Ο Γκαρσἰα είχε και δίπλα του έναν Βιτολο που έτρεχε για τρεις...abc_o_ karpouzas έγραψε:rainmaker έγραψε:Γιατί πρέπει να ψάχνουμε κεντρικό χαφ που να είναι γρήγορο;
Μυαλό έχει; Τεχνική ποιότητα; Προσωπικότητα;
Από όλα τα ονόματα που ακούστηκαν σε όλες τις θέσεις, μόνο του οζντοεφ μου άρεσε πραγματικά
Ευτυχώς....rain..που πέρασε από εμάς ο παυλαρας αλλά...μυαλο δεν βαζουμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
O Ομαρ σακατης ηρθε απο τη Ρομα.Αλλιως στα καλα του δεν μπορουσαμε να τον παρουμεfigurehead4 έγραψε:Ένας παίχτης καψούρα που είχα παλιά ήταν ο Ομάρ Τετράτζε. Τεχνική, μυαλό, ψυχραιμία, αντίληψη, προσωπικότητα.
Ο Οζντόεφ είναι ό, τι πιο κοντινό στον Ομάρ.
Ο άλλος ο Τσάλοφ είναι φάση να αρχίσεις να σκέφτεσαι να το σηκώνεις 29 Μαΐου στην οπαπ αρίνα και άντε να ηρεμήσεις μετά. Χωρίς πλάκα, ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ, έστω και ο περσινός, με αυτόν τον δολοφόνο μπροστά είναι ονείρωξη.
Άντε τέρμα τα όνειρα τώρα, γιατί διαβάζουμε και για Κουζιγιάεφ και θα μου στρίψει. Αυτός by the way Μπεσίκτας δεν πήγε;
Αμην..Ettien26 έγραψε:Ο Γκαρσἰα είχε και δίπλα του έναν Βιτολο που έτρεχε για τρεις...abc_o_ karpouzas έγραψε:rainmaker έγραψε:Γιατί πρέπει να ψάχνουμε κεντρικό χαφ που να είναι γρήγορο;
Μυαλό έχει; Τεχνική ποιότητα; Προσωπικότητα;
Από όλα τα ονόματα που ακούστηκαν σε όλες τις θέσεις, μόνο του οζντοεφ μου άρεσε πραγματικά
Ευτυχώς....rain..που πέρασε από εμάς ο παυλαρας αλλά...μυαλο δεν βαζουμε
- soflodoras
Παντως ο Γκαρσια δεν επαιζε μονο με τον Βιτολο διπλα του. Αλλα μια χρονια είχε και τον Βερον, που ηταν πιο αργος κ απο τον θανατο. Με εναλλακτικη τον Βαγγελη, πιο αργο και απο τον Βερον
Τότε που έπαιζε με Βερόν ο Γκαρσία δεν βλεπότανε. Επίσης άλλο ποδόσφαιρο παίζαμε τότε.
Να θυμίσω τι λέγαμε πρόπερσι που είχαμε Κούρτιτς και Τσιγγάρα στα καλά τους. Όλοι αναζητούσαν το ταχυδυναμικό χαφ.
Ήρθε και ο Μπότο συμφώνησε ότι θέλουμε περισσότερη ταχύτητα στο κέντρο και έφερε τον .... Φελίπε Σοάρες
Ήρθε και ο Μπότο συμφώνησε ότι θέλουμε περισσότερη ταχύτητα στο κέντρο και έφερε τον .... Φελίπε Σοάρες
-
ε ενταξει τη χρονια που ειχε διπλα του τον Βερον ο Γκαρσια η τραυματισμενος η τιμωρημενος ηταν. Αν θυμαμαι καλα δεν ειχε κανει και προετοιμασία.
Καμιά σχέση ο Γκαρσία παίζοντας με τον Βερόν και παίζοντας με τον Βιτόλο....ήταν σαν να έβλεπες άλλον παίκτη...
Εντάξει, ο Φιλίπε Σοάρες δεν είναι αργός, δεν είναι αυτό το πρόβλημά του.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μόνο που ο Γκαρσία ήταν παρτενέρ και με Λαζάρ και με Φωτάκη και με Τσουκαλά. Ποιος Βιτόλο μωρέ που στο ζελο ήταν 5η αλλαγή..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
67 συμμετοχές σε 2 χρόνια στον βάζελο...η 5η αλλαγή κατα τ' άλλα...
Καλά ρε αγνοειτε στα ίσια παράκληση του διαχειριστή χωρίς κανένα λόγο
Στα παπάρια μας ο μ@λ@κ@ς ο βιτολο
Στα παπάρια μας ο μ@λ@κ@ς ο βιτολο