Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Έγραψα αυτά που έπρεπε απαντώντας επάνω σε όλη τη σεναριολογία που κατεβάζει το κάθε μυαλό εδώ μέσα ξεχωριστά και δημιουργείται μπάχαλο άνευ λόγου και ουσίας.
Έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις προς όλους. Ελπίζω να έχουν γίνει όλα κατανοητά και να μην έχουμε αναγούλες το τελευταίο δεκαπενθήμερο.
Έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις προς όλους. Ελπίζω να έχουν γίνει όλα κατανοητά και να μην έχουμε αναγούλες το τελευταίο δεκαπενθήμερο.
Μαγκες εγω καινουριος ειμαι εδω οποτε δε μπορω να ξερω με σιγουρια ποιοι ειναι οι "εμπιστοι" στις πληροφοριες και ποιοι οχι αλλα το να ριχνουμε σκατο σε καποιον απλα γιατι δε μας ειπε τον παικταρα λες και ειναι το δελτιο τυπου της ΠΑΕ ειναι αστειο.
Επισης ολη αυτη η συζητηση γυρω απο το σκαουτινγκ της ομαδας δε μας εκανε σοφοτερους. Το ιδιο πραγμα βλεπουμε καθε καλοκαιρι. Εφοσον ο Ιβαν ειναι ικανοποιημενος απο αυτους δε μπορουμε να κανουμε κατι. Για να ερχονται σχεδον καθε χρονο τιτλοι παντως σημαινει οτι κατι γινεται σωστα, και εγω θεωρω ανεπαρκες το σκαουτινγκ και το ποσο αργει η διαδικασια μιας μεταγραφης γιατι πρεπει να περασει 500 τσεκ και η ποδοσφαιρικη αγορα ΔΕΝ σε περιμενει αλλα οκ.
Η λογοκρισια δε βοηθαει κανεναν και ουτε το αοριστο σκατο στον ανεμιστηρα και οπου κατσει εκατσε.
Ευχαριστω εγω τουλαχιστον σαν νεος εδω 2-3 παιδια που οπως βλεπω πεφτουν κατα εναν πολυ καλο βαθμο μεσα στο τι γινεται στον ΠΑΟΚ και δε περιμενω να μαθω νεα απο το 24 και σια γιατι καηκα. Ας εκτιμαμε λιγο παραπανω την ενημερωση που παρεχει το φορουμ αντι να κραζουμε που δεν μας τα δινουν ολα στο πιατο λες και ειναι υποχρεωμενοι.
Στα μεταγραφικα, ας ελπισουμε οτι θα εχουμε νεα για το ΧΑΦ και τα στοπερ που πραγματικα και ποναμε και η εικονα της ομαδας χθες εδειξε οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ερθουν παικτες εκει. Και παικτες ποιοτητας.
Αξιαγαπητε ολλανδε δωσε μας τα φωτα σου, "παπα" δωσε μου εναν γρυφο επιπεδου να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο μπας και καταλαβω εστω τι χρωμα δερματος εχει η πιθανη μεταγραφη.
Επισης ολη αυτη η συζητηση γυρω απο το σκαουτινγκ της ομαδας δε μας εκανε σοφοτερους. Το ιδιο πραγμα βλεπουμε καθε καλοκαιρι. Εφοσον ο Ιβαν ειναι ικανοποιημενος απο αυτους δε μπορουμε να κανουμε κατι. Για να ερχονται σχεδον καθε χρονο τιτλοι παντως σημαινει οτι κατι γινεται σωστα, και εγω θεωρω ανεπαρκες το σκαουτινγκ και το ποσο αργει η διαδικασια μιας μεταγραφης γιατι πρεπει να περασει 500 τσεκ και η ποδοσφαιρικη αγορα ΔΕΝ σε περιμενει αλλα οκ.
Η λογοκρισια δε βοηθαει κανεναν και ουτε το αοριστο σκατο στον ανεμιστηρα και οπου κατσει εκατσε.
Ευχαριστω εγω τουλαχιστον σαν νεος εδω 2-3 παιδια που οπως βλεπω πεφτουν κατα εναν πολυ καλο βαθμο μεσα στο τι γινεται στον ΠΑΟΚ και δε περιμενω να μαθω νεα απο το 24 και σια γιατι καηκα. Ας εκτιμαμε λιγο παραπανω την ενημερωση που παρεχει το φορουμ αντι να κραζουμε που δεν μας τα δινουν ολα στο πιατο λες και ειναι υποχρεωμενοι.
Στα μεταγραφικα, ας ελπισουμε οτι θα εχουμε νεα για το ΧΑΦ και τα στοπερ που πραγματικα και ποναμε και η εικονα της ομαδας χθες εδειξε οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ερθουν παικτες εκει. Και παικτες ποιοτητας.
Αξιαγαπητε ολλανδε δωσε μας τα φωτα σου, "παπα" δωσε μου εναν γρυφο επιπεδου να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο μπας και καταλαβω εστω τι χρωμα δερματος εχει η πιθανη μεταγραφη.

Σορρυ παλι για το offtopic αλλα πιστευω τετοια posts που το παιζουν αστυνομια κ επικριτες του φορουμΜαυρο Χιονι έγραψε:Συνεχίστε κύριοι τα οφ τοπικ σας και θα τα πούμε σε ένα μήνα πάλι. Ευχαριστώ!
Εσεις οι μοντς θα ηταν καλυτερο να τα φιλτραρετε
Το μόνο που θέλει φιλτράρισμα είναι η φαντασιακή προσέγγιση που νομοτελειακά καταλήγει να φταίει κάποιος για την κατάντια, που συνήθως είναι εξολοκλήρου λάθος.
Για να σε βοηθήσω να αποφύγεις τον λαϊκισμό και την χρησιμοποίηση του λάθους επιθέτου, δεν είναι κανένας αστυνομικός και επικριτής. Αγανάκτηση είναι.
Το βέβαιο είναι πως θα συνεχίσεις να λες τα δικά σου, το οποίο είναι και δικαίωμα σου φυσικά, αλλά πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα διαβάζει και θα απορεί.
Για να σε βοηθήσω να αποφύγεις τον λαϊκισμό και την χρησιμοποίηση του λάθους επιθέτου, δεν είναι κανένας αστυνομικός και επικριτής. Αγανάκτηση είναι.
Το βέβαιο είναι πως θα συνεχίσεις να λες τα δικά σου, το οποίο είναι και δικαίωμα σου φυσικά, αλλά πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα διαβάζει και θα απορεί.
- sourmenetes
- Moderator
Σου ξαναλέω όλα αυτά πολύ όμορφα και πολύ ωραία αλλά την υπόθεση όλη την ξέρουμε;;sic-4 έγραψε:Δεν εχω καμια πληροφορηση και ουτε καν γνωριζω λεπτομερειες για το ποιοι απαρτιζουν το τμημα σκαουτινγκ. Το σχολιο μου βασιζεται σε οσα διαβαζω εδω μεσα κατα καιρους.
Ο συμπαθης Κωστας Μαλιουφας τι σπουδες εχει; Ψαχνω τωρα καποια αλλα ονοματα του τμηματος σκαουτινγκ που βρηκα. Μονο ενας εχει προφιλ στο linkedin. Αν κανεις διεθνεις business, ειναι απαραιτητο. Βλεπω εναν αλλον ο οποιος σπουδασε αρχικα, φιλολογος και μετα Marketing and Business Administration. Με αυτον τον δευτερο τιτλο, ορθως ηταν Marketing Manager στον ΠΑΟΚ εως το 2020. Το 2020 παιρνει τον τιτλο του Football Operations Manager και την ιδια χρονια γραφεται σε σχολη MBP SCHOOL OF COACHES. Δηλαδη ειχαμε Football Operations Manager εναν ..πρωτοετη φοιτητη του αντικειμενου. Αυτο εγω το λεω "στου κασιδη το κεφαλι".
Παρακολουθουσαν λεει τον Μεϊτε απο οταν επαιζε στη Ζουλτε Βαρεγκεμ. Βεβαια δεν τον πηραμε τοτε, αλλα μονο αφου περασε απο Μιλαν και Μπενφικα. Και τον Ταϊσον λεει απο παλια τον παρακολουθουμε, αλλα ειπαμε να τον φερουμε στα 35. Οι περιπτωσεις πρωην αντιπαλων μας που μας εχουν απασχολησει ειναι δεκαδες.
Αν ολα αυτα τα βλεπετε υγιη και ωραια, παω πασο.
Οι σκαουτερ βλέπουν προτείνουν μετά τι γίνεται;
Εσύ πχ ξέρεις όταν είδαν τον Μειτε αν πρότειναν να τον πάρουν; αν πρότειναν και δεν τον πήραν γιατί κόπηκε από ψηλά το ξέρεις;
Ούτε γω το ξέρω αλλά δεν μπορώ να κρίνω την δουλειά των από κάτω όταν δεν ξέρουμε που καταληγουν όλες αυτές οι λίστες.
Μπορεί η δουλειά τους να είναι υποδειγματικη αλλά να μην προχωράνε όλες οι υποθέσεις για το Χ ψ λόγο.
Από κει και πέρα ένας τίτλος scaouter, επίσημος προπονητής, manager πλέον δε μου λέει τπτ!!!
Εχουμε φάει τόσες πατάτες από επάγγελματιες που τι να μου κάνει ο τίτλος..
Δηλαδη αν σου έφερνε ο μαλιουφας τον Πορτογάλο χαφ, ξέχασα και το όνομα του, με 3,5 εκ τι θα έλεγες;;
Τον έφερε ο μποτο και τον φάγαμε.
Αν σου έφερες ο κωστικος τον κουαλιατα τι θα έλεγες;;
Το έφερε ο μποτο και τον φάγαμε.
Να ξέρεις ο κωστικος και οι λοιποί είχαν τρελαθεί που ενώ υπήρχε ο ντελιας πήρανε τον κουαλιατα.
Μπορουμε να λέμε πολλά!
Δε λέω ότι αυτοί ειναι οι καλοί και οι άλλοι ειναι κακοί απλά λέω ότι ο τίτλος δε μου λέει τπτ.
Οπως και το να κατηγορώ ένα ολόκληρο τιμ που δεν ξέρω τι δουλειά κάνει πάλι δεν ειναι σωστό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν γνωριζει καποιος εχουν προταθει χαφ απο την ομαδα σκαουτιγκ και τους απεριψε ο προπονητής οπως γραφουν αρκετα Αθηναικα μέσα;
- navigator11
Συγγνώμη για αυτό που θα γράψω αλλά στην υπόθεση Μεϊτέ, με βάση την μέχρι και σήμερα ΜΗ εξέλιξη που παρουσιάζει αυτή, τείνω πιο πολύ να πιστέψω την πληροφόρηση από ρέιν, σούρμε κλπ περί μπρος πίσω από μέρους του παίχτη, που δημιούργησε απροθυμία στη διοίκηση να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Το πρόβλημα του παίχτη, ας το θεωρήσουμε για λόγους οικονομίας της κουβέντας υπαρκτό, που τον εμπόδιζε να βρίσκεται από τον Ιούνιο ήδη εδώ, έχει γραφεί πως δεν υφίσταται πλέον, ο Μεϊτέ είναι κλεισμένος σχεδόν 100% αλλά κοντά 20 Αυγούστου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί τη στιγμή που η ομάδα έχει σοβαρά θέματα στον χώρο του κέντρου κι ακόμα και οι σκληροί ργιόληδεσκα αναφορικά με το ενδεχόμενο να ξαναφορεσει ο Σου τη φανέλα του ΠΑΟΚ, βλέποντας το πρόβλημα, έχουν (έχουμε) κάνει στην μπάντα την μέχρι πρότινος οργή τους επειδή προφανώς προέχει το αγωνιστικό. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο παίχτης δεν ανακοινώνεται, επειδή η ΠΑΕ ψάχνει τρόπο να στρογγυλέψει επικοινωνιακά τις γωνίες. Μου φαντάζει ανεδαφικό ως σενάριο.
- falconakis
Εντάξει η γκρίνια...σοβαρά τώρα έχουμε κανένα πραγματικό νέο για το τι μέλει γενέσθαι;...ο χρόνος τρέχει...;ό παπάδες τόσους πολλούς ούτε στο Αγ. Όρος!!! Τον αντικαταστάτη του Κούλιε και του Μειτέ να δω!!!
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!
ΥΓ το κόβω λίγο off topic αλλά συγχωρέστε με!!!

Προτείνω να ξεκινήσουμε με τα βασικά.
1. Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ για τις μεταγραφές έχουν την ευθύνη, τα τυπικά προσόντα και τις απαραίτητες πληροφορίες (άποψη προπονητή, διαθέσιμο μπάτζετ, επαφή με μάνατζερ παικτών κλπ).
2. Εμείς εδώ δεν έχουμε τίποτα από τα παραπάνω. Αντιθέτως έχουμε μηδαμινή η στρεβλή πληροφόρηση, ελλιπή προσόντα (πλην καλής γνώσης Playstation), νεύρα που κουβαλάμε από το σπίτι μας, στραβοστομιωση και ξερολιαση.
Με λίγα λόγια προσπαθούμε να κατανοησουμε το σύμπαν χωρίς να γνωρίζουμε μαθηματικά, χωρίς να έχουμε όργανα παρατήρησης και χωρίς να εμπιστευομαστε αυτούς που έχουν τα παραπάνω.
Θα ξαναπροτεινω άλλη μια φορά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μπαίνουν θετικές κ αρνητικές ψήφοι στα σχόλια.
1. Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ για τις μεταγραφές έχουν την ευθύνη, τα τυπικά προσόντα και τις απαραίτητες πληροφορίες (άποψη προπονητή, διαθέσιμο μπάτζετ, επαφή με μάνατζερ παικτών κλπ).
2. Εμείς εδώ δεν έχουμε τίποτα από τα παραπάνω. Αντιθέτως έχουμε μηδαμινή η στρεβλή πληροφόρηση, ελλιπή προσόντα (πλην καλής γνώσης Playstation), νεύρα που κουβαλάμε από το σπίτι μας, στραβοστομιωση και ξερολιαση.
Με λίγα λόγια προσπαθούμε να κατανοησουμε το σύμπαν χωρίς να γνωρίζουμε μαθηματικά, χωρίς να έχουμε όργανα παρατήρησης και χωρίς να εμπιστευομαστε αυτούς που έχουν τα παραπάνω.
Θα ξαναπροτεινω άλλη μια φορά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μπαίνουν θετικές κ αρνητικές ψήφοι στα σχόλια.
Το μόνο χειροπιαστό αλλά μέγα μυστήριο είναι το θέμα Μειτε.falconakis έγραψε:Εντάξει η γκρίνια...σοβαρά τώρα έχουμε κανένα πραγματικό νέο για το τι μέλει γενέσθαι;...ο χρόνος τρέχει...;ό παπάδες τόσους πολλούς ούτε στο Αγ. Όρος!!! Τον αντικαταστάτη του Κούλιε και του Μειτέ να δω!!!
![]()
![]()
Όλα τα άλλα είναι σενάρια, εικασίες και μαντεψιες
Βεβαίως και για κάποιες περιπτώσεις ισχύειΛεμεσος4 έγραψε:Αν γνωριζει καποιος εχουν προταθει χαφ απο την ομαδα σκαουτιγκ και τους απεριψε ο προπονητής οπως γραφουν αρκετα Αθηναικα μέσα;
Για άλλες συμφωνούσε ο προπονητής και διαφωνούσε η διοίκηση, όπως για Μισιτς
Θα φανεί που θα καταληξουν
Να πω ότι για 300 χιλ διαφορά του συμβολαίου του Μειτέ για τον 1ο χρόνο, χάσαμε 20 εκ του τσ.λ.?
-
Δεν κρατιοταν ο Μειτε να κάνει προετοιμασία αλλά ο κακός ο ΠΑΟΚ τον έφαγε και πήγε στα μπιτσομπαρα της Ίμπιζα να πνίξει τον καημό του.
Να μην το πεις καλύτερα.mbison έγραψε:Να πω ότι για 300 χιλ διαφορά του συμβολαίου του Μειτέ για τον 1ο χρόνο, χάσαμε 20 εκ του τσ.λ.?
Γιατί δεν υποθέτεις απλά ότι με Μεϊτέ θα περνούσες τη Μάλμε, αλλά ότι θα περνούσες δεδομένα και την Σπάρτα Πράγας.
Για τον Μεϊτέ μιλάμε, όχι για τον Μέσι στα 27 του.
Ο Μπάμπης ο σουγιάς είπε για 200000.mbison έγραψε:Να πω ότι για 300 χιλ διαφορά του συμβολαίου του Μειτέ για τον 1ο χρόνο, χάσαμε 20 εκ του τσ.λ.?
Έλεος!