Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
To παραδειγμα του Τουχελ εντωμεταξυ ειναι αντιπαραδειγμα επι της ουσιας και δειχνει οτι ενας προπονητης απο μονος του δεν φτανει γιατι κακος προπονητης ο Τουχελ ΔΕΝ ειναι.Η συνταγη της επιτυχιας θελει προπονητη που να δεσει με το κλαμπ αλλα και καλο ροστερ.
-
οχι δεν ειχες κρμεντσικ γτ οταν ηρθε ο κρμεντσικ το πρωταθληαμ ειχε κριθει...ειχες φερει χ με λαρισα ειχες χασει απο ατρομητο που ηταν και το ντεμπουτο του κρμεντσικ και ο γαυρος ειχε φυγει 10 βαυμους...αρα οχι δεν ειχε κρμεντσικ...προπονηση με αγγλικη ομαδα εκανε ο ακπομ ακι σε ολο τον πρωτο γυρω περυσι επαιζε συνεχεια ...ο μιτριτσα κανει αυτα τα νουμερα σχεδον καθε χρονο και εκτος απο τα νουμερα δες και το τι κανει δημιουργικα που ο τζολης δεν εκανε σχεδον τιποτα...για τον κουρτιτς δεν ειναι καθολου νωρις να κρινουμε ποιοτικος αριστος τακτικα και πολυ δυνατος και με ενταση στα μαρκαρισματα...δεν ηρθε δεκαρι που επρεπε αλλα επειδη δεν εγινε αυτο μην τα βγαλουμε ολα αναποδα απο οτι ειναιDark Knight έγραψε:Πέρυσι δεν είχες Τσόλακ, είχες ουσιαστικά Κρμέντσικ. Που τα πήγε πολύ καλά και βοήθησε την ομάδα στο 2ο μισό να τερματίσει 2η στα πλέϊ-οφ και να πάρει κύπελλο. Τον Άκπομ πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι μετά από μία κακή χρονιά στην Αγγλία και ο Μίτριτσα θα πρέπει να κάνει τα νούμερα του Τζόλη ο οποίος ουσιαστικά κουβάλησε την ομάδα με γκολ και ασσίστ στο 1ο εξάμηνο που δεν το λες και μικρό πράγμα. Όσον αφορά τον Κούρτιτσ είναι νωρίς ακόμη να τον κρίνουμε θετικά ή αρνητικά.kosths BXL έγραψε:ε οχι δεν εχεις σε ενα σημειο βελτιωση μονο ...περυσι ειχες τσολακ τωρα εχεις ακπομ που περυσι κραζατε γτ τον δωσαμε...κουρτιτς δεν ειχες και μιτριτα δεν ειχες περυσι...και μην πητε για τζολη γτ την τριπλα του ρουμανου ο τζολης την κανει μονο στο φιφα και τα νουμερα τα γραφει καθε χρονο αυτα που ο τζολης εκανε μονο για ενα 6μηνο...οποτε οχι δεν εχεις μονο σε ενα σημειο βελτιωση
ΥΓ αυτο σχετικα με τσολακ και κρμεντσικ δειχνει και οτι γενικα ο κοσμος εχει προσφατη μνημη...ολοι θυμουνται το τελος οχι την συνολικη χρονια...αν κανουμε ενα 5 στα 5 η ατμοσφαιρα θα αλλαξει σαν να τραβας διακοπτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Παρ 03 Σεπ 2021, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε βάλε καμιά φατσούλα, απαντάω σοβαρά κι εγώSick Bastard έγραψε:No shitNapoli4 έγραψε:Για τον Τουχελ λέει![]()

Εμενα ο Μιτριτσα μου αρεσει αλλα να μην γραφουμε και οτι θελουμε? Τελευταια φορα νουμερα αντιστοιχα του Τζολη εκανε πριν 3 χρονια στη Κραιοβα.Περσι και προπερσι μετριες χρονιες εκανε με 4 και 5 γκολ...
Δεν ισχύει απαραίτητα αυτό.Sick Bastard έγραψε:Κανείς προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, επί Σαββίδη, δεν είναι επένδυση.astral έγραψε: Ο Λουτσεσκου είναι επένδυση.
Επένδυση, είναι κάτι μακρόπνοο και μακροχρόνιο.
.
Επένδυση είναι κάτι που θα σου αποφέρει κέρδος και θα βελτιώσει την αξία του υλικού σου.
Δεν είναι απαραίτητο να είναι μακροχρόνια.
Ελπίζω να είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η επένδυση Λουτσεσκου ήδη "βγάζει τα λεφτά της" με τους ομίλους και με αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο.
@astral Μα δεν κατάλαβες.
Εγω δεν λέω ότι ο Ιβαν δεν είχε διάθεση επένδυσης φέτος γιατί δεν του έβγαιναν τα κουκιά για να το κάνει ή γιατί έχει οικονομικά προβλήματα. Προς Θεού!!!
Προφανώς και η απόφαση του να μην επενδύσει ήταν στρατηγική και κάπου αποβλέπει.
Τον λόγο δεν τον ξέρω αλλά με αποδεδειγμένη την αγάπη του και την αμέριστη στήριξη του στον σύλλογο φαντάζομαι ότι κάποιον λόγο θα είχε.
Η μοναδική ενσταση μου είναι στο να προσπαθεί κάποιος να "αποδείξει" ότι υπήρχε διάθεση επένδυσης (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα) όταν τα δεδομένα ξεκάθαρα αποδεικνύουν το αντίθετο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω δεν λέω ότι ο Ιβαν δεν είχε διάθεση επένδυσης φέτος γιατί δεν του έβγαιναν τα κουκιά για να το κάνει ή γιατί έχει οικονομικά προβλήματα. Προς Θεού!!!
Προφανώς και η απόφαση του να μην επενδύσει ήταν στρατηγική και κάπου αποβλέπει.
Τον λόγο δεν τον ξέρω αλλά με αποδεδειγμένη την αγάπη του και την αμέριστη στήριξη του στον σύλλογο φαντάζομαι ότι κάποιον λόγο θα είχε.
Η μοναδική ενσταση μου είναι στο να προσπαθεί κάποιος να "αποδείξει" ότι υπήρχε διάθεση επένδυσης (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα) όταν τα δεδομένα ξεκάθαρα αποδεικνύουν το αντίθετο.
Γκουερινο έγραψε:
Δεν ειναι σιγουρο ακομα οτι δεν τον πιστευει. Αν ξεκινησει βασικος με τα Γιαννενα? Χτες πιστευα οτι θα αφησει εξω τον Ζιφκο αλλα οταν αφηνεις εξω ενα παικτη ενεργο ειναι σιγουρο οτι ξενερωνει. Και αν το σκεφτεις λογικα δεν γινεται να εχεις ξενερωμενο τον τερματοφυλακα σου γιατι καποια στιγμη μπορει να τον χρειαστεις. Οποτε καλυτερα να εχεις ενα οποιονδηποτε παικτη ξενερωμενο που θα τον κανεις αλλαγη αν δεις οτι δεν αποδιδει παρα τον τερματοφυλακα. Θα δειξει σε λιγες μερες
Τώρα κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας και δεν υπάρχει λόγος.
Για φετος λεω, τον ΤουχελSick Bastard έγραψε:Μιλάς για τον Ντι Ματέο, επί Ντρογκμπα και να γυρίζει ο φοσμπα;Γκουερινο έγραψε:Ειναι αρκετη. Οι ομαδες απο τον προπονητη ξεκινανε. Η Τσελσι εναν προπονητη προσθεσε τον Γεναρη και απο τσιρκο που ηταν κατεκτησε το τσουλουjoshua έγραψε:Επενδυση ηταν και ο Φερειρα...Εσυ δηλαδη βλεπεις απο πλευρας ΠΑΟΚ φετος καποια ιδιαιτερη επενδυση στο αγωνιστικο πλην του Λουτσεσκου η λες οτι αυτη ηταν αρκετη?
Γιατί αν μιλάς γι αυτόν, είχε πάρει πόδι σε λίγους μήνες από την κατάκτηση του ΤσουΛου, Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά.
Τα κενα ποιος τα κρινει? οι οπαδοι της Τσελσι κενο θεωρουν οτι ειχαν στα φορ με τον Βερνερjoshua έγραψε:Τωρα τι συγκρινεις ακριβως? Η Τσεσλι ειχε κενα στο ροστερ? Μεικτη κοσμου ειναι...Προφανως και ο προπονητης ειναι σημαντικος αλλα θαυματοποιος δεν ειναι.Γκουερινο έγραψε:Ειναι αρκετη. Οι ομαδες απο τον προπονητη ξεκινανε. Η Τσελσι εναν προπονητη προσθεσε τον Γεναρη και απο τσιρκο που ηταν κατεκτησε το τσουλουjoshua έγραψε:Επενδυση ηταν και ο Φερειρα...Εσυ δηλαδη βλεπεις απο πλευρας ΠΑΟΚ φετος καποια ιδιαιτερη επενδυση στο αγωνιστικο πλην του Λουτσεσκου η λες οτι αυτη ηταν αρκετη?
Σύμφωνοι. Το έγραψα και παραπάνω ότι δεν πιστεύω ότι έγιναν οι σωστές κινήσεις μετα τον Λουτσεσκου.JohnDag έγραψε:@astral Μα δεν κατάλαβες.
Εχουμε μεινει με 4 μεσοεπιθετικους για τα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια και θα αναλυσουμε τα κενα στο ροστερ της Τσελσι...
Καγκαβα μέχρι το χειμώνα.
10αρι νεο τον χειμώνα και επιστροφή Ζαμπα.
Πώληση Τσολακ και ανανεωσεις, αγορά αναγκαστική του Σιντκλεη και πρόταση για Ακπομ.
Τεχνικός διευθυντής του χρονου 95% θα αναλαβει ο Βιερινια.
Κρεσπο, Πασχαλακης, Α. Ζιβκοβιτς, Σβαμπ, Κουρτιτς, Ιγκασον κ Μιτριτα για ανανέωση.
Βαρελά, Μπισεσβαρ δυσκολα να ανανεώσουν εκτός άμα πέσουν στο 300.000.
Δεδομένη η προσπάθεια πώλησης του Σβιντερσκι
10αρι νεο τον χειμώνα και επιστροφή Ζαμπα.
Πώληση Τσολακ και ανανεωσεις, αγορά αναγκαστική του Σιντκλεη και πρόταση για Ακπομ.
Τεχνικός διευθυντής του χρονου 95% θα αναλαβει ο Βιερινια.
Κρεσπο, Πασχαλακης, Α. Ζιβκοβιτς, Σβαμπ, Κουρτιτς, Ιγκασον κ Μιτριτα για ανανέωση.
Βαρελά, Μπισεσβαρ δυσκολα να ανανεώσουν εκτός άμα πέσουν στο 300.000.
Δεδομένη η προσπάθεια πώλησης του Σβιντερσκι
Σωστό το παράδειγμα του Γκουερινο για Τουχελ,με Λαμπαρντ η Τσέλσι ήταν για γέλια, όπως και ο ΠΑΟΚ για πολύ καιρό με Γκαρσία,μέχρι την αλλαγή συστήματος.
Επίσης κάτι για τον Μπισεσβαρ,για τον Μπειλ της Ρεαλ υπήρχε ίδιο και χειρότερο κλίμα,πήγε ο Αντσελότι και είναι πάλι βασικός.
Επίσης κάτι για τον Μπισεσβαρ,για τον Μπειλ της Ρεαλ υπήρχε ίδιο και χειρότερο κλίμα,πήγε ο Αντσελότι και είναι πάλι βασικός.
Josh τον Μέσι και τον Ρονάλντο να φέρουμε και κερασάκι τον Εμπαπέ πάλι 7 θα μας δώσουν, ίσως μας κόψουν και κάνα δύο μύρια.joshua έγραψε:Τα πραγματα ειναι απλα και θα γινουν ακομα πιο απλα αν δεν αποκτηθει εστω τωρα παικτης.Φετος δεν υπηρχε καμια διαθεση για επενδυση στην ομαδα και απλα ηρθε ο Λουτσεσκου για να σωσει οτι σωζεται.Να μην γκρινιαζουμε ομως μετα για τη προταση της νοβα.
Ο Καντουρι 4-6 εβδομαδες εκτος, οι 3 ειναι χωρις παιχνιδια αρα θα χασει 3 εβδομαδες το πολυ. Δυο ευρωπαικα παιχνιδια ειναι στις 3 εβδομαδες.joshua έγραψε:Εχουμε μεινει με 4 μεσοεπιθετικους για τα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια και θα αναλυσουμε τα κενα στο ροστερ της Τσελσι...
Εκτος του Καντουρι εσυ βλεπεις 4 παικτες που μπορουν να παιξουν στις 3 θεσεις εγω βλεπω 7εως 9. Αναλογως την γωνια που κοιτας