Odi έγραψε:Πέτρο φουλ απόλυτος είσαι.Δεν είναι τα πράγματα έτσι.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Πέδρο είναι τόσο φανατισμένος εναντίον της Barca που υπερβάλλει εαυτόν.
Είμαι απόλυτος και φανατισμένος επειδή λέω για ένα πέναλτι και κόκκινη στο 3-1 ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΠΑΊΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΆΝΕΙ (Δηλαδή έλεος ρε παλικάρια, τι παραπάνω θέλετε από αυτό; ) και που 3-2, κόκκινη, Γεια σας και για ένα εντελώς μούφα πέναλτι στο 4-1 4' πριν τη λήξη, κόκκινη ο επιθετικός της, Γεια σας
Θεωρώ απαράδεκτη την οποία υπεράσπιση...
nothu έγραψε:Εγω μαζι σου ειμαι Πετρο.
Εσύ είσαι καλό παιδί αφού
black death έγραψε:pgetsos έγραψε:Το 2009 πχ που τη γαμησε στον ημιτελικο την Τσελσι, η Τσελσι επαιζε μια χαρα μπαλαρα και την ειχε ανετα σε εκεινο το ματς.
Χαχαχα, για ποια μπαλάρα μιλάς βρε συ; Που με παίχτη παραπάνω απ' το '65 (μούφα κόκκινη Αμπιντάλ) έπαιζαν πάλι κλεφτοπόλεμο και κλαίγονταν για κάτι ακούσια χέρια. Που στο 90φεύγα αντί να έχουν καταπιεί τη μπάλα, ήταν όλοι μες στην περιοχή κι έδιωχναν όπου να 'ναι. Πραγματικά έχει γίνει μύθος αυτό το ματς, ότι θες ακούς πλέον.

Καλά, έχω ανεβάσει και βίντεο ΜΕ ΌΛΑ τα στιγμιότυπα λίγο πίσω, άμα θες απέδειξε μου τα κείμενα σου, γιατί ούτε μόνο χέρια ήταν, που ήταν κανονικότατα τα 2 που ζητάνε, ούτε καμία μαζική άμυνα θα δεις. Ψάξε όσα άρθρα θες που αναλύουν τις φάσεις. Ψάξε σχόλια διαιτητών. Όλα σε βγάζουν λάθος αδελφέ... Μάλλον λάθος τα θυμάσαι
Όπως λέει και ο Didier: it's a fucking disgrace