Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
gpnikola

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από gpnikola »

Υπομονή το χτίσαμε λάθος το μαγαζι.Δεν θα το διαλύσουμε!

Η μεγαλύτερη απώλεια είναι 5.000.000,00€

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΥΠΟΜΟΝΗ
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Άμα είναι κι ο Ίβιτς MVP με το να μην δίνει πάσα αριστερά του στον αμαρκάριστο παίχτη στην καλύτερη ευκαιρία της ομάδας και με το να καθυστερεί συνεχώς τότε καλά πάμε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξέρω τι λέτε... Δεν θέλω να διαβάσω... Απλώς θα γράψω αυτά που πιστεύω...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΣΤΕ

ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ

ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ..

ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ

και ξανά

Θελετε παραπάνω ανάλυση?

ΕΙμαι ΠΑΟΚ ρεεε... Και θα στηρίξω την ομάδα μου και στις χαρές και στις λύπες... Ο ΠΑΟΚ σημερα μας έδωσε μια λύπη, αυριο θα μας δώσει άλλη μία... Μεθαύριο όμως εγώ ακόμα ΠΑΟΚ θα είμαι... Και θα στηρίζω αυτά τα 4 ιερά γράμματα και όσους φοράνε το δικέφαλο στο στήθος... Και θα έρθει και η ώρα που θα μας δώσει και χαρά αυτή η ομάδα... Κάποιοι παίκτες δεν μπορούν... ΝΑ φύγουν να έρθουν καλύτεροι, συμφωνώ... Αλλά όταν το κρίνουν οι ειδικοί... Αν ήταν στο χέρι μου θα εκανα μεταγραφές και ας μπαίναμε και λιγο μέσα αρκεί να πηγαιναμε καλά.. Οι διοικουντες διαφωνούν... Στηριζω όμως τα 4 αυτά γράμματα... Εχω το κεφάλι μου ψηλά και με θράσσος λέω ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ... Τη γλιτώσατε αυτή τη φορα... Δεν μας πήγε η τύχη... Δεν παίξαμε μπαλα... Ουτε οι άλλοι παίξανε... Αποκλειστήκαμε... ΚΑΙ??? Ενταξυ φαγαμε την πίκρα... Αν έμπαινε ένα γκολ σαν αυτό που φάγαμε απο την Βαλερένκα τα παπάρια θα ήταν παλικάρια τώρα... Απολαύστε τον ΠΑΟΚ που αναστένεται... Μπορεί να πέσαμε αλλά επιβάλεται να σηκωθούμε... ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ... Γυρνάει ο τροχός μαμάει και ο φτωχός... Θα έρθει και η σειρά μας ρεεεε...

Άβαταρ μέλους
GoaNomak

Re: !!

Δημοσίευση από GoaNomak »

comealot έγραψε:Εντάξει,σας φταίει η ομάδα...
Οι δικοί μας οι οπαδοί δεν σας φταίνε που για 70 λεπτά μουρμούριζαν συνθήματα μέσα από τα δόντια τους????
Ρε ο ΠΑΟΚ γίνεται οπαδικά όπως όλες οι άλλες ομάδες...ξυπνήστε!
Ε ναι, ήταν που ξεχίληζε το πάθος των παιχτών,που η μπάλα κρυβόταν, που δεν κάνανε γιώμες οι παίχτες, που βγαίνει ο άλλος μπροστά στο τέρμα μόνο με τον τερματοφύλλακα και χάνει το γκολ και γενικά έβλεπες μια ομάδα που διψούσε για να βάλει το γκολ....είναι μετά να μην μείνεις άφωνος!!

Ενδεικτική η φάση που ο Τσιρίλο παίρνει την μπάλα και βγένει σαν εξτρεμ αριστερό για να βγάλει την μπαλιά.....μήπως κάτι σημαίνει αυτό????

Για να μην είμαστε και άδίκοι ο Ιβιτς ήταν σήμερα ο καλύτερος παίχτης....φαντάσου

Και όσο και να λέει ο Χαλκιάς και δεν ξερω γω και ποιοι άλλοι για την προσπάθεια,δυστηχώς ΠΑΟΚια μου, αυτήν δεν σου δίνει την πρόκριση,μην μικρένεται εσείς ακόμα περισσότερο την ομάδα με το να λέτε ότι αυτή η ομάδα που μας απέκλεισε ήταν χειρότερη!!!!!!!

Αλλά έτσι είναι ρε σάντος που να πάς με την Νασιονάλ Μαδέιρα της Ελλάδος :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoaNomak την Πέμ 27 Αύγ 2009, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ronaldo έγραψε:3-0 η αεκ.

θυμαται κανεις τι ειναι το 3-0?

εγω τα μονο αποτελεσματα που ξερω οτι υπαρχουν ειναι το 0-0 το 1-0 το 0-1 και το 1-1

υπαρχει και 3-0?
βλεπω πως βγαινει μπροστα η Αεκ και μελαγχολω..!Ειναι δυνατον να μην εχουμε κινηθει 2 χρονια τωρα για παιχτες τυπου μπλανκο και σκοκο,πως μετα να μην αποκλειομαστε πως να μην χανουμε απο τους κατω?θελουμε αλλαγες μπροστα ειναι φανερο(οπως κ πισω δεξια..)
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Προς Falegko:Εγώ δεν σου μιλάω για λεφτά τώρα...σου μιλάω για το 'καζάνι της Τούμπας'.
Στο Ηρακλής-ΠΑΟΚ που θα πας incognito ή μη,ρίξε ένα βλέφαρο στο τι φωνή βγάζουν και στο για πόση ώρα φωνάζουν 1500 στρουμφάκια...
Οι Ηρακλειδείς φίλε μου που θέλεις να αφήσω,έχουν να δουν τρόπαιο από...ποτέ.Κι όμως φωνάζουν περισσότερο από σένα.

Προς μέσο ΠΑΟΚΤΣΗ:Ελπίζω φίλε μου μέσε ΠΑΟΚΤΣΗ να σταματήσεις να είσαι πρόβατο,και να πάρεις λίγο εγωιστικά το θέμα φωνή...να μην φας 7 παϊδάκια πριν το ματς,αλλά 2...να μην πιεις 2 ρετσίνες,να πιεις 2 ποτήρια.Να μην φωνάξεις πριν το ματς,να φωνάξεις κατά την διάρκει που η ομάδα σε χρειάζεται,δηλαδή από το 0 έως το 90...
τέλος,ελπίζω να σταματήσεις την καφρίλα που σε δέρνει...και να σταματήσεις να μουρμουράς συνθήματα....να αρχίζεις να τα φωνάζεις...να τα τελειώνεις και να τα επαναλαμβάνεις,να μην τα κρατάς για 20 δευτερόλεπτα...
comealot

Re: !!

Δημοσίευση από comealot »

GoaNomak έγραψε:
comealot έγραψε:Εντάξει,σας φταίει η ομάδα...
Οι δικοί μας οι οπαδοί δεν σας φταίνε που για 70 λεπτά μουρμούριζαν συνθήματα μέσα από τα δόντια τους????
Ρε ο ΠΑΟΚ γίνεται οπαδικά όπως όλες οι άλλες ομάδες...ξυπνήστε!
Ε ναι, ήταν που ξεχίληζε το πάθος των παιχτών,που η μπάλα κρυβόταν, που δεν κάνανε γιώμες οι παίχτες, που βγαίνει ο άλλος μπροστά στο τέρμα μόνο με τον τερματοφύλλακα και χάνει το γκολ και γενικά έβλεπες μια ομάδα που διψούσε για να βάλει το γκολ....είναι μετά να μην μείνεις άφωνος!!

Ενδεικτική η φάση που ο Τσιρίλο παίρνει την μπάλα και βγένει σαν εξτρεμ αριστερό για να βγάλει την μπαλιά.....μήπως κάτι σημαίνει αυτό????

Για να μην είμαστε και άδίκοι ο Ιβιτς ήταν σήμερα ο καλύτερος παίχτης....φαντάσου

Και όσο και να λέει ο Χαλκιάς και δεν ξερω γω και ποιοι άλλοι για την προσπάθεια,δυστηχώς ΠΑΟΚια μου, αυτήν δεν σου δίνει την πρόκριση,μην μικρένεται εσείς ακόμα περισσότερο την ομάδα με το να λέτε ότι αυτή η ομάδα που μας απέκλεισε ήταν χειρότερη!!!!!!!

Αλλά έτσι είναι ρε σάντος που να πάς με την Νασιονάλ Μαδέιρα της Ελλάδος :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Δυστυχώς αδερφέ δεν μιλάω για ένα ματς...μιλάω για μια σεζόν ;)
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Δεν μπορει να κατεβενεις να παιξεις το πιο σημαντικο ματς της χρονιας με ενα συστημα που δεν εχει δουλευτει καθολου στην προετοιμασια.Δεν μπορει να βαφτιζεις τον γκαρσια και τον φωτακη εξτρεμ.Δεν μπορει να εχεις εμμονη με τον ιβιτς που καθυστερει ολη την αναπτυξη της ομαδας διοτι για να στριψει θελει υδραυλικο τιμονι.Δεν μπορει να μου βαζεις τον κουτσια στο 80..δεν μπορει ο μουσλι να κανει κοντρολ και η μπαλα να φευγει 10 μετρα...

Υγ.Οσο και να ποναει καποιους ετσι οπως ειναι ο ΠΑΟΚ ο βερον ειναι βασικος και αναντικαταστατος.Τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ παιχτη απο το ροστερ σου που μπορει να σου βγαλει την γαμημενη μιση μπαλια για γκολ να τον εχεις παγκο.Και μην μου μασουλισει κανεις την καραμελα περι ταχυτητας και πρασινα αλογα διοτι δεν βλεπω με την απουσια βερον για γιναμε σπιρτα αναμενα.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

ContrerasPablo έγραψε:ΥΓ Και επιμένω πως αυτή η Χέρενφεν είναι αυτή την εποχή ΚΑΦΕΝΕΙΟ που ο βάζελος θα την έριχνε 3-4αρα με σβηστή μηχανή.Εμείς όμως δεν βλεπόμαστε...
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΕΣΥ ΔΝ ΛΕΣ ΠΑΟΚ ΡΕ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΕΙ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....[/quote] Αυτά είναι αυτονόητα ρε pablo.Και την Κυριακή πάλι στη Τούμπα θα είμαι.Εγώ απλώς έκανα την διαπίστωση ότι αυτή την εποχή δεν βλεπόμαστε.
Εδώ δεν άφησα τον ΠΑΟΚ στις κατάμαυρες μέρες τώρα θα τον αφήσω?
Αλλά σου μένει η πίκρα του γιατί ρε πούστη μου?Δεν ήταν και Βέρντερ...
Υπομονή, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο....
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

navigator11 έγραψε:το ποδοσφαιρο δυστυχως ειπαμε ειναι ειτε δοκαρι και μεσα ειτε δοκαρι και εξω...
Έχεις δίκιο... Απόλυτο δίκιο... Όμως αν έπαιζα μπάλα και το αποτέλεσμα ήταν δοκάρι και έξω δεν θα με πείραζε... Θα είχα το κεφάλι ψηλά και θα έλεγα ότι προσπάθησα αλλά δεν με ήθελε η μπάλα... Αλλά δεν έγινε έτσι δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

μας ενδιαφερει η αεκ γιατι αυτο τσουκου τσουκου δεν αντεχεται αλλο.
δεν αντεχεται να παιζεις 4-4-2 με 3 εξαρια και να το θεωρεις ρισκο.

μας ενδιαφερει γιατι καποιοι εχουν αρχισει και αναρωτιουνται γιατι δεν φωναζει η κερκιδα.
πως να φωναξει η κερκιδα οταν βλεπεις μια ενα τοσο κουραστικο θεαμα?

εγω προσωπικα τα ιδια μουτρα με τον σαντος εχω οταν βλεπω τον ΠΑΟΚ.απογοητευση και βαρεμαρα

μας ενδιαφερει γιατι οταν μιλουσα για λεοναρντο καποιοι μου γραφαν αι μαμησου εσυ και ο λεοναρντο σου

το θεμα ειναι να δουμε τι μας λειπει τι λαθος καναμε και να διορθωσουμε τα κακως κειμενα.
αν φοβασαι να μιλησεις και λες συνεχεια υπομονη και θεωρεις την κριτικη μιρλα δεν θα πας ποτε εκει που μπορεις
GEO PAOK

Δημοσίευση από GEO PAOK »

Εχουμε και γαμωωω της εξεδρες φοβερος κοσμος μπραβο στα παιδια εκει στην ολλανδια ηταν οι καλυτερη οπως και σε καθε αγωνα ΠΑΟΚΑΡΑ οσο μας πληγωνεις τοσο σε αγαπουμε !!!!!

Αλλα και εσει ρε ομαδα τη θελουμε δηλαδη να παιζετε μπαλα σημερα παιξαμε πολυ χαλια φυγαμε απο το ουεφα με σκηφτω το κεφαλι
Κανενας δεν ειχε ορεξη να παιξει ενα παραξενο πραγμα λες και τους φερανε σηκωτους απο κανενα coffee shop ΕΛΕΟΣ , να ντρεποντε πρεπει απεναντι στον κοσμο τους που τους υπεραγαπα.
Μερικες νοοτροπιες παιξηματος δεν εχουν αλλαξη καθολου και ευχομε στο πρωταθλημα να τα παμε καλυτερα, τι να κανουμε ανεβασαν περυση τον πηχη φετος θελουμε κατι καλυτερο απο περιση αλλιως θα εχουμε φασαριες εδω ειμαστε και ευχομε ...........

Αυτα τα λιγα

:P
Άβαταρ μέλους
GoaNomak

Δημοσίευση από GoaNomak »

Ε τότε ρε φίλος ποιός κόσμος και πιο ψιθύρισμα ???

Σ' αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα αλλά μην μου πείς ότι αυτό σου μεινε από το σημερινο μάτς,
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πόνεσε πολύ αυτός ο αποκλεισμός.. και κυρίως επειδή μπορούσαμε!!!

ρε ίβιτς δε σε έκραξα ποτέ, αλλά αυτά δε χάνονται!! και μη μ πει κανείς ότι όλα χάνονται.. γιατί θα του πω ότι αυτές οι φάσεις κάνουν τη διαφορά και τους μεγάλους παίκτες

όσα λαυράκια να παίρνεις στο μεταγραφικό παζάρι, αν δεν έχεις χρήμα να ξοδέψεις θα παραμένεις στην προσπάθεια και στη μετριότητα

εμείς μια ζωή εκεί θα είμαστε, στο πέταλο, αλλά η αγανάκτηση πρέπει να βγει, δε θα την πνίξουμε...

η χέρενφεν είναι κωλοχώρι, αλλά και μεις στην ευρώπη χωριό είμαστε.. και αυτοί χάρηκαν που κληρώθηκαν μαζί μας

το γκολ στο πρώτο ματς δε το τρως.. και μετά, αν το φας, βάζεις 3..

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΚΡΕΣ?????
ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ??
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα κυρίως... έπαιζες και στα δυο παιχνίδια με δέκα παίκτες (παίκτης Σαβίνι στα δεξιά απλά δεν υπάρχει, είναι αστείο...).
Πάω στην Τούμπα από το 1988 αυτό το πράγμα τα 3 τελευταία χρόνια δεν το έχω ξαναδει.... δεχόμαστε πρώτοι γκολ και μετά η ομάδα παραλύει (Βαλερένγκα, ΑΕΚ στα play off), ισοφαρίζουμε (π.χ. Χερενφέιν) 30.000 λαρύγγια φωνάζουν μην σταματάς δικέφαλε και η ομάδα ξαναμπαίνει στην αντίπαλη περιοχή στο 87!!!!. Που είναι οι ανατροπές επί Σπάρτα Τραβνα (από 0-3 σε 5-3) με γαύρο (από 0-1 σε 2-1) και η ομάδα να επιτείθεται κατά κύματα... με Ζαφειρίου, Σιδηρόπουλο, Κολομπούρδα, Κομινχες, κτλ..
Άσε που με το παιχνίδι της η ομάδα "ευνουχίζει" την κερκίδα. Μέχρι να μπει μέσα όλα εκπληκτικά, πυρσοί, χαρτάκια φωνές και με το που σφυρίζει ο κόρακας τέλος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”