Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
DonnieMcGrath

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

loukas karadimos έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:48
DonnieMcGrath έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:08 Με όλο τον σεβασμό, το να δίνουμε νότες ρομαντισμού στα πάλαι ποτέ κυνηγητά, και μόνο χέρια, και φάπες κτλ είναι ένας από τους παράγοντες που σταδιακά οδήγησαν στις δολοφονίες. Δεν υπάρχει αθώα φάπα, δεν υπάρχει αθώο κυνηγητο, είτε για οπαδικους είτε για ιδεολογικούς είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Κάτι αθώο απέχει εκατοστά στην κυριολεξία από το να μετατραπεί σε αδίκημα. Πείτε με υπερευαισθητο, χεστη ή οτιδήποτε άλλο, αλλά προσωπικά έχω καταλήξει ότι ο μικρός θα πάρει μηδενικό οπαδικο ερέθισμα από την δική μου πλευρά. Στο ίδιο τραπέζι με τα "αδερφια" και τους "απελευθερωτες" τους δεν έχω όρεξη να κάτσω

ΥΓ. Το ξέρω ότι υπάρχουν παντού τα αδέλφια, και η καφρίλα τους μπορεί να είναι και μεγαλύτερη από των "δικων" μας. Αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα, είναι whataboutism στο μεγαλείο του.
σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα αν μου πεις οτι δεν απολαμβανεις το ντου στο 0-4 που τους παιρνεις το πανο απ το κεντρο μες το χαριλαου και κυνηγιεσαι μια ωρα με τσεους και συμπολιτες στο ταρταν, θα το δεχτω, αλλα θα διαφωνησω. εγω το απολαμβανω, το βρισκω αστειο και ως παιδι των 90ς ξερω οτι ηταν αυθεντικο ειχε αρχη, μεση, τελος και ηταν ενα νεανικο καουμποιλικι, τιποτα παραπανω.

σημερα μιλαμε για παιδικες ψυχες ποτισμενες στο μισος, τυφλο μισος. δεν μπορεις να βαλεις εκεινες τις εποχες διπλα σε αυτες σε καμια περιπτωση.

τοτε μιλουσαμε για το μεγαλειο του λαου του ΠΑΟΚ, σημερα μιλαμε για οργανωμενο εγκλημα με καλυψη τις ομαδες

μερα νυχτα

καλη καρδια και ας ειναι ελαφρυ το χωμα, το αφηνω εδω απ τη μερια μου γιατι ειναι ευαισθητο θεμα
Αδερφέ, παιχταρα και μορφαρα Λουκα πάτησα στο δικό σου μήνυμα γιατί απο το κλίμα του φορουμ πιστεύω ότι σε έχω μετρήσει σωστά και εκτιμώ τα ποστ σου. Και εγώ παιδί των 90s είμαι, και ειμασταν μάλλον η τελευταία γενιά που λύναμε διαφορες με physical τρόπο και μετά γινόμασταν κολλητοί. Δεν το επικροτώ τώρα που τα βλεπω ως αναμνήσεις, αλλά επειδή το τοτε περιβαλλον όπως τέλεια περιγράφεις είχε "αρχή μέση και τελος", το πράγμα δουλευε χωρίς να ξεφεύγει. Πλέον, οι πιτσιρικάδες είτε θα το πάνε ψηφιακα (καθόλου αθωο) είτε σωματικά αλλά στα άκρα. Δεν υπάρχει μέσα λύση. Και μιλάω και για εκτός των οπαδικων ζητημάτων. Οπότε επειδή πάλι συμφωνώ ότι μιλάμε για πολύ ευαίσθητα θέματα και καλό είναι να μην πλατιαζουμε, ότι καλύτερα να μειώσω συνειδητά το ρίσκο για το δικό μου το δικό σου και όσα περισσότερα παιδιά γίνεται, παρά να παίζω κορώνα γράμματα καθε μέρα εάν θα πέσει στον δρομο του δολοφόνου.

ΥΓ. Εννοείται δεν φταινει τα νέα παιδια για το που τα έχουμε οδηγήσει, οι προηγούμενες γενιές αποτυχαμε
black death

Δημοσίευση από black death »

Taseos έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:52 Το ότι σκοτώνεται κόσμος για ένα πανί μια κλεμμένη φανέλα και για 11 ή 5 επαγγελματίες που ψυχαγωγούν τον κόσμο είναι ψυχική διαταραχή και ως τέτοια πρέπει να λαμβάνεται
Ψυχικη διαταραχη + κοκα κολα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Στη σύλληψη ενός 19χρονου οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού προχώρησε η αστυνομία, για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Ο νεαρός, που φέρεται να εμπλέκεται και στη δικογραφία για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη, θεωρείται κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση.
reader.gr
Παρ-όλα αυτά, η είδηση συνεχίζει να παίζει στα χαμηλά σε πολλά μέσα
These users thanked the author astral for the post (total 3):
Montrealiotis, PAOKpanta, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

DonnieMcGrath έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:02
loukas karadimos έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:48
DonnieMcGrath έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:08 Με όλο τον σεβασμό, το να δίνουμε νότες ρομαντισμού στα πάλαι ποτέ κυνηγητά, και μόνο χέρια, και φάπες κτλ είναι ένας από τους παράγοντες που σταδιακά οδήγησαν στις δολοφονίες. Δεν υπάρχει αθώα φάπα, δεν υπάρχει αθώο κυνηγητο, είτε για οπαδικους είτε για ιδεολογικούς είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Κάτι αθώο απέχει εκατοστά στην κυριολεξία από το να μετατραπεί σε αδίκημα. Πείτε με υπερευαισθητο, χεστη ή οτιδήποτε άλλο, αλλά προσωπικά έχω καταλήξει ότι ο μικρός θα πάρει μηδενικό οπαδικο ερέθισμα από την δική μου πλευρά. Στο ίδιο τραπέζι με τα "αδερφια" και τους "απελευθερωτες" τους δεν έχω όρεξη να κάτσω

ΥΓ. Το ξέρω ότι υπάρχουν παντού τα αδέλφια, και η καφρίλα τους μπορεί να είναι και μεγαλύτερη από των "δικων" μας. Αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα, είναι whataboutism στο μεγαλείο του.
σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα αν μου πεις οτι δεν απολαμβανεις το ντου στο 0-4 που τους παιρνεις το πανο απ το κεντρο μες το χαριλαου και κυνηγιεσαι μια ωρα με τσεους και συμπολιτες στο ταρταν, θα το δεχτω, αλλα θα διαφωνησω. εγω το απολαμβανω, το βρισκω αστειο και ως παιδι των 90ς ξερω οτι ηταν αυθεντικο ειχε αρχη, μεση, τελος και ηταν ενα νεανικο καουμποιλικι, τιποτα παραπανω.

σημερα μιλαμε για παιδικες ψυχες ποτισμενες στο μισος, τυφλο μισος. δεν μπορεις να βαλεις εκεινες τις εποχες διπλα σε αυτες σε καμια περιπτωση.

τοτε μιλουσαμε για το μεγαλειο του λαου του ΠΑΟΚ, σημερα μιλαμε για οργανωμενο εγκλημα με καλυψη τις ομαδες

μερα νυχτα

καλη καρδια και ας ειναι ελαφρυ το χωμα, το αφηνω εδω απ τη μερια μου γιατι ειναι ευαισθητο θεμα
Αδερφέ, παιχταρα και μορφαρα Λουκα πάτησα στο δικό σου μήνυμα γιατί απο το κλίμα του φορουμ πιστεύω ότι σε έχω μετρήσει σωστά και εκτιμώ τα ποστ σου. Και εγώ παιδί των 90s είμαι, και ειμασταν μάλλον η τελευταία γενιά που λύναμε διαφορες με physical τρόπο και μετά γινόμασταν κολλητοί. Δεν το επικροτώ τώρα που τα βλεπω ως αναμνήσεις, αλλά επειδή το τοτε περιβαλλον όπως τέλεια περιγράφεις είχε "αρχή μέση και τελος", το πράγμα δουλευε χωρίς να ξεφεύγει. Πλέον, οι πιτσιρικάδες είτε θα το πάνε ψηφιακα (καθόλου αθωο) είτε σωματικά αλλά στα άκρα. Δεν υπάρχει μέσα λύση. Και μιλάω και για εκτός των οπαδικων ζητημάτων. Οπότε επειδή πάλι συμφωνώ ότι μιλάμε για πολύ ευαίσθητα θέματα και καλό είναι να μην πλατιαζουμε, ότι καλύτερα να μειώσω συνειδητά το ρίσκο για το δικό μου το δικό σου και όσα περισσότερα παιδιά γίνεται, παρά να παίζω κορώνα γράμματα καθε μέρα εάν θα πέσει στον δρομο του δολοφόνου.

ΥΓ. Εννοείται δεν φταινει τα νέα παιδια για το που τα έχουμε οδηγήσει, οι προηγούμενες γενιές αποτυχαμε
Μες την Αθήνα στέλναμε βαγόνια….

:opaokara:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

thomas Murg έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 19:33 Καλύτερα που δεν θα παίξει ο Νους. Πέρσι αποβλήθηκε με το χαρτί και χάσανε το παιχνίδι. Μου αρέσει που πολλοί δικοί μας τον γλυκοκοιτούσαν τον Νους. Μία παίζει μία είναι τιμωρημένος. Παικταράς μεν αλλά...
Είναι μάλλον και ο λόγος που έχει βαλτώσει η καριέρα του ενώ όταν πρωτοεμφανίστηκε στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο θεωρήθηκε wonderkid
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Το να ξεκινάς ως ‘’άρρωστος’’ οπαδός μιας ομάδας και να καταλήγεις άρρωστος εγκληματίας είναι μια διαδρομή που δεν είναι και τόσο μικρή. Για κάποιο λόγο άνθρωποι πολύ μικρής ηλικίας αντί να σφύζουν από ζωή και όρεξη για ζωή επιλέγουν να σπέρνουν το θάνατο ο ένας στον άλλον. Φταίει κι η φτώχια, φταίει και το κράτος, φταίνε κι αυτοί που τους μεγάλωσαν, αλλά φταίνε πιο πολύ οι ίδιοι. Άμα έχεις κάνει τρόπο ζωής τα κτηνώδη σου ένστικτα, έχεις τη διάθεση να ξυλοφορτώνεσαι ανά πάσα ώρα και στιγμή, αντιλαμβάνεσαι ως αξεσουάρ το μαχαίρι, τη σιδερογροθιά και το ρόπαλο αντί να σε πιάνει αηδία και μόνο που τα βλέπεις μπροστά σου, όταν το να έχεις κάνει φυλακή θεωρείται πιστοποιητικό μαγκιάς και όταν όλοι όσοι συναναστρέφεσαι είναι παρόμοιοι με τα σκατά που έχεις για μυαλά, ε τότε προφανώς και θα καταντήσεις έτσι. Ο χάρος βγήκε παγανιά και δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και είναι έκπληξη για κανέναν. Και όλα αυτά έχουνε τόση σχέση με τις ομάδες όση και η πρέζα με το πανκ και όση οι μολότοφ με μια διαδήλωση και όση να γυμνάζεσαι με το να παίρνεις χαπάκια για να κάνεις μπράτσα. Δηλαδή απολύτως καμία. Ταυτίζουν τη συμμορία τους με την όποια ομάδα, παρασιτούν στον αθλητισμό, νοθεύουν όλο και περισσότερα παιδιά σε αυτήν τη σαπίλα και κλείνουν όλο και περισσότερα σπίτια. Πού να δείχνανε το ίδιο πάθος για να κάνουν καλύτερες τις ζωές τους…
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

astral έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:12
Στη σύλληψη ενός 19χρονου οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού προχώρησε η αστυνομία, για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Ο νεαρός, που φέρεται να εμπλέκεται και στη δικογραφία για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη, θεωρείται κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση.
reader.gr
Το αντίθετο θα προκαλούσε έκπληξη μεγατόνων στο χαλιφάτο που ζούμε
These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 3):
astral, st4this, PAOKpanta
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

reader.gr
Δεν ειχε ΠΑΟΚτση η υποθεση για αυτο, εδω το γυρισαν εχθες οτι οπαδοι του ΠΑΟΚ εκαναν τη φασαρια στο δικαστηριο
These users thanked the author st4this for the post (total 3):
astral, PAOKpanta, paok apo epilogi
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια οι σύνδεσμοι δεν έχουν να κάνουν με την αγάπη για την ομάδα και το ποδόσφαιρο,είναι μπίζνες.
Όταν νέα παιδιά στρατολογούνται με το πρόσχημα του να δείξουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ κτλ. και στην τελική χρησιμοποιούνται σαν στρατός ,αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.
Η ευθύνη βαραίνει και την πολιτεία αλλά και τις ίδιες τις ομάδες να μην κρυβόμαστε ..
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Andrew R έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 14:29
marsantos έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 11:13 Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως οι υπόλοιποι έχουν πάρει αρκετά παιχνίδια στα οποία λόγω πιθανοτήτων θα έπρεπε να είχαν γκελάρει σε κάποια από αυτά.
Η εικόνα του γηπέδου δεν αντικατοπτρίζει τη βαθμολογική διαφορά. Είναι λίγοι οι 4 βαθμοί από την άεκ και ο ένας από τον οσφπ.
Η άεκ έχει πάρει νίκες με Λιβαδειά, Κηφισιά και χθες. Ένα από τα 3 είτε λόγω μορφής αγώνα είτε λόγω χρονικής εξέλιξης θα ήταν αναμενόμενο να μην της κάτσει.
Ο οσφπ έχει πάρει νίκες με Αστέρα, Λιβαδειά και άρη. Ένα από τα 3 είτε λόγω μορφής αγώνα είτε λόγω χρονικής εξέλιξης θα ήταν αναμενόμενο να μην του κάτσει.
Ο ΠΑΟΚ γκέλαρε με Παναιτωλικό και Αστέρα. Ένα από τα 2 λόγω μορφής αγώνα ήταν αναμενόμενο να μας κάτσει.

Η εικόνα των ομάδων μέχρι τώρα θα είχε ως ταιριαστό βαθμολογικό αποτύπωμα μια διαφορά 3-5 βαθμών από οσφπ και 6 ως 8 από την άεκ.
Δυστυχώς η διαφορά είναι αρκετά μικρότερη και αυτό αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να παίζει με υποχρέωση νίκης σε κάθε γήπεδο.
Δυστυχέστερα η πλειοψηφία των μικρομεσαίων ομάδων στην Ελλάδα αδυνατεί να πάρει αυτό που μπορεί απέναντι στους ποκίτες (με εξαίρεση τον πάο που όμως κι αυτός παίρνει περισσότερα ματς από όσα αντιστοιχούν στην εικόνα του).
Έτσι ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να διατηρεί κουλτούρα μηδενικών γκελών απέναντι στους μικρούς αν θέλει να διεκδικεί σοβαρά το πρωτάθλημα. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο ειδικά για ομάδα σαν κι εμάς που δίνουμε σημαντικό αριθμό ευρωπαϊκών αγώνων.
Το ίδιο βλέπουμε και φέτος. Μια ισοπαλία να φέρουμε με τον πάο θα είμαστε κάτω από οσφπ και σε απόσταση βολής από αυτήν την άεκ παρότι θα έχουμε 7 πόντους σε ντέρμπι.
Η Λεωφόρος είναι περισσότερο από ένας αγώνας.
Πρώτα όμως πρέπει να δοκιμάσουμε λίγο Έμενταλ Ελβετίας. Αφού είναι πανάκριβο το γνήσιο, ας δοκιμάσουμε την ποδοσφαιρική εκδοχή ελπίζοντας πως συναντήσουμε τόσες τρύπες όσες και το πεντανόστιμο τυράκι.
Νίκη την Πέμπτη με μηδέν παθητικό.
Καλή εβδομάδα φίλε , θίγεις ένα πρόβλημα το οποίο δεν έχει γίνει κατανοητό νομίζω από μια μερίδα οπαδών . Με τον τρόπο που είναι δομημένο το ελληνικό πρωτάθλημα η αγωνιστική μας υπέροχη είναι δυστηχως σχεδόν αδύνατο να αποτυπώνεται και στην βαθμολογία μας. Το εκκωφαντικό παράδειγμα του αήττητου δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Εκείνη η ομάδα χρειάστηκε την υπεργκολαρα του βιερινια στο Αγρίνιο γιατί τα σιχαμάρα οι γαυροι ήταν σε απόσταση βολής . Είναι τρομακτικό να αντιλαμβάνεται κάποιος ότι για να μπορέσεις να διεκδικήσεις κατι στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σχεδόν αλάνθαστος , τόσο μεγάλος είναι ο πήχης της πουστιας .
Κι επειδή τα νούμερα είναι ψυχρά & αμείλικτα: για να πάρεις πρωτάθλημα απ' το σίχαμα θέλεις 2,5β/αγώνα (ίσως +2,5 κάποιες φορές). Για να έχουμε το απόλυτο μέτρο σύγκρισης, στο αήττητο είχαμε 82/90β. δηλ. 2,733!!!
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Είναι καθαρά πολιτικής βούλησης το θέμα.

ΑΛλά αν είναι ΠΑΟΚ ο θύτης, τότε θα είναι όλη μέρα στα κανάλια η είδηση και θα υπάρχει καθολική καταδίκη, ενώ στην αντίθετη περίπτωση απλά θα περνάει ελαφρά από την επικαιρότητα και στη συνέχεια θα εξαφανίζεται.
These users thanked the author Мир for the post:
Andrew R
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Τάσεος Μακάρι να ήταν έτσι η προσέγγιση αλλά δυστηχως δεν είναι. Εδώ οι άνθρωποι σκοτωνόμαστε χιλιάδες χρόνια σε πολέμους που ελάχιστες φορές ταυτίζεται με τα συμφέροντα μας . Η οπτική μάτια ενός οπαδού το εβδομήντα ή το ογδόντα είναι τόσο διαφορετική που νομίζεις ότι έχουν περάσει 100 χρόνια κι όχι λίγες δεκαετίες . Το πρόβλημα με τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά σήμερα είναι ότι δεν υπάρχει πλέον μια παλέτα συναισθημάτων αλλά μονο το μαύρο ή άσπρο. Οι κοινωνικές δεξιότητες συμβιώσης που περιλαμβάνουν και την δυνατότητα να θυμώνεις με κάποιον αλλά παράλληλα να συνυπάρχεις είναι κατι σαν ανέκδοτο . Η αδυναμία δηλαδή να κανείς πλάκα με κατι να έχεις έναν εκρηκτικό διάλογο , αλλά παράλληλα να σταματάς εκεί δημιουργούν ένα κλίμα όπου αυτό που συσσωρεύεται είναι απύθμενος κι ανεξέλεγκτος θυμός .
ΥΣ Δεν είχα ιδέα για το συμβάν που έγραψε ο φίλος Λουκάς παραπάνω ! Τόσο άδικο .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

inpaok

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Σπανός μετά την απόλυση από τον Ηρακλή και τις δηλώσεις του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Ο ισχυρός άνδρας του «γηραιού» άφησε αιχμές κατά του τέως προπονητή της ομάδας μετά το διαζύγιο των δύο πλευρών, με τον Δημήτρη Σπανό να του απαντάει ότι… δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, με δήλωσή του.

«Τι να απαντήσω, σε κάποιον που διώχνει έναν προπονητή που είναι πρώτος. Δεν μπορώ να μιλήσω με κάποιον που δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Καλό είναι ο κ. Μονεμβασιώτης να σταματήσει να μιλάει γιατί εκτίθεται!», ανέφερε.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

reader.gr
Το μειζον θεμα ειναι το ποιος αφησε αυτο το τσογλανι εξω,για να ξαναδολοφονησει..
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Απ' ότι διάβασα ήταν ραντεβού σε πάρκινγκ γι' αυτό και το παιδί το πέταξαν στο νοσοσκομείο οι δικοί του και εξαφανίστηκαν. Να με συμπαθάτε αλλά όταν ακούω ραντεβού η συμπόνια μου πάει περίπατο ασχέτως χρώματος φανέλας.

Τα ήθελαν και τα έπαθαν. Και χίλιες φορές να το καθιερώσουν όλα αυτά τα πιθηκοειδή όπως στα Βαλκάνια και στη Ρωσία να πηγαίνουν στα ξέφωτα να τις παίζουν μπας και ησυχάσουμε από δαύτους καμιά φορά. Πάνε και μαχαιρώνονται και πλακώνονται για ομάδες....Είπαμε ρε παιδιά και μεις άρρωστοι είμαστε αλλά η καφρίλα μας πάει μέχρι κανα καντήλι στην τηλεόραση ή στο γήπεδο και τέλος....Να σηκώνεις χέρι ή όπλο σε άνθρωπο γιατί είναι άλλη ομάδα? ΕΛΕΟΣ
These users thanked the author Sardan for the post (total 2):
thomas Murg, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”