Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

stelyk έγραψε:Γιατι πρεπει να του μαθετε να κανει και παραθεσεις απο αλλα τοπικ ρε παιδια? αφηστε τον τον ερμο παλι ντουρος ειναι... :mrgreen: :lol: :lol:
Καλά τα λες εν μέρει και συ ρε φιλαράκο (όχι φυσικά για το έρμος) ...Ντούρος κανονικά!!! :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Φημες λενε οτι ειναι ο Γρηγορης υστερα απο οσα του ειπατε :mrgreen:
Εικόνα

και μετα η συνεχεια.... :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε: Υ.Γ. Kat, δηλαδή πες αλήθεια τώρα, εσύ πιστεύεις ότι μπορώ του λόγου μου να βάλω όπως λες φωτογραφία σε img και δεν ξέρω τι άλλο "κινέζικο" λες κατά κει μεριά??? :P
Νομιζα οτι το χεις κανει ηδη.Γραψε λαθος.Κανε μια προπαθεια δεν ειναι δυσκολο.Πατα και προεπισκοπιση να δεις πως φαινεται. Και στραβα να γινει το σβηνεις.
Για αρχη κανε αντιγραφη ενα κειμενο πανε, ανοιξε μια καινουρια απαντηση και πατα το 4ο κουμπακι να δεις τι κανει.
Μετα κανε επικολληση το κειμενο αναμεσα στα
ΕΔΩ
kai μετα αλλαξε το πρωτο
σε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Καλησπέρα κι από τον "τόπο του εγκλήματος"!!!

Κατ αρχάς θέλω να απολογηθώ στον @ Dimg4 γιατί το "παράκανα" περισσότερο απ ότι θα ήταν σωστό με βάση τις αρχές μου, την παιδεία μου, αλλά και την ηλικία μου, παρ ότι προκλήθηκα από τον ίδιο πολύ περισσότερο του αρμόζοντος!!! Φίλε @ Dimg4 να είσαι καλά και δεν θα σε ξαναπροκαλέσω, να είσαι βέβαιος!!!

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους moderators, τους οποίους έφερα στην πολύ δύσκολη θέση να "τιμωρήσουν" τον συμφορουμίτη μου @ Dimg4 κι εμένα, με την "αφαίρεση" του γραπτού λόγου και ταυτόχρονα να τους ευχαριστήσω, μαζί με την admin team (δεν ξέρω σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι τα μέλη της συμμετείχαν στην τελική απόφαση) για την μείωση της ποινής, εξ ίσου και των δύο μας!!!

Δηλώνω ακόμη, ότι νιώθω ντροπιασμένος αλλά και ιδιαίτερα στενοχωρημένος και για το εν λόγω συμβάν, αλλά και για κάποια πράγματα που θα εξηγήσω αργότερα!!!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους @ Nicolasf και @ prist 64 για την στήριξη τους, όχι τόσο σε μένα προσωπικά, όσο στα δέοντα περί ήθους και ανδρισμού!!! Τους έχω γνωρίσει προσωπικά άλλωστε και δεν περίμενα κάτι λιγότερο και από τους δύο!!! Να είστε καλά αδέρφια!!!

Για πολλούς ακόμη έχω την ανάγκη να γράψω, αλλά προς το παρόν θέλω πρώτα λίγο να μελετήσω!!!

Καλώς σας ξαναβρίσκω λοιπόν όλους... ;) ... :pano: είστε... :? ...όλοι!!!
Για του λόγου (μου) το αληθές και την προσωπική μου υστεροφημία μέσα στο forum, παραθέτω ακριβώς το post μου από 28/2/2016, 09:00 pm, σελίδα 346 του παρόντος topic, άμα τη "επιστροφή" μου απ το ban μου!!!

Εκτιμώ ότι αυτό τουλάχιστον αποτελεί ακλόνητο επιχείρημα απέναντι στο ψέμα του Dim ότι δεν του ζήτησα συγγνώμη (γράφτηκε πριν λίγη ώρα στο topic του Μπερμπάτοφ :shock: αλλά "εξαφανίστηκε" λίγο μετά ως δια μαγείας :o ), μιας και τα γραπτά μένουν (έστω κι αν κατά το δοκούν αρκετές φορές εδώ μέσα, όπως φαίνεται, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ... :oops: ) !!!
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος
Άβαταρ μέλους
goran 64

painkiller4 έγραψε:Φημες λενε οτι ειναι ο Γρηγορης υστερα απο οσα του ειπατε :mrgreen:
Εικόνα

και μετα η συνεχεια.... :mrgreen:
Εικόνα

:lol: :lol: :lol: + :P :P :P + :D :D :D + :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Σε τρομερή φόρμα το τελευταίο διήμερο ο πονοφονιάς!!! Μπράβο, μπράβο... :)

Υ.Γ. Οι φήμες όμως διαψεύδονται και μόνο από την απουσία της...............................κοτσίδας μου!!! :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Μάιος 2016, 22:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:
goran 64 έγραψε: Υ.Γ. Kat, δηλαδή πες αλήθεια τώρα, εσύ πιστεύεις ότι μπορώ του λόγου μου να βάλω όπως λες φωτογραφία σε img και δεν ξέρω τι άλλο "κινέζικο" λες κατά κει μεριά??? :P
Νομιζα οτι το χεις κανει ηδη.Γραψε λαθος.Κανε μια προπαθεια δεν ειναι δυσκολο.Πατα και προεπισκοπιση να δεις πως φαινεται. Και στραβα να γινει το σβηνεις.
Για αρχη κανε αντιγραφη ενα κειμενο πανε, ανοιξε μια καινουρια απαντηση και πατα το 4ο κουμπακι να δεις τι κανει.
Μετα κανε επικολληση το κειμενο αναμεσα στα
ΕΔΩ
kai μετα αλλαξε το πρωτο...
Προσπάθησα ήδη, απέτυχα, αλλά θα ξαναπροσπαθήσω και με τα νέα σκονάκια σου kat!!! :P

Άλλωστε η αποτυχία είναι μια σύντομη αναβολή της επιτυχίας και..."επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Πάντως σε μπελάδες με βάζεις...να ξέρεις!!! :roll:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μάλλον εμάς θα βάλει σε μπελάδες με τους καινούργιους ορίζοντες που σε ανοίγει. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Το "παιδι" προσπαθει ,αφηστε τον ν ανοιξει τα φτερα του.Εχει καμια σχεση με τον γκοραν των χιλιαδων εμοτικον των πρωτων μηνων?Μεγαλωσε ,ωριμασε και τωρα ειναι ετοιμος για το επομενο βημα.

Στο επομενο μαθημα ..Youtube :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Το "παιδι" προσπαθει ,αφηστε τον ν ανοιξει τα φτερα του.Εχει καμια σχεση με τον γκοραν των χιλιαδων εμοτικον των πρωτων μηνων?Μεγαλωσε ,ωριμασε και τωρα ειναι ετοιμος για το επομενο βημα.

Πτερορια εχει.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

DC έγραψε:Άι καλά ....
Θα σε κάνω ιδιαίτερα την Δευτέρα. 8-)
Μην κανεις τον κοπο,
πιο ευκολα 10 σερι στράικ θα κανει,παρα ,παρα-παραθεση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:Το "παιδι" προσπαθει ,αφηστε τον ν ανοιξει τα φτερα του.Εχει καμια σχεση με τον γκοραν των χιλιαδων εμοτικον των πρωτων μηνων?Μεγαλωσε ,ωριμασε και τωρα ειναι ετοιμος για το επομενο βημα.

Γμτο μου...Δεν έχει και κάνα γ@μότικον για χειροκρότημα μέχρις εξαϋλώσεως των παλαμών μου... :twisted: ... :lol:

kat, thank's πάντως ρε φίλε...Τουλάχιστον αποκαλύφθηκαν εδώ μέσα κάποιοι........μισαλλόδοξοι τύποι!!! :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

prist64 έγραψε:

Πτερορια εχει.
Εσυ ..κοβεσαι.Παραθεση στο αμεσως προηγουμενο ποστ?Τς,τς,τς..
Άβαταρ μέλους
goran 64

prist64 έγραψε:
DC έγραψε:Άι καλά ....
Θα σε κάνω ιδιαίτερα την Δευτέρα. 8-)
Μην κανεις τον κοπο,
πιο ευκολα 10 σερι στράικ θα κανει,παρα ,παρα-παραθεση.
Ααααχχχχ...δεν θα το πετύχω κάποια στιγμή ρε??? Έχω ράμματα για την γούνα και των δυονών σας... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:
prist64 έγραψε:

Πτερορια εχει.
Εσυ ..κοβεσαι.Παραθεση στο αμεσως προηγουμενο ποστ?Τς,τς,τς..
Τι να πεις ρε συ kat??? Μεγάλοι ανθρώποι τώρα λέμε!!! :roll:

Άλλωστε γι αυτό έχουν και τον ανάλογο σεβασμό απ τους μπλε και δεν τους κάνουνε και ψιλοκαψόνια με τυπικές παρατηρήσεις τέτοιου τύπου φυσικά... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μιλάμε ότι τόση ώρα συζητάτε για και γμ τα προβλήματα του φόρουμ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”