Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Δημοσίευση από Equalizer »

sourmenetes έγραψε:
rainmaker έγραψε:Καλά εγώ γινομουν κακός απ την πρώτη μέρα π άκουσα αυτά τα "το σύστημα δε παίζει ρόλο, θα παίξουμε 442" αλλά τεσπά.

Το φιλικό δεν το είδα αλλά βλέπω μετριοτατα σχόλια και παραθυράκι επιστροφής στο 4231 κάτι π δείχνει ότι και ο Στανογεβιτς δε γουστάρει αυτό π βλέπει.

Γενικά πολύ θα ήθελα να μάθω τις τρεις βδομάδες ο έψαχναν προπονητή ΤΙ ΣΚΑΤΑ συζητούσαν με τους υποψήφιους;;;

Από εκεί και πέρα ο τάγμα τα λέει σωστα.φερνεις παιχταραδες; Παιζεις μπαλα.

Ο Μακ δεν αρκεί και είναι κοροϊδία να βλέπω κάθε μέρα άρθρα ποτέ έφαγε, ποτέ έκλασε και πότε φταρνιστηκε ο αστέρας Μακ.
Στις 3 βδομαδες επαιξε 2 φορες το 4-4-2 και μια φορα το 3-4-3.
Το βλεπω πολυ λογικο να ηθελε να δοκιμασει αυτο που ειχε στο μυαλο του.

Γιατι ειναι κατακριτεο και ολοι βγαινουμε και λεμε να εμεις τα λεγαμε,δεν το καταλαβαινω.

Επισης η ομαδα απ οτι φαινεται δε δειχνει να μενει στον Μακ.
Επισης η ομαδα ενισχυθηκε σημαντικα και στο αρ.ακρο και κυριως στο Νο1.
Και αυτοι που ακουγονται οτι θελουμε να φερουμε δεν τους λες και σαπακια.
Και γιατί είναι κακό όταν κάποιος εξ αρχής διαφωνεί με την προειλημμενη απόφαση του κοουτς να αλλάξει σύστημα να το λέει;

Και γιατί είναι ΚΑΛΟ οι υπόλοιποι να στρέφονται απευθείας ενάντιον όσων προσπαθούν να προλάβουν ή έστω να προβλέψουν μια λάθος κίνηση;

Σχετικά με τον Μακ δεν είπα ότι μένουμε εκεί, είπα ότι παρατηρώ μια τάση δημιουργίας ενθουσιασμού για έναν παίκτη π ξέρουμε ότι έχει ταβανι όχι πολύ πάνω από εμάς.

Υγ. Με υποπολλαπλάσια ποστ σε σχέση με άλλους εντός φόρουμ και έχοντας υπάρξει εκ των διαχειριστών για χρόνια, αν μη τι άλλο δε δικαιούται κάνεις να λέει ότι βιάζομαι να παραστήσω τον έξυπνο .

Αντιλαμβάνομαι την καλοπροαίρετη ατάκα "όλοι χαζά λέμε " και το σέβομαι, αλλά μια δεκαετία σχεδόν προσπαθούσαμε να δούμε έναν ΠΑΟΚ σοβαρό. Και στο μετρό π αξίζει να γράφουμε εδώ μέσα ώστε να λέμε τον πόνο μας, εκφράζω την κόπωση μου για έναν ΠΑΟΚ π στα χαρτιά έχει σοβαρεψει, όλοι λένε ότι δουλεύει επαγγελματικά αλλά ακόμα εγώ προσωπικά βλέπω κάθε χρόνο παλινωδίες παρά την ανοδική τάση π εξασφαλίζουν τα 80 εκατομμύρια μετοχικό κεφάλαιο. Θεωρώ ότι έπρεπε να είμαστε ήδη από προπερσι ΠΟΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΙ και σταθεροί ως σύλλογος.

Εορπτολ κάνε μ τη χάρη πρωινιατικα. Δεν έπεσα απ τον ουρανό χτες, έχω εικόνα του ΠΑΟΚ όχι μονο ως χομπι. Ούτε μονο ως απλό οπαδικο πάθος. Λέω αυτό π νομίζω και χίλιες φορές μακάρι η ομάδα να οργώνει απ το Σεπτέμβρη μέχρι τον Μάιο . Δεν είναι ανέφικτο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Απλά αν δεν βλέπω κάποιο παιχνίδι δεν σχολιάζω στηριζόμενος σε σχόλια τρίτων.... Απλό δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι να προλαβεις ρε Γιαννη;;;
Εμεις αποφασιζουμε τι θα παιξει η ομαδα;;

Την αποψη μας λεμε.το ζητημα ειναι οτι ο καθε προπονητης εχει μια αντιληψη και ειναι απολυτα λογικο να θελει να δουλεψει πανω σε αυτην.

Ουτε ειναι τρελο ουτε παραλογο.και γω αυτο που εχω μαθει καλυτερα θα ηθελα να δουλεψω.

Τον τιμαει το γεγονος οτι δε φαινεται να εμμενει σε αυτο επειδη δεν τσουλαει.
Αν ειχαμε παρει βαρυ ονομα στον παγκο δε θεωρω οτι θα υπηρχε αυτη η ευελιξια.

Απλα ξαναλεω οτι ο ανθρωπος πηγε να δουλεψει αυτο που ηθελε.
Το να το ξεγραφουμε πριν την προετοιμασια το θεωρω κουτο γιατι δεν το εχουμε δει.αυτο ειναι που ισως σε φερνει "απεναντι" στους συνομιλητες.

Και γω ηθελα να το δω.και θεωρω οτι με ενα βαρβατο χαφ και τον τσιμιροτ και βαρβατο σεντερ μπακ θα μπορεσει να το παιξει.

Βεβαια το υλικο ειναι προς το παρον αυτο.με αυτο θα δει που θα παει.σε 1,5 βδομαδα βγηκαμε να του την πεσουμε.αυτο ειναι το οξυμωρο και συνεχιζουν να του την πεφτουν γιατι δημοσια παραδεχθηκε οτι με το υπαρχον υλικο δεν τραβαει.

Αν βγαζεις λογικη πες μου.

Τωρα περι ταβανιου κτλ τα ακουω βερεσε.ειλικρινα.
Στο γηπεδο θα τα δουμε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πλακα πλακα η χθεσινη ηταν απο τις χειροτερες εμφανισεις που εχω δει σε προετοιμασια.
Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι θα παμε χαλια στο πρωταθλημα καθως τα φιλικα προετοιμασιας δεν θα επρεπε κανονικα να μεταδιδονται.
Δηλαδη οταν ριξαμε 6 στην νις αναλογικα θα επρεπε να παρουμε περιπατο το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

sourmenetes έγραψε:Τι να προλαβεις ρε Γιαννη;;;
Εμεις αποφασιζουμε τι θα παιξει η ομαδα;;

Την αποψη μας λεμε.το ζητημα ειναι οτι ο καθε προπονητης εχει μια αντιληψη και ειναι απολυτα λογικο να θελει να δουλεψει πανω σε αυτην.

Ουτε ειναι τρελο ουτε παραλογο.και γω αυτο που εχω μαθει καλυτερα θα ηθελα να δουλεψω.

Τον τιμαει το γεγονος οτι δε φαινεται να εμμενει σε αυτο επειδη δεν τσουλαει.
Αν ειχαμε παρει βαρυ ονομα στον παγκο δε θεωρω οτι θα υπηρχε αυτη η ευελιξια.

Απλα ξαναλεω οτι ο ανθρωπος πηγε να δουλεψει αυτο που ηθελε.
Το να το ξεγραφουμε πριν την προετοιμασια το θεωρω κουτο γιατι δεν το εχουμε δει.αυτο ειναι που ισως σε φερνει "απεναντι" στους συνομιλητες.

Και γω ηθελα να το δω.και θεωρω οτι με ενα βαρβατο χαφ και τον τσιμιροτ και βαρβατο σεντερ μπακ θα μπορεσει να το παιξει.

Βεβαια το υλικο ειναι προς το παρον αυτο.με αυτο θα δει που θα παει.σε 1,5 βδομαδα βγηκαμε να του την πεσουμε.αυτο ειναι το οξυμωρο και συνεχιζουν να του την πεφτουν γιατι δημοσια παραδεχθηκε οτι με το υπαρχον υλικο δεν τραβαει.

Αν βγαζεις λογικη πες μου.

Τωρα περι ταβανιου κτλ τα ακουω βερεσε.ειλικρινα.
Στο γηπεδο θα τα δουμε.
Δεν λέω ότι θα αλλάξει επειδή το είπα εγώ.

Λέω ότι καλώς ή κακώς οι οπαδοί στο ποδόσφαιρο όχι μόνο εκφράζουν άποψη για την ομάδα τους αλλά οφείλουν να το κάνουν όπως και οι ομάδες οφείλουν να τους ακούν για να τα πάνε καλύτερα με τον πελάτη τους και υποτίθεται να τιμούν τον ρόλο τους.

Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ασοβαρο να αφουγκραζεται το κλίμα μέσω φόρουμ ας κάνει γκάλοπ . Δεν με απασχολεί.

Να αφουγκραζεται κλίμα λέω όχι να της δίνουμε εντολές.

Γι αυτό ανέφερα ότι ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ Π ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να γράφουμε εδώ μέσα, έχω μια άποψη για ένα θέμα.

Τόσο κακό είναι;

Αν είχα την ιδια άποψη ΜΕΤΑ από τυχόν -μακριά από δω- αποτυχίες, τότε δεν θα είχε και νόημα να την εκφρασω ε; Όχι;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τι γκαλοπ να κανει; για το συστημα; :roll: :shock:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Μάγκες το γαμησατε το θέμα, κόψτε τις ειρωνίες, ελληνικά μιλάω και ΓΕΝΙΚΑ.

Άμα θεωρείτε ως διαχειριστές του φόρουμ γελοίο και ανόητο να έχουμε άποψη και να συζητάμε για το σύστημα στα φιλικά προετοιμασίας ε κλείστε το τοπικ τότε.

Ποσο λογικό είναι δλδ να λοιδορείται οποίος έχει άποψη ΟΝ τοπικ και να τρώει κράξιμο επειδή μένει στο θέμα συζήτησης;

Διαφωνείς είσαι κακός, εξηγείς γιατί το κάνεις έγκαιρα σιγά μη σ ακούσει εσένα η ΠΑΕ ποιος είσαι δλδ , αναλύεις κι άλλο αυτό π ήθελες να πεις κ βλέπεις ειρωνίες.

Εγινε.

Τι ακριβώς θέλετε να γινει δλδ να κατουριεμαι απ τη χαρά μ π τρεις βδομάδες ψάχναμε έναν γιες μαν και τελικά φέραμε έναν απ την Κίνα που κάνει αυτό π νομίζει και το παρουσιάζουμε ως ευτύχημα;

Δεν είπα εγώ ότι ψάχναμε γιες μαν αυτοί το διέρρευσαν λέγοντας για συνέχιση του έργου του Βλάνταν τον οποίο για κάποιο λόγο θεωρούσαν λογικό να περιμένουν ότι αφού δεν ανανέωσε μέχρι τις 30/5 θα ανανεωνε μετά.

Μακάρι ξαναλέω χίλιες φορές να είναι ο νέος Κλαφ ο Στανογεβιτς.

Τη συγκεκριμένη λογική δε βλέπω ούτε πρακτικά ούτε θεωρητικά και βεβαίως μαγκιά του που αναφέρεται σε πιθανή νέα αλλαγή.

Εφόσον λοιπόν ο ίδιος το λέει ότι κάτι δε του κάθεται καλά εσάς ο νταλκας σας με τον κόσμιο και έγκαιρο τρόπο π εξέφρασα το φόβο μου ποιος είναι;;

Υγ. Όσο για το γκάλοπ δεν θέλει πολύ κόπο για να αντιληφθεί κανείς οτι προφανώς δεν το εννοώ και τι λέω καθ υπερβολη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω για το γκαλοπ ρωτησα.. τεσπα.

υγ: θεωρω οτι σε σχεση με ..παρελθοντα έτη και ...μοντ και αντμιν κτλ κτλ, η ελευθερία λογου και άποψης ειναι σε πολλαπλάσια επίπεδα ανώτερη... τεσπα ξανά ομως...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

teod1980 έγραψε:Έλα μην ντρέπεστε, γράψτε την ιδανική προετοιμασία που θέλετε.

Μετά να στείλουμε τα ποστ στον προπονητή μπας και ξεστραβωθεί και αφήσει τα πειράματα και τις λακαμίες και να στήσει μία ομάδα αντάξια των οπαδών της. Ναι, αυτών του πληκτρολογίου, ε τι, ποιων; αυτών των βορείων με τα χιλιόμετρα του λεοφορείου; Σιγά!!!
Πες μας τι θες να διαβάσεις σε ένα φόρουμ οπαδών να γράψουμε. Ή πες μας ένα άλλο φόρουμ οποιασδήποτε άλλης ομάδας που δε γράφουν τις ίδιες μαλακίες οι οπαδοί. Γιατί μαλακίες γράφουμε το αναγνωρίζω και πρώτος από όλους εγώ, αλλά πες μας τι περιμένεις και ποια ακριβώς είναι για εσένα η δουλειά και η σωστή λειτουργία ενός οπαδικού φόρουμ.
Για εμένα πχ είναι βγάζει ο καθένας τα σώψυχα και τον γκαϊλέ του με την ομάδα που είναι καψούρης. Και ας γράφει μαλακίες. Ξεκάθαρα. Εκτόνωση και κάβλα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ολες οι τεχνολογικες ανακαλυψεις εχουν τα μειονεκτηματα τους τεοντ1980...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Tolaros έγραψε:
teod1980 έγραψε:Έλα μην ντρέπεστε, γράψτε την ιδανική προετοιμασία που θέλετε.

Μετά να στείλουμε τα ποστ στον προπονητή μπας και ξεστραβωθεί και αφήσει τα πειράματα και τις λακαμίες και να στήσει μία ομάδα αντάξια των οπαδών της. Ναι, αυτών του πληκτρολογίου, ε τι, ποιων; αυτών των βορείων με τα χιλιόμετρα του λεοφορείου; Σιγά!!!
Πες μας τι θες να διαβάσεις σε ένα φόρουμ οπαδών να γράψουμε. Ή πες μας ένα άλλο φόρουμ οποιασδήποτε άλλης ομάδας που δε γράφουν τις ίδιες μαλακίες οι οπαδοί. Γιατί μαλακίες γράφουμε το αναγνωρίζω και πρώτος από όλους εγώ, αλλά πες μας τι περιμένεις και ποια ακριβώς είναι για εσένα η δουλειά και η σωστή λειτουργία ενός οπαδικού φόρουμ.
Για εμένα πχ είναι βγάζει ο καθένας τα σώψυχα και τον γκαϊλέ του με την ομάδα που είναι καψούρης. Και ας γράφει μαλακίες. Ξεκάθαρα. Εκτόνωση και κάβλα.
Σιγα μη πω εγω τι θα γράψεις.
Δικό σου θέμα είναι.
Απλά όπως βγάζεις εκτόνωση εσύ, έτσι βγάζω κι εγώ στα γραφόμενα σου όχι προσωπικά τα δικά σου,γενικά μιλάω.
Το θέμα είναι κ το ύφος που τα γράφει κάποιος όπως κ το ότι δεν τα γράφει μόνο, σίγουρα τα λέει κ στο περίγυρο του ομοίως.
Τες πα φυσικά θα γράφει ο καθένας ότι θέλει.

Κγκεο ναι εντάξει αλλά όλοι είμαστε σπουδαίοι κ ξερολες πίσω από πληκτρολόγια η έξω από το χορο
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Στα δυο τελευταία φιλικά παρατήρησα οτι στα στημένα η άμυνα μας έχασε τις περισσότερες φάσεις..Τωρα ειναι θέμα προπόνησης ή παιχτών με υψος που λειπουν;Θα δείξει.Πάντως με προβληματισε αρκετά χθες γιατί μου έκανε εντυπωση που δεν μπορουσαμε να παρουμε κεφαλια
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ανέκαθεν είμασταν ανυπόφοροι.Αλλαξετε ομαδα ρεεε....
Θελω να μεινω ο μοναδικος ΠΑΟΚΤΣΗΣ και να ακουγετε μια οπαδικη φωνη η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Το συγκεκριμενο topic μετα απο αυτο των μεταγραφων ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στο forum.

Μιλαμε για τον ορισμο της κακομοιριας της γκρινιας και της μιζεριας.

Ειδαμε 2 φιλικα που η ομαδα δεν επαιξε καλα και πεσαμε να την φαμε.

Οχι παιζει 4-4-2 οχι θα το γυρισει σε 4-3-3 .. και που τον βρηκαν και τον εφεραν αυτον τον προπονητη.. απο την Β κινας και ολα αυτα τα ομορφα.

Η θεση του προπονητη πλεον στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο ειναι κατα 90% ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ.

Τα ροστερ και οι γυρω γυρω ( γυμναστες αποθεραπεια κτλ ) κανουν τον προπονητη και οχι το αντιθετο ( με εξαιρεσεις βεβαια που επιβεβαιωνουν τον κανονα ).

Στο Ελλαδισταν για να παρεις πρωταθλημα ουτε τον μουρινιο θες για προπονητη ουτε τον γκουαρντιολα.

Για να παρεις πρωταθλημα εκτος τα εξωαγωνιστικα θες ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ παιχτες με προσωπικοτητα και εναν προπονητη που να μπορει να κραταει τις ισορροπιες .

Ας φερουν λοιπον 2 παιχτες ( 1 αμυνα και ενα μεσο ) που να γαζωνουν και ο προπονητης θα ξεχαστει πολυ γρηγορα τι συστημα πρεπει να παιζει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Σε ότι αφορά το άτομο μου συγγνώμη αλλά δεν δέχομαι ότι έβγαλα κακομοιριά και μιζέρια. Μια απλή επισήμανση έκανα πάντα υπό το πρίσμα ότι ισχύει πως δεν παίξαμε καλά και ΚΥΡΙΩΣ μετά τη δήλωση του κοουτς σχετικά με το σύστημα.

Απλώς αργότερα αντέδρασα στο πέσιμο από τρία τέσσερα άλλα μέλη, λες και ζήτησα να πέσουν κεφάλια.

Την ομάδα θα τη δούμε μες τον άλλον μήνα είτε καλή είτε χάλια πάλι εκεί θα είμαστε και βεβαίως ελπίζω ότι θέμα κι αν υπάρχει να λυθεί.

Η ένσταση μου είναι πως όσο λάθος είναι η καταστροφολογια άλλο τόσο επικίνδυνη είναι και το να κοιτάμε άλλου κάνοντας ότι δε βλέπουμε κάποια θέμα ΑΝ αυτά υπάρχουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”