Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Dimg4

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΠΑΟΚΤΣΗΣ αποκαλει ΠΑΟΚΤΣΗ χρυσοψαρο, μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...
Νομίζω είναι ώρα για διακοπές, να καθαρίσει το μυαλό όλων μας.

Έχουμε φορτώσει πολύ όλοι μας...

Πριν γράψετε έναν χαρακτηρισμό μετρήσετε μέχρι το 50. Θα βοηθήσει...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

dj_timo έγραψε:ΠΑΟΚΤΣΗΣ αποκαλει ΠΑΟΚΤΣΗ χρυσοψαρο, μια χαρα.

:lol: :lol: :lol: Έλα ρε φίλε μη χαλιέσαι...
Είναι έκφραση αφού...''Έχεις μνήμη χρυσόψαρου'' λένε... ;)

Σιγά μη κάτσω να χαρακτηρίσω κανέναν εδώ πέρα. A

Απλά να τα γράφεις και αλλού αυτά που μιλάνε για ΠΑΟΚτσήδες πρεζάκια, μπερδεμένους και εχθρούς της διοίκησης.
Να είμστε δίκαιοι. Όπως και όταν κάποιοι μιλάνε για μπεκρήδες και ξενύχτηδες παίκτες. ;)
Αλλά υπάρχει και μία άλλη έκφραση...''όποιος έχει τη μύγα μιγιάζεται'' 8-)

υγ ον τόπικ: σα να άρχισε ήδη η μειοψηφία να φαντάζει μειονότητα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κι όποιος δεν αντέχει και θεωρεί εαυτόν ως μάγκα του πληκτρολογίου, εις την Ελληνικήν, ας ξεκόψει λίγο για ένα διάστημα! Δεν είναι κακό άλλωστε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

dj_timo έγραψε:ΠΑΟΚΤΣΗΣ αποκαλει ΠΑΟΚΤΣΗ χρυσοψαρο, μια χαρα.

Προφανώς ο εγωισμός μας είναι μεγαλύτερος απ' ότι η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και οδηγούμαστε σε μη αδελφικές συμπεριφορές.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απο σχόλιο στο gazetta

http://www.gazzetta.gr/paok/item/99385- ... E%BF%CF%85

27 Αυγ 12:10 Από Αριστομένης Προβελέγγιος Σύνδεσμος σχολίου

Έκανα μήνες υπομονή. Πολλή υπομονή. Καθόμουν και άκουγα τον κάθε κομπλεξικό, άσχετο, άμπαλο χασομέρη να αυτοαναγορεύεται σε δημοσιογράφο-αθλητικογράφο και να μοστράρει την όποια σοφία του πάνω στο πληκτρολόγιο. Και δε θα εξαιρέσω ούτε τους φίλους ΠΑΟΚτσήδες αυτούς που περίμεναν και περιμένουν στη γωνία τον Ζαγοράκη, τον Σάντος, τον Δερμιτζάκη, το γείτονα τους, την γκόμενα τους, εσένα κι εμένα.
Εγώ σήμερα δε θα θριαμβολογήσω. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή να σάς κράξω. Απο εσένα που βγήκες απο το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ να μου καταθέσεις την σοφία σου ότι δηλαδή "τι τον πήραμε αυτόν τον Μπουσαιντί, καλύτερος είναι απο τον Αραμπατζή?" όταν ο Τυνήσιος δεν είχε προλάβει ακόμη να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του και κλήθηκε να καλύψει την αριστερή πλευρά του Αγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ Αρίνα μέχρι εσένα γαύρε της συμφοράς που αποκαλείς ΑΥΤΟΝ τον ΠΑΟΚ άμπαλο.
Παιδιά πρέπει να μην έχετε και πολύ σχέση με ποδόσφαιρο εάν δεν αντιληφθήκατε ακόμη ότι απο πέρισυ ο ΠΑΟΚ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πραγματική ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας σας. Αυτό βέβαια δε σάς αφήνουν τα οπαδικά γιαλιά σας να το δείτε και επειδή στις εγχώριες διοργανώσεις είμαστε γκραν σεφ της μαγειρικής- έρχεται η Ευρώπη για να το επιβεβαιώσει.
(Γελάω φέρνοντας στο μυαλό μου κάποιον κακομοίρη που έγραψε ότι δεν πρέπει να παίζουν στις μεγάλες διοργανώσεις ομάδες εκτός ΠΟΚ επειδή λέει δεν είναι δυνατόν να μαζεύουνε βαθμούς και θα γινόμαστε ρεζίλι έξω (γιατί μού φαίνεται ότι γαύρος πρέπει να το έγραψε...άραγε που να είναι κρυμμένος τώρα)
Τι γίνεται λοιπόν στην Ευρώπη? Καφενείο σού λέει ο Αγιαξ...ποιός Σουάρεζ και ποιός Στεκέλεμπουργκ (στους ομίλους το καφενείο πετώντας έξω την Ντυναμό Κιέβου του μεγάλου Σεβα), της πλάκας η Φενέρ η μεγαλύτερη και πλουσιότερη ομάδα της Τουρκίας με παίκτες που ούτε για πλάκα θα πατούσαν στα χωράφια της ΣούπερΛίγδας.
Όταν απέναντι σε αυτές τις ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λήγκ είσαι αήττητος παίζοντας μέσα-έξω, σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια και κάνοντας εμφανίσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι αδικημένος απο το αποτέλεσμα και τις συγκυρίες (οταν ένα χαμένο πέναλτυ σου στερεί την ανατροπή που θα άφηνε άφωνους τους πάντες, όταν σπαταλάς σε ένα ημίχρονο διψήφιο αριθμό ευκαιριών, όταν νικάς μια Φενέρ παίζοντας μισή ώρα χωρίς τον καλύτερο κόφτη του πρωταθλήματος, όταν αποκλείεις τη Φενέρ που τα παίζει όλα για όλα μέσα στο σπίτι της στερούμενος τους δύο υπερπολύτιμους Ιβιτς-Βιτόλο, δεχόμενος το γκόλ στο 50' και έχοντας ακόμη ένα ολόκληρο ημίχρονο και μία παράταση και μένεις όρθιος...ε κάτι σημαίνουν όλα αυτά...όταν μάλιστα πέρισυ έχεις αποκλειστεί απο την Χέρεφειν...Και σού λέει μετά ο ...ανυπόμονος, πότε θα ανέβουμε επίπεδο...δηλαδή ρε μάγκες ποιό πρέπει να είναι το επίπεδο του ΠΑΟΚ, να πηγαίνει στους ημιτελικούς του ΤσάμπιονςΛήγκ?... Τα παίρνω άσχημα κυρίως με τους ομοιδεάτες μου που ξεχνούν σε τι κατάσταση βρίσκομαι και ζητούν και εξηγήσεις απο την διοίκηση γιατί δεν μπήκαμε στους ομίλους, γιατί δεν κάναμε μεταγραφές, γιατί δεν πήραμε χορηγίες, γιατί πήραμε τελικά τέτοιες χορηγίες...ειλικρινά αν ήμουν ο Ζαγοράκης και έμπαινα και διάβαζα τι τσαμπουνάει ο καθένας εδω μέσα θα τα είχα βροντήξει απο τον πρώτο χρόνο...εδω κράζανε κάποιοι τον Σάντος μέχρι την εναρξη των τελευταιων πλέη-οφς (που κάναμε και περίπατο) επειδή στο πρώτο μάτς εκτός με την ΑΕΚ δεν έστησε επιθετικά την ομάδα και έμεινε ικανοποιημένος με το Χ (μιλάμε για την ΑΕΚ που μάς είχε νικήσει μέσα-έξω στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος)
Κάπου δηλαδή δεν έχουν και άδικο αυτοί που μάς χαρακτηρίζουν γραφικούς, εντάξει την αγαπάμε, την ποναμε την ομάδα αλλά καλό είναι να πατάμε στη γή, ποτέ δε θα γίνουμε Μπαρτσελόνα (ούτε εμείς ούτε και κανείς άλλος σε τούτη τη ρημαδοχώρα)
Δεν γνωρίζω τι θα παρουσιάσει ο φετεινός ΠΑΟ, είδα όμως ζόρι τώρα που χωρίς τον Σάλπι τραυματίστηκε ο Σισσέ και κάποιους τους έζωσαν τα φίδια. Και όλη αυτή η ιστορία με τη σφαγή των πολυμετοχικών μεγαλοπορτοφολάδων μόνο καλή συνέχεια δεν προοιωνίζεται. Και άν δεν γνωρίζω τον ΠΑΟ, τι να πώ για τον Μαρινάκειο Γαύρο που βάσει πρωτοσέλιδων έχει καπαρώσει ήδη το επόμενο ΤσουΛού. Και περιμένεις να φοβηθώ τον πρωταθλητή των φυλλάδων όταν έκανα πλάκα στους παικταράδες χθές στο τέλος της παράτασης με Κουτσιανικούλη και Σορλέν μέσα στο Σουκρού Σαράτσογλου;...
Αν βγάζατε έστω και λίγο τα γυαλιά θα βλέπατε ότι το πιθανότερο φέτος είναι ότι το ΠΟΚ δε θα διασπαστεί, απλά θα ...παρακαμφθεί. Ενωμένοι θα είστε πάλι μόνο πού σας βλέπω για 2-3-4. Εκτός και άν... ξέρετε σείς...ας αρχίσουμε να ακονίζουμε τις...σπάθες (και φέτος θα χρειαστείτε περισσότερες απο μία)

Μάγκες ΕΤΣΙ γίνονται οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες. Χθές μέσα σε 120 λεπτά ο ΠΑΟΚ έκανε περισσότερους ΝΕΟΥΣ φιλάθλους απο όσους έκανε ο μεγαλύτερος (χωρίς ειρωνεία και με κάθε σεβασμό) σύλλογος αυτής της χώρας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιά μέ τα 11 πρωταθλήματα σε μία 12ετία επι Σωκράτη Κόκκαλη.
Το πιστεύω ακράδαντα και νομίζω το αντιλαμβάνεστε όλοι.

Εκείνο που δεν αντιλαμβάνεστε ίσως είναι γιατί εγώ αγαπάω την ομάδα μου περισσότερο απο ότι εσείς την δική σας. Είναι απλό. Επειδή ακόμη και σήμερα η ομάδα μου μπορεί να με κάνει να δακρύζω. Όπως χθές... Η δική σας μπορεί; Αν ναι, τότε μπορείτε να με καταλάβετε, να είστε όλοι καλά!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αφιερωμένο το κείμενο σε πολλούς!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να αγιασει το στομα του...και το πληκτρολογιο του...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Άψογος ο οπαδός!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πολύ καλό το κείμενο του Προβελέγγιου! Μπράβο παλικάρι!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε μάγκες σταματήστε να πιάνεστε από ότι γράφει ο καθένας και απλά πείτε την άποψη σας απλά και με λίγα λόγια...Μπαίνουμε στο φόρουμ και πονάει το κεφάλι από τα κατεβατά και από το να εξηγούμε τι γράφουμε μιας και ο γραπτός λόγος είναι πιο εύκολο να παρεξηγηθεί σε σχέση με την ζωντανή επικοινωνία.

Το να αφήνεις υπονοούμενα συνέχεια και να αραδιάζεις γραμμές δε σε κάνει ούτε πιο ψαγμένο ούτε και πιο έξυπνο από τους υπόλοιπους....

Μαζί κι εγώ λαίμαι...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

+1

και πολύ μίρλα επίσης...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Παντα ετσι ηταν..
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αυτό περί Ολυμπιακού θέλει θάρρος να το γράψεις. Γενικά σε αυτήν την οπαδικά κομπλεξική χώρα είναι δύσκολο να παραδέχεσαι τα επιτεύγματα του άλλου και δε μιλάω για την καζούρα αλλά για τις σοβαρές συζητήσεις.

12 πρωταθλήματα σε 14 χρόνια δεν παίρνονται μόνο με διαιτησία (ΟΚ, ΚΑΙ με διαιτησία αλλά όχι μόνο. ΟΣΦΠ)
Διαδοχικά καλές πορείες στην Ευρώπη δεν γίνονται τυχαία (ΠΑΟ).
Το να είσαι στους ισχυρούς στο ΓουΛου και να χτυπάς πρωτάθλημα το 2007-2008 δεν έγινε κατά λάθος (ΑΕΚ).
Ακόμα και ο Άρης περνάει απ' τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας του και δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα οι δικοί του.
Πορεία πρωταθλητισμού, άνετη πορεία στα πλέιωχ, αήττητη ομάδα εναντίον πολύ δύσκολων αντιπάλων διεθνώς και απίστευτη ανοδική πορεία παρά τα χρέη και όλα αυτά είναι επίσης τεράστιο επίτευγμα για μια ομάδα που την τελευταία δεκαετία την πάτησε δυο φορές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις από εξωαγωνιστικά αίτια.

Δε θέλω να παρεξηγηθώ. Δεν το παίζω "αντικειμενικός" και καλά. Άλλο να βλέπεις και να κατακρίνεις τη βρωμιά και τη δυσωδία ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο και άλλο να αναγνωρίζεις ό,τι καλό έχει κάνει ο άλλος άσχετα από το πόσο ευνοημένος ή κομπλεξικός είναι. Πάλι με τον ίδιο φανατισμό θα φωνάζουμε, πάλι θα λυσσάμε για τον ΠΑΟΚ και θα θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι, πάλι καζούρα θα κάνουμε στους φίλους και γνωστούς μας όταν οι ομάδες τους χάνουν κι έτσι πρέπει γιατί αυτά είναι τα ωραία. Αν πρέπει όμως να κονταίνουμε ΠΑΝΤΑ τους άλλους για να φαινόμαστε καλύτεροι και να μη βλέπουμε ούτε τα καλά τους, θα πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε για το δικό μας ύψος. Κατά τα άλλα όλες οι ομάδες να πάνε να πνιγούν, μόνο ΠΑΟΚ :nairepaok:

Ξέρω ότι δεν κολλάει πολύ εδώ αλλά ήταν στη ροή της κουβέντας.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

ρε σεις ανοιξτε την 3 Αγωνιστικη να γρψουμε οσοι δεν εχουμε κ την ξανα κλεινεται σε μια ωρα..τι το κλειδωσατε???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”