Μη μου βγαζεις τ'ονομα ρε sic, τα ξαναειπαμε, με τις υπερβολες εχω μια μικρη αλλεργια.sic-4 έγραψε:simba, εσυ οταν καταπιανεσαι με τα στραβα προσπαθεις να μην τα φουσκωνεις και πολυ συχνα καταπιανεσαι και με τα σωστα... αλλα την ειλικρινη σου εκπληξη επανεξετασε την σε παρακαλω, παρακολουθεις καλα το forum...
τωρα για τον εξωραϊσμο... ε δεν νομιζω οτι η ομαδα προοδευει λογω των σχολιων η των αποψεων του simba και του sic... Και επισης, το ιδιο ευκολα μπορω εγω να σου πω οτι αν τα εξωραιζαμε (οχι ολα, μην ισοπεδωνεις) και διναμε θετικοτητα και στηριξη, τοτε θαμασταν στη σημερινη κατασταση ηδη προ 3ετιας.
Η εκπληξη παραμενει, ειδικα στην εκταση που παρουσιαζονται..
Που σκατα υπαρχουν αυτοι οι μηδενισμοι, η αχαριστια ή η αεναη μιρλα που τονιζετε?
Τωρα νταξ, αν προκειται για το κολλημα που εχεις με ενα μελος, ξεκολλα

Για το γηπεδο μιλουσα, προφανως κ οχι για τα σχολια ενος φορουμ απο 2 ή 20 nicks.ε δεν νομιζω οτι η ομαδα προοδευει λογω των σχολιων η των αποψεων του simba και του sic...
Εσυ εχεις μυθοποιησει τη δυναμη των σχολιων σ'ενα οπαδικων φορουμ και δινεις τοσο μεγαλη αξια στη συχνοτητα επισημανσης των θετικων απ'των λαθων.
Ομως υπαρχει κατι γονιμο σ'αυτο που ειπες..Αν το αντιστρεψεις

Καμια ομαδα δεν προοδευει ή οπισθοδρομει περισσοτερο, απ'τα σχολια που κανουν 5 nicks.
Μολις συνειδητοποιησες τα ορια του αντικτυπου των σχολιων σ'ενα φορουμ.

(εφοσον δεν ξεπερναν τα εσκαμμενα και δεν ειναι κακοπροαιρετα φυσικα)