Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

pgetsos έγραψε:Τι/Ποιος είναι ο πατ στυλ; Είμαι λίγο άυπνος και δε το πιάνω μάλλον

Αυτος π γραφτηκε το πρωι ως "πατ@κος στυλλιανος" κ εφαγε μονιμο μπαν :twisted:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Του το είπα...εσείς δεν είδατε.. 8-)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αν γραφτεί κάποιος με νικ Γεώργιος Παπαδόπουλος θα τον μπαναρετε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Tolaros έγραψε:Πορνοστάρ ή κιμπορντίστας σε τρίμπιουτ 80's μπάντα
:lol: :lol: :lol: Κλαμα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nico4 έγραψε:Αν γραφτεί κάποιος με νικ Γεώργιος Παπαδόπουλος θα τον μπαναρετε; :mrgreen:
Όχι, δεν έχω πρόβλημα με τους Γιώργους Παπαδόπουλους...
Εντάξει, έχω και φίλο Γιώργο Παπαδόπουλο..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εικόνα

Έγραψα pat steele και μου έβγαλε αυτή τη φώτο! Γιατί έφυγε για μπάνια; εεεε;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Περι οφ τοπικ στις μεταγραφες
RoMaN έγραψε:Κατ, κάθε φορά είναι δυο, γίνονται τρεις, καταλήγουν χίλιες δεκατρείς...
Αν δεις οτι τραβαει οκ αλλα πως το ξερεις απο πριν?Και δεν ηταν τοσο οφ αν παρακολουθεις και ξερεις τι εννοουμε οταν λεμε για "εξωγηινους" .Απ την αλλη γιατι στο euro 2016 να γινεται του κουτρουλη ο γαμος απ τα οφ και στις μεταγραφες να ναι μονο ονοματα και νουμερα?Καποιος που θελει να διαβασει μονο για τα αγωνιστικα του euro γιατι να διαβαζει για δερματινα? ;) ΟΚ εχει πολλες σελιδες και να μη ξεφευγουμε συμφωνω αλλα οχι κι ετσι.Ειναι καλυτερα να γεμιζουν οι σελιδες απ την υπεραναληση της οποιας παπαριας γραψουν οι αρδ απ το να διαβαζουμε πχ μια ανταλλαγη αποψεων για τις μεταγραφες των Τσιστσι Φρανκ κλπ? Δεν ειναι ενημερωτικο μπλογκ ,κουβεντα γινεται.Θες να σχολιασεις κατι για τις μεταγραφες του Φρανκ πχ που θα το πας στο καφενειο?Θα γεμισουμε ξεκαρφωτα ποστ παντου.
Δε τα λεω για το δικο μου ποστ ,γενικα μιλαω.Δε τη μπορω την πολυ αποστειρωση.Οπαδικο(προυποθετει την υπερβολη) ειναι το σαιτ .
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα και καλή Κυριακή κι από εδώ...

RoMaN, συμφωνώ με τον Kat5 στο από πάνω post του κι έχω να συμπληρώσω ότι, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, αυτός δεν είναι ο πρέπον τρόπος διευθέτησης-αντιμετώπισης ΚΑΙ άλλων θλιβερών φαινομένων, που πιθανά θέλησες να φιξάρεις με κάποια καρατομημένα posts συγκεκριμένων ατόμων, "παίρνοντας η μπάλα" όμως κι άλλα αρκετά και πολύ πιο ενδιαφέροντα κάποιων άλλων!!!

Τα προβλήματα είναι σαν τα σκουπίδια...Όσο κι αν τα κρύψεις κάτω απ το χαλί δεν παύουν να υπάρχουν...

Ελπίζω να με εννόησες κι αν όχι, έχω και e-mail, το οποίο μάλιστα σου είναι γνωστό ενώ το δικό σου όχι σε μένα και με την πρώτη ευκαιρία θα ήθελα να μου το στείλεις για να σου εξηγήσω καλύτερα-πληρέστερα...

Υ.Γ. RoMaN, διευκρινίζω ότι σου απευθύνομαι σαν moderator στο εν λόγω post και όχι σαν συμφορουμίτη...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Να πω την γνώμη μου ως απλό μέλος: κάθε μέρα που θα μπω στο θέμα, βλέπω 10-20 σελίδες επιπλέον από το προηγούμενο βράδυ, και οι μισές είναι καυγάδες. ΕΙΔΙΚΆ οι καυγάδες, πρέπει να φεύγουν, είναι κουραστικό να τους βλέπεις συνεχώς

Επίσης, έχουμε τόσα θέματα πιο σχετικά που μπορείτε να γράψετε για κάποια θέματα όπως το ποιον θα θέλατε στον ΠΑΟΚ, συζήτηση για αποχωρήσεις, συζήτηση για ροστερ, αλλά και πάλι όλα στο μεταγραφές γράφονται (και χάνονται μέσα στο χαμό κιόλας). Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο όλα σε ένα θέμα...

Και ειδικά στο μεταγραφές 1 έχουμε γύρω στις 300 σελίδες οφφ τοπικ σχόλια, δε μας λες και αυστηρούς σε αυτό το θέμα ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πέτρο, δίκαιο έχεις και του λόγου σου φυσικά και οι καυγάδες είναι πολύ κουραστικοί για τους περισσότερους συμφορουμίτες!!!

Διαγράφοντας όμως ανάλογα posts, ίσως κάποιες φορές διαγράφονται κι άλλα μαζί τους, τα οποία πιθανά έχουν ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα και κάποιοι παίρνουν δικαιώματα να ισχυρίζονται ότι είναι οι "μωρές Παρθένες" κ.τ.λ., δίχως όμως φυσικά να αποδεικνύεται κάποιες φορές πλέον το αντίθετο!!!

Για αυστηρότητα δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε κάτι κάπου στο πιο πάνω post του Kat5, με το οποίο συμφώνησα...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι απαραίτητο ένα topic "καυγάδων-αντιπαραθέσεων" ή όπως θέλετε να το ονομάσετε, όπου θα καταχωρούνται τουλάχιστον τα posts-αντιπαραθέσεις που επιφέρουν αιτιολογημένες τιμωρίες, θα το επισκέπτεται όμως όποιος και όποτε θέλει κι όποιος δεν του είναι απαραίτητο δεν θα μπαίνει καθόλου σπαταλώντας αδίκως τον χρόνο του, μην έχοντας όμως πλέον την αφορμή αλλά και το δίκαιο με το μέρος του να διαμαρτύρεται γεμίζοντας ακόμα παραπάνω τα όποια νήματα με off topic σχόλια...

Το έχουν ζητήσει θαρρώ κι άλλα παιδιά και ελπίζω ότι αν δημιουργηθεί θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ το forum και από θέμα χαμένου χρόνου κάποιων επισκεπτών, αλλά κι από ανούσια για όλους μας off topic posts σε όλα τα νήματα ...

Προσωπικές απόψεις μου φυσικά όλες οι παραπάνω, παρόμοιες με αυτές που έχω εκφράσει ξανά εδώ και πάνω από 6 μήνες επί του συγκεκριμένου θέματος...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ένα τέτοιο θέμα μόνο χειρότερα θα κάνει τα πράγματα Γρηγόρη, και μάλιστα κατά πολύ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο.Κ. Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι διαφωνούμε κάθετα... ;)

Κανένα πρόβλημα, αλλά τονίζω ότι η διαγραφή posts οποιουδήποτε είναι για διάφορους λόγους απαράδεκτη... :oops:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

pgetsos έγραψε:Να πω την γνώμη μου ως απλό μέλος: κάθε μέρα που θα μπω στο θέμα, βλέπω 10-20 σελίδες επιπλέον από το προηγούμενο βράδυ, και οι μισές είναι καυγάδες. ΕΙΔΙΚΆ οι καυγάδες, πρέπει να φεύγουν, είναι κουραστικό να τους βλέπεις συνεχώς

Επίσης, έχουμε τόσα θέματα πιο σχετικά που μπορείτε να γράψετε για κάποια θέματα όπως το ποιον θα θέλατε στον ΠΑΟΚ, συζήτηση για αποχωρήσεις, συζήτηση για ροστερ, αλλά και πάλι όλα στο μεταγραφές γράφονται (και χάνονται μέσα στο χαμό κιόλας). Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο όλα σε ένα θέμα...

Και ειδικά στο μεταγραφές 1 έχουμε γύρω στις 300 σελίδες οφφ τοπικ σχόλια, δε μας λες και αυστηρούς σε αυτό το θέμα ;)
Απλα ολα αυτα δε γινεται να φυγουν εντελως απο ενα φορουμ οπου υπαρχουν διαφορετικες αποψεις.Ειμαστε και "ακρως τρελοι κι ασπρομαυροι "(να σαι καλα ρε Ζοζε εκει ψηλα) με βραστερο αιμα...δυσκολο.
Μεσα στις 300 σελιδες οφ τοπικ ειναι και τα τρολαρισματα του Μανι.Θα θελατε να μην υπαρχουν στο φορουμ?
Εγω οχι κι ας διαβαζω αυτη τη περιοδο σα να ξαναδινω εξετασεις.
Ξαναλεω δεν ειναι ενημερωτικο δελτιο το τοπικ μεταγραφων ,συζητηση γινεται επανω σε πραγματα που δε ξερουμε αν ισχυουν κιολας(ειπαν οι αρδ,μου πε ο ξαδελφος του Πορκυ κλπ) δηλαδη πιασε τ αυγο και κουρευτο.
Φυσικα και πρεπει να υπαρχει ενα μετρο ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
Για τοπικ αντιπαραθεσεις διαφωνω Γκοραν,χειροτερα θα γινουμε γιατι θα συνεχιζονται οι κοντρες εσαει.

ΥΓ Λευτερια στο ΜΑΝΙ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:Για τοπικ αντιπαραθεσεις διαφωνω Γκοραν, χειροτερα θα γινουμε γιατι θα συνεχιζονται οι κοντρες εσαει....
Ή θα γίνει σε κάποιο βάθος χρόνου ένα οριστικό ξασκαρτάρισμα από όσους υπάρχουν μονάχα για να ανακατεύουν το forum προσβάλλοντας και προβάλλοντας μονίμως πάνω απ όλα το ΕΓΩ τους, νομίζοντας ότι βρίσκονται στου μπαμπά τους το χωράφι, ή από κάποιους που μπαίνουν για να κάνουν ψυχοθεραπεία στις ταλαιπωρημένες τους ψυχές κάνοντας τους μάγκες...δωρεάν...Τελείως αχρείαστοι δεν είναι έτσι κι αλλιώς όσοι απ αυτούς δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως σε έναν γόνιμο ποδοσφαιρικό-οπαδικό διάλογο, παρά μονάχα κομπορρημονούν ή δηλητηριάζουν το ωραίο οπαδικό μας περιβάλλον με διάφορες ασήμαντες δικαιολογίες-αφορμές???

Φυσικά, τοιουτοτρόπως θα μπορείς να ελπίζεις και σε μεταστροφή κάποιων προς το ακόμα σωστότερο ύφος...

Κατανοώ φυσικά ότι αυτό απαιτεί πολύ περισσότερη δουλειά (διαρκείς, τον πρώτο καιρό τουλάχιστον, "μεταφορές" posts μετά από ανάλογο και προσεκτικότερο ακόμα διάβασμα) απ τους moderatores ή ακόμα και πολύ πιθανά αρκετά "χαμένα clics", γι αυτό και δεν επιμένω, μην μπορώντας να συνδράμω περισσότερο σε αυτά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”