Τώρα τελευταία με έχει πιάσει ένας οίστρος συγγραφικός

ας αναλύσω το λοιπόν και εγώ τις σκέψεις μου σχετικά με το τι θέλω για προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. είναι καθαρά προσωπική άποψη μέσα από την όποια εμπειρία μπορώ να έχω στα 25 μου με την καθημερινή επαφή με το ποδόσφαιρο...
Αρχικά θα πρέπει να δούμε τι προπονητής ταιριάζει στον Π.Α.Ο.Κ. ταπεινή μου άποψη ότι βόρειο Ευρωπαίοι δεν ταιριάζουν με το ταπεραμέντο και την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα οι περισσότεροι προπονητές από την βόρεια Ευρώπη που πέρασαν από την Ελλάδα δεν έπιασαν. Αντιθέτως μεσόγειοι προπονητές ταιριάζουν ποιο πολύ με το ταπεραμέντο και σχετικά με την νοοτροπία μας.
Επίσης ο μελλοντικός προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει να είναι νεαρός σε ηλικία και όχι κορεσμένος να έχει διάθεση για δουλειά και δίψα για επιτυχία αν θα έβαζα ένα ηλικιακό όριο αυτό θα ήταν μεταξύ 40-45 αξιόλογες περιπτώσεις σε αυτό το ηλικιακό όριο υπάρχουν πολλές ονόματα δεν θα παραθέσω αλλά με μια ματιά που έριξα στο γνωστό μας πλέον transfermarkt είδα κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις.
Το θέμα για να μην σας κουράζω κιόλας είναι το να πάρει μπροστά η διοίκηση και να αρχίσει άμεσα την αναζήτηση να βγάλει μια λίστα ευέλικτη με 3-4 ονόματα μέσα και να αρχίσει συνομιλίες με αυτούς ΑΜΕΣΑ! έτσι ούτως ώστε με αυτόν που θα συμβαδίζουν στα θέλω και στις ιδέες γύρω από την ομάδα να συμφωνήσουν πρίν την λήξη των play off και ας ανακοινωθεί και στο τέλος των play off δεν με νοιάζει φτάνει να έχει συμφωνήσει και να έχει δει και 2-3 αγώνες στα play off ούτως ώστε να σχηματίσει μια σχετική εικόνα τις ομάδας για να αρχίσει και ο προγραμματισμός.
Άλλα όλα αυτά είναι όσα έχω στο μυαλό μου το θέμα μας είναι το να πάρει επιτέλους μπροστά η ΠΑΕ και να αρχίσει άμεσα την δουλειά!