Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

K_geo έγραψε:ΟΛΟΙ ξέρουν ότι υπάρχει όριο 150 ποστ για τα νεα μέλη. αν δεν το ξέρουν μπορούν να ρωτήσουν ή να ψάξουν λίγο στο προβλήματα και λύσεις.

Αυτό το υφάκι και τα περι εξουσίας κτλ, ΑΛΛΟΎ.

ναι, υπερβολικός ο Ρόμαν, αλλά απο ότι είδα, σου εξήγησαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές γιατί μερικά ποστ άργησαν να εγκριθούν. Δεν είμαστε 24 ωρο απίκο πανω απο pc,κινητά και tablet και μερικά νέα μέλη πρέπει να κάνουν μεγαλύτερη υπομονή και λιγότερες νουθεσίες. ειδικά με το υφάκι που είχες. λές και έχουμε όρεξη να ασχολούμαστε με τα ασυνείδητα απωθημένα του καθενός περι εξουσίας και δικαιωμάτων. το φορουμ έχει κανόνες και τρόπο λειτουργίας. σου αρέσει καλώς, δεν σου αρέσει, δεν με νοιάζει. Και λίγες ημέρες ήταν η ποινή να το ξέρεις.

αυτά και δεν θέλω να επανέλθω.
Kgeo δουλεια σου δεν ειναι να υπεραζπιζεσαι αλλους Moderators.Οκ?
Εγω εμεινα εκτος φορουμ επειδη αυτος θιχτηκε και ΔΕΝ μπηκε καν στον κοπο να μου εξηγησει με ουτε μια σειρα γραπτο τον κανονα των 150 ποστς.
Αντιθετως του τον υποδειξανε αλλα μελη.
Το οτι ΟΛΟΙ ξερουν αυτο τον κανονα ΔΕΝ ισχυει και το ξερεις.Μην γραφουμε ουτοπιες για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ανεχομαι να με αποκαλει ΚΑΝΕΝΑΣ βλακα.Ποσο μαλλον καποιος με σχεδον τα μισα μου χρονια πισω απο ενα πι σι.
Εγω εμεινα ΑΔΙΚΑ εκτος μια βδομαδα και δεν ειχα καν το δικαιωμα να υπερασπιστω τον εαυτο μου.
Αυτο μπορειτε να το καταλαβετε?Αντ αυτου εμπαινα και διαβαζα αλλα μελη να με υπερασπιζονται.Ο Roman να τους απαντα εγωιστικα και να με αποκαλει με μαγκια βλακα.

ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ τοτε ολοι οι Moderators?Ενας δεν βρεθηκε να του κανει εστω μια παρατηρηση?
Ειναι ΚΡΙΜΑ.ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...
Roman τωρα θυμηθηκες να ζητησεις συγνωμη ε?
Φαντασου εσυ θιχτηκες επειδη σε αποκαλεσα παληκαρακι μου μια και εχεις σχεδον τα μισα μου χρονια.
Την εξουσια μια χαρα φανηκε να την απολαυσες.Ειδα πως απαντησες στον Despe.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν ψάξεις posts μου πριν γίνω mod (και πριν κλείσω τα 20), θα δεις ότι έτσι θα απαντούσα στον Despe, είτε ήμουν mod, είτε όχι..καλώς ή κακώς...

Αν σε είχα μπροστά μου, 99.9% δεν θα σε έλεγα βλάκα. Σ'το δίνω αυτό.

ΑΛΛΑ

αν πρώτα με αποκαλούσες "παιδάκι σου" με αυτό το ύφος που με αποκάλεσες εδώ, τότε ναι, θα σε έλεγα έτσι, γιατί θα με προσέβαλες.

Εν τω μεταξύ, αγνοείς επιδεικτικά το

Πάντως με μια βόλτα 2' στο παρόν topic, θα έβρισκες για τον "κανόνα των 150".

Και ναι, εγώ έχω τουλάχιστον τα παντελόνια και να σε ζητήσω συγγνώμη, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αλλά και να θέσω τον εαυτό μου εκτός mod team, αφού αδικώ μέλη.

Εσύ για το "παιδάκι" και το "παληκαράκι μου" θα ζητήσεις;; Γιατί μπορεί να είμαι παληκαράκι, αλλά "σου" δεν είμαι. Και ΕΙΔΙΚΑ με αυτό το υφάκι!

Ανακαλείς τους χαρακτηρισμούς, ή δεν συνεχίζω τη κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

K_geo έγραψε:ξέρεις πολύ καλά ότι μιλάω για το ποστ σου που δεν ενέκρινα και τις "διαταγές" για το που θα μείνει μια δημοσίευση. Δεν θα κάνουμε %$#$@ τα τοπικ για κάποια "περίεργη ιδέα" μας ότι αν είναι στις μεταγραφές θα το δουν... "ΟΛΟΙ!" ενώ αν είναι σε αυτό το τόπικ... τι; δεν θα το δούν; :roll:

λίγο λογική και ηρεμία. δεν λέω τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

και με το Ρομαν τα είπαμε και όλα οκ, ας ξεκολλάμε άντε άρχισαν και οι ζέστες. :lol:
Ρε συ Kgeo...Μπορεις να καταλαβεις οτι με ΠΝΙΓΕΙ το ΔΙΚΑΙΟ?
Πριν μια βδομαδα το τοπικ εγινε μπο...λο αλλα τα ποστ και τα δικα μου και του Roman δημοσιευονταν εκει.Εμπαιναν ολοι και διαβαζαν τον Roman να με αποκαλει βλακα.
Και ολοι ξερουμε οτι κανενας εδω ΔΕΝ θα διαβασει το τι εγινε.
Ολοι μπαινουν στο τοπικ των μεταγραφων.Αυτη ειναι η αληθεια.
Και με ενοχλει πολυ αυτο.
Και για πιες διαταγες μιλας ρε συ Kgeo?Ειναι κριμα δηλαδη.Εγω τονισα οτι δεν ειναι δικαιο να εγκρινει τη συγκεκριμενη δημοσιευση ο εμπλεκομενος Moderator μια και θα διαθετει υποκειμενικοτητα.Γι αυτο ζητησα να επιληφθεις.
Αλλα απο πανω βγαινεις και με κραζεις κιολας.Πραγματικα ειναι κριμα να μην μπορεις να βρεις το δικιο σου.ΠΟλυ κριμα.
Roman σου ευχομαι συντομα να τα βρεις μπροστα σου και να νιωσεις την ΑΔΙΚΙΑ καλα στο πετσι σου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν μπορουμε να συννενοηθούμε μου φαίνεται.

ότι ήταν να σου πω το είπα, είτε δεν καταλαβες, είτε ακόμα χειρότερα κανεις ότι δεν καταλαβαίνεις και συνεχίζεις με την ίδια ρητορία.

καλό σου μεσημέρι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Unpsofable78 έγραψε:Roman σου ευχομαι συντομα να τα βρεις μπροστα σου και να νιωσεις την ΑΔΙΚΙΑ καλα στο πετσι σου.
Μακάρι οι μόνες αδικίες που θα δεχτείς στη δική σου ζωή, να περιορίζονται σε έναν μαλάκα 22χρονο mod σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο forum.

Για τις δικές μου αδικίες έχει φροντίσει ΠΟΛΥΣ κόσμος και έχω χορτάσει, οπότε η ευχή σου έχει πιάσει ήδη.

(Είπα κι έπαιξα ένα γύρο το κομπολόι μου...)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ας μου επιτραπεί παρακαλώ απ όλους να διαβαστούν τα παρακάτω...

Unpsofable, επειδή είμαι γνώστης του όλου περιστατικού και βλέπω πλέον την συνέχεια, δίχως φυσικά να θέλω να παρέμβω ή να σου αλλάξω άποψη για οτιδήποτε, ούτε όμως και να κάνω τον συνήγορο σου, παραθέτω απλά την προσωπική μου γνώμη-άποψη:

Πριν μία εβδομάδα έγινε ένα επεισόδιο λόγω δικής σου άγνοιας και λάθους χειρισμού ενός moderator...

Σου επιβλήθηκε ποινή μίας εβδομάδας με παντελή εξάντληση της αυστηρότητας του moderator σαν απάντηση σε δικά σου γραφόμενα (όχι ύβρεις μεν, αλλά το "μαγκάκια" αποτελεί ένα σχετικό χαρακτηρισμό)...

Σήμερα επανέρχεσαι στο θέμα (και καλά κάνεις) αλλά ίσως παραφορτωμένος (λόγω του δίκαιου που όντως σε πνίγει) και συνεχόμενα εκνευρισμένος στο φουλ...

Εφ όσον ο moderator ζήτησε ήδη συγγνώμη για τον υβριστικό (έχουν περάσει και χειρότεροι κατά καιρούς) χαρακτηρισμό του (βλάκας) και μάλιστα δύο φορές, δηλώνοντας παράλληλα πως αν τυχόν το επαναλάβει θα παραιτηθεί απ τον ρόλο του συντονιστή των συζητήσεων του forum, θεωρώ σωστότερο και δικαιότερο να την δεχθείς και να μην "πάει παρακάτω" το όλο θέμα...

Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα posts σου εδώ μέσα και προσωπικά εκτιμώ ότι είσαι ένας αξιόλογος συνομιλητής στο συγκεκριμένο οπαδικό μας forum, όπως ο ίδιος τονίζεις, οπότε θα ήθελα προσωπικά να συνεχίσω να διαβάζω τις απόψεις σου και στην συνέχεια...

Να είσαι καλά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Unpsofable, μπέσα, θα αυτομπαναριζόμουν για λίγες μέρες, αλλά είμαι mod και τα άλλα παιδιά έχουν και δουλειές και -1 mod είναι πλήγμα και θα πάει το forum πίσω.. πχ με τις εγκρίσεις σχολίων...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Roman θα σου δωσω μια συμβουλη κι αν θες ακολουθησε την.Παρε διαβασε ολα τα ποστς που γραφτηκαν εκατερωθεν απο μας τους 2 μια βομαδα πριν και τηρησε οσο μπορεις αντικειμενικη σταση.
Θα δεις οτι ηταν ευκολο και για σενα και για τον surme να καταλαβετε οτι καλως η κακως δεν ειχα ιδεα για τον κανονισμο τον 150 ποστς.
Αντιλαμβανομαι οτι λογω της αγνοιας μου μιλησα προκλητικα αλλα χωρις να θιγω ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
Ο Surme αντεδρασε ψυχραιμα μεν αδιαφορα δε.Αρκεστηκε να πει οτι δεν ηταν κανενας μεσα για να εγκρινει,ενω απο το ποστ μου (αναρωτιομουν πως γινεται δεκαδες ποστς αλλων μελων να δημοσιευονται νωριτερα απο τα δικα μου)
ηταν ολοφανερο οτι δε γνωριζα τον κανονισμο.
Και καπου εκει ερχεσαι εσυ με πολυ τσαμπουκα και ΕΝΤΕΛΩΣ απειλητικο τροπο.
Πανω εκει σε αποκαλεσα παληκαρακι μου.Αλλα πανω εκει ζου ζητησα πρωτα να μου εξηγησεις τον λογο που συμβαινει το φαινομενο που περιγραφω παραπανω εντος των παρενθεσεων.
Διαβασε τα και κρινε...Ελπιζω να εχεις σωστη κριση.
Συγνωμη ενω εφαγα αδικο μπαν...ενω με αποκαλουσες βλακα κι εγω δεν ειχα καν το δικαιωμα να υπερασπιστω τον εαυτο μου....επειδη σε αποκαλεσα παληκαρακι μου δεν προκειται να ζητησω.Εσυ προκαλεσες την ολη κατασταση που δημιουργηθηκε.
Εαν εχω καποιο λαθος ειναι η αγνοια μου για τον κανονισμο αλλα οπως ειπα και πιο πανω ηταν ολοφανερη και θα μπορουσε να εχει τελειωσει το θεμα με μια σειρα γραπτου απο μερος σου:
"Διαβασε τον κανονισμο για τα 150 ποστς"
Θα με εκανες να :oops:
Αλλα εσυ προτιμησες εξουσια και μαγκια... :redcard:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν καταλαβαινω γιατι δινουμε τοση διασταση στο ζητημα...

Τα παιδια αφιερωνουν ωρες και ωρες και για το φορουμ και για την κεντρικη σελιδα για να ειμαστε "στον αερα" καθε μερα και μιλαμε για ενα λαθος χειρισμο,ενω πρωτα εχει προκαλεσει ο unpsofable με το υφος του.

Επιπλεον αυτο το δεν ηξερα τους κανονες δεν το καταλαβα.υπαρχει τοπικ που λεει "για νεους χρηστες",αν θυμαμαι καλα...

Οπως δεχομαστε τα λαθη των μελων πιθανον να γινουν και εκ μερους μας.καταλαβαινω το δικιο της καθε πλευρας.

Τελος και συνεχιζουμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Unpsofbale, κάτι τελευταίο και κλείνω εδώ..

Συνεχίζοντας στο forum, κράτα δυο πράγματα στο νου:

Πρώτον, πως ό,τι κάνουμε, το κάνουμε από μεράκι, καύλα, όπως θέλεις πες το. Αμισθί.
Αν με πλήρωναν γι'αυτό, τώρα θα είχα τηλ. και χεσίδι από teacher κτλ, όχι μόνο από εσένα που αδίκησα. Οπότε κάποια λάθη σε άμισθους ανθρώπους είναι δικαιολογημένα

Δεύτερον, είμαστε άνθρωποι.. Δεν είμαστε μηχανές να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή ποιος ξέρει τι και ποιος είπε τι και πού... Έχουμε δουλειές (ή δεν έχουμε, ή τις χάσαμε), σχολές, άγχη, σπίτια, οικογένειες, προβλήματα... Εγώ είναι πολύ πιθανό εκείνη τη μέρα να στραβοξύπνησα. Όπως και σχεδόν κάθε μέρα τον τελευταίο καιρό.

Δεν εννοώ ότι ξύπνησα στραβά και είπα "Ποιον θα μαμήσω σήμερα; Α να, αυτός θα τη πληρώσει, ο Unpsofable!", αλλά ότι μπορεί να είχα και λίγο το μυαλό μου αλλού, να με προβλημάτιζαν άλλα κτλ...

Ούτε όλα τα μέλη θυμόμαστε απ'έξω, ούτε μπλοκάκι με σημειώσεις έχουμε (εγώ τουλάχιστον :mrgreen: ), ούτε τίποτα... Μπαίνουμε στον ελεύθερό μας χρόνο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (αν μπαίναμε μόνο στον ελεύθερο χρόνο όλοι μας, θα ήταν αλλιώς και το λέω σχεδόν 100% σίγουρα..) γιατί γουστάρουμε το forum και δεχτήκαμε να προσφέρουμε σε αυτό.

Αυτά και τέλος από εμένα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

goran 64 έγραψε:Ας μου επιτραπεί παρακαλώ απ όλους να διαβαστούν τα παρακάτω...

Unpsofable, επειδή είμαι γνώστης του όλου περιστατικού και βλέπω πλέον την συνέχεια, δίχως φυσικά να θέλω να παρέμβω ή να σου αλλάξω άποψη για οτιδήποτε, ούτε όμως και να κάνω τον συνήγορο σου, παραθέτω απλά την προσωπική μου γνώμη-άποψη:

Πριν μία εβδομάδα έγινε ένα επεισόδιο λόγω δικής σου άγνοιας και λάθους χειρισμού ενός moderator...

Σου επιβλήθηκε ποινή μίας εβδομάδας με παντελή εξάντληση της αυστηρότητας του moderator σαν απάντηση σε δικά σου γραφόμενα (όχι ύβρεις μεν, αλλά το "μαγκάκια" αποτελεί ένα σχετικό χαρακτηρισμό)...

Σήμερα επανέρχεσαι στο θέμα (και καλά κάνεις) αλλά ίσως παραφορτωμένος (λόγω του δίκαιου που όντως σε πνίγει) και συνεχόμενα εκνευρισμένος στο φουλ...

Εφ όσον ο moderator ζήτησε ήδη συγγνώμη για τον υβριστικό (έχουν περάσει και χειρότεροι κατά καιρούς) χαρακτηρισμό του (βλάκας) και μάλιστα δύο φορές, δηλώνοντας παράλληλα πως αν τυχόν το επαναλάβει θα παραιτηθεί απ τον ρόλο του συντονιστή των συζητήσεων του forum, θεωρώ σωστότερο και δικαιότερο να την δεχθείς και να μην "πάει παρακάτω" το όλο θέμα...

Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα posts σου εδώ μέσα και προσωπικά εκτιμώ ότι είσαι ένας αξιόλογος συνομιλητής στο συγκεκριμένο οπαδικό μας forum, όπως ο ίδιος τονίζεις, οπότε θα ήθελα προσωπικά να συνεχίσω να διαβάζω τις απόψεις σου και στην συνέχεια...

Να είσαι καλά...
Αν και ο Moderator θυμηθηκε να ζητησει συγνωμη μετα την επιστροφη μου απο το μπαν και οταν ξαναποσταρα και τον εξεθεσα...Δεκτη η συγνωμη.
Εγω αυτο που ζηταω απο ολους...Moderators και απλα μελη ειναι να καταλαβουν οτι εδω μεσα μπαινουν και διαβαζουν χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες...που περνανε ατελειωτες ωρες παρεα μαζι σας διαβαζοντας τα γραπτα σας.Που και που θεωρουν οτι πρεπει να συμμετεχουν.Οτι κατι εχουν να πουν.
Μην τους φερεστε διαφορετικα απο καποιον που εχει χιλιαδες ποστς.Οταν καποιος ειναι τρολ αργα η γρηγορα θα φανει οπως εχει ηδη φανει με καποιους .
Εδω μεσα ΔΕΝ γνωριζω κανεναν προσωπικα.Διαβαζω κυριως και το κανω πολλα χρονια.
Απο την εποχη που εγραφε εδω μεσα και ο Πλατων.
Ευτυχως κυκλοφορουν αρκετοι συνοπαδοι με σωστη νοοτροπια και αποψεις.
Εγω δεν εχω την καταλληλη εκφραστικοτητα αδερφε για να γραφω συχνα και σωστα.Μ αρεσει κυριως να διαβαζω.
Τελος παντων το θεμα ειναι ληξαν απο μενα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Unpsofable, με πειραζει η υπογραφη σου.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Best Thread Ever
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

john4serres έγραψε:Unpsofable, με πειραζει η υπογραφη σου.
Γιατι ρε αδερφε?Αληθεια δεν λεω?Υπαρχουν τι να κανουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”