Το ακούσαμε καί αυτό η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια κουράζειsic-4 έγραψε:Εγινε φιλε. Να μην σας κουραζω αλλο. Θλιβομαι με την ευθιξια που εσπευσες να επιδειξεις στην δικη μου επαναληψη εν αντιθεσει με αλλου ειδους επαναληψεις, αλλα δικαιωμα σου φυσικα. Καλα να περνατε.
edit: αναγνωριζω οτι ειμαι οφφ-τοπικ, αλλα αναλογισου και ποσο off-site (οχι side) ειναι καποιες τασεις σε εναν τοπο που φερει το ονομα ΠΑΟΚ στον τιτλο του
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Σε οτι με αφορα εχει δικιο ο simba,αυτο με τους πιτσιρικαδες που εγραψα προκυπτει απο τη βολτα μου σε διαφορα σαιτ και το καποιες φορες (λιγες ειναι η αληθεια) διαβασμα των σχολιων στα θεματα του ΠΑΟΚ.
Τωρα απο που εβγαλα το συμπερασμα οτι ειναι πιτσιρικαδες μη με ρωτατε,μπορει να κανω και λαθος.
Ραδιο δεν ακουω εδω και μια 10ετια τουλαχιστον.
Τωρα απο που εβγαλα το συμπερασμα οτι ειναι πιτσιρικαδες μη με ρωτατε,μπορει να κανω και λαθος.
Ραδιο δεν ακουω εδω και μια 10ετια τουλαχιστον.
Δεν θυμαμαι να εχουμε δωσει προ αρνεσεν και μιχελ σοβαρα λεφτα για μεταγραφες! Τωρα φερνεις φορ με 2,2 ταλεντο με 300.000 εξελιξιμο παιχτη με 600.000 και εξτρεμ με 1,6 και εμεις ειμαστε λες και συνηθισαμε σε μεταγραφες απο 5 μυρια και πανω και ξενερωσαμε!paokovios1974 έγραψε:Ερχεται βραζιλιανος επιθετικος ΕΝΕΡΓΟΣ 26 χρονων απο κορυφαιο πρωταθλημα της ευρωπης απο μια πολυ καλη ομαδα αυτου του κορυφαιου πρωταθληματος, και μεις ειμαστε σε φαση...Μασημα τσιχλας αραχτοι χυμενοι στον καναπε μας,Νταααααααξ μωρεεεε κλαιν.
Μηπως κατι δεν παει καλα ρε παιδια?
Ενταξει Σιμπα ξερω οτι υπερβαλω μην μου το πεις, απλως νιωθω οτι,πολυ απλες εχουμε γινει λες και ανεκαθεν κινιομασταν ετσι μεταγραφικα.
ΠΑΟΚ εισαι βεβαια!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ilovegame27
Δεν θέλω να κρίνω σχόλια των αδερφών εδώ αλλα το κλίμα είναι άρρωστο στους κόλπους των οπαδων μας!
Γκρινιάζαμε τόσες μέρες που δεβ έκλεινε ο παίχτης και γενικά εξτρεμ και τώρα κάνουμε τους μουντρουχους γιατί θεωρούμε τα χρήματα της μεταγραφής ότι ήταν υπερβολικά!
Μάλλον δεν μας σώζει ούτε αγιασμος!
Γκρινιάζαμε τόσες μέρες που δεβ έκλεινε ο παίχτης και γενικά εξτρεμ και τώρα κάνουμε τους μουντρουχους γιατί θεωρούμε τα χρήματα της μεταγραφής ότι ήταν υπερβολικά!
Μάλλον δεν μας σώζει ούτε αγιασμος!
+απειρα!barlow4 έγραψε:Αν πάρω ως δεδομένα αυτά που λένε οι αρδ που δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία έχεις δίκιο.δεν έχουμε ιδέα τις συνθήκες ούτε της μιας ούτε της άλλης μεταγραφής αλλά η μιρλα προς την παε μόνιμα στον αυτόματο πιλότο.pisakaipoupoula έγραψε:γιατί άσχημα το πήγανε το θέμα?σύγκρινε εμάς με Γκάρυbarlow4 έγραψε:Ότι οι της ρεν είναι γάτες στη διαπραγμάτευση Κ οι δικοί μας άσχετοι.ειλικρινά δε βαριέστε τους εαυτούς σας?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είναι αν έτσι νομίζειςpgetsos έγραψε:eorptol1 δεν ακουσες, διαβασες, και διαβασες λαθος

+++++εγώ να δειςaoratos έγραψε:Δεν διαφωνω σε αυτο eorptol. Μου λειπει παρα πολυ η Τουμπα, το εχω γραψει πολλες φορες. Οποιος ζει εξωτερικο καταλαβαινει.
-
Δεν αμφιβάλλω, έτσι για τον χαβαλέ το είπα.paokpantou έγραψε:Κανε έναν κόπο και δες τα προηγουμενα ποστ και θα καταλάβεις αδερφέ...PAOKhead έγραψε:Εξαρτάται πόσες μέρες κράτησε το "σήμερα"
Όποιος κάνει τη δουλειά του σωστά δεν έχω κόλλημα να το αναγνωρίσω.
Δεν θυμαμαι να εχουμε δωσει προ αρνεσεν και μιχελ σοβαρα λεφτα για μεταγραφες! Τωρα φερνεις φορ με 2,2 ταλεντο με 300.000 εξελιξιμο παιχτη με 600.000 και εξτρεμ με 1,6 και εμεις ειμαστε λες και συνηθισαμε σε μεταγραφες απο 5 μυρια και πανω και ξενερωσαμε!
ΠΑΟΚ εισαι βεβαια!
και μάλιστα στην περίοδο του Ιανουαρίου κιόλας
αρα παιδες έχουμε
πριγιο
πεδρο ουάρντα (η μπις) τζάλμα
τσιμι κανιας
λεοβατς βαρελας κρεσπο ματος
γλυκος
πως σας φαίνεται?

ΠΑΟΚ εισαι βεβαια!
αρα παιδες έχουμε
πριγιο
τσιμι κανιας
γλυκος
πως σας φαίνεται?

Ανέβασμα επιπέδου!Apegner έγραψε:Δεν θυμαμαι να εχουμε δωσει προ αρνεσεν και μιχελ σοβαρα λεφτα για μεταγραφες! Τωρα φερνεις φορ με 2,2 ταλεντο με 300.000 εξελιξιμο παιχτη με 600.000 και εξτρεμ με 1,6 και εμεις ειμαστε λες και συνηθισαμε σε μεταγραφες απο 5 μυρια και πανω και ξενερωσαμε!
ΠΑΟΚ εισαι βεβαια!
αρα παιδες έχουμε
πριγιο
τσιμι κανιας
γλυκος
πως σας φαίνεται?![]()
![]()

Απο οσα διαβαζω για τον Ενρικε και κρινοντας απο τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βαθμο επιτυχιας που ειχαν σχεδον ολες οι μεταγραφικες κινησεις του τεχνικου μας διδυμου, θεωρω πως ο παικτης θα αποδειχθει χρησιμοτερος και καλυτερος του Ροντριγκεζ και θα βοηθησει να δεθει ακομα καλυτερα το εξαιρετικο συνολο που παρουσιαζει ως τωρα ο Ιβιτς.
- ramolimendo
https://www.youtube.com/watch?v=1Iiy-COger4teod1980 έγραψε:Videaki απο πεδρο ενρικε εχουμε;
http://www.dailymotion.com/video/k5DJHjjk0goOSEltI11
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ramolimendo την Σάβ 28 Ιαν 2017, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.