Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:εμενανε να πω την αληθεια δεν με τρελανε, αλλα και σε τετοιο ματς τι να κρινεις ειδικα απο μεσους και επιθετικους;

ασε που πιο πολυ απο τον νιονιο πρόσεχα τον Χ"σαϊα. :roll:

ΥΓ: Τζοσουα δηλαδή θεωρείς ότι τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο; :roll:
Τα λεφτα παιζουν,ο χρονος δεν παιζει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εβγαλε τιποτα εκεινος ο μηλιος η κλικ και αυτος
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Μακ + 1 χαρτι για Μελισση
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Το δεν ειναι σωστο να δωθουν τωρα πραγματικα ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει.Αν εχει βρεθει παικτης που πληρει τις προδιαγραφες που εχει θεσει η επιτροπη των σοφων τι ρολο παιζει αν ειναι γεναρης η αυγουστος? Η αληθεια βεβαια ειναι οτι συνηθως σε εμας ειναι μονιμως αποκριες.
δλδ αν έχει γίνει κίνηση με κάποιον που λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του αλλά η ομάδα του θέλει πχ 2 μύρια για να τον αφήσει απο τώρα; δεν μετράει και ο χρόνος τόσο όσο και τα λεφτά αφού το ένα είναι άμεση συνάρτηση του άλλου; εκτός αν δεν εχω καταλάβει ορθά αυτό που λες... :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεκάρι μα τι δεκάρι

Ακούγεται για σικαμπαλα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

omerta76 έγραψε:Ειδα και τον Μακ λίγο στον κόσμο του σήμερα. Μηπως και ετοιμάζεται η αποχώρηση;
Πολυ μου περασε απο το μυαλο σημερα...πολυ αδιαφορος σημερα..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

jibbie έγραψε:Μακ + 1 χαρτι για Μελισση

θελω και εγω απ το σταφ για να σε καταλαβω :lol: :lol: :lol:

MANIAKOS έγραψε:Δεκάρι μα τι δεκάρι

Ακούγεται για σικαμπαλα

ρε ασε μας να παμε για υπνο μη μας αρρωσταινεις
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δώστε κανάν παπά.. όχι από τον πράσινο ούτε τον prist..
Άντε γιατί δεν την παλεύουμε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:
joshua έγραψε:Το δεν ειναι σωστο να δωθουν τωρα πραγματικα ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει.Αν εχει βρεθει παικτης που πληρει τις προδιαγραφες που εχει θεσει η επιτροπη των σοφων τι ρολο παιζει αν ειναι γεναρης η αυγουστος? Η αληθεια βεβαια ειναι οτι συνηθως σε εμας ειναι μονιμως αποκριες.
δλδ αν έχει γίνει κίνηση με κάποιον που λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του αλλά η ομάδα του θέλει πχ 2 μύρια για να τον αφήσει απο τώρα; δεν μετράει και ο χρόνος τόσο όσο και τα λεφτά αφού το ένα είναι άμεση συνάρτηση του άλλου; εκτός αν δεν εχω καταλάβει ορθά αυτό που λες... :roll:
Ειναι εντελως διαφορετικο το εχω βρει παικτη που ληγει το συμβολαιο του και δεν θελω να δωσω υπερογκο ποσο τωρα (οφειλεις βεβαια να τον υπογραψεις και να το ανακοινωσεις) και το εχω βρει αξιολογο παικτη αλλα δεν θεωρω τον γεναρη καταληλη περιοδο μεταγραφων υψηλου κοστους και τον αφηνω να χαθει.Το δευτερο ειναι απλα μια φτηνη δικαιολογια για το δεν θελω να δωσω λεφτα ασχετως χρονικης στιγμης.
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Έχω μια πληροφορία να μοιραστώ μαζί σας!
Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει ίσως μέχρι και την Κυριακή τον Μπουσουφα ελπίζοντας ότι δεν θα βρει κάτι καλύτερο από την δικη μας πρόταση.Πιστευουν ότι όσο δεν κλείνει κάπου τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να τον αποκτήσουμε.
Δεν γνωρίζω τίποτα άλλο και την πληροφορία την ξέρω από την Δευτέρα το πρωί!
Υπάρχει και μια σκέψη ο Ορφανιδης να κατηφορίσει Τούμπα.
Κάτι μυστήριο παίζεται με την υπόθεση Κουλιμπαλι αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο παιδιά!!Παραξενη ιστορία.Ο ΦΑ και ο ΙΤ πάντως τον θέλουν πολύ!Γιατι δεν προχωράει άγνωστο.

Υ.Γ.Ο Μπουσουφα δεν έχει κλείσει κάπου ακόμη.Ετσι δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

[youtube]IeW2mTImhhM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Koulibali ??
Έχασα επεισόδιο ; Ποιος ειναι αυτος ;

Μακάρι για τον μαροκινό ! Εχω καλη αίσθηση
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:
K_geo έγραψε:
Ειναι εντελως διαφορετικο το εχω βρει παικτη που ληγει το συμβολαιο του και δεν θελω να δωσω υπερογκο ποσο τωρα (οφειλεις βεβαια να τον υπογραψεις και να το ανακοινωσεις) και το εχω βρει αξιολογο παικτη αλλα δεν θεωρω τον γεναρη καταληλη περιοδο μεταγραφων υψηλου κοστους και τον αφηνω να χαθει.Το δευτερο ειναι απλα μια φτηνη δικαιολογια για το δεν θελω να δωσω λεφτα ασχετως χρονικης στιγμης.
στο τονισμένο διαφωνώ κάθετα. αν θέλει ο παίχτης και η ομάδα που τον παίρνεις κτλ το κάνεις. δεν γίνονται...μονομερής ενέργειες σε τέτοια θέματα, εκτός αν είσαι καμια ρεαλ που στα @@ σου ή η...κων/πουλου και δεν νιώθεις. :mrgreen:

στο υπογραμμισμένο δεν διαφωνώ αλλά δεν μπορώ να...μαλώσω και αυτόν που πληρώνει, ειδικά απο τη στιγμή που εμείς...δεν τον πληρώνουμε... 8-)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

K_geo έγραψε:

Τι παίκτης είναι αυτός δηλαδή για τον οποίο θέλουν τώρα δύο μύρια αλλά το καλοκαίρι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τον αφήσουν ελεύθερο για να έρθει στον ΠΑΟΚ;
Τέσπα, δεν βρήκαμε, θα δούμε το καλοκαίρι τι πουλιά θα πιάσουμε και πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 27 Ιαν 2016, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δικαιωμα του ειναι να μην δωσει λεφτα απλα μην τα ριχνει στο timing.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”