Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Mutasevic έγραψε:Αν αποκλειστουμε που δεν θα αποκλειστουμε γιατί ο λουτσεσκου είναι πονηρός και μετά τις 12 κυκλοφορεί για γαμπρός και δε πιστεύω να την πατησει 2η φορά , θα τρελαθεί ο Ιβάν και θα πάρει 2 3 ασχέτως των εισηγήσεων

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά, Μ αυτό το πλευρό να κοιμαστε.
Έτσι και αποκλειστουμε έρχονται μαύρες κατάμαυρες μέρες.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Leonardo10 έγραψε:Ο νταντάς δεν κάνει ούτε να πουλάει σουβλάκια έξω από την Τούμπα... Με ολίγον σεβασμό αλλά ποιος νταντάς ρε φίλε; Αργός, κοντός, αδύναμος, δεν μαρκάρεις και οι τοποθετήσεις σε φάση άμυνας του είναι για γέλια ούτε καν μέτριες... Ούτε να το σκεφτόμαστε
:o
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

paokovios1974 έγραψε:Rain Μπαρκαρουτσε και λοιποί συμφορουμιτες.
Καταλαβαίνετε πιστεύω πως αν αποκλειστουμε από Μπειταρ το νήμα των μεταγραφών κλείνει επιτόπου και πορευόμαστε με αυτούς που έχουμε.
Η στην καλύτερη περίπτωση τους ξεπουλαμε όλους και πάμε να τους αντικαταστήσουμε με ότι κάτσει.
ΕΓΚΛΗΜΑ είτε το θέλετε είτε όχι η μη ενίσχυση της ομάδας.
Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους.
Rain ο Μπαρκαρουτσε με είχε ειρωνευτεί ότι βγάζω απ' το μυαλό μου το σενάριο των καθόλου μεταγραφών μέχρι την Μπειταρ.
Τώρα εσύ μου λες ότι είναι κοινή λογική.
Τι φάση παίζει εδώ μέσα;
Κούρασες φίλε μην επικαλεισαι ότι ναναι

Κοινή λογική είναι το συμπέρασμα που καταλήγει ο δημοσιογράφος όχι η εκάστοτε απόφαση της ΠΑΕ που δεν θα μας πουν ποτέ.

Το να βαφτίζεις νον πειπερ ότι σου ρθει δεν είναι ούτε λογικό ούτε αποδεκτό. Πιο πολύ σε προπαγάνδα φέρνει.

Το πότε θα κλείσει το τοπικ θα το κρίνουμε εμείς.

Η ΠΑΕ θα κριθεί για όσα έκανε στα μέσα Σεπτεμβρίου

Εσύ στο μεταξύ άμα είσαι τόσο δυστυχισμένος με τις μαύρες μέρες από τώρα, κρέμα και μια μαύρη σημαία στο μπαλκόνι και μοιρολόγα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paokovios1974 έγραψε:
Mutasevic έγραψε:Αν αποκλειστουμε που δεν θα αποκλειστουμε γιατί ο λουτσεσκου είναι πονηρός και μετά τις 12 κυκλοφορεί για γαμπρός και δε πιστεύω να την πατησει 2η φορά , θα τρελαθεί ο Ιβάν και θα πάρει 2 3 ασχέτως των εισηγήσεων

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά, Μ αυτό το πλευρό να κοιμαστε.
Έτσι και αποκλειστουμε έρχονται μαύρες κατάμαυρες μέρες.

Και αν βγούμε 10οι θα έχουμε νεκρούς στα γραφεία.
Κι αν πέσουμε β' εθνική, θα γίνει εμφύλιος στη Θεσσαλονίκη.
Και αν πει ο Δούκας "θρύλε θεέ μου Ολυμπιακέ μου" θα τον λιντσάρουμε.
Και αν ο Σαββίδης πουλήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ 5€ στον Μαρινάκη, θα αυτοκτονήσουμε όλοι.
Κι αν αύριο πεθάνει η οικογένειά μου, θα χάσω τα υπόλοιπα μαλλιά μου σε δύο μέρες.

Τι νόημα έχει αυτή η καταστροφολογία; Εραστής του worst-case scenario είσαι.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΦ!

στο γυναικειο τμημα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

O JOSE FUCKING BOTO EXEI TOPIC.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Παιδιά κατανοώ το πολύ μεγάλο άγχος όλων μας για τη Μπεϊτάρ, όμως πιστεύω ότι αυτό είναι το μικρότερο άγχος μας. Πιστεύω το βλέπετε κάπως ρηχά το τι συμβαίνει και συγγνώμη για την έκφραση, δεν το παίζω ξερόλας.
Όμως
ένα ολόκληρο κράτος και ένα ολόκληρο σύστημα κυνηγάει τον Σαββίδη να τον διώξει από τον ΠΑΟΚ. Αυτός φαίνεται πως αντιστέκεται σθεναρά. Κανείς μας όμως δεν μπορεί να ξέρει μέχρι πότε.

Το μόνο που έχει σημασία είναι σε ποια φάση είναι το ιδιοκτησιακό. Με έναν Σαββίδη που παλεύει να κρατήσει τον ΠΑΟΚ ένας αποκλεισμός δεν θα σημάνει παύση μεταγραφών. Το αντίθετο. Θα δώσει ρέστα για να έχει τον ΠΑΟΚ δυνατό

Αν όμως έχει μπει σε μία κατάσταση ο ίδιος "δεν ανοιγόμαστε πριν ξεκαθαρίσει η κατάσταση" τότε και να περάσουμε, και ομίλους να μπούμε, δεν θα γίνουν μεγάλα ανοίγματα. Φοβάμαι πως βρισκόμαστε εδώ, ελπίζω να είμαστε στο πρώτο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Νομίζω πως όλοι έχουν καταλάβει πως η φετινή μεταγραφική περίοδος και γενικά η φετινή χρονιά ειναι κάτι σαν do or die. Έχω πει πολλές φορές πως πρέπει να κάνουμε υπομονή. Με ξέρετε καλά τόσα χρόνια και φαντάζομαι καταλαβαινετε ότι βράζω, αλλά έχω επιλέξει να απέχω σε μεγάλο βαθμό συνειδητά ,καθως οτιδήποτε άλλο δεν οδηγεί πουθενά. Θα το πω σαν φίλος και όχι σαν μοντ ,είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας κυρίως και για τη δική σας ψυχική υγεία και απομακρυνθειτε λίγο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού,μέχρι να δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Το χρωστάμε αν μη τι άλλο στον Ιβαν και στα όσα έχει δώσει στην ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να σκοτωνομαστε,να λογομαχουμε να ειρωνεύομαστε. Κάντε πέτρα την καρδιά σας και απλά περιμένετε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Υπάρχει γενικά ένας εκνευρισμός. Είναι όντως ακατανόητο το γιατί έχουμε λειψανδρία στο κέντρο.

Από την άλλη πιστεύω οτι η Μπειτάρ δεν έχει χαφ καλύτερα του Βρακά, οπότε όλα είναι σχετικά.

Αυτό που τρελαίνει τον κόσμο είναι το γιατί. Ποιά είναι η λογική (αν υπάρχει) αυτού που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μεταφέρω τη συζήτηση για paokovios1974 στο Προβλήματα και Λύσεις.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Dimg4a έγραψε:ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΦ!

στο γυναικειο τμημα
ρε αθεόφοβε τωρα ειδα τα ψιλά γράμματα.

Το off-topic κομμάτι έφυγε, έχει μεταφερθεί ως παράθεση στο Προβλήματα και Λύσεις.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Θα σε απαντήσω στο Προβλήματα Και Λύσεις.

Κάθε νέο off-topic εδώ μέσα, θα μπανάρεται εν ριπή οφθαλμού.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εντάξει ρε παιδιά, για μεταγραφές μπορείτε να μιλάτε! :lol: :lol:

20 λεπτά χωρίς ποστ... Πωω δεν ξαναλέω τίποτα. :mrgreen:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Χρειαζομαστε παικτες σε θεσεις που ποναμε πολυ. Ειμαστε σε ωριμη χρονικα περιοδο για μεταγραφες. Απομενουν λιγες μερες για το σημαντικοτατο ματς στην Ευρωπη.
Και φυσικα εμεις χανουμε εναν απο τους ανθρωπους που ασχολιοταν με αυτες.

Ποσο πια ακομη.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

mbison έγραψε:
Dimg4a έγραψε:ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΦ!

στο γυναικειο τμημα
ρε αθεόφοβε τωρα ειδα τα ψιλά γράμματα.

Το off-topic κομμάτι έφυγε, έχει μεταφερθεί ως παράθεση στο Προβλήματα και Λύσεις.

Mod Team
αχχααχ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”