Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από pgetsos »

Κατ δε λεει καποιος να μην υπαρχουν οφ-τοπικ, προφανως και δε γινεται. Αλλα να μην υπαρχουν ΜΟΝΟ οφ τοπικ, οταν μαλιστα υπαρχουν και αναλογα θεματα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όταν γίνονται παρατηρήσεις επί παρατηρήσεων και με γράφουν στα @@ τους, δεν θα κάτσω να μετακινώ τα posts στα ανάλογα topics, απλώς θα σβήνω, όπως έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα. Ειδικά όσον αφορά τα παλιότερα μέλη, που ξέρουν πάνω-κάτω τα κατατόπια εδώ μέσα..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν ειναι προβλημα, αλλα απορία:
Γιατι ο λιμπρα εμφανιζεται μονο σε μεταγραφικες περιοδους ;
ΟΛΑ τα posts του, ΟΛΑ ομως ειναι σε τοπικ μεταγραφων.

Δεν τον θεωρω ως υποπτο προσωπο, αλλα αυτο που κανει ειναι υποπτο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μόνο ο Libra μπορεί να σε απαντήσει...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε:Όταν γίνονται παρατηρήσεις επί παρατηρήσεων και με γράφουν στα @@ τους, δεν θα κάτσω να μετακινώ τα posts στα ανάλογα topics, απλώς θα σβήνω, όπως έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα. Ειδικά όσον αφορά τα παλιότερα μέλη, που ξέρουν πάνω-κάτω τα κατατόπια εδώ μέσα..
Αυτο παει σε μενα? :o
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Όχι, αν ήσουν μόνο εσύ η αιτία των off-topic εδώ μέσα, θα σε είχαμε πάρει ήδη χαμπάρι... :mrgreen:

Οι κανόνες δεν κοιτάνε πρόσωπα, το ίδιο και oι mods...

Τα posts θα φεύγουν ασυζητητί.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

john4serres έγραψε:Δεν ειναι προβλημα, αλλα απορία:
Γιατι ο λιμπρα εμφανιζεται μονο σε μεταγραφικες περιοδους ;
ΟΛΑ τα posts του, ΟΛΑ ομως ειναι σε τοπικ μεταγραφων.

Δεν τον θεωρω ως υποπτο προσωπο, αλλα αυτο που κανει ειναι υποπτο.
δεν καταλαβαινεις το γιατι...επισης το γιατι αρπαχτηκε οτν αμφισβητησα παιχτη που οι αρδ πανε να τον βαφτισουν εξτρεμ δεκαρι κτλ κτλ τοσο πολυ μαζιμου ενω για αλλα δε λεει κουβεντα

RoMaN έγραψε:Μόνο ο Libra μπορεί να σε απαντήσει...
ασε ρομαν αμα δε βγαζεις πανω απο 3 το μηνα δε απανταει ... α και αμα δεν εχεις πτυχιο μαστερ διδακτορικο επισης
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

και το γραφω εδω για να μην ειμαι οφ τοπικ

προς ολα τα μελη

τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχω ξαναζησει σκηνικο να λεει ενα μελος στην προκειμενη ο λιμπρα οτι εχει πτυχια μαστερ διδακτορικα πτυχια ξενων γλωσσων κτλ και οτι καποιο αλλο μελος στην προκειμενη εγω τον ζηλευει γιατι δεν τα καταφερε ολα αυτα στη ζωη του.....χωρις να με ξερει και να με εχει δει ποτε

επισης τοσα χρονια δεν εχω ξαναζησει μελος στην προκειμενη ο λιμπρα να λεει οτι βγγαζει τρια χιλιαρικα το μηνα και οτι οταν ενα αλλο μελος ναι καταλανβατε εγω μπορεσει να τον φτασει μονο τοτε να του ξανα απαντησει

επειδη οι μοντς το μονο που μπορουσαν να κανουν ειναι να τον μπαναρουν για μια μερα περιμενω απο ολα τα παιδια εδω μια αντιδραση για την ακραια ρατσιστικη συμπεριφορα του μελους λιμπρα και ειδικα σε ΠΑΟΚσηδικο φορουμ.... ας παει να γραψει στο σκουλικομανια η στο βαζελομανια εκει μετριουνται με φορολογικες δηλωσεις σπιτια αυτοκινητα και πτυχια εδω ειναι φορουμ του ΠΑΟΚ που ειμαστε ολοι το ιδιο και ισοι αν θυμαμαι καλα

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δίκαιο έχει ο Che κατά την άποψη μου, αν και το θέμα ξεκίνησε από μια υπερβολική του αντιμετώπιση, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι με μια συγγνώμη από μέρους του Libra και εκατέρωθεν εξηγήσεις μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί...

Αν δεν το κάνει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να μην του δίνουμε καμία σημασία πλέον... ;)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:Δίκαιο έχει ο Che κατά την άποψη μου, αλλάπροσωπικά πιστεύω ότι με μια συγγνώμη από μέρους του Libra μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί...

Αν δεν το κάνει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να μην του δίνουμε καμία σημασία πλέον... ;)

αυτο εννοω ρε γκοραν οτι το θεμα μπορει να λυθει και χωρις μπατσικα και μοντς

και να σ πω και κατι και μαζι σου εχω αρπαχτει και εχουμε ανταλλαξει χαρακτηρισμους ισως αλλα σε νορμαλ υφος

ποσες φορες δε μαλωσαμε οι δυο μας για τον ιτ η τον βεζυρτζη κτλ

φανταζεσαι πανω σε εκεινα τα σκηνικα να εγραφα εγω οτι εχω πτυχιο δυο μαστερ και διδακτορικο και οτι μαλωνουμε γιατι με ζηλευεις και δεν τα καταφερες αυτα

η να εγραφες εσυ οτι βγαζεις 3000 το μηνα που σιγα τα λεφτα αλλα τελος παντων και οτι εγω να μη σου ξανααπαντησω αν δεν καταφερω να βγαζω τα ιδια

εντωμεταξυ εσυ μπορει να εχεις πιο πολλα πτυχια και εγω να βγαζω πιο πολλα λεφτα

αυτο σημερα ηταν οχι επειδη αφορουσε εμενα η επιθεση αλλα γενικα ηταν εκτος οριων κοντρας ηταν καθαρος ρατσισμος χωρις να ειναι σιγουρος οτι μπορει να στεκει
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μονο το καφενείο μη χαλάσει με καυγάδες και τα ανεκδοτα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ερωτηση δικη μου (με Σαλπι στυλ)

GIF πως βαζουμε;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Οπως φωτογραφίες

[img].[/img].
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Koμπλεεες. Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Δίκαιο έχει ο Che κατά την άποψη μου, αλλάπροσωπικά πιστεύω ότι με μια συγγνώμη από μέρους του Libra μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί...

αυτο εννοω ρε γκοραν οτι το θεμα μπορει να λυθει και χωρις μπατσικα και μοντς

και να σ πω και κατι και μαζι σου εχω αρπαχτει και εχουμε ανταλλαξει χαρακτηρισμους ισως αλλα σε νορμαλ υφος

ποσες φορες δε μαλωσαμε οι δυο μας για τον ιτ η τον βεζυρτζη κτλ

φανταζεσαι πανω σε εκεινα τα σκηνικα να εγραφα εγω οτι εχω πτυχιο δυο μαστερ και διδακτορικο και οτι μαλωνουμε γιατι με ζηλευεις και δεν τα καταφερες αυτα

η να εγραφες εσυ οτι βγαζεις 3000 το μηνα που σιγα τα λεφτα αλλα τελος παντων και οτι εγω να μη σου ξανααπαντησω αν δεν καταφερω να βγαζω τα ιδια

εντωμεταξυ εσυ μπορει να εχεις πιο πολλα πτυχια και εγω να βγαζω πιο πολλα λεφτα

αυτο σημερα ηταν οχι επειδη αφορουσε εμενα η επιθεση αλλα γενικα ηταν εκτος οριων κοντρας ηταν καθαρος ρατσισμος χωρις να ειναι σιγουρος οτι μπορει να στεκει
Τα δικά μας περασμένα-ξεχασμένα...φαντάζομαι καλοπροαίρετα... ;)

Εξ άλλου εσύ δεν μου μιλούσες...σαν τις γκόμενες που ανέφερες κάποια στιγμή πολύ αργότερα για μένα...και έκανες και...αποχή... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο άλλος πάντως, μόνο και μόνο το ότι δεν ήξερε αν μπορεί να στέκει αυτό που έγραψε ή όχι, καθίσταται ήδη στα δικά μου μάτια "παιδιάστικος" ρε φίλε κι όχι ρατσιστής, μην μασάς... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”