pgetsos έγραψε:Τι/Ποιος είναι ο πατ στυλ; Είμαι λίγο άυπνος και δε το πιάνω μάλλον
Αυτος π γραφτηκε το πρωι ως "πατ@κος στυλλιανος" κ εφαγε μονιμο μπαν

pgetsos έγραψε:Τι/Ποιος είναι ο πατ στυλ; Είμαι λίγο άυπνος και δε το πιάνω μάλλον
Tolaros έγραψε:Πορνοστάρ ή κιμπορντίστας σε τρίμπιουτ 80's μπάντα
Όχι, δεν έχω πρόβλημα με τους Γιώργους Παπαδόπουλους...nico4 έγραψε:Αν γραφτεί κάποιος με νικ Γεώργιος Παπαδόπουλος θα τον μπαναρετε;
Αν δεις οτι τραβαει οκ αλλα πως το ξερεις απο πριν?Και δεν ηταν τοσο οφ αν παρακολουθεις και ξερεις τι εννοουμε οταν λεμε για "εξωγηινους" .Απ την αλλη γιατι στο euro 2016 να γινεται του κουτρουλη ο γαμος απ τα οφ και στις μεταγραφες να ναι μονο ονοματα και νουμερα?Καποιος που θελει να διαβασει μονο για τα αγωνιστικα του euro γιατι να διαβαζει για δερματινα?RoMaN έγραψε:Κατ, κάθε φορά είναι δυο, γίνονται τρεις, καταλήγουν χίλιες δεκατρείς...
Απλα ολα αυτα δε γινεται να φυγουν εντελως απο ενα φορουμ οπου υπαρχουν διαφορετικες αποψεις.Ειμαστε και "ακρως τρελοι κι ασπρομαυροι "(να σαι καλα ρε Ζοζε εκει ψηλα) με βραστερο αιμα...δυσκολο.pgetsos έγραψε:Να πω την γνώμη μου ως απλό μέλος: κάθε μέρα που θα μπω στο θέμα, βλέπω 10-20 σελίδες επιπλέον από το προηγούμενο βράδυ, και οι μισές είναι καυγάδες. ΕΙΔΙΚΆ οι καυγάδες, πρέπει να φεύγουν, είναι κουραστικό να τους βλέπεις συνεχώς
Επίσης, έχουμε τόσα θέματα πιο σχετικά που μπορείτε να γράψετε για κάποια θέματα όπως το ποιον θα θέλατε στον ΠΑΟΚ, συζήτηση για αποχωρήσεις, συζήτηση για ροστερ, αλλά και πάλι όλα στο μεταγραφές γράφονται (και χάνονται μέσα στο χαμό κιόλας). Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο όλα σε ένα θέμα...
Και ειδικά στο μεταγραφές 1 έχουμε γύρω στις 300 σελίδες οφφ τοπικ σχόλια, δε μας λες και αυστηρούς σε αυτό το θέμα
Ή θα γίνει σε κάποιο βάθος χρόνου ένα οριστικό ξασκαρτάρισμα από όσους υπάρχουν μονάχα για να ανακατεύουν το forum προσβάλλοντας και προβάλλοντας μονίμως πάνω απ όλα το ΕΓΩ τους, νομίζοντας ότι βρίσκονται στου μπαμπά τους το χωράφι, ή από κάποιους που μπαίνουν για να κάνουν ψυχοθεραπεία στις ταλαιπωρημένες τους ψυχές κάνοντας τους μάγκες...δωρεάν...Τελείως αχρείαστοι δεν είναι έτσι κι αλλιώς όσοι απ αυτούς δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως σε έναν γόνιμο ποδοσφαιρικό-οπαδικό διάλογο, παρά μονάχα κομπορρημονούν ή δηλητηριάζουν το ωραίο οπαδικό μας περιβάλλον με διάφορες ασήμαντες δικαιολογίες-αφορμές???kataramenos5 έγραψε:Για τοπικ αντιπαραθεσεις διαφωνω Γκοραν, χειροτερα θα γινουμε γιατι θα συνεχιζονται οι κοντρες εσαει....