Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από free4 »

Αφιερωμένο το κείμενο σε πολλούς!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να αγιασει το στομα του...και το πληκτρολογιο του...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Άψογος ο οπαδός!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πολύ καλό το κείμενο του Προβελέγγιου! Μπράβο παλικάρι!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε μάγκες σταματήστε να πιάνεστε από ότι γράφει ο καθένας και απλά πείτε την άποψη σας απλά και με λίγα λόγια...Μπαίνουμε στο φόρουμ και πονάει το κεφάλι από τα κατεβατά και από το να εξηγούμε τι γράφουμε μιας και ο γραπτός λόγος είναι πιο εύκολο να παρεξηγηθεί σε σχέση με την ζωντανή επικοινωνία.

Το να αφήνεις υπονοούμενα συνέχεια και να αραδιάζεις γραμμές δε σε κάνει ούτε πιο ψαγμένο ούτε και πιο έξυπνο από τους υπόλοιπους....

Μαζί κι εγώ λαίμαι...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

+1

και πολύ μίρλα επίσης...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Παντα ετσι ηταν..
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αυτό περί Ολυμπιακού θέλει θάρρος να το γράψεις. Γενικά σε αυτήν την οπαδικά κομπλεξική χώρα είναι δύσκολο να παραδέχεσαι τα επιτεύγματα του άλλου και δε μιλάω για την καζούρα αλλά για τις σοβαρές συζητήσεις.

12 πρωταθλήματα σε 14 χρόνια δεν παίρνονται μόνο με διαιτησία (ΟΚ, ΚΑΙ με διαιτησία αλλά όχι μόνο. ΟΣΦΠ)
Διαδοχικά καλές πορείες στην Ευρώπη δεν γίνονται τυχαία (ΠΑΟ).
Το να είσαι στους ισχυρούς στο ΓουΛου και να χτυπάς πρωτάθλημα το 2007-2008 δεν έγινε κατά λάθος (ΑΕΚ).
Ακόμα και ο Άρης περνάει απ' τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας του και δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα οι δικοί του.
Πορεία πρωταθλητισμού, άνετη πορεία στα πλέιωχ, αήττητη ομάδα εναντίον πολύ δύσκολων αντιπάλων διεθνώς και απίστευτη ανοδική πορεία παρά τα χρέη και όλα αυτά είναι επίσης τεράστιο επίτευγμα για μια ομάδα που την τελευταία δεκαετία την πάτησε δυο φορές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις από εξωαγωνιστικά αίτια.

Δε θέλω να παρεξηγηθώ. Δεν το παίζω "αντικειμενικός" και καλά. Άλλο να βλέπεις και να κατακρίνεις τη βρωμιά και τη δυσωδία ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο και άλλο να αναγνωρίζεις ό,τι καλό έχει κάνει ο άλλος άσχετα από το πόσο ευνοημένος ή κομπλεξικός είναι. Πάλι με τον ίδιο φανατισμό θα φωνάζουμε, πάλι θα λυσσάμε για τον ΠΑΟΚ και θα θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι, πάλι καζούρα θα κάνουμε στους φίλους και γνωστούς μας όταν οι ομάδες τους χάνουν κι έτσι πρέπει γιατί αυτά είναι τα ωραία. Αν πρέπει όμως να κονταίνουμε ΠΑΝΤΑ τους άλλους για να φαινόμαστε καλύτεροι και να μη βλέπουμε ούτε τα καλά τους, θα πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε για το δικό μας ύψος. Κατά τα άλλα όλες οι ομάδες να πάνε να πνιγούν, μόνο ΠΑΟΚ :nairepaok:

Ξέρω ότι δεν κολλάει πολύ εδώ αλλά ήταν στη ροή της κουβέντας.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

ρε σεις ανοιξτε την 3 Αγωνιστικη να γρψουμε οσοι δεν εχουμε κ την ξανα κλεινεται σε μια ωρα..τι το κλειδωσατε???
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

διορθωθηκε 8-)
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

ευχαριστω!!!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Tι ξενέρωτη βραδιά ρε πούστη μου!

Και δεν ξέρω που να τα πω κιόλας..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:...
Βάση της κοινής λογικής θα έπρεπε να υπάρχει η θεματική κατηγορία "Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ - Μπάσκετ" καταχωρημένη όμως στα "Διοικητικά" ή κατευθείαν στο "ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ", εάν φυσικά από τεχνικής άποψης, κάτι τέτοιο είναι δυνατόν.

Ας το επανεξετάσουν οι Admins, όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο για την διευκόλυνση των αναγνωστών, αφού το βασικό κριτήριο αυτό θα έπερεπε να είναι.

:pano:
kostasff έγραψε:Είπα κι εγώ πως ότι έχει σχέση με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι σε αυτή την ενότητα. Ακόμη και το "Π.Α.Ο.Κ. Basketball Retro". Πως να πείσεις όμως τον Νοvi??? :mrgreen:
Πληθαινουν οι "μπασκετικοί" κι είναι κι όλοι τους γκρινιάρηδες, πανάθεμα τους.... :mrgreen:

Λοιπόν, όταν "παίζαμε" με τις ενότητες, είχαμε σκεφτεί πως ότι έχει να κάνει με προϊστορία θα έμπαινε στην ενότητα "Fans' Club & Multimedia" για 2 βασικούς λόγους:
  • Μεγάλο μέρος των ποστ αποτελούν φωτογραφίες και video τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στην περιγραφή multimedia
  • Mε τη συγκεκριμένη επιλογή, θα μπορούσαν όλα τα ρετρό (ποδοσφαιρικά, μπασκετικά, κλπ) να είναι σε μία ενότητα, κάτι που δε θα μπορούσε να γίνει αν το καθένα "πήγαινε" στην αγωνιστική του ενότητα.
Πριν λίγο καιρό, βέβαια, υπήρξε η σκέψη να δημιουργηθεί ακόμα μία βασική ενότητα, η οποια θα αφορά αποκλειστικά καλές και κακές στιγμές του παρελθόντος. Το συγκεκριμένο δε προχώρησε προς το παρόν, αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό να γίνει, αν προταθεί κάτι καλό. Γι αυτό γκρινιάρηδες μπασκετικοί ( :mrgreen: ), ρίξτε ιδέες και μεις εδώ είμαστε.... ;)

υ.γ. "Βάση της κοινής λογικής" ???? :o Μα, σε ΠΑΟΚτσηδες μιλάς.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το Paokmania

Δημοσίευση από gika »

Ναι έχω παράπονο από το ΠΑΟΚμάνια.

Αφορά την στάση που αποφάσισαν να κρατήσουν οι moderators απέναντι στο Ότι να ναι.

Το τόπικ υπάρχει εδώ και 2,5 ολόκληρα χρόνια και κανένας από όσους διαχειριστές/συντονιστές και να πέρασαν δεν είχε πρόβλημα μαζί του. Ξαφνικά προέκυψαν "θέματα"...

Θέλω λοιπόν, αν έχει την καλοσύνη κάποιος admin (και όχι moderator), να γράψει εδώ τι ακριβώς συμβαίνει και τι άλλαξε ξαφνικά.

Το παράπονο μου δεν έχει να κάνει με τους Moderators αλλά με τους Admins. Με την συγκεκριμένη απόφαση φανερώνεται αλλαγή πολίτικης ως προς το περιεχόμενο του φόρουμ, για αυτό και ζητάω την τοποθέτηση κάποιου -ξανατονίζω- Admin επί του θέματος.

Η επίσημη απάντηση που πήρα από τον novito ήταν ότι λέγονται πράγματα που δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο γινόταν όμως και πριν 800 σελίδες (2,5 χρόνια πριν) μόνο που δεν είχε ενοχληθεί κανένας.

ΥΓ: Μήπως έπρεπε να σταλεί με πμ το μήνυμα αυτό στους admin? Μπορεί, αλλά δεν θέλω να κάνω πράγματα πίσω από τις πλάτες των άλλων. Δεν ήθελα να μειώσω -ή να παρακάμψω- κανέναν moderator.

ΥΓ2: Στο παρόν ποστ, δεν αναφέρομαι σε ΚΑΝΕΝΑ παράπονο προς κάποιον moderator (ότι θεωρούν σωστό κάνουν κι αυτοί). Θέλω απλά μία εξήγηση από κάποιον "ανώτερο" για την άλλαγη πολιτικής του φόρουμ και κατά συνέπεια του σάιτ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”