Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Θεωρω πως την επίδραση που έχει τώρα ο Κουλιερακης στο παιχνίδι μας ,δε μπορούμε να την αγοράσουμε. Θα πουλήσουμε το παλικαρο 15 χαρτιά, αλλά το θέμα δεν είναι οικονομικό στο ποιον θα φέρουμε- πχ είδαμε πέρυσι με τον Εκονγκ ,ένα πολύ καλό βιογραφικό για τα κυβικά μας.
Μακάρι να είμαστε τυχεροί, να βρούμε κάποιον που να δέσει γρήγορα με την ομάδα και να προσφέρει καποια απο τα χαρακτηριστικά που θα φυγουνε.Προσωπικά, το έχω ως δεδομένο ότι μέχρι το Δεκέμβρη θα πάρουν πολλές συμμετοχές οι Μιχα, Κεντζιορα,Νασμπεργκ .
Μακάρι να είμαστε τυχεροί, να βρούμε κάποιον που να δέσει γρήγορα με την ομάδα και να προσφέρει καποια απο τα χαρακτηριστικά που θα φυγουνε.Προσωπικά, το έχω ως δεδομένο ότι μέχρι το Δεκέμβρη θα πάρουν πολλές συμμετοχές οι Μιχα, Κεντζιορα,Νασμπεργκ .
Αν λάβω υπόψιν μου τις μεταγραφές π.χ Οττο, Μάρκος Αντόνιο, Μπαμπα, κλπ, σίγουρα ψάχνουμε παίκτη πολυτραυματια που έχει λιμιτ νταουν στην αξία του και θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.
VfL, προβληματίζει η λίστα τραυματισμών που ανέβασες από τη μία, από την άλλη δεν περιμένω τίποτα καλό από το μεταγραφικό τμήμα (τα), εκτός αν τα πάρει στο κρανίο ο κ. Γιάννης και φέρει 2 παίκτες μόνος του με τακτική Chalov...
Θέλω να τα δω θετικά αλλά δεν μπορώ.
VfL, προβληματίζει η λίστα τραυματισμών που ανέβασες από τη μία, από την άλλη δεν περιμένω τίποτα καλό από το μεταγραφικό τμήμα (τα), εκτός αν τα πάρει στο κρανίο ο κ. Γιάννης και φέρει 2 παίκτες μόνος του με τακτική Chalov...
Φίλε GINOLA, προφανώς οι "δυο κόσμοι" ήταν επί Μπότο, ας πούμε ότι τώρα υπάρχει μια συγχώνευση, για χάρη της συζήτησης, ατόμων με τυπικά διαφορετικές αρμοδιότητες, που αποτελούν συλλογικά τον Τεχνικό Διευθυντή (κάτι σαν hive mind, ένα πράμα).GINOLA έγραψε:
Οχι μωρέ,απλά προφανώς υπάρχει πολυφωνία,δεν συμβαίνει εκείνη η γελοιότητα με τους 2 διαφορετικούς κοσμους. Μια είναι η λίστα απλά σε αυτή προφανώς ότι δουλεύεται δεν είναι ότι είναι από την αρχή με ναι του προπονητή. Εφόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος τότε πάει στον προπονητή.
Τώρα μπορεί να λέει ο χ ας πούμε,ρε ραζβαν μαμά τον μειτε σου έχω βρει ένα χαφακι από εκεί μούρλια.
Τεσπα,φτάνει με τα από μέσα,φτάνει ο παπάς που με τους γρίφους προσφερει και λίγο χουλιαμα
Η απέχθεια μου στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι γνωστή, την έχω εκφράσει πολλάκις εδώ. Προτιμώ το συγκεντρωτικό με τον ΤΔ και τις ξεκάθαρες αρμοδιότητες, που θα φιλτράρει τις επιμέρους προτάσεις, άσχετα αν το πρόσωπο που ανέλαβε το ρόλο αυτό τελευταία "δάγκωσε" ή ήταν εντελώς ακατάλληλο γι αυτόν (πιθανώς λίγο και από τα δυο).
Όπως και νά'χει, όπως έγραψα ξανά, είχα τη χαρά να μιλήσω με άτομο του ευρύτερου περιβάλλοντος στα τέλη Μαϊου, αρχές Ιουνίου (δε θυμάμαι ακριβώς). Έκανα μερικές , πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις και πήρα πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις, κάποιες εκ των οποίων αναμενόμενες και κάποιες εκ των οποίων με εξέπληξαν. Για παράδειγμα για Κουλιεράκη μου επιβεβαιώθηκε ότι υπήρχε πρόθεση πώλησης στο κατάλληλο αντίτιμο. Αυτό το βρήκα πολύ λογικό και σήμερα απορώ που δεν υπήρχε ήδη έτοιμη λύση, πλην του Ζιγκό, που όμως δε φαίνεται να μένει ελεύθερος.
Για Μεϊτέ μου είπε ότι δεν θεωρούν ότι θα μείνει, γιατί δεν υπήρχε ποτέ ταύτιση απόψεων με τη πλευρά του παίκτη στο οικονομικό και ότι ο συγκεκριμένος, να το πω ευγενικά, ήταν κυκλοθυμικός στο αν θέλει να συνεχίσει. Γι αυτό κι έσπαγα το κεφάλι μου γιατί διάολο πήγαιναν και ξαναπήγαιναν στη Μπενφίκα για κάποιον, που φαινομενικά δε "ψηνόταν". Προφανώς η συμφωνία έγινε πιο μετά στον Ιούνιο και δε μου είπαν τίποτε για προσωπικό θέμα (και καλά έκαναν) οπότε σε ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία.
Στην ερώτηση "ποιος έφερε τον τάδε παίκτη" (που δεν είχε βγάλει και μάτια με την απόδοσή του) πάντως η απάντηση με άφησε παγωτό. Ομολογώ ότι δε μου είχε δοθεί η εντύπωση ότι το άτομο αυτό μπορούσε να "επιβάλλει" παίκτη, πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη επιλογή ήταν απίθανο να έχει γίνει ως προϊόν σκέψης και όχι υπό την πίεση του χρόνου. Εκ των υστέρων σκέφτηκα ότι ίσως ήταν προσπάθεια να "χρεωθεί" αλλού η μεταγραφή γιατί δεν τσούλησε.
Το παραπάνω σε συνδυασμό με το ότι πήγαν κάποιοι και συμφώνησαν με τον ατζέντη του Μπακαγιόκο (που επίσης θεωρώ κακή επιλογή) σε ένα συμβόλαιο, έρχεται σε αντίθεση με την ύπαρξη συμφωνίας με τον Μεϊτέ, αφού θεωρητικά αλληλοκαλύπτονται. Θα μπορούσε να ήταν για κάλυψη, στην -ποτέ δε ξέρεις- περίπτωση που ο Μεϊτέ αλλάξει πάλι απαιτήσεις ή μια έξτρα κίνηση αν η ομάδα έπαιρνε τα έσοδα των πλέι-οφ του CL. Μπορεί όμως να σημαίνει πως εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορετικά κανάλια απόκτησης (και όχι πρότασης, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό) παικτών και ότι η ανθρωπογεωγραφία της διοίκησης της ομάδας εξακολουθεί να παρουσιάζει επιστημονικό, ερευνητικό ενδιαφέρον.
Εσυ ειδες δηλαδη τον Μαξιμοβιτς να κανει ιδια δουλει με τον Μειτε;proedros έγραψε:Το κακό με το χαφ ξεκίνησε πέρσι τον χειμώνα που δεν πήραμε τον Μαξίμοβιτς, ο οποίος παερπιπτόντως ήταν πολύ καλός προχθές για όσο έπαιξε...Ελπίζω να μην ισχύουν τα ονόματα των στόπερ γιατί ο Φαμπιάνο που μας χαλούσε φαντάζει στοπεράρα απέναντί τους. Τώρα εδώ που έφτασε το πράγμα , ας μην βιαστούν μιας και σε καμιά εβδομάδα σίγουρα θα γίνουν καραμπόλες, απλα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να εκμεταλευτούμε την όποια ευκαιρία μας παρουσιαστεί.
- figurehead4
ΠΑΟΚτσής οπαδός μαθαίνει κάτι από μέσα για τη μεταγραφική μας πολιτική, που είναι τόσο ακραίο, ώστε δεν τολμά να το μοιραστεί ονομαστικά. Η σκέψη του φίλου προφανώς είναι να μη γίνουμε μπουρδελο, αλλά η γνώμη μου είναι πως μόνο καλό κάνει το φως.odynet έγραψε: Στην ερώτηση "ποιος έφερε τον τάδε παίκτη" (που δεν είχε βγάλει και μάτια με την απόδοσή του) πάντως η απάντηση με άφησε παγωτό. Ομολογώ ότι δε μου είχε δοθεί η εντύπωση ότι το άτομο αυτό μπορούσε να "επιβάλλει" παίκτη, πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη επιλογή ήταν απίθανο να έχει γίνει ως προϊόν σκέψης και όχι υπό την πίεση του χρόνου. Εκ των υστέρων σκέφτηκα ότι ίσως ήταν προσπάθεια να "χρεωθεί" αλλού η μεταγραφή γιατί δεν τσούλησε.
Το παραπάνω σε συνδυασμό με το ότι πήγαν κάποιοι και συμφώνησαν με τον ατζέντη του Μπακαγιόκο (που επίσης θεωρώ κακή επιλογή) σε ένα συμβόλαιο, έρχεται σε αντίθεση με την ύπαρξη συμφωνίας με τον Μεϊτέ, αφού θεωρητικά αλληλοκαλύπτονται. Θα μπορούσε να ήταν για κάλυψη, στην -ποτέ δε ξέρεις- περίπτωση που ο Μεϊτέ αλλάξει πάλι απαιτήσεις ή μια έξτρα κίνηση αν η ομάδα έπαιρνε τα έσοδα των πλέι-οφ του CL. Μπορεί όμως να σημαίνει πως εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορετικά κανάλια απόκτησης (και όχι πρότασης, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό) παικτών και ότι η ανθρωπογεωγραφία της διοίκησης της ομάδας εξακολουθεί να παρουσιάζει επιστημονικό, ερευνητικό ενδιαφέρον.
Αν πρόκειται για σπυρί, το να σπάσει θα οδηγήσει σε καθαρισμό, ενώ το να μένει ανέγγιχτο, ίσως οδηγήσει σε μόλυνση. Και τότε θα ζούμε σε κάθε μεταγραφική περίοδο τη "μέρα της μαρμοτας" .
Αν δεν είναι σπυρί, αλλά μια ομορφη ελιά, δεν πρέπει να την κρύβουμε.
Στην τελική μετράει πώς το βλεπει η ίδια η ΠΑΕ. Αν ντρέπεται για τη μεταγραφική της πολιτική, ας την αλλάξει. Αν δεν ντρέπεται, δεν πρέπει να έχει θέμα να υπερασπίζεται δημόσια τις όποιες επιλογές της.
Έχω μιλήσει ξεκάθαρα και ονομαστικά για όσα νομίζω ότι εννοεί ο odynet, αλλά δεν έχω δικαίωμα να μπλέξω ονόματα σε κάτι που αυτός έγραψε, χωρίς να είμαι σιγουρος πως λέμε το ίδιο πράγμα.
Αν θέλει ο φίλος το ολοκληρώνει. Αλλιώς πάμε παρακάτω.
Αλλωστε με κάποιον τρόπο θα γίνει το καλύτερο στο τέλος, γιατί οι προθέσεις μετράνε πιο πολύ τελικά. Και οι προθέσεις όλων στον ΠΑΟΚ είναι αγνές. Αυτό δεν σηκώνει κουβέντα.
Ρε μάγκες κουράσατε με τις αερολιγίες 'δήθεν θα έρθει ο άλλος και μπαίνουμε να διαβάσουμε καμιά πληροφορία λογική, στο τέλος θα έρθουν 2-3 που δεν ακούστηκαν πουθενά και εκεί θα είστε και εδώ για κλάματα μερικά accounts για τους αρδ. δεν λέω γιατί εκτίθενται συνέχεια τα τελευταία χρόνια για τις προσθήκες-παιχτών στην ομάδα μας.
Μα πως να τα δεις θετικά; αφού λές αυτά που θες ποιος είπε ψάχνουμε παίχτη πολυτραυματία ο Ivan; ο Γιώργης; ο γιος του; Οτινανισμός στο μεγαλείο του κατά εμέ, Ο Σαββίδης ο Ιβάν έφερε αυτόν που χρειαζόμαστε τα τελευταία χρόνια τον Chalov στην θέση 9 έχουμε να δούμε 9άρι από την εποχή Prijovic και Αθανασιάδη. Οι μεταγραφές δλδ που έφερε ήταν όλοι από Ρωσία; εκτός τον Chalov; Ozdoyev; ονόματα που δεν ακούστηκαν ήταν από άλλες χώρες.Jairo έγραψε:Αν λάβω υπόψιν μου τις μεταγραφές π.χ Οττο, Μάρκος Αντόνιο, Μπαμπα, κλπ, σίγουρα ψάχνουμε παίκτη πολυτραυματια που έχει λιμιτ νταουν στην αξία του και θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.
Τζοναθαν Γκομες, Σορετιρε, Καμπεσας. Νεαροι παικτες, οπως ζητησαν πολλοι. Τι σας πειραξε; Το σκαουτιγκ δουλευει τελεια παρα τα οσα λενε πολλοι.
«Υπάρχει μια στρατηγική στην Ελλάδα που τα ρόστερ δεν είναι έτοιμα από την αρχή της σεζόν. Τώρα γίνονται διαπραγματεύσεις. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε και σε αυτά τα δεδομένα».
- NikLiverpool
Αυτός που είπε όχι Μειτε σου έχω κάτι πιο εκλεκτό με θυμίζει τη φάση Βέγγος, Φερμας.
Στο τέλος θα φάμε τον πατσά και θα ησυχάσουμε
Στο τέλος θα φάμε τον πατσά και θα ησυχάσουμε

Τι να πείς τώρα για κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ ;;Μπαρκαρούτσος έγραψε:GINOLA έγραψε:Ο μειτε περιμένει ειδοποίηση από τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβαν του λέει θα τον ειδοποιήσουν ,τώρα ρε παιδιά δν αποφασίζω εγώ,για μενα δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι άνθρωποι που συμφώνησαν με τον μπακαγιοκο λένε ότι σιγά τον μειτε ,βρίσκουμε καλύτερους,θα μου κάνει εντύπωση να μην γίνει το θέλημα του προπονητή.
Άρα εξακολουθεί να ισχύει ότι λειτουργούν δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων παράλληλα στην ΠΑΕ, που η κάθε ομάδα κλείνει το δικό της παίκτη;
Βέβαια, τώρα που το καλοσκέφτομαι, δεν είναι κακό. Αντί να κυνηγάει ο ΠΑΟΚ μια λίστα 5 παικτών πχ, κυνηγάει δύο λίστες, άρα 5+5 = 10 διαθέσιμες περιπτώσεις κάθε φορά![]()
ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΤΕ!
Πάντως αν υπήρχε μια ομάδα σε αυτή ΔΕΝ θα ήταν ο προπονητής.
Η άλλη ομάδα είναι ομαδάρα, δεν αλλάζει.
Είναι η ομάδα που πιάνει κοροιδα τα μεγαλύτερα μανατζερικα γραφεία της Ευρώπης.
Εκονγκ σαματα είδαν φέτος τα παιδιά η έκαναν σκάουτινγκ να βρούν καλύτερο του μειτε;
aivas19 έγραψε:Τζοναθαν Γκομες, Σορετιρε, Καμπεσας. Νεαροι παικτες, οπως ζητησαν πολλοι. Τι σας πειραξε; Το σκαουτιγκ δουλευει τελεια παρα τα οσα λενε πολλοι.

Κάντε καμια.... κάντε καμιά μεταγγραφή....
πως θα αλλαξει η ομαδα για να παει για πρωταθλημα
1 εμπειρο τερματοφυλακα πισω απο τον Κοταρσκι
1 Δεξι μπακ
2 στοπερ ποιοτικα (οχι για τον πανσερραικο αλλα για τον ΠΑΟΚ)
1 αριστερο μπακ
Μειτε πίσω, ειναι επιδραστικος στο παιχνιδι του Λουτσε
δίπλα του ενα χαφ ακομη γιατι ο Καμαα ειναι αλλου για αλλου
για μπροστα εχω παικτες ...
φερτε παικτεσ χθες το γιουροπα θα μας ξεγυμνωσει
υ.γ
3 ομαδες και οχι 2 κυριαρχουν στον ΠΑΟΚ
η ομαδα Λουτσε
η ομαδα σκαουτ
η οικογενεια Γκοντζαρεβα
και τελος το Μαρακι ξεκινα τις οικονομικες διαπραγματευσεις και ο Ιβαν βαζει την υπογραφη του
πιασε το αυγο και κουρευτο δηλ.
1 εμπειρο τερματοφυλακα πισω απο τον Κοταρσκι
1 Δεξι μπακ
2 στοπερ ποιοτικα (οχι για τον πανσερραικο αλλα για τον ΠΑΟΚ)
1 αριστερο μπακ
Μειτε πίσω, ειναι επιδραστικος στο παιχνιδι του Λουτσε
δίπλα του ενα χαφ ακομη γιατι ο Καμαα ειναι αλλου για αλλου
για μπροστα εχω παικτες ...
φερτε παικτεσ χθες το γιουροπα θα μας ξεγυμνωσει
υ.γ
3 ομαδες και οχι 2 κυριαρχουν στον ΠΑΟΚ
η ομαδα Λουτσε
η ομαδα σκαουτ
η οικογενεια Γκοντζαρεβα
και τελος το Μαρακι ξεκινα τις οικονομικες διαπραγματευσεις και ο Ιβαν βαζει την υπογραφη του
πιασε το αυγο και κουρευτο δηλ.
θα ήθελα όπως είμαστε με τις μεταγραφές που κάναμε ενισχυμένοι φετός εκτός από τον Meite που είναι να ξεχαστεί εντελώς,ήρθαν άλλοι οι Θυμιάνης,Chalov,Tisoudali,Shoretire,Camara. Λίγοι είναι; θα έρθουν 2-3 μην πω ακόμα φτάνουμε στις 7-8 μην παράπουνιουμαστε εννοώ αντί να στηρίξουμε την ομάδα μας και να κοιτάμε τι μεταγραφές έκαναν άλλες γνώστες από το BIG 5 εκτός εμάς που είμαστε Πρωταθλητές. Να δούμε τι θα γίνει μετά το παιχνίδι με τους κοκκινομάγουλους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ruthless την Κυρ 18 Αύγ 2024, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ολες τις θεωριες συνομωσιας του κακου ΠΑΟΚ που υπαρχουν ομαδες συμφεροντων που συγκρουονται αλυπητα εδω θα τις διαβασουμε και ενας ιβαν αμπαλος ασχετος .....ομαδα συνομωσιολογων παοκμανια υπαρχει ? ναι την ειδα μολις τωρα περασε απο μπροστα μου......