Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε θα το κλειδώσω ρε το topic, που με φορέσατε ξαφνικά όλοι φανέλες άλλων ευρωπαίικων ομάδων!!

Δεν σας πολυδιάβασα, αλλά από το λίγο που είδα, με προκαλεί εντύπωση πώς βλέπετε κάποιοι κάποια πράγματα, όταν οι φανέλες δεν είναι ερυθρόλευκες ή ασπρόμαυρες...

Τόσα ποστς για τη σφαγή της PSG, και στο μπάσκετ που έσφαξαν ΕΜΑΣ τους ίδιους, είμαστε εμείς κι εμείς... Ε εντάξει, τι να σας πω. Θα το ονομάσουμε UEFAmania, θα μεταδίδουμε μόνο ευρωπαίικους αγώνες και τέλος. Άντε να πούμε!

Το βόλλεϋ χθες κέρδισε και πήγε δεύτερο,λόγω ήττας του βάζελου. Το Σάββατο έχουμε ντέρμπυ 4ης θέσης στο Χάντμπολ, στη Μίκρα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δηλώσεις έιμερι:
«Υπάρχουν δύο πέναλτι για την Μπαρτσελόνα τα οποία είναι αμφισβητούμενα. Οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν συνήθως με το μέρος της Μπαρτσελόνα... Πέρα από αυτό, όμως, ο αντίπαλός μας έπαιξε με συγκέντρωση για τη νίκη, εμείς από την άλλη δεν αγωνίστηκαμε όπως θα θέλαμε. Μετά το ημίχρονο και το 2-0 βελτιωθήκαμε και ουσιαστικά στο 3-1 το παιχνίδι τελείωσε. Ωστόσο, μέσα σε 5-10 λεπτά γκρεμίσαμε ό,τι χτίζαμε σε όλο το δεύτερο μέρος. Είναι σκληρό αυτό που συνέβη, αλλά θα μας βοηθήσει να... μεγαλώσουμε. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι, οι παίκτες γνωρίζουν πως δεν έπαιξαν όπως μπορούσαν σε μία σημαντική στιγμή για το σύλλογο»
1) Να μεγαλώσετε; Σπάσατε ΚΑΘΕ ρεκόρ σμίκρυνσης, υποβάθμισης, υποτέλειας, ανικανότητας, δειλίας κοκ.
2) Αυτοκτόνα λέμε!

Δηλώσεις μουρίνιο που ζήτησε αναβολή του αγώνα με τη ροστοφ (αφιερωμένο στον despe):
«Ξέρω ότι πρέπει να παίξουμε, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αγωνιστούμε σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο, αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει αυτό το πράγμα αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν. Δεν ξέρω αν ο Μιχιταριάν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά, διότι είχα στο μυαλό μου ένα γήπεδο που θα μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο»
Όσο έσκαψες να το βρίσκεις μπροστά σου..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

RoMaN έγραψε:Ε θα το κλειδώσω ρε το topic, που με φορέσατε ξαφνικά όλοι φανέλες άλλων ευρωπαίικων ομάδων!!

Το βόλλεϋ χθες κέρδισε και πήγε δεύτερο,λόγω ήττας του βάζελου. Το Σάββατο έχουμε ντέρμπυ 4ης θέσης στο Χάντμπολ, στη Μίκρα.
+ 1...

Καλύτερα απ το να το κλειδώσεις θα είναι να του αλλάξεις τον τίτλο σε...

"Ο Π.Α.Ο.Κ. παίζει!!!!" :pano:

Ποιος κόσμος και ποια μπάλα μωρέ τώρα μωρέ να πούμε??? Μόνο Π.Α.Ο.Κ.!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δηλαδη λετε οτι οταν μια ομαδα δεν παιζει καλα, μπορει ανετα ο διαιτητης να δωσει δυο μουφα πεναλτι στον αντιπαλο και να κανει γαργαρα ενα πεντακαθαρο υπερ της...
black death

Δημοσίευση από black death »

pgetsos έγραψε:Το 2009 πχ που τη γαμησε στον ημιτελικο την Τσελσι, η Τσελσι επαιζε μια χαρα μπαλαρα και την ειχε ανετα σε εκεινο το ματς.
Χαχαχα, για ποια μπαλάρα μιλάς βρε συ; Που με παίχτη παραπάνω απ' το '65 (μούφα κόκκινη Αμπιντάλ) έπαιζαν πάλι κλεφτοπόλεμο και κλαίγονταν για κάτι ακούσια χέρια. Που στο 90φεύγα αντί να έχουν καταπιεί τη μπάλα, ήταν όλοι μες στην περιοχή κι έδιωχναν όπου να 'ναι. Πραγματικά έχει γίνει μύθος αυτό το ματς, ότι θες ακούς πλέον. :lol:
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Η Μπαρτσελονα νίκησε δίκαια στο χτεσινό αγώνα αλλά η ΠΣΖ -βάσει των δυο αγώνων-έπρεπε να προκριθεί
ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του χτεσινού αγώνα, επηρέασε όμως το σκορ, σωστότερα το καθόρισε με δυο ανύπαρκτα πέναλτυ και δώρισε την πρόκριση στους Καταλανούς
αυτό ειναι το χειρότερο σενάριο για μας τους εραστές του ποδοσφαίρου, να καθορίζεται η πρόκριση σε αγώνα τσλ απο τους διαιτητές
εξ'άλλου κι εμείς ως ΠΑΟΚ έχουμε χτυπηθεί βάναυσα και επανειλημμένα απο τέτοια είδους "διαιτησίες"
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nothu έγραψε:Δηλαδη λετε οτι οταν μια ομαδα δεν παιζει καλα, μπορει ανετα ο διαιτητης να δωσει δυο μουφα πεναλτι στον αντιπαλο και να κανει γαργαρα ενα πεντακαθαρο υπερ της...
Όταν έχεις αβαντζο 4 γκολ, σχετικοποιείται μοιραία, δε λέω σωστά, αυτό που επισημαίνεις. Προσωπικά, θα ντρεπόμουν σαν παίχτης να κυκλοφορήσω έξω για μέρες, μην πω βδομάδες, αν πάθαινα κάτι τέτοιο! Ασχέτως της ευνοιας του άλλου. Ρε συ, χεσε ο,τι άλλο προηγήθηκε! Είναι δυνατόν να τρως αυτό το γκολ 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη;

Είδα πάλι τις φάσεις. Χτες δεν είχα δει τα πέναλτι. Τα είδα τώρα. Για εμένα αστεία και τα 2. Της ντροπής. Τα 2 πρώτα γκολ που τρώνε οι Γάλλοι είναι κάτι περισσότερο από κωμικά όμως!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τα μούτρα του Τιάγκο Σίλβα αμέσως μετά το 6ο γκολ τα πρόσεξε κανένας??? :?
"Μια εικόνα χίλιες λέξεις" που λέει κι ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός!!!! ;)

Υ.Γ. "Είναι πολλά τα λεφτά..." που θα λεγε κι ο σχωρεμένος ο Σπύρος Καλογήρου σε ανάλογη περίπτωση... :oops: :(
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

nothu,
Όχι. Διαφωνούμε προφανώς στο ποιο ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα.
Για όσους δεν γουστάρουν τη μπάρτσα ήταν η διαιτησία. Για όσους γουστάρουν τη μπάλα και το τσαγανό, είτε τους αρέσει η μπάρτσα σήμερα είτε όχι, ήταν το στήσιμο στα τέσσερα της παρί.

Εμένα η σημερινή μπάρτσα ΔΕΝ με αρέσει. Ο καραγκιόζης σουάρεζ δεν με άρεσε ΠΟΤΕ και δεν θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Από κει και πέρα, μια ομάδα με διαιτησία υπερ της μεν, πολύ μακριά από σπαθένια δε, κονιορτοποίησε μια άλλη που δεν είχε τίποτα, αντίδραση, σχέδιο, τσαγανό και μπήκε με σώβρακα λερωμένα από το αεροδρόμιο.

Και για να κλείσουμε με τις εύνοιες. Η μπάρτσα σήμερα, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την εποχή φράνκο. Είναι σαφώς ΚΑΙ αυτή μέρος του συστήματος, όπως και η ρεαλ ή η μπαγερν. Η παρί τι είναι, κανας επαναστάτης σύλλογος; Θα αδικηθεί με τους ισχυρότερους του συστήματος, θα ευνοηθεί με τους ασθενέστερους. Πάντως πέρα από το μούφα πέναλτι (ένα και όχι δύο), μπάλα την άφησε το κοράκι να παίξει κι αυτή επέλεξε να μην το κάνει. Αν προκρινόταν με 5-2 θα ήταν τιμητικό; Αν ήσουν οπαδός της θα ήσουν ευχαριστημένος;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αν δεν έδινε το κοράκι 2 πέναλτι η μπαρτσελονα 6 γκολ δεν έβαζε όσο χάλια και αν έπαιξε η παρι
dtown

Δημοσίευση από dtown »

sn0ufel4 έγραψε:Αν δεν έδινε το κοράκι 2 πέναλτι η μπαρτσελονα 6 γκολ δεν έβαζε όσο χάλια και αν έπαιξε η παρι
ακριβως αυτο..δεν ειναι ματς πρωταθληματος να πεις,ελα "6 εφαγες δεν μπορεις να μιλας για διαιτησια"..Ο κορακας χτες φυσικα δεν καθορισε τον νικητη,αλλα καθορισε αυτον που προκριθηκε.Η Μπαρτσελονα ηθελε 6 ακριβως γκολ,με 5 απλα θα μιλουσαμε για το οτι εφυγε με ψηλα το κεφαλι..οταν το 1 απο αυτα προερχεται απο τετοιον ουρακοταγκο και σε τετοιο σημειο του αγωνα,υπαρχει θεμα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Odi έγραψε:Πέτρο φουλ απόλυτος είσαι.Δεν είναι τα πράγματα έτσι.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Πέδρο είναι τόσο φανατισμένος εναντίον της Barca που υπερβάλλει εαυτόν.
Είμαι απόλυτος και φανατισμένος επειδή λέω για ένα πέναλτι και κόκκινη στο 3-1 ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΠΑΊΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΆΝΕΙ (Δηλαδή έλεος ρε παλικάρια, τι παραπάνω θέλετε από αυτό; ) και που 3-2, κόκκινη, Γεια σας και για ένα εντελώς μούφα πέναλτι στο 4-1 4' πριν τη λήξη, κόκκινη ο επιθετικός της, Γεια σας

Θεωρώ απαράδεκτη την οποία υπεράσπιση...
nothu έγραψε:Εγω μαζι σου ειμαι Πετρο.
Εσύ είσαι καλό παιδί αφού
black death έγραψε:
pgetsos έγραψε:Το 2009 πχ που τη γαμησε στον ημιτελικο την Τσελσι, η Τσελσι επαιζε μια χαρα μπαλαρα και την ειχε ανετα σε εκεινο το ματς.
Χαχαχα, για ποια μπαλάρα μιλάς βρε συ; Που με παίχτη παραπάνω απ' το '65 (μούφα κόκκινη Αμπιντάλ) έπαιζαν πάλι κλεφτοπόλεμο και κλαίγονταν για κάτι ακούσια χέρια. Που στο 90φεύγα αντί να έχουν καταπιεί τη μπάλα, ήταν όλοι μες στην περιοχή κι έδιωχναν όπου να 'ναι. Πραγματικά έχει γίνει μύθος αυτό το ματς, ότι θες ακούς πλέον. :lol:
Καλά, έχω ανεβάσει και βίντεο ΜΕ ΌΛΑ τα στιγμιότυπα λίγο πίσω, άμα θες απέδειξε μου τα κείμενα σου, γιατί ούτε μόνο χέρια ήταν, που ήταν κανονικότατα τα 2 που ζητάνε, ούτε καμία μαζική άμυνα θα δεις. Ψάξε όσα άρθρα θες που αναλύουν τις φάσεις. Ψάξε σχόλια διαιτητών. Όλα σε βγάζουν λάθος αδελφέ... Μάλλον λάθος τα θυμάσαι

Όπως λέει και ο Didier: it's a fucking disgrace
black death

Δημοσίευση από black death »

Μια χαρά τα θυμάμαι. Θυμάμαι επίσης το πέναλτι που πνίγει στο πρώτο ματς στο Καμπ Νου πάνω στον Ανρί + μια κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) στο Μπάλακ νομίζω, οπού εκεί είχαμε άλλο ανελέητο εμετικό ταμπούρι (90 λεπτά δεν βγήκαν απ' την περιοχή στην κυριολεξία).

Εκείνη η Τσέλσι είχε δώσει 3 δις σε μεταγραφές για να παίζει ποδόσφαιρο Προοδευτικής Σούλη Παπαδόπουλου. Γελάει ο κόσμος.

Και για του λόγου το αληθές:

[youtube]WAuukKP9mmM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως εγώ, μετά τον αγώνα, χάρηκα που πέρασε η Barca και όχι το έκτρωμα της PSG. Γιατί οι Ισπανοί απέδειξαν ότι μπορούν να πάνε μέχρι τον τελικό, ενώ οι Γάλλοι, όχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”