Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Με βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στους ανθρώπους του Άρη ο Τόνι Κάλβο, υποστηρίζοντας σε κυπριακά Μέσα ότι κάποιοι θα τον γαμ..., χωρίς ωστόσο να πει ονόματα!
Μιλώντας για τα 3,5 χρόνια που πέρασε στους «κίτρινους», ο άσος της Ανόρθωσης δήλωσε στο «balla.com»: «Η αλήθεια είναι ότι το απόλαυσα πάρα πολύ, έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Πρέπει να πω ότι η διοίκηση μου φέρθηκε πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα. Ειδικά μετά από όσα έδωσα στην ομάδα. Οι μεγάλες αναμνήσεις που έχω από εκεί είναι οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες και οι προπονητές που είχα.
Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα έπρεπε να φύγουν από τη διοίκηση της ομάδας, γιατί της κάνουν και θα της κάνουν ζημιά. Είναι πολλοί αυτοί που αγαπάμε αυτή την ομάδα. Αλλά αυτοί οι συγκεκριμένοι θα γαμ... την ομάδα. Θα την γαμ...».
Όσο για το ποιοι είναι αυτοί, είπε πως: «Δεν θέλω να πω... Δεν θέλω να έχω προβλήματα...».
γαζζέλα
Μιλώντας για τα 3,5 χρόνια που πέρασε στους «κίτρινους», ο άσος της Ανόρθωσης δήλωσε στο «balla.com»: «Η αλήθεια είναι ότι το απόλαυσα πάρα πολύ, έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Πρέπει να πω ότι η διοίκηση μου φέρθηκε πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα. Ειδικά μετά από όσα έδωσα στην ομάδα. Οι μεγάλες αναμνήσεις που έχω από εκεί είναι οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες και οι προπονητές που είχα.
Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα έπρεπε να φύγουν από τη διοίκηση της ομάδας, γιατί της κάνουν και θα της κάνουν ζημιά. Είναι πολλοί αυτοί που αγαπάμε αυτή την ομάδα. Αλλά αυτοί οι συγκεκριμένοι θα γαμ... την ομάδα. Θα την γαμ...».
Όσο για το ποιοι είναι αυτοί, είπε πως: «Δεν θέλω να πω... Δεν θέλω να έχω προβλήματα...».
γαζζέλα
σκληρη ομαδα η ιντερ... για να δουμεGI4NNEN4 έγραψε:Σήμερα στις 19:00 βλέπουμε Αστέρα. Καλή επιτυχία.

Argonaut4 έγραψε:Σε ποιο κανάλι?
http://live-agones.blogspot.gr/p/tv-2.html
με ξενη περιγραφη αλλα παιζει καλα....
αυτο βρηκα μονο αφου του οτε τν ολα επεσαν χθες με το δικο μας ματς...
καλη επιτυχια στον αστερα ΜΕΝ-------
καλο να αποκλειστουν ολοι κ να παρουμε μεγαλυτερο κομματι απο την πιτα της uefa ΔΕ-------
τεσπα.....

Συμφωνα με κουβεντιδη πηρε προαγωγη ο ΛΑζλο σε τουριστα απο το δεκεμβριο και μετα...και καθε σνντευξη πρεπει να κλεινει με μπηχτη για τον πρωην προπονητη....Το οτι καθοταν να δουλεψει τους μικρους μονος του μετα την προπονηση..νομιζω τους επιβεβαιωνει....ΑΡΔ 

διαφωνω
ας παρουν κανα βαθμο ατρομητος-αστερας για την ελλαδιτσα! γιατι του χρονου παλι αεκ-παο θα βγουν και απο ποντους παλι @@ θα παρουμε σαν χωρα 

Ο Άρης την Πέμπτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Ασλανίδη, ο οποίος μπορεί να θυμίζει κάτι σε αρκετούς που δεν έχουν σχέση με ποδόσφαιρο.
Αυτό διότι ο 23άχρονος αμυντικός μέσος την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε πήρε μέρος στην εκπομπή του ANT1, "FAB 5".
Δεν γίνονται αυτά...
Αυτό διότι ο 23άχρονος αμυντικός μέσος την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε πήρε μέρος στην εκπομπή του ANT1, "FAB 5".
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport24.gr/football/omades/Aris/apo_to_fab_5_ston_arh.1861485.html
- DigitalFan
Αφού πρώτα τους έκλασε η Αρκούδα και στην συνέχεια στράφηκαν στην περίπτωση Γιώργου Μαργαρίτη (βλέπε http://www.youtube.com/watch?v=ccRxBSrdGpc ), ήρθε η στιγμή για την επόμενη μεταγραφική κίνηση... Χτυπάνε μεταγραφές από παντού... Ζώα, Τραγουδιστές, Ηθοποιούς... Αναμένουμε πλέον την επόμενη κίνηση με ενδιαφέρον!
αυτος δεν ειναι που φοραγε την φανελα του ΠΑΟΚ στην εκπομπη??
ετσι θυμαμαι απο το τρειλερ.... δεν το ειχα δει
εαν καποιος θυμαται ας μας πει..
ηταν κ λιγο ντιντις

ηταν κ λιγο ντιντις

και από όσα θυμάμαι μας δούλευαν τότε οι συμπολίτες που ήταν ΠΑΟΚτσης...dini26 έγραψε:αυτος δεν ειναι που φοραγε την φανελα του ΠΑΟΚ στην εκπομπη??![]()
ηταν κ λιγο ντιντις![]()
Γελάει ο κόσμος..
Πάντως για Δ καλή ομάδα στήνουν..
- sourmenetes
- Moderator

- angelheart
- Επικοινωνία:
Θωμάς Μαύρος 15 Ιουλίου 2012
"Ο Λεονάρντο δεν φεύγει εκτός κι αν το ποσό που μας προτείνουν είναι υπέρογκο. Θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη η προσφορά που θα μας γίνει. Να «καίγεται» η ομάδα άμεσα από χρήματα. Να πέφτει Δ' Εθνική την επόμενη ημέρα! Πώς να το πω αλλιώς; Τον θέλουμε τον παίκτη. Προσωπικά το βλέπω μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Λεονάρντο!"
Fast forward 4 μόλις μέρες. 19 Ιουλίου 2012
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Leonardo Rodrigues Pereira στην ομάδα Jeonbuk Hyundai Motors".
ΣΧΟΛΙΑ
1 Φανταστείτε απλά τι θα γίνονταν έξω απ' την Τούμπα, αν είχε γίνει αυτό σε μας. Όχι μόνο πέρυσι (που ούτε θέλω να το σκέφτομαι) αλλά ΚΑΙ φέτος.
2 Μη χαίρεστε και μη πανηγυρίζετε με τα παθήματα των 44άρηδων. Δεν είμαστε ΠΟΛΥ καλύτερα στα οικονομικά. Αυτό που συμβαίνει εκεί τώρα, μπορεί να συμβεί και με μας το Δεκέμβριο ή το άλλο καλοκαίρι.
3 Πριν καμιά 25 μέρες έγινε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλισβερίση στην ΕΠΟ και οι κάποιες ομάδες "ξαφνικά" απέκτησαν δικαίωμα να κάνουν κάποιες μεταγραφές. Για να έχουν αυτό το "προνόμιο", σίγουρα κάτι "έδωσαν" ("υποσχέθηκαν"/"έσκυψαν"/βάλτε όποια λέξη θέλετε). Σήμερα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαλυμένοι όλοι τους. Για μεταγραφές δε, ούτε λόγος γίνεται. Πουλάνε μόνο, πράγμα που μπορούσαν έτσι και αλλιώς και χωρίς να "δώσουν"/"σκύψουν" κτλ. Ποιος λοιπόν είναι ΤΕΛΙΚΑ κερδισμένος από το αλισβερίση αυτό ;
"Ο Λεονάρντο δεν φεύγει εκτός κι αν το ποσό που μας προτείνουν είναι υπέρογκο. Θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη η προσφορά που θα μας γίνει. Να «καίγεται» η ομάδα άμεσα από χρήματα. Να πέφτει Δ' Εθνική την επόμενη ημέρα! Πώς να το πω αλλιώς; Τον θέλουμε τον παίκτη. Προσωπικά το βλέπω μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Λεονάρντο!"
Fast forward 4 μόλις μέρες. 19 Ιουλίου 2012
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Leonardo Rodrigues Pereira στην ομάδα Jeonbuk Hyundai Motors".
ΣΧΟΛΙΑ
1 Φανταστείτε απλά τι θα γίνονταν έξω απ' την Τούμπα, αν είχε γίνει αυτό σε μας. Όχι μόνο πέρυσι (που ούτε θέλω να το σκέφτομαι) αλλά ΚΑΙ φέτος.
2 Μη χαίρεστε και μη πανηγυρίζετε με τα παθήματα των 44άρηδων. Δεν είμαστε ΠΟΛΥ καλύτερα στα οικονομικά. Αυτό που συμβαίνει εκεί τώρα, μπορεί να συμβεί και με μας το Δεκέμβριο ή το άλλο καλοκαίρι.
3 Πριν καμιά 25 μέρες έγινε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλισβερίση στην ΕΠΟ και οι κάποιες ομάδες "ξαφνικά" απέκτησαν δικαίωμα να κάνουν κάποιες μεταγραφές. Για να έχουν αυτό το "προνόμιο", σίγουρα κάτι "έδωσαν" ("υποσχέθηκαν"/"έσκυψαν"/βάλτε όποια λέξη θέλετε). Σήμερα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαλυμένοι όλοι τους. Για μεταγραφές δε, ούτε λόγος γίνεται. Πουλάνε μόνο, πράγμα που μπορούσαν έτσι και αλλιώς και χωρίς να "δώσουν"/"σκύψουν" κτλ. Ποιος λοιπόν είναι ΤΕΛΙΚΑ κερδισμένος από το αλισβερίση αυτό ;