, δεν πήρε λίγα μόνος του πέρσι πχ ημιτελικός με Ολυμπιακό, μια φάση ένα γκολ είχες

Και επίσης σύμφωνα ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΎΣ απέρριψαν 2.5 για κουλουρη..
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

K_geo έγραψε:ο μλκς ο Ινσαουραλδε πρεπει να ερθει μα βγαλει γουστα με Παυλαρα κτλ. αυτο ειναι το σωστο πιστευω. η αλλιως Αργεντινο/Ιταλό η Σκανδιναβο στοπερ με παραστασεις.
Ωπα φίλε ... σίγουρα ξες τι εύχεσαι ? :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”