Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από koylispontios »

paokovios1974 έγραψε:Αγγελος εως το τελος των πλει οφ για να ειμαστε σιγουροι,στη συνεχεια νομιζω οτι sergio με βοηθο garcia ειναι ιδανικη επιλογη
μαζί σου είμαι!!!τουλάχιστον αυτοί θα νιώθουν :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ξενος προπονητης που να περιφρονει αρδ και μας πρεπει να ρθει...προπονητης που όταν μιλαει στα αποδυτήρια κανεις δε θα τολμάει να μπαινει μεσα..
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

shark4 έγραψε:Πιο ωραια θα ηταν Λαζλο με βοηθο Γκαρσια...
Και Λάζλο σκέτο με βοηθό όποιον να ναι πάλι καλά θα'ταν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έφαγα φλασιά σήμερα:

Zinedine Zidane.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Roman φλασιά έφαγες ή τπτ lsd??? :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

μπιελσα εκλεισε σε μαρσειγ :(
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το ποιο πιθανο ειναι να εφαγες τιποτα βαρυ στο κεφαλι
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Κεφαλιά ας πούμε; :-)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ποιος τρελός θα ερχότανε;;;; :? :? :?
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

RoMaN έγραψε:Έφαγα φλασιά σήμερα:

Zinedine Zidane.

τον Zidane δεν ξέρω γιατί αλλά τον πάω απο παλιά με χίλια... και πριν την κουτουλιά!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω θελω τυρρανο προπονητη
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εγώ θέλω προπονητή,αλλά καθώς φαίνεται θα αργήσει ακόμα
niks

Δημοσίευση από niks »

MANIAKOS έγραψε:Εγω θελω τυρρανο προπονητη
Παρομοίως...

Και στην παρουσιαση του να πει την καλησπερα σκυθρωπα και στη γλωσσα του
Οχι χαμογελαστα και στα ελληνικα (για περισσοτερες πληροφοριες απευθυνθειτε στους κυριους κυριους Μπαρνεττα, Μπολονι και Στεβενς)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

"Μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Φερνάντο Σάντος θα αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα και σύμφωνα με δική του τοποθέτηση θα αναλάβει σύλλογο, διότι του έχει λείψει η... καθημερινή τριβή.
Αυτό πάντως δεν απέτρεψε τους Γκαμπονέζους από το να τον εμπλέξουν σε σενάρια περί συζητήσεων για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της αφρικανικής χώρας!
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gaboneco.com, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και μάλιστα απομένουν μόνο τα τυπικά για την οριστικοποίηση της συμφωνίας! Αν μη τι άλλο, αν επιβεβαιωθεί το θέμα θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη, αν και το πιο πιθανό είναι όντως να έγινε μία προσέγγιση, χωρίς επιτυχές αποτέλεσμα πάντως.
Η Εθνική ομάδα της Γκαμπόν ψάχνει προπονητή για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, η τελική φάση του οποίου θα γίνει το 2015 στο Μαρόκο."
Από thessports.gr
:shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Τώρα τελευταία με έχει πιάσει ένας οίστρος συγγραφικός :mrgreen: ας αναλύσω το λοιπόν και εγώ τις σκέψεις μου σχετικά με το τι θέλω για προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. είναι καθαρά προσωπική άποψη μέσα από την όποια εμπειρία μπορώ να έχω στα 25 μου με την καθημερινή επαφή με το ποδόσφαιρο...

Αρχικά θα πρέπει να δούμε τι προπονητής ταιριάζει στον Π.Α.Ο.Κ. ταπεινή μου άποψη ότι βόρειο Ευρωπαίοι δεν ταιριάζουν με το ταπεραμέντο και την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα οι περισσότεροι προπονητές από την βόρεια Ευρώπη που πέρασαν από την Ελλάδα δεν έπιασαν. Αντιθέτως μεσόγειοι προπονητές ταιριάζουν ποιο πολύ με το ταπεραμέντο και σχετικά με την νοοτροπία μας.

Επίσης ο μελλοντικός προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει να είναι νεαρός σε ηλικία και όχι κορεσμένος να έχει διάθεση για δουλειά και δίψα για επιτυχία αν θα έβαζα ένα ηλικιακό όριο αυτό θα ήταν μεταξύ 40-45 αξιόλογες περιπτώσεις σε αυτό το ηλικιακό όριο υπάρχουν πολλές ονόματα δεν θα παραθέσω αλλά με μια ματιά που έριξα στο γνωστό μας πλέον transfermarkt είδα κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις.

Το θέμα για να μην σας κουράζω κιόλας είναι το να πάρει μπροστά η διοίκηση και να αρχίσει άμεσα την αναζήτηση να βγάλει μια λίστα ευέλικτη με 3-4 ονόματα μέσα και να αρχίσει συνομιλίες με αυτούς ΑΜΕΣΑ! έτσι ούτως ώστε με αυτόν που θα συμβαδίζουν στα θέλω και στις ιδέες γύρω από την ομάδα να συμφωνήσουν πρίν την λήξη των play off και ας ανακοινωθεί και στο τέλος των play off δεν με νοιάζει φτάνει να έχει συμφωνήσει και να έχει δει και 2-3 αγώνες στα play off ούτως ώστε να σχηματίσει μια σχετική εικόνα τις ομάδας για να αρχίσει και ο προγραμματισμός.

Άλλα όλα αυτά είναι όσα έχω στο μυαλό μου το θέμα μας είναι το να πάρει επιτέλους μπροστά η ΠΑΕ και να αρχίσει άμεσα την δουλειά!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”