Kgeo δουλεια σου δεν ειναι να υπεραζπιζεσαι αλλους Moderators.Οκ?K_geo έγραψε:ΟΛΟΙ ξέρουν ότι υπάρχει όριο 150 ποστ για τα νεα μέλη. αν δεν το ξέρουν μπορούν να ρωτήσουν ή να ψάξουν λίγο στο προβλήματα και λύσεις.
Αυτό το υφάκι και τα περι εξουσίας κτλ, ΑΛΛΟΎ.
ναι, υπερβολικός ο Ρόμαν, αλλά απο ότι είδα, σου εξήγησαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές γιατί μερικά ποστ άργησαν να εγκριθούν. Δεν είμαστε 24 ωρο απίκο πανω απο pc,κινητά και tablet και μερικά νέα μέλη πρέπει να κάνουν μεγαλύτερη υπομονή και λιγότερες νουθεσίες. ειδικά με το υφάκι που είχες. λές και έχουμε όρεξη να ασχολούμαστε με τα ασυνείδητα απωθημένα του καθενός περι εξουσίας και δικαιωμάτων. το φορουμ έχει κανόνες και τρόπο λειτουργίας. σου αρέσει καλώς, δεν σου αρέσει, δεν με νοιάζει. Και λίγες ημέρες ήταν η ποινή να το ξέρεις.
αυτά και δεν θέλω να επανέλθω.
Εγω εμεινα εκτος φορουμ επειδη αυτος θιχτηκε και ΔΕΝ μπηκε καν στον κοπο να μου εξηγησει με ουτε μια σειρα γραπτο τον κανονα των 150 ποστς.
Αντιθετως του τον υποδειξανε αλλα μελη.
Το οτι ΟΛΟΙ ξερουν αυτο τον κανονα ΔΕΝ ισχυει και το ξερεις.Μην γραφουμε ουτοπιες για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ανεχομαι να με αποκαλει ΚΑΝΕΝΑΣ βλακα.Ποσο μαλλον καποιος με σχεδον τα μισα μου χρονια πισω απο ενα πι σι.
Εγω εμεινα ΑΔΙΚΑ εκτος μια βδομαδα και δεν ειχα καν το δικαιωμα να υπερασπιστω τον εαυτο μου.
Αυτο μπορειτε να το καταλαβετε?Αντ αυτου εμπαινα και διαβαζα αλλα μελη να με υπερασπιζονται.Ο Roman να τους απαντα εγωιστικα και να με αποκαλει με μαγκια βλακα.
ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ τοτε ολοι οι Moderators?Ενας δεν βρεθηκε να του κανει εστω μια παρατηρηση?
Ειναι ΚΡΙΜΑ.ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...
Roman τωρα θυμηθηκες να ζητησεις συγνωμη ε?
Φαντασου εσυ θιχτηκες επειδη σε αποκαλεσα παληκαρακι μου μια και εχεις σχεδον τα μισα μου χρονια.
Την εξουσια μια χαρα φανηκε να την απολαυσες.Ειδα πως απαντησες στον Despe.