Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Κοντρέρας έφυγε για να πέσει το μπατζετ που για κάποιον ήταν ανελαστικό.Αύτος που θα έκανε συζήτηση για κούρεμα από πέρυσι που έφυγαν Βιττόλο ,Κοντρέρας και έκανε συμφωνία μετά ένα χρόνο που δεν υπάρχει στο φως του ήλιου και την κρύβουν(;) να μην την ματιάσει ο κόσμος φταίει που πάει ο Ινδιάνος στον gay. :( :( :shock: :( :(
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αξίζει να κάνεις εχθρούς αυτούς που σε αγάπησαν για τα λεφτά; Αξίζει να πας κάπου που δεν σε πολυγουστάρουν (οι οπαδοί του γαύρου ξενερωμένοι είναι) για τα λεφτά; Αν ναι, τότε πάνε. Αλλά θα μας βρεις απέναντί σου... (Εγώ είμαι κατά της βίας, αλλά υπάρχουν κάτι τρελοί στην 4 που θα τον κάνουν να μετανιώσει... :opaokara: )
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Φτάνει με τον Κοντρέρας πια!! Ας πάει όπου θέλει!!! Επαγγελματίες είναι όλοι. Τα λεφτά κοιτάει. Ούτε τον νοίαζει ο ΠΑΟΚ ούτε το γεγονός ότι θα πάει σε μια ομάδα η οποία έκανε ΤΕΡΑΤΑ εναντίον της παλιάς του ομάδας. Και αυτά τα ''Δεν πάω σε αλλη ελληνική ομάδα'' ή φιλάω το Δικέφαλο και κάτι έγινε είναι να 'χαμε να λέγαμε. Και ο Βιτόλο χτυπούσε το Δικέφαλο αλλα πήγε στην ομάδα η οποία του στέρησε ένα πρωτάθλημα. Τον νοιάζει; Οχι. Το θυμάτε; Ούτε. Το ίδιο και ο Κόνδορας. Γι'αυτό μη σκάτε αδέρφια. Ας κάνει ότι γουστάρει. Καλοκαιράκι είναι, προσπαθήστε να βρείτε ειδήσεις που θα σας κάνουν να γελάσετε. Να όπως αυτή εδώ:

Ο Νιγηριανός Άντι Οσενί, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Λεμεσού αποτελεί στόχο του Άρη και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να φορέσει την κίτρινη φανέλα!

«Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα :lol: και η προοπτική του με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Έμαθα πριν από δύο μέρες για το ενδιαφέρον του και ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε πως σήμερα ή αύριο κάποιος από την ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί μου. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα :D και ξέρω ότι ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα :lol: :lol: :lol: . Θέλω να βοηθήσω τον Άρη και να με βοηθήσει κι αυτός. Είμαι ελεύθερος αυτή τη στιγμή κι ο Άρης είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Δύσκολο καλοκαίρι ήταν που σιγά σιγά τελειώνει. Ειρήνη αδέρφια :pano:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Χέρι χέρι Μαυρουκο θα φουνταρεις με τους Εβραίους του Χαριλάου.
Μπαρκαρούτσος

teo4giannitsa έγραψε:Ο Νιγηριανός Άντι Οσενί, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Λεμεσού αποτελεί στόχο του Άρη και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να φορέσει την κίτρινη φανέλα!

«Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα :lol: και η προοπτική του με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Έμαθα πριν από δύο μέρες για το ενδιαφέρον του και ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε πως σήμερα ή αύριο κάποιος από την ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί μου. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα :D και ξέρω ότι ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα :lol: :lol: :lol: . Θέλω να βοηθήσω τον Άρη και να με βοηθήσει κι αυτός. Είμαι ελεύθερος αυτή τη στιγμή κι ο Άρης είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα», είπε χαρακτηριστικά."
Ήρθε ο Piou! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Δημοσίευση: 13.08.12 12:24
Χάνει Παναθηναϊκό ο Ελισέου!

Απών από το πρώτο ματς της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να είναι ο Ελισέου.

Ο 28χρονος Πορτογάλος μεσοαμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι χάνει και την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο χρόνος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους δεν έχει γίνει γνωστός, με τον παίκτη να ακολουθεί θεραπεία και να υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Ispania/item/241845-Hanei-Panathinaiko-o-Eliseoy?click=box-1029
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Επειδή πολλά γράφονται και ακόμη περισσότερο ακούγονται, καλό είναι όποιος πιάνει ένα στυλό ή πληκτρολογεί ένα θέμα και το «ανεβάζει» στο διαδίκτυο να ρωτάει και να μαθαίνει. Μια ερώτηση ποτέ δεν έκανε κακό.

Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να διαψεύσουμε. Εξάλλου μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις.
Εικόνα
Εικόνα

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.panthrakikos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1051:2012-08-10-10-15-38&catid=23:arxiki
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Κοντρέρας τέλος!

Αρνητική τροπή πήρε το θέμα της απόκτησης του Πάμπλο Κοντρέρας από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή σε Μέσα της Χιλής, θα παραμείνει στην ομάδα προκειμένου να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, αν και -όπως είπε- η πρόταση των «ερυθρολεύκων» ήταν ιδιαίτερα τιμητική...

Αρχικά διέρρευσε η πληροφορία πως ο Κοντρέρας έδωσε διαβεβαιώσεις στους υπευθύνους της ομάδας πως θα παραμείνει και λίγο αργότερα η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ ευχάριστό και τιμητικό πως με επέλεξε η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που γύρισα πίσω στην Κόλο-Κόλο, είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο την οποία περνάει», δήλωσε ο Κοντρέρας σε Μέσα της πατρίδας του.

Αναγκαστικά πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις και προφανώς να δουν ακόμη πιο… «ζεστά» την υπόθεση του Σεμπαστιάν Σκιλασί, ο οποίος «έπαιξε» πολύ δυνατά τις προηγούμενες ημέρες.

Σίγουρα, όμως, οι Πειραιώτες θα ψάξουν γρήγορα να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας της ομάδας και εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται σύντομα.

σπορ φμ
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μήπως τον απείλησε κανένας δικός μας; Τι λέει το ρεπορτάζ;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο ιδιος που απειλησε το βρυζα ηταν..... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

βαγγελα..μπανανα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

GI4NNEN4 έγραψε:Μήπως τον απείλησε κανένας δικός μας;
+1
Ο συνονόματος!
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

cristiano4 έγραψε:Κοντρέρας τέλος!

Αρνητική τροπή πήρε το θέμα της απόκτησης του Πάμπλο Κοντρέρας από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή σε Μέσα της Χιλής, θα παραμείνει στην ομάδα προκειμένου να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, αν και -όπως είπε- η πρόταση των «ερυθρολεύκων» ήταν ιδιαίτερα τιμητική...

Αρχικά διέρρευσε η πληροφορία πως ο Κοντρέρας έδωσε διαβεβαιώσεις στους υπευθύνους της ομάδας πως θα παραμείνει και λίγο αργότερα η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ ευχάριστό και τιμητικό πως με επέλεξε η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που γύρισα πίσω στην Κόλο-Κόλο, είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο την οποία περνάει», δήλωσε ο Κοντρέρας σε Μέσα της πατρίδας του.

Αναγκαστικά πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις και προφανώς να δουν ακόμη πιο… «ζεστά» την υπόθεση του Σεμπαστιάν Σκιλασί, ο οποίος «έπαιξε» πολύ δυνατά τις προηγούμενες ημέρες.

Σίγουρα, όμως, οι Πειραιώτες θα ψάξουν γρήγορα να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας της ομάδας και εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται σύντομα.

σπορ φμ
καλα ρε... αυτος δεν ηθελε σαν ΤΡΕΛΟΣ να παει στον gay?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ουτε τον γεροιδιανο ρε μαριδακη; Ελεοσσσς. Φατους τα λεφτα κ σπρωξτα για πλοια
Μπαρκαρούτσος

Ουφφφφ......
Δεν χρειάζεται να αλλάξω και avatar τώρα! :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”