Τα λεφτα παιζουν,ο χρονος δεν παιζει.K_geo έγραψε:εμενανε να πω την αληθεια δεν με τρελανε, αλλα και σε τετοιο ματς τι να κρινεις ειδικα απο μεσους και επιθετικους;
ασε που πιο πολυ απο τον νιονιο πρόσεχα τον Χ"σαϊα.
ΥΓ: Τζοσουα δηλαδή θεωρείς ότι τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο;
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
δλδ αν έχει γίνει κίνηση με κάποιον που λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του αλλά η ομάδα του θέλει πχ 2 μύρια για να τον αφήσει απο τώρα; δεν μετράει και ο χρόνος τόσο όσο και τα λεφτά αφού το ένα είναι άμεση συνάρτηση του άλλου; εκτός αν δεν εχω καταλάβει ορθά αυτό που λες...joshua έγραψε:Το δεν ειναι σωστο να δωθουν τωρα πραγματικα ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει.Αν εχει βρεθει παικτης που πληρει τις προδιαγραφες που εχει θεσει η επιτροπη των σοφων τι ρολο παιζει αν ειναι γεναρης η αυγουστος? Η αληθεια βεβαια ειναι οτι συνηθως σε εμας ειναι μονιμως αποκριες.

- sourmenetes
- Moderator
Πολυ μου περασε απο το μυαλο σημερα...πολυ αδιαφορος σημερα..omerta76 έγραψε:Ειδα και τον Μακ λίγο στον κόσμο του σήμερα. Μηπως και ετοιμάζεται η αποχώρηση;
jibbie έγραψε:Μακ + 1 χαρτι για Μελισση
θελω και εγω απ το σταφ για να σε καταλαβω

MANIAKOS έγραψε:Δεκάρι μα τι δεκάρι
Ακούγεται για σικαμπαλα
ρε ασε μας να παμε για υπνο μη μας αρρωσταινεις
- The_Stalker
Δώστε κανάν παπά.. όχι από τον πράσινο ούτε τον prist..
Άντε γιατί δεν την παλεύουμε..
Άντε γιατί δεν την παλεύουμε..
Ειναι εντελως διαφορετικο το εχω βρει παικτη που ληγει το συμβολαιο του και δεν θελω να δωσω υπερογκο ποσο τωρα (οφειλεις βεβαια να τον υπογραψεις και να το ανακοινωσεις) και το εχω βρει αξιολογο παικτη αλλα δεν θεωρω τον γεναρη καταληλη περιοδο μεταγραφων υψηλου κοστους και τον αφηνω να χαθει.Το δευτερο ειναι απλα μια φτηνη δικαιολογια για το δεν θελω να δωσω λεφτα ασχετως χρονικης στιγμης.K_geo έγραψε:δλδ αν έχει γίνει κίνηση με κάποιον που λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του αλλά η ομάδα του θέλει πχ 2 μύρια για να τον αφήσει απο τώρα; δεν μετράει και ο χρόνος τόσο όσο και τα λεφτά αφού το ένα είναι άμεση συνάρτηση του άλλου; εκτός αν δεν εχω καταλάβει ορθά αυτό που λες...joshua έγραψε:Το δεν ειναι σωστο να δωθουν τωρα πραγματικα ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει.Αν εχει βρεθει παικτης που πληρει τις προδιαγραφες που εχει θεσει η επιτροπη των σοφων τι ρολο παιζει αν ειναι γεναρης η αυγουστος? Η αληθεια βεβαια ειναι οτι συνηθως σε εμας ειναι μονιμως αποκριες.
Έχω μια πληροφορία να μοιραστώ μαζί σας!
Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει ίσως μέχρι και την Κυριακή τον Μπουσουφα ελπίζοντας ότι δεν θα βρει κάτι καλύτερο από την δικη μας πρόταση.Πιστευουν ότι όσο δεν κλείνει κάπου τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να τον αποκτήσουμε.
Δεν γνωρίζω τίποτα άλλο και την πληροφορία την ξέρω από την Δευτέρα το πρωί!
Υπάρχει και μια σκέψη ο Ορφανιδης να κατηφορίσει Τούμπα.
Κάτι μυστήριο παίζεται με την υπόθεση Κουλιμπαλι αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο παιδιά!!Παραξενη ιστορία.Ο ΦΑ και ο ΙΤ πάντως τον θέλουν πολύ!Γιατι δεν προχωράει άγνωστο.
Υ.Γ.Ο Μπουσουφα δεν έχει κλείσει κάπου ακόμη.Ετσι δεν είναι;
Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει ίσως μέχρι και την Κυριακή τον Μπουσουφα ελπίζοντας ότι δεν θα βρει κάτι καλύτερο από την δικη μας πρόταση.Πιστευουν ότι όσο δεν κλείνει κάπου τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να τον αποκτήσουμε.
Δεν γνωρίζω τίποτα άλλο και την πληροφορία την ξέρω από την Δευτέρα το πρωί!
Υπάρχει και μια σκέψη ο Ορφανιδης να κατηφορίσει Τούμπα.
Κάτι μυστήριο παίζεται με την υπόθεση Κουλιμπαλι αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο παιδιά!!Παραξενη ιστορία.Ο ΦΑ και ο ΙΤ πάντως τον θέλουν πολύ!Γιατι δεν προχωράει άγνωστο.
Υ.Γ.Ο Μπουσουφα δεν έχει κλείσει κάπου ακόμη.Ετσι δεν είναι;
- pagotatzis
Koulibali ??
Έχασα επεισόδιο ; Ποιος ειναι αυτος ;
Μακάρι για τον μαροκινό ! Εχω καλη αίσθηση
Έχασα επεισόδιο ; Ποιος ειναι αυτος ;
Μακάρι για τον μαροκινό ! Εχω καλη αίσθηση
στο τονισμένο διαφωνώ κάθετα. αν θέλει ο παίχτης και η ομάδα που τον παίρνεις κτλ το κάνεις. δεν γίνονται...μονομερής ενέργειες σε τέτοια θέματα, εκτός αν είσαι καμια ρεαλ που στα @@ σου ή η...κων/πουλου και δεν νιώθεις.joshua έγραψε:Ειναι εντελως διαφορετικο το εχω βρει παικτη που ληγει το συμβολαιο του και δεν θελω να δωσω υπερογκο ποσο τωρα (οφειλεις βεβαια να τον υπογραψεις και να το ανακοινωσεις) και το εχω βρει αξιολογο παικτη αλλα δεν θεωρω τον γεναρη καταληλη περιοδο μεταγραφων υψηλου κοστους και τον αφηνω να χαθει.Το δευτερο ειναι απλα μια φτηνη δικαιολογια για το δεν θελω να δωσω λεφτα ασχετως χρονικης στιγμης.K_geo έγραψε:δλδ αν έχει γίνει κίνηση με κάποιον που λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του αλλά η ομάδα του θέλει πχ 2 μύρια για να τον αφήσει απο τώρα; δεν μετράει και ο χρόνος τόσο όσο και τα λεφτά αφού το ένα είναι άμεση συνάρτηση του άλλου; εκτός αν δεν εχω καταλάβει ορθά αυτό που λες...joshua έγραψε:Το δεν ειναι σωστο να δωθουν τωρα πραγματικα ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει.Αν εχει βρεθει παικτης που πληρει τις προδιαγραφες που εχει θεσει η επιτροπη των σοφων τι ρολο παιζει αν ειναι γεναρης η αυγουστος? Η αληθεια βεβαια ειναι οτι συνηθως σε εμας ειναι μονιμως αποκριες.

στο υπογραμμισμένο δεν διαφωνώ αλλά δεν μπορώ να...μαλώσω και αυτόν που πληρώνει, ειδικά απο τη στιγμή που εμείς...δεν τον πληρώνουμε...

K_geo έγραψε:δλδ αν έχει γίνει κίνηση με κάποιον που λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του αλλά η ομάδα του θέλει πχ 2 μύρια για να τον αφήσει απο τώρα; δεν μετράει και ο χρόνος τόσο όσο και τα λεφτά αφού το ένα είναι άμεση συνάρτηση του άλλου; εκτός αν δεν εχω καταλάβει ορθά αυτό που λες...joshua έγραψε:Το δεν ειναι σωστο να δωθουν τωρα πραγματικα ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει.Αν εχει βρεθει παικτης που πληρει τις προδιαγραφες που εχει θεσει η επιτροπη των σοφων τι ρολο παιζει αν ειναι γεναρης η αυγουστος? Η αληθεια βεβαια ειναι οτι συνηθως σε εμας ειναι μονιμως αποκριες.
Τι παίκτης είναι αυτός δηλαδή για τον οποίο θέλουν τώρα δύο μύρια αλλά το καλοκαίρι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τον αφήσουν ελεύθερο για να έρθει στον ΠΑΟΚ;
Τέσπα, δεν βρήκαμε, θα δούμε το καλοκαίρι τι πουλιά θα πιάσουμε και πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 27 Ιαν 2016, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δικαιωμα του ειναι να μην δωσει λεφτα απλα μην τα ριχνει στο timing.