Ο Μειτέ δήλωσε ότι ο προπονητής της ομάδας του δεν του εγγυάται θέση στην 11αδα. Η ομάδα του είναι η Μπενφικα.pxp920 έγραψε:Τελικα ειμαστε σιγουροι πως ο Λουτσεσκου τον ηθελε τοσο πολυ? Γιατι αν θυμαμαι καλα σε μια προσπαφτη συνεντευξη του ο Μειτε νομιζω ειπε πως δεν του εγγυουμαστε ρολο 11αδας? Η δεν θυμαμαι καλα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Έχουμε ακόμα 13 μέρες συν 15; για τους ελεύθερους,σχεδόν 1 μήνα να φέρουμε παίχτες.Και ο Γεναρης δεν είναι μακριά.Υπομονη.
Καραμπόλες-4
Καραμπόλες-4
Επί του πιεστηριου! Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι προ των πυλών του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σουαλιχο Μεϊτέ, που θα υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο, ύψους 4,1 εκατ. ευρώ...!! Άντε να δούμε...
Ευχάριστο νέο απλά μερικές μέρες νωρίτερα για να πρόλαβενε και το παιχνίδι με τη Σπαρτα. Για την ακρίβεια πολύ ευχάριστο νέο.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Επί του πιεστηριου! Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι προ των πυλών του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σουαλιχο Μεϊτέ, που θα υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο, ύψους 4,1 εκατ. ευρώ...!! Άντε να δούμε...
Μετά την αποκάλυψη πορκαρου αρχίζω να φοβάμαι ότι μάλλον σας πουλάω παπά και δεν το καταλαβαίνω.
Συγνώμη
Συγνώμη
GINOLA έγραψε:sic-4 έγραψε:Αν εσυ εισαι οκ με αυτο, μια χαρα. Ακουστηκες κι εσυ.GINOLA έγραψε: Στα υπόλοιπα πάμε και όπου βγει. Εννοώ ότι όπως πάντα πάμε με προτασεις απο μάνατζερ,όχι τόσο οργανωμένα,το οποίο προφανώς δνε είναι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον το τελευταίο 15ημερο των μεταγραφών φέρνει πολλές περιπτώσεις με ενδιαφέρον, πάνω που λες καλός αυτός εμφανίζεται ένας καλύτερος κτλ.
Δεν είμαι οκ με αυτό,το έχω πει πολλάκις, αλλά δεν έχω εγώ τον ΠΑΟΚ φίλε μου
Ginola δεν πηγαινε σε 'σενα αυτο. Παρεθεσα το ποστ σου για να απαντησω στον αλλο φιλο. Εχεις δικιο οτι φαινεται σαν να πηγαινει σε 'σενα αν δεν ακολουθεις τη ροη της συζητησης.
Το λες και εντυπωσιακο παντως να περνουν οι μερες και να μην βγαινει τιποτα ενω εχουμε 3 βασικα κενα...
Aυτος σε τι κατασταση ειναι που κυκλοφορει ελευθερος?https://www.transfermarkt.com/marlon/profil/spieler/273236
Aυτος σε τι κατασταση ειναι που κυκλοφορει ελευθερος?https://www.transfermarkt.com/marlon/profil/spieler/273236
Το ban στο Μπαρκαρουτσο ήταν στάχτη στα μάτια, έφυγε με αποστολή να βρει και να φέρει το Μειτε στα γραφεία της ΠΑΕ.
Κατά τα άλλα πως σας φαίνεται η ...απρόσμενη ταύτιση απόψεων ζινολα-πόρκυ ; Υπάρχουν κάποιες φήμες άλλα χωρίς στοιχεία δε μπορώ να μιλήσω
Κατά τα άλλα πως σας φαίνεται η ...απρόσμενη ταύτιση απόψεων ζινολα-πόρκυ ; Υπάρχουν κάποιες φήμες άλλα χωρίς στοιχεία δε μπορώ να μιλήσω
sourmenetes έγραψε:Σου ξαναλέω όλα αυτά πολύ όμορφα και πολύ ωραία αλλά την υπόθεση όλη την ξέρουμε;;sic-4 έγραψε:Δεν εχω καμια πληροφορηση και ουτε καν γνωριζω λεπτομερειες για το ποιοι απαρτιζουν το τμημα σκαουτινγκ. Το σχολιο μου βασιζεται σε οσα διαβαζω εδω μεσα κατα καιρους.
Ο συμπαθης Κωστας Μαλιουφας τι σπουδες εχει; Ψαχνω τωρα καποια αλλα ονοματα του τμηματος σκαουτινγκ που βρηκα. Μονο ενας εχει προφιλ στο linkedin. Αν κανεις διεθνεις business, ειναι απαραιτητο. Βλεπω εναν αλλον ο οποιος σπουδασε αρχικα, φιλολογος και μετα Marketing and Business Administration. Με αυτον τον δευτερο τιτλο, ορθως ηταν Marketing Manager στον ΠΑΟΚ εως το 2020. Το 2020 παιρνει τον τιτλο του Football Operations Manager και την ιδια χρονια γραφεται σε σχολη MBP SCHOOL OF COACHES. Δηλαδη ειχαμε Football Operations Manager εναν ..πρωτοετη φοιτητη του αντικειμενου. Αυτο εγω το λεω "στου κασιδη το κεφαλι".
Παρακολουθουσαν λεει τον Μεϊτε απο οταν επαιζε στη Ζουλτε Βαρεγκεμ. Βεβαια δεν τον πηραμε τοτε, αλλα μονο αφου περασε απο Μιλαν και Μπενφικα. Και τον Ταϊσον λεει απο παλια τον παρακολουθουμε, αλλα ειπαμε να τον φερουμε στα 35. Οι περιπτωσεις πρωην αντιπαλων μας που μας εχουν απασχολησει ειναι δεκαδες.
Αν ολα αυτα τα βλεπετε υγιη και ωραια, παω πασο.
Σουρμε εχεις δικιο οτι δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζουμε ενα τμημα ολοκληρο, ποσο μαλλον οταν πραγματικα δεν εχω ιδεα τι γινεται. Ομως ρε φιλε, διαβαζω τον Ginola (που νομιζω ολοι ψιλοσυμφωνουμε οτι ψιλοεχει ιδεα τι γινεται), να λεει:
Ε οταν "παμε κι οπου βγει", "με προτασεις απο μανατζερ", εγω ο αδαης καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα εκει. Και οκ, αν ηταν μονο το ποστ του Ginola, δεν θα αρκουσε. Ομως και οι ενδειξεις οτι κατι δεν παει καλα εκει δεν ειναι λιγες. Τωρα βεβαια, μπορει οπως λες το σκαουτινγκ να πεταει και να φρεναρει πιο πανω η δουλεια. Δεν το ξερουμε. Απλα αυτο το "με προτασεις απο μανατζερ" μου καθησε στο λαιμο.GINOLA έγραψε: Στα υπόλοιπα πάμε και όπου βγει. Εννοώ ότι όπως πάντα πάμε με προτασεις απο μάνατζερ,όχι τόσο οργανωμένα,το οποίο προφανώς δνε είναι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον το τελευταίο 15ημερο των μεταγραφών φέρνει πολλές περιπτώσεις με ενδιαφέρον, πάνω που λες καλός αυτός εμφανίζεται ένας καλύτερος κτλ.
Οι σκαουτερ βλέπουν προτείνουν μετά τι γίνεται;
Εσύ πχ ξέρεις όταν είδαν τον Μειτε αν πρότειναν να τον πάρουν; αν πρότειναν και δεν τον πήραν γιατί κόπηκε από ψηλά το ξέρεις;
Ούτε γω το ξέρω αλλά δεν μπορώ να κρίνω την δουλειά των από κάτω όταν δεν ξέρουμε που καταληγουν όλες αυτές οι λίστες.
Μπορεί η δουλειά τους να είναι υποδειγματικη αλλά να μην προχωράνε όλες οι υποθέσεις για το Χ ψ λόγο.
Από κει και πέρα ένας τίτλος scaouter, επίσημος προπονητής, manager πλέον δε μου λέει τπτ!!!
Εχουμε φάει τόσες πατάτες από επάγγελματιες που τι να μου κάνει ο τίτλος..
Δηλαδη αν σου έφερνε ο μαλιουφας τον Πορτογάλο χαφ, ξέχασα και το όνομα του, με 3,5 εκ τι θα έλεγες;;
Τον έφερε ο μποτο και τον φάγαμε.
Αν σου έφερες ο κωστικος τον κουαλιατα τι θα έλεγες;;
Το έφερε ο μποτο και τον φάγαμε.
Να ξέρεις ο κωστικος και οι λοιποί είχαν τρελαθεί που ενώ υπήρχε ο ντελιας πήρανε τον κουαλιατα.
Μπορουμε να λέμε πολλά!
Δε λέω ότι αυτοί ειναι οι καλοί και οι άλλοι ειναι κακοί απλά λέω ότι ο τίτλος δε μου λέει τπτ.
Οπως και το να κατηγορώ ένα ολόκληρο τιμ που δεν ξέρω τι δουλειά κάνει πάλι δεν ειναι σωστό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κατασταση ειναι ανησυχητικη. Πριν τα προκριματικα οι γνωριζοντες ελεγαν εδω μεσα πως η διοργανωση στην οποια θα βρεθουμε θα καθορισει την ποιοτητα των συμπληρωμστικων κονησεων ενισχυσης. Μςτα τον αποκλεισμο απο το Τσου λου ξαφνικα παγωσε ακομη κ αυτη η καλυψη των κενων της ομαδας και δ3ιχνουμε να ειμαστε δτα χαμενα. Δεν ξερω τι σκατα κομτρα εχουν Ραζβαν με διοικηση, αλλα καλο ειναι να βαλουν τον εγωισμο τους στην ακρη και να δουλεψουν για το συμφερον του συλλογου. Παιχταραδες αμεσα. 2 στοπερ και ενας τουλαχιστον χαφ!
Ένα χαφ και έναν αμυντικό . Έχουμε προκριματικά , έχουμε δυο ντέρμπι μέσα στον Σεπτέμβρη , ποτέ θα προλάβουν να μπουνε στην ομάδα αυτοί οι παίχτες; Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να καθυστερούν τόσο πολυ;
- Σουριναμέζος
Αν ισχύει ότι υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ Λουτσέσκου και διοικήσης μετά τον αποκλεισμό από την Μάλμε, απλά να υπενθυμίσω ότι μερίδιο ευθύνης προφανώς έχουν όλοι ΌΜΩΣ την απόλυτη εμπιστοσύνη μέσα στον οργανισμό ΠΑΟΚ το μόνο άτομο που την έχει κερδίσει είναι ο Λουτσέσκου. Οπότε να κάνετε ότι πει αυτός .-
Απο πού προκύπτει κόντρα διοίκησης Λουτσέσκου ;Gospi έγραψε: Δεν ξερω τι σκατα κομτρα εχουν Ραζβαν με διοικηση, αλλα καλο ειναι να βαλουν τον εγωισμο τους στην ακρη και να δουλεψουν για το συμφερον του συλλογου.