Αδερφέ, παιχταρα και μορφαρα Λουκα πάτησα στο δικό σου μήνυμα γιατί απο το κλίμα του φορουμ πιστεύω ότι σε έχω μετρήσει σωστά και εκτιμώ τα ποστ σου. Και εγώ παιδί των 90s είμαι, και ειμασταν μάλλον η τελευταία γενιά που λύναμε διαφορες με physical τρόπο και μετά γινόμασταν κολλητοί. Δεν το επικροτώ τώρα που τα βλεπω ως αναμνήσεις, αλλά επειδή το τοτε περιβαλλον όπως τέλεια περιγράφεις είχε "αρχή μέση και τελος", το πράγμα δουλευε χωρίς να ξεφεύγει. Πλέον, οι πιτσιρικάδες είτε θα το πάνε ψηφιακα (καθόλου αθωο) είτε σωματικά αλλά στα άκρα. Δεν υπάρχει μέσα λύση. Και μιλάω και για εκτός των οπαδικων ζητημάτων. Οπότε επειδή πάλι συμφωνώ ότι μιλάμε για πολύ ευαίσθητα θέματα και καλό είναι να μην πλατιαζουμε, ότι καλύτερα να μειώσω συνειδητά το ρίσκο για το δικό μου το δικό σου και όσα περισσότερα παιδιά γίνεται, παρά να παίζω κορώνα γράμματα καθε μέρα εάν θα πέσει στον δρομο του δολοφόνου.loukas karadimos έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:48σε γενικες γραμμες συμφωνω αλλα αν μου πεις οτι δεν απολαμβανεις το ντου στο 0-4 που τους παιρνεις το πανο απ το κεντρο μες το χαριλαου και κυνηγιεσαι μια ωρα με τσεους και συμπολιτες στο ταρταν, θα το δεχτω, αλλα θα διαφωνησω. εγω το απολαμβανω, το βρισκω αστειο και ως παιδι των 90ς ξερω οτι ηταν αυθεντικο ειχε αρχη, μεση, τελος και ηταν ενα νεανικο καουμποιλικι, τιποτα παραπανω.DonnieMcGrath έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:08 Με όλο τον σεβασμό, το να δίνουμε νότες ρομαντισμού στα πάλαι ποτέ κυνηγητά, και μόνο χέρια, και φάπες κτλ είναι ένας από τους παράγοντες που σταδιακά οδήγησαν στις δολοφονίες. Δεν υπάρχει αθώα φάπα, δεν υπάρχει αθώο κυνηγητο, είτε για οπαδικους είτε για ιδεολογικούς είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Κάτι αθώο απέχει εκατοστά στην κυριολεξία από το να μετατραπεί σε αδίκημα. Πείτε με υπερευαισθητο, χεστη ή οτιδήποτε άλλο, αλλά προσωπικά έχω καταλήξει ότι ο μικρός θα πάρει μηδενικό οπαδικο ερέθισμα από την δική μου πλευρά. Στο ίδιο τραπέζι με τα "αδερφια" και τους "απελευθερωτες" τους δεν έχω όρεξη να κάτσω
ΥΓ. Το ξέρω ότι υπάρχουν παντού τα αδέλφια, και η καφρίλα τους μπορεί να είναι και μεγαλύτερη από των "δικων" μας. Αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα, είναι whataboutism στο μεγαλείο του.
σημερα μιλαμε για παιδικες ψυχες ποτισμενες στο μισος, τυφλο μισος. δεν μπορεις να βαλεις εκεινες τις εποχες διπλα σε αυτες σε καμια περιπτωση.
τοτε μιλουσαμε για το μεγαλειο του λαου του ΠΑΟΚ, σημερα μιλαμε για οργανωμενο εγκλημα με καλυψη τις ομαδες
μερα νυχτα
καλη καρδια και ας ειναι ελαφρυ το χωμα, το αφηνω εδω απ τη μερια μου γιατι ειναι ευαισθητο θεμα
ΥΓ. Εννοείται δεν φταινει τα νέα παιδια για το που τα έχουμε οδηγήσει, οι προηγούμενες γενιές αποτυχαμε