Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Οι Έλληνες είναι χειρότεροι απο τους ξένους παίχτες στο θέμα επαγγελματισμός!
-
Dimg4
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Μα εννοειται! Να κοιταξει ο Κοντρερας τι τωρα? Σου λεει αυτοι με πληρωνουν, Τσου λου θα παιξω στα 35 μου και θα ειμαι πρωτη μουρη στο κωλοχανειο ελληνικο πρωταθλημα και θα κανω μια καλη αρπαχτη πριν την πεσω στη συνταξη... μ@λ@κ@ς ειμαι? Και καλα θα κανει μαγκες, εγω ετσι το βλεπω. Αν ηταν ο Βιερινια τοτε ναι, θα πονουσε
Μεγαλος μαρινακης με 20 εκ εσοδα απρους ομιλους θα παρει με 350 χιλιαδες τον 35 χρονο κοντρερας. Αντι να δωσει 2 μυρια για κανα παικταρα 25 χρονο τη βγαζει τζαμπε. Αλλα σε χαζους απευθυνεται οποτε λογικο
- ΑποστόληςΑ
Και πριν 2 χρόνια είχε την προνοητικότητα να διώξει τον άμπαλο τον Παπαδόπουλο (τον Κυριάκο)!
Πάντως αν πάει ο Κοντρέρας στον γκέι τι θα τραγουδά η κερκίδα μας πλέον???Εμένα πάντως μ'αρέσει η όλη φάση μπας και κατανοήσουμε ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες είναι επαγγελματίες.ΌΛΟΙ!!!Αλλά μας φταίει ο Σαλπιγγίδης εμάς.

Και για την πιθανη μεταγραφη του Κοντρερας στον γκει, αυτος φταιει....

Ο Κοντρέρας έφυγε για να πέσει το μπατζετ που για κάποιον ήταν ανελαστικό.Αύτος που θα έκανε συζήτηση για κούρεμα από πέρυσι που έφυγαν Βιττόλο ,Κοντρέρας και έκανε συμφωνία μετά ένα χρόνο που δεν υπάρχει στο φως του ήλιου και την κρύβουν(;) να μην την ματιάσει ο κόσμος φταίει που πάει ο Ινδιάνος στον gay.

-
Μπαρκαρούτσος
Αξίζει να κάνεις εχθρούς αυτούς που σε αγάπησαν για τα λεφτά; Αξίζει να πας κάπου που δεν σε πολυγουστάρουν (οι οπαδοί του γαύρου ξενερωμένοι είναι) για τα λεφτά; Αν ναι, τότε πάνε. Αλλά θα μας βρεις απέναντί σου... (Εγώ είμαι κατά της βίας, αλλά υπάρχουν κάτι τρελοί στην 4 που θα τον κάνουν να μετανιώσει...
)
- teo4giannitsa
Φτάνει με τον Κοντρέρας πια!! Ας πάει όπου θέλει!!! Επαγγελματίες είναι όλοι. Τα λεφτά κοιτάει. Ούτε τον νοίαζει ο ΠΑΟΚ ούτε το γεγονός ότι θα πάει σε μια ομάδα η οποία έκανε ΤΕΡΑΤΑ εναντίον της παλιάς του ομάδας. Και αυτά τα ''Δεν πάω σε αλλη ελληνική ομάδα'' ή φιλάω το Δικέφαλο και κάτι έγινε είναι να 'χαμε να λέγαμε. Και ο Βιτόλο χτυπούσε το Δικέφαλο αλλα πήγε στην ομάδα η οποία του στέρησε ένα πρωτάθλημα. Τον νοιάζει; Οχι. Το θυμάτε; Ούτε. Το ίδιο και ο Κόνδορας. Γι'αυτό μη σκάτε αδέρφια. Ας κάνει ότι γουστάρει. Καλοκαιράκι είναι, προσπαθήστε να βρείτε ειδήσεις που θα σας κάνουν να γελάσετε. Να όπως αυτή εδώ:
Ο Νιγηριανός Άντι Οσενί, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Λεμεσού αποτελεί στόχο του Άρη και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να φορέσει την κίτρινη φανέλα!
«Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα
και η προοπτική του με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Έμαθα πριν από δύο μέρες για το ενδιαφέρον του και ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε πως σήμερα ή αύριο κάποιος από την ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί μου. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα
και ξέρω ότι ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα
. Θέλω να βοηθήσω τον Άρη και να με βοηθήσει κι αυτός. Είμαι ελεύθερος αυτή τη στιγμή κι ο Άρης είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα», είπε χαρακτηριστικά.
Δύσκολο καλοκαίρι ήταν που σιγά σιγά τελειώνει. Ειρήνη αδέρφια
Ο Νιγηριανός Άντι Οσενί, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Λεμεσού αποτελεί στόχο του Άρη και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να φορέσει την κίτρινη φανέλα!
«Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα
Δύσκολο καλοκαίρι ήταν που σιγά σιγά τελειώνει. Ειρήνη αδέρφια
Χέρι χέρι Μαυρουκο θα φουνταρεις με τους Εβραίους του Χαριλάου.
-
Μπαρκαρούτσος
Ήρθε ο Piou!teo4giannitsa έγραψε:Ο Νιγηριανός Άντι Οσενί, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Λεμεσού αποτελεί στόχο του Άρη και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να φορέσει την κίτρινη φανέλα!
«Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδακαι η προοπτική του με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Έμαθα πριν από δύο μέρες για το ενδιαφέρον του και ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε πως σήμερα ή αύριο κάποιος από την ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί μου. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα
και ξέρω ότι ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα
![]()
![]()
. Θέλω να βοηθήσω τον Άρη και να με βοηθήσει κι αυτός. Είμαι ελεύθερος αυτή τη στιγμή κι ο Άρης είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα», είπε χαρακτηριστικά."
- Sladjan Spasić
Δημοσίευση: 13.08.12 12:24
Χάνει Παναθηναϊκό ο Ελισέου!
Απών από το πρώτο ματς της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να είναι ο Ελισέου.
Ο 28χρονος Πορτογάλος μεσοαμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι χάνει και την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο χρόνος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους δεν έχει γίνει γνωστός, με τον παίκτη να ακολουθεί θεραπεία και να υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις.
Χάνει Παναθηναϊκό ο Ελισέου!
Απών από το πρώτο ματς της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να είναι ο Ελισέου.
Ο 28χρονος Πορτογάλος μεσοαμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι χάνει και την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο χρόνος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους δεν έχει γίνει γνωστός, με τον παίκτη να ακολουθεί θεραπεία και να υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Ispania/item/241845-Hanei-Panathinaiko-o-Eliseoy?click=box-1029Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Επειδή πολλά γράφονται και ακόμη περισσότερο ακούγονται, καλό είναι όποιος πιάνει ένα στυλό ή πληκτρολογεί ένα θέμα και το «ανεβάζει» στο διαδίκτυο να ρωτάει και να μαθαίνει. Μια ερώτηση ποτέ δεν έκανε κακό.
Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να διαψεύσουμε. Εξάλλου μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις.

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.panthrakikos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1051:2012-08-10-10-15-38&catid=23:arxiki