Και γιατί είναι κακό όταν κάποιος εξ αρχής διαφωνεί με την προειλημμενη απόφαση του κοουτς να αλλάξει σύστημα να το λέει;sourmenetes έγραψε:Στις 3 βδομαδες επαιξε 2 φορες το 4-4-2 και μια φορα το 3-4-3.rainmaker έγραψε:Καλά εγώ γινομουν κακός απ την πρώτη μέρα π άκουσα αυτά τα "το σύστημα δε παίζει ρόλο, θα παίξουμε 442" αλλά τεσπά.
Το φιλικό δεν το είδα αλλά βλέπω μετριοτατα σχόλια και παραθυράκι επιστροφής στο 4231 κάτι π δείχνει ότι και ο Στανογεβιτς δε γουστάρει αυτό π βλέπει.
Γενικά πολύ θα ήθελα να μάθω τις τρεις βδομάδες ο έψαχναν προπονητή ΤΙ ΣΚΑΤΑ συζητούσαν με τους υποψήφιους;;;
Από εκεί και πέρα ο τάγμα τα λέει σωστα.φερνεις παιχταραδες; Παιζεις μπαλα.
Ο Μακ δεν αρκεί και είναι κοροϊδία να βλέπω κάθε μέρα άρθρα ποτέ έφαγε, ποτέ έκλασε και πότε φταρνιστηκε ο αστέρας Μακ.
Το βλεπω πολυ λογικο να ηθελε να δοκιμασει αυτο που ειχε στο μυαλο του.
Γιατι ειναι κατακριτεο και ολοι βγαινουμε και λεμε να εμεις τα λεγαμε,δεν το καταλαβαινω.
Επισης η ομαδα απ οτι φαινεται δε δειχνει να μενει στον Μακ.
Επισης η ομαδα ενισχυθηκε σημαντικα και στο αρ.ακρο και κυριως στο Νο1.
Και αυτοι που ακουγονται οτι θελουμε να φερουμε δεν τους λες και σαπακια.
Και γιατί είναι ΚΑΛΟ οι υπόλοιποι να στρέφονται απευθείας ενάντιον όσων προσπαθούν να προλάβουν ή έστω να προβλέψουν μια λάθος κίνηση;
Σχετικά με τον Μακ δεν είπα ότι μένουμε εκεί, είπα ότι παρατηρώ μια τάση δημιουργίας ενθουσιασμού για έναν παίκτη π ξέρουμε ότι έχει ταβανι όχι πολύ πάνω από εμάς.
Υγ. Με υποπολλαπλάσια ποστ σε σχέση με άλλους εντός φόρουμ και έχοντας υπάρξει εκ των διαχειριστών για χρόνια, αν μη τι άλλο δε δικαιούται κάνεις να λέει ότι βιάζομαι να παραστήσω τον έξυπνο .
Αντιλαμβάνομαι την καλοπροαίρετη ατάκα "όλοι χαζά λέμε " και το σέβομαι, αλλά μια δεκαετία σχεδόν προσπαθούσαμε να δούμε έναν ΠΑΟΚ σοβαρό. Και στο μετρό π αξίζει να γράφουμε εδώ μέσα ώστε να λέμε τον πόνο μας, εκφράζω την κόπωση μου για έναν ΠΑΟΚ π στα χαρτιά έχει σοβαρεψει, όλοι λένε ότι δουλεύει επαγγελματικά αλλά ακόμα εγώ προσωπικά βλέπω κάθε χρόνο παλινωδίες παρά την ανοδική τάση π εξασφαλίζουν τα 80 εκατομμύρια μετοχικό κεφάλαιο. Θεωρώ ότι έπρεπε να είμαστε ήδη από προπερσι ΠΟΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΙ και σταθεροί ως σύλλογος.
Εορπτολ κάνε μ τη χάρη πρωινιατικα. Δεν έπεσα απ τον ουρανό χτες, έχω εικόνα του ΠΑΟΚ όχι μονο ως χομπι. Ούτε μονο ως απλό οπαδικο πάθος. Λέω αυτό π νομίζω και χίλιες φορές μακάρι η ομάδα να οργώνει απ το Σεπτέμβρη μέχρι τον Μάιο . Δεν είναι ανέφικτο.