Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από sourmenetes »

Norte έγραψε:
renegade έγραψε:Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι σε ενα τουρνουά 6 αγώνων αλλά με διάρκεια κοντά στους τρεις μήνες θα δηλωθούν μόλις ένας έμπειρος τερματοφύλακας και δύο νεαροί?
το ρισκο του να τραυματιστει ο πασχαλακης που δεν εχει λειψει ποτε στα 4 χρονια του στην ομαδα ειναι ελαχιστο σε σχεση με το ρισκο να πας με πειραματα στα στοπερ και να βρεθεις να παιζεις στην δανια με τον λυρατζη βασικο...
Ποια είναι τα πειράματα στα στόπερ;;

Πειραμα θα είναι να βάλεις τον ΙΓΚΑΝΣΟΝ την ώρα που θέλει χρόνο ακόμα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

stravostomis έγραψε:
renegade έγραψε:Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι σε ενα τουρνουά 6 αγώνων αλλά με διάρκεια κοντά στους τρεις μήνες θα δηλωθούν μόλις ένας έμπειρος τερματοφύλακας και δύο νεαροί?
Ποιοι το πιστεύουμε; Μπορείς να πατήσεις στο κουμπάκι που λέει quote και να απαντήσεις ατομικά στο σχόλιο στο οποίο αναφέρεσαι
Εγώ το έγραψα και προκειμένου να καλυφθεί κάπως το κενό που έχεις μεσοεπιθετικά.

Ο Μαρτίνς άφησε έξω τον Κρίστινσον για να βάλει μέσα τον Χασάν που ίσως πάρει και μεταγραφή και πάει με δεύτερο τον Τζολάκη.

Η εξέλιξη των πραγμάτων μου δείχνει ότι δεν υπάρχει προοπτική για τον Ταλιχμανίδη, μπορεί και να μην κάνει το παιδί.

Σημειωτέο ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι η μόνη που επιτρέπεται να κάνεις αλλαγή στη λίστα αν υπάρξει τραυματισμός.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε: Λοιπόν χαιβανια,που παίρνεται μάτι εδώ μέσα.
:lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

joss έγραψε:H είμαστε παντελώς ηλίθιοι και άμπαλοι ή συνεχίζεται ένας ακραίος παραλογισμός ως προς το σχεδιασμό της χρονιάς.
Ίσως ο προπονητής βλέπει κάτι διαφορετικά από εμάς και δε χρειάζεται να είσαι ηλιθιος.

Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

sourmenetes έγραψε:
Norte έγραψε:
το ρισκο του να τραυματιστει ο πασχαλακης που δεν εχει λειψει ποτε στα 4 χρονια του στην ομαδα ειναι ελαχιστο σε σχεση με το ρισκο να πας με πειραματα στα στοπερ και να βρεθεις να παιζεις στην δανια με τον λυρατζη βασικο...

ο κρεσπο πλεον παθαινει συχνα θλασεις ενω ο βαρελα εχει καθε σεζον θεματα με την μεση του, μετα θα βριζουμε τον μιχαηλιδη αν κανει κανενα λαθος σε κρισιμο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

maceio έγραψε:θεωρω εντελως λογικο να παρει 3 τερματοφυλακες δηλ και ζιφκο και ταλιχμανιδη
ο κωνσταντελιας δειχνει την ελλειψη ελληνων παικτων καθως θα μπορουσε να δηλωθει και στη β λιστα
Και ο Μιχαηλίδης θα μπορούσε να δηλωθεί στη λίστα Β.
Και ο Τσιγκάρας υα μπορούσε να δηλωθεί στη λίστα Β
Και ο Λύρατζης θα μπορούσε να δηλωθεί στη Λίστα Β
Όλοι γεννημένοι μετά την 01/01/2000
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Norte έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Norte έγραψε: το ρισκο του να τραυματιστει ο πασχαλακης που δεν εχει λειψει ποτε στα 4 χρονια του στην ομαδα ειναι ελαχιστο σε σχεση με το ρισκο να πας με πειραματα στα στοπερ και να βρεθεις να παιζεις στην δανια με τον λυρατζη βασικο...

ο κρεσπο πλεον παθαινει συχνα θλασεις ενω ο βαρελα εχει καθε σεζον θεματα με την μεση του, μετα θα βριζουμε τον μιχαηλιδη αν κανει κανενα λαθος σε κρισιμο παιχνιδι
Έτσι δεν μπορείς να πάρεις κανένα όμως.

Δεν πάει έτσι.

Έχεις 2 έμπειρους και άλλους 2 από πίσω.

Τους πιο έτοιμους πήρε.

maceio

Δημοσίευση από maceio »

sourmenetes έγραψε:
Norte έγραψε:μπορει να μου εξηγησει καποιος τι νοημα εχει να μενει εκτος ευρωπαικης λιστας το βασικο μας δεξι μπακ και ο καλυτερος μας στοπερ και να ειναι μεσα ο 2ος τερματοφυλακας?
δηλαδη στα κρισιμα παιχνιδια με κοπεγχαγη και σλοβαν με 1-2 τραυματισμους η λογω καρτων θα κατεβαζουμε πειραματικες 11αδες?
Ο ΙΓΚΑΝΣΟΝ θέλει χρόνο ακόμα. Επίσης τα άλλα σου μπακ είναι αξιοπρεπή.

Το βασικό δεξί μπακ κι αυτό θέλει χρόνο και ίσως ο τευλορ να μην είναι τόσο χάλια όσο παρουσιάζεται από κάποιους.

και ας μην ξεχναμε και τον λυρατζη ,εγω πιστευω οτι θα παρει παιχνιδια (νομιζω δεν ειναι χειροτερος του τευλορ)
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Καλά που δεν πήραμε δεκάρι, δε θα χωρούσε στη λίστα.
Αυτο σκεφτομουνα τωρα. Και πως να παρεις παικτη. Αφου εισαι φουλ του παικτη αφου. Ε ρε τι ωραιος προγραμματισμος!!!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

το κάρφωσε ο Κλάεσον στους ισπανούς :roll:
hossam hassan

Δημοσίευση από hossam hassan »

ο ιαπωνας ειναι παρελθον , γεια σας χαιρεταει για μακρια..

Φετος θα κανουμε πασα στο Μελισανιδη , αν φανει οτι το χτυπαμε οκ αλλα αν καταφερει η χαρτινη να το παλεψει και κανει καλη ομαδα οπως εμεις στο νταμπλ ,θα εχει τις αβαντες τις. ,αλλα για φετος ας μην εχουμε προσδοκιες για πρωταθλημα. Δυστυχως αυτο ειναι το ποδοσφαιρο μας . Ολο αυτο το προκαλεσε ο γαβρος φυσικα , γιαυτο μονο με συμμαχιες μπορει να γκρεμιστει. Οι πληροφοριες λενε οτι εχει καλο πλασαριςμα στην ΚΕΔ η ομαδα του μητσοτα-αυγενακη στους νεους πινακες γιαυτο θελουμε συμμαχικες δυναμεις ( βλεπε και τους αστεγους των τηλεοπτικων συμβολαιων) για να σταματησει... θα ερθει η σειρα μας φυσικα ξανα συντομα...
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

tzelas έγραψε:το κάρφωσε ο Κλάεσον στους ισπανούς :roll:
Ειναι αργα για Κλαμασον
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

joshua έγραψε:Εγω θα αρχισω να πιστευω οτι ο Λουτσεσκου τρολαρει τη διοικηση.Δεν μου πειρατε μεσοεπιθετικο και με αφησατε με Καγκαβα ενω εγω δεν τον υπολογιζω? Ε λοιπον εγω θα τον αφησω εκτος...
Εχεις δικιο,φανηκε και στο βιντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους ΙΒΑΝ και ρουμανο.

ΠΡΟΣΟΧΗ καθοταν ο ΙΒΑΝ μπροστα στον ρουμανο. :mrgreen:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

seaman έγραψε:
maceio έγραψε:θεωρω εντελως λογικο να παρει 3 τερματοφυλακες δηλ και ζιφκο και ταλιχμανιδη
ο κωνσταντελιας δειχνει την ελλειψη ελληνων παικτων καθως θα μπορουσε να δηλωθει και στη β λιστα
Και ο Μιχαηλίδης θα μπορούσε να δηλωθεί στη λίστα Β.
Και ο Τσιγκάρας υα μπορούσε να δηλωθεί στη λίστα Β
Και ο Λύρατζης θα μπορούσε να δηλωθεί στη Λίστα Β
Όλοι γεννημένοι μετά την 01/01/2000
συγγνωμη , εχεις δικιο , την πολυ μεγαλη ελλειψη ελληνων ( δεν ημουν σιγουρος γιατι ειναι ηδη 21 γι αυτο δεν τους εβαλα , ευχαριστω για την επισημανση)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω παντως πλεον περιμενω σιγουρα μια προσθηκη και την αποχωρηση του Καγκαβα τις επομενες μερες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”