Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Aeon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Aeon »

Οσοι αμυντικοί και αν έρθουν, αν δεν ενισχυθεί το κέντρο, τα γκολ θα πέφτουν βροχή.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

κατά την προσωπική μου άποψη την οποία την έχω εκφράσει κι άλλες φορές, χρειαζόμαστε δύο σέντερ μπακ.
ο ένας πρέπει να είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και με συγκεκριμένα ατού. πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι εντός της περιοχής μας. θα πρέπει να βγαίνει στην μπάλα ψηλά στα στημένα. αυτό το πλεονέκτημα δυστυχώς δεν το έχει ο θωμάς. δεν τον έχουμε δει ποτέ σε στημένο να βγαίνει και να καθαρίζει την μπάλα ψηλά.
επίσης θα πρέπει να είναι γρήγορος. ο κούλιε είχε πρόβλημα στα πρώτα μέτρα κι ο θωμάς αργός, χθες φάνηκε η αδυναμία του στο γκολ που δεχτήκαμε.

όπως ασφαλώς και με έναν μεϊτέ δεν φτιάχνεις κέντρο από το οποίο δείχνεις τι όμάδα έχεις.
τις περισσότερες φορές, στο ποδόσφαιρο, το κέντρο σου κάνει την άμυνα σου τρύπια ή την παρουσιάζει ως αχτύπητη.

ναι, και στο δεξιό αμυντικό άκρο έχουμε κενό.

δυσκολεύομαι κι εγώ να πιστέψω ότι θα προλάβουμε να κάνουμε τις απαραίτητες αυτές προσθήκες.
ένα έργο που το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. και ο προβληματισμός μεγαλώνει γιατί είχαν τόσες χρονιές την ευκαιρία να σβήνουν, να προσθέτουν ένα ένα λιθαράκι σε κάθε μεταγραφική.
για να δούμε.....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παρολο που ειμαι της αποψης οτι ειμαστε υποστελεχωμενοι στο τμημα σκαουτινγκ, εγω το προβλημα δεν το εντοπιζω εκει, αλλα στο κομματι ληψης της τελικης απόφασης και συγκεκριμενα στο κομματι αξιολογησης της ποδοσφαιρικης αξιας σε συναρτηση με το κοστος. Οταν την αποφαση για το αν ενας παιχτης αξιζει ρα λεφτα π απαιτουνται την παιρνει ενας οικονομολογος (Γκοντσαρεβα) π εχει μεσανυχτα απο μπαλα, τοτε ειναι λογικό να υπαρχουν παλινωδίες και αναποφασιστικοτητα. Για να λυθει αυτο το προβλημα θα πρεπει να βρεθει ενας ανθρωπος με σωστο ποδοσφαιρικο κριτηριο που να τυγχανει της απολυτου εμπιστοσυνης του ιδιοκτητη για να επελθει ισορροπια ποδοσφαιρικα και οικονομικα. Αλλα ποιος θα ειναι αυτος? Ειδαμε και τους Μποτους και ολους. Ας ελπίσουμε ο Βιειρινια να ειναι αυτος, και το ματι του να κοβει. Παντως διαβαζα οτι αυτος ο Ζαφειρης π θα παιξει με την εθνικη ελλαδας αποκτηθηκε απο την Σπαρτα με 2μιση μυρια και τον συμπεριελαβαν στην λιστα με τα 100 καλυτερα ταλεντα. Ε το θεμα ειναι να τον παρεις εσυ με 2μιση πριν την καθε Σπαρτα ή οποια ειναι μεταγραφικα ο ανταγωνιστης σου. Τωρα π κανει 7-8 μυρια πεταξε το πουλακι.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

sic-4 έγραψε:
nkoss έγραψε:Sic-4 θα ήθελα να ξέρω τη γνώμη σου για το σκαουτινγκ του Παναθηναικού, του Ολυμπιακου και της ΑΕΚ.
Μη μου πεις οτι δε γνωρίζεις. Και για του ΠΑΟΚ δε γνωρίζεις αλλά είπες τη γνώμη σου.
Στα @@@ μου οι υπολοιποι. Για τον ΠΑΟΚ με νοιαζει, γι αυτον εχω γνωμη. Γνωμη που ξαναλεω, δεν βασιζεται σε χειροπιαστες πληροφοριες αλλα σε οσα διαβαζω εδω μεσα. Αφορμη για το ποστ μου ηταν το ποστ του Ζινολα που παραθετω παραπανω. Ο οποιος Ζινολα, φαινεται να εχει πραγματικη γνωση για το τι συμβαινει στην ΠΑΕ.
Εγώ λοιπόν σου λέω ότι έχουμε το καλύτερο σκαουτινγκ και την καλύτερη λειτουργία ως οργανισμός από όλον τον ανταγωνισμό. Απόδειξη τούτου είναι ότι κάναμε την καλύτερη ομάδα με τους καλύτερους παίκτες με το φθηνότερο μπάτζετ και επιπλέον ούτε ένας δε μπορεί να ισχυριστεί με στοιχεία το αντίθετο, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Επειδή τώρα μπήκα μετά από το παιχνίδι χτες, υποθέτω ότι η κουβέντα έχει κινηθεί γύρω από το αν πρέπει ο Ιβάν να αλλάξει για 1833η φορά και τα ... πλακάκια στην Μικράς Ασίας. Έχω πέσει πολύ έξω;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Είναι πολύ κρίμα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να βγαίνει τέτοια σύγχυση στις αρχές της σεζόν.
Και σύγχυση εννοώ με βάση τα ονόματα που βγαίνουν προς τα έξω.
Η ομάδα χρειάζεται 5 κινήσεις.:2 κεντρικούς αμυντικούς, 1 ακραίο μπακ και 2 χαφ.
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να υλοποιηθεί αυτός ο σχεδιασμός;
Ανακοίνωσε Μειτέ, 1-2 ελεύθερους και οι υπόλοιποι δανεικοί αν δεν θες να δώσεις λεφτά.
Η περίπτωση στο αριστερό μπακ του Gomez μου θύμισε εποχές Pereira. Στοίχημα από αυτά που πρέπει να δοκιμάζεις στην Β ομάδα ή που παίρνεις και τον στέλνεις δανεικό σε νεοφώτιστη στην Σούπερ Λίγκ για να δοκιμαστεί, όχι για να αυξήσεις τον ανταγωνισμό με Μπαμπά.
Και αντε στα αριστερά λες κρατώ τον Ραφα και το ξανά βλέπω τα Χριστούγεννα, στα μπακ και στα χαφ το κενό είναι τεράστιο.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Να πω εδώ ότι δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό για τον Jonathan Gomez.

Επένδυση σε 20χρονο είναι, μπορεί να βγει μπορεί όχι. Καλό είναι να γίνονται και τετοιες δεν γίνεται να αγοράζουμε μόνο έτοιμους παίκτες.

Από κει και πέρα το ότι ανοίγουνε πόρτες με Wasserman μόνο ως θετικό το εκλαμβάνω προσωπικά.

Ψαχτείτε για στόπερ από κει, το θεωρω πιθανό.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αν μιλάμε για αγορά μόνο όμως. Σε τι θα ωφελήσει αν έρθει αυτός δανεικός? Σαμπως θα ενεργοποιήσουμε την ρήτρα του?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το ζήτημα της στελέχωσης είναι γενικό.
Δεν ξέρω τι γίνεται σε επίπεδο scouting. Δε θεωρώ ότι είμαι σε θέση να το κρίνω.
Σε γενικότερο επίπεδο, ο ΠΑΟΚ παραμένει εντός ελληνικών συνόρων σε νοοτροπία.
Και είμαι σε θέση να γνωρίζω για προσλήψεις με αστεία βιογραφικά σε άλλα τμήματα, γιατί κάποιος είχε έναν γνωστό.
Και ίσως παρόλα αυτά βέβαια να είμαστε και σε καλύτερο επίπεδο από τους ανταγωνιστές μας.

Φέτος είναι η 21η σεζόν που παίρνω σερί διαρκείας. Ένα email συμβολικό, κάτι, δεν έστειλε κανείς. Όχι ότι το περίμενα. Προχθές με την Μάλμε το ένα τουρνικέ έξω από την 1 ήταν χαλασμένο με τον κόσμο να βράζει στους 35 βαθμούς. Απλά καθημερινά.

Για κάποιο λόγο στο παρελθόν που δε θυμάμαι είχα γραφτεί στο newsletter της Man City. Κάθε χρόνο στα γενέθλιά μου μου στέλνουν ευχετήριο μήνυμα με εκπτωτικό κουπόνι.

Το επίπεδο Champions League, δεν είναι μόνο ζήτημα scouting ή παικτών.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Χαφ, μπακ στόπερ ο μεταγραφικός γρίφος .

Η πιο αδυναμη γραμμή μας αυτή τη στιγμή είναι το κέντρο.

Ο Καμαρά ψάχνει και ψάχνεται να βρει πατήματα και ρόλο, ο σβααμπ ότι έχει το δίνει ο Οζντοεφ δείχνει αόρατος.

Αυτοί οι τρεις παίκτες κουβαλάνε στη πλάτη τους όλη την λειτουργία της ομάδας.

Αριθμητικά και μόνο είναι αδύνατον με τόσο απαιτητικά παιχνίδια.

Δεν αντέχουν , ξεμένουν από τρεξίματα και αδυνατούν να προσφέρουν καλύψεις.

Επόμενη θέση τα στόπερ, η μεταγραφή του κουλιερακη θα φέρει αναστάτωση στην αμυντική γραμμή. Οι παίκτες γνώριζαν τα κουσουρια τους, ο κουλιε πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα , ογκόλιθος και οδοστρωτήρας.

Εκονγκ χαιρέτησε όποτε θέλουμε και δεξί στόπερ.

Στα μπακ μόνο ο Μπαμπα καλύπτει επαρκώς τη θέση.

Μεσοεπιθετικά η κατάσταση δείχνει καλύτερη, έγιναν προσθήκες.

Ο προπονητής θα έχει μια νέα ομάδα φέτος, θα πρέπει να δει πως θα ταίριαζει να παίζουμε με βάσει τα χαρακτηριστικά των παικτών.

Ο μειτε θα έρθει η όχι και αν ναι πότε?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Jim_Chatz έγραψε:Αν μιλάμε για αγορά μόνο όμως. Σε τι θα ωφελήσει αν έρθει αυτός δανεικός? Σαμπως θα ενεργοποιήσουμε την ρήτρα του?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τοσκιτσης λέει ότι θα έρθει με αγορά αλλά και δανεικός να είναι με λογική ρήτρα δεν είναι κακή κίνηση.

Τώρα ναι αν έρθει με καμία ρήτρα 3Μ καλύτερα να μην έρθει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αν σε πρωτη φαση,δεν ερθει ο Μειτε,σφιξαμε παρα πολυ........εχουμε τεραστια τρυπα στο κεντρο.
Θελουμε κ σεντερ μπακ σε περιπτωση που φυγει ο Κουλιε,δηλαδη 100%.
Θελουμε κ ενα ΤΟΠ δεξι μπακ για ευνοητους λογους.
Στις υπολοιπες θεσεις (αριστερο μπακ,σεντερ μπακ,εξτρα χαφ),χωραει να παρεις κ αυτο ΑΝ παρεις,ειτε νεαρους ειτε καποιους δανεικους.

Οι 3 προσθηκες πρεπει να ειναι στανταρ.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Σε άλλα νέα ο Τεάτε έκλεισε στην Άιντραχτ. Δηλαδή είχαν κλείσει από τον Μάρτιο τον Κούλιε, σύμφωνα με τους αρδ, και δεν μπήκαν καν σε πλειστηριασμό με τη Βόλφσμπουργκ επειδή έκανε μεγαλύτερη προσφορά κατά 1εκ? Τον Τεάτε τον πήρανε για 16+3

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

JohnDag έγραψε:Να πω εδώ ότι δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό για τον Jonathan Gomez.

Επένδυση σε 20χρονο είναι, μπορεί να βγει μπορεί όχι. Καλό είναι να γίνονται και τετοιες δεν γίνεται να αγοράζουμε μόνο έτοιμους παίκτες.

Από κει και πέρα το ότι ανοίγουνε πόρτες με Wasserman μόνο ως θετικό το εκλαμβάνω προσωπικά.

Ψαχτείτε για στόπερ από κει, το θεωρω πιθανό.
https://www.transfermarkt.gr/gerzino-nyamsi/profil/spieler/378953

Από Ρωσία κιόλας, που το χρήμα κινείται πιο εύκολα
kos

Δημοσίευση από kos »

Είναι αστείο να μιλάμε για σκάουτινγκ και τρόπο επιλογής παικτών σε μια ομάδα που παρά την δημόσια τοποθέτηση του προπονητή της, ορισμένοι έχουν τον μειτε στην άκρη γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν καλύτερο.

Δηλαδή μιλάμε για ένα βασικό κενό, ο προπονητής είναι απόλυτα καλυμμένος με τον παίκτη, ο παίκτης δεν έχει το ρίσκο της προσαρμογής γιατί ήταν πέρυσι στην ομάδα, οι όροι έχουν συμφωνηθεί και η μεταγραφή δεν κλείνει.

Και αν χτύπα ξύλο φέρουν άλλον και δεν βγεί, θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά το έργο τούς. Χωρίς την παραμικρή επίπτωση, σαν να μην έγινε τίποτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”