Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Dark Knight »

Μα είναι δυνατόν σε θέση που έψαχνες τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, δηλαδή τον βασικό σου παίκτη, όχι απλά να μην παίρνεις τίποτα, αλλά να μην δηλώνεις και τη μία από τις εναλλακτικές σου λύσεις; Γιατί δεν πήραν παίκτη δηλαδή; Γιατί δεν οδήγησαν νωρίτερα τον Ιάπωνα στην έξοδο και να φέρουν έστω έναν παίκτη τύπου Σβαμπ να έχει ο προπονητής λύσεις σε περίπτωση τραυματισμού, καρτών, κλπ; Και μη μου πείτε ότι ήθελε ο Λουτσέσκου να τον δει, μήπως κερδίσει το στοίχημα και άλλες τέτοιες γραφικότητες! Ο Θεός να τους φωτίσει!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aλλο να μοιραζουν παιχνιδια και αλλο διοργανωσεις...Αυτο ειναι πρωτοφανες αν ισχυει...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα αρχισω να πιστευω οτι ο Λουτσεσκου τρολαρει τη διοικηση.Δεν μου πειρατε μεσοεπιθετικο και με αφησατε με Καγκαβα ενω εγω δεν τον υπολογιζω? Ε λοιπον εγω θα τον αφησω εκτος...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το ελληνικό πρωτάθλημα πουλάει περισσότερο στην Ιαπωνία από το Κονφερενς. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να παίζει Ευρώπη
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Δεν υπαρχει πραγματικα καμια λογικη, εκτος και αν ειχαν καγκαβα και ροντριγκο για πουλο και απλα καθοντουσαν στο συμβολαιο επιτηδες
maceio

Δημοσίευση από maceio »

θεωρω εντελως λογικο να παρει 3 τερματοφυλακες δηλ και ζιφκο και ταλιχμανιδη
ο κωνσταντελιας δειχνει την ελλειψη ελληνων παικτων καθως θα μπορουσε να δηλωθει και στη β λιστα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όταν είχα γράψει οτι η πρόβλεψη για Ινγκασον ήταν για Οκτώβρη,κάποιοι είχαν γράψει ότι μπορεί να προλάβει και μέρος της προετοιμασίας,αντίθετα για τον Καντουρι γράφουν ότι θα λείψει 2 μήνες,μόνο και μόνο για να δώσουν έμφαση στο ότι ο Μαροκινος είναι ευπαθής.
Κρίμα για Καγκαβα,μας δείχνει ξεκάθαρα ότι δε τον υπολογίζει και αν γινόταν θα τον αποδεσμευε.
Τώρα γίνεται ακόμα πιο σημαντική η απάντηση γιατί δεν πήραν παίχτη στη θέση,θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση του Λουτσεσκου.
Λοιπόν χαιβανια,που παίρνεται μάτι εδώ μέσα.
Ερώτηση το Σάββατο στον προπονητή.
Με δεδομένο τον αποκλεισμό Καγκαβα από την Ευρωπαϊκή λίστα,γιατί η ομάδα δεν έφερε έναν επιτελικό μέσο που από την αρχή έδειξε ότι ήθελε;
joss

Δημοσίευση από joss »

H είμαστε παντελώς ηλίθιοι και άμπαλοι ή συνεχίζεται ένας ακραίος παραλογισμός ως προς το σχεδιασμό της χρονιάς.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Αρχικά και εμένα μου δημιούργησε έκπληξη η λίστα και το κόψιμο Καγκάβα - Ίγκασον - Ροντρίγκο.
Λαμβάνοντας υπόψιν όμως:
Ζίβκοβιτς δεν γίνετε να μην δηλωθεί καθώς δεν μπορείς να πας με 18χρονο αναπληρωματικό τερματοφύλακα σε σειρά 6 αγώνων.
Ροντρίγκο και Ίνγκασον θα χρειαστούν τουλάχιστον 1,5-2 μήνες, άρα τα 4-5 παιχνίδια θα έχαναν ούτως ή αλλως.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ο Καγκάβα.
Αν έβαζε τον Καγκάβα στη λίστα ποιον να έβγαζε;

Ερώτηση:
Θεωρείτε πιθανό ένα σχήμα με τρία καθαρά χαφ και χωρίς δεκάρι; Ένα σχήμα με Κούρτιτς - Αγκούστο - Σβαμπ και τριπλέτα μπροστά π.χ. Μιτρίτσα - Άκπομ - Ζίβκοβιτς είναι εκτός λογικής;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anthimox την Πέμ 02 Σεπ 2021, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

nunies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Δηλαδη θα χαρουμε αν φυγει ο Καγκαβα ετσι οπως ειναι το ροστερ? Ε ρε Μπισεσβαρ που να το φανταζοσουν αυτο οταν εφευγες δανεικος για Κυπρο...
Βρήκαμε ποιος θα κάνει τα ρεπα του Μπιρσε στα εύκολα ματς στο πρωτάθλημα
Ρε συ... το γραφεις συνεχεια Μπιρσε. Που το βρηκες το Ρ; Ενα Ρ στο τελος εχει.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Καλά που δεν πήραμε δεκάρι, δε θα χωρούσε στη λίστα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Norte έγραψε:μπορει να μου εξηγησει καποιος τι νοημα εχει να μενει εκτος ευρωπαικης λιστας το βασικο μας δεξι μπακ και ο καλυτερος μας στοπερ και να ειναι μεσα ο 2ος τερματοφυλακας?
δηλαδη στα κρισιμα παιχνιδια με κοπεγχαγη και σλοβαν με 1-2 τραυματισμους η λογω καρτων θα κατεβαζουμε πειραματικες 11αδες?
Ο ΙΓΚΑΝΣΟΝ θέλει χρόνο ακόμα. Επίσης τα άλλα σου μπακ είναι αξιοπρεπή.

Το βασικό δεξί μπακ κι αυτό θέλει χρόνο και ίσως ο τευλορ να μην είναι τόσο χάλια όσο παρουσιάζεται από κάποιους.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

joshua έγραψε:Εγω θα αρχισω να πιστευω οτι ο Λουτσεσκου τρολαρει τη διοικηση.Δεν μου πειρατε μεσοεπιθετικο και με αφησατε με Καγκαβα ενω εγω δεν τον υπολογιζω? Ε λοιπον εγω θα τον αφησω εκτος...
:lol: :lol: :lol:
Εγώ ο γκαρσία ήθελα να παραμείνει φέτος, αλλά εάν έχεις την εντύπωση ότι ο Λουτσέσκου είναι κάνα κλαψομ..νικο γκομενάκι στιλ ¨δεν πήρες τον παίχτη που βρήκα στο μάνατζερ - δεν παίρνω διαρκείας¨ είσαι εκτός πραγματικότητας!
Απλά δεν έχεις τις γνώσεις για να ακολουθήσεις τις σκέψεις και τις επιλογές του ως προπονητή. Συμβιβάσου και μη χαλιέσαι...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις φανταζομαι οτι το βελος δεν στρεφεται κατα του Λουτσεσκου ε?
maceio

Δημοσίευση από maceio »

πρωτον χιλιες φορες κουτσια ή ακομα και κωνσταντελια παρα καγκαουα
δευτερον και ο μιτριτσα μπορει να παιξει εκει
τριτον μας χαλαει δηλ να δουμε τριαδα στα χαφ schwab kurtic augusto ? ( ή ακομα και μουργκ ή ζιφκο ?)
πραγματικα απορω που θεωρειτε απωλεια τον ιαπωνα !!! πιστευω ολο και καπου θα βρεθει να τον δωσουμε και ελπιζω πριν τον δεκεμβριο

edit anthimox με προλαβες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Πέμ 02 Σεπ 2021, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”