Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ο Οζντοεβ είναι ο πιο εγκεφαλικός χαφ από όσους έχουν ακουστεί, έχει ξεκάθαρα την προτίμηση μου
- abc_o_ karpouzas
rainmaker έγραψε:Γιατί πρέπει να ψάχνουμε κεντρικό χαφ που να είναι γρήγορο;
Μυαλό έχει; Τεχνική ποιότητα; Προσωπικότητα;
Από όλα τα ονόματα που ακούστηκαν σε όλες τις θέσεις, μόνο του οζντοεφ μου άρεσε πραγματικά
Ευτυχώς....rain..που πέρασε από εμάς ο παυλαρας αλλά...μυαλο δεν βαζουμε
- Metagrafakias
φερε ρε Ιβαν κατευεθειαν απο Ρωσια Οτζοεφ,Σαλοφ και αυτον εδω τον παικταρα που μενει ελευθερος https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570 και οχι μονο πρωταθλημα αλλα και κονφερενσ χτυπας
Το αυτό....
Πόδια αργά αλλά μυαλό τόσο γρήγορο που έκοβε σαν ξυράφι...
Πόδια αργά αλλά μυαλό τόσο γρήγορο που έκοβε σαν ξυράφι...
- ΑποστόληςΑ
Το λογικό ρε Γιώργη ποιο είναι;sourmenetes έγραψε:https://forpost-sevastopol.ru/newsfull/953347/agent-ozdoeva-paok-vyshel-na-magomeda-sam-emu-poyasnili-lichnye-usloviya.html#bounce
Για οζντοεφ λέει ο μάνατζερ του ότι του έχουμε παρουσιάσει το σχέδιο μας.
Λογικά ο ένας παίκτης που θα κλείσει θα είναι αυτός. Αντε να πάρει μπρος η μηχανή σιγά σιγά.
Ότι θα κλείσει επειδή του παρουσιάσαμε το σχέδιό μας;
Ποιο σχέδιο;
Εγώ μέχρι τώρα το μόνο που βλέπω είναι το πάμε κι όπου βγει.
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να έρθει ο Chalov!
Με βάση τη λογική βέβαια ούτε μία στις εκατό, αλλά ...ΠΑΟΚ είσαι.
Μακάρι να έρθει και ο Ozdoev κι ας είναι 30,5 ετών.
Με βάση τη λογική βέβαια ούτε μία στις εκατό, αλλά ...ΠΑΟΚ είσαι.
Μακάρι να έρθει και ο Ozdoev κι ας είναι 30,5 ετών.
Το γιατί χρειαζόμαστε γρήγορο χαφ δίπλα στον Αουγκούστο νομίζω δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.
Ας πάμε στην προπέρσινη χρονιά και ας θυμηθούμε τον αργό Κούρτιτς δίδυμο με τον Αουγκούστο. Δούλεψε αυτό το δίδυμο ποτέ; όχι. Και μην μου πείτε ότι ο Λουτσέσκου έβαζε τον Αουγκούστο δεκάρι. Παίξανε αρκετές φορές πι δυο τους στα χαφ
Θυμηθείτε ότι το καλύτερο σερί μας σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν με Κούρτιτς και Τσιγγάρα στα χαφ.
Ας πάμε στην προπέρσινη χρονιά και ας θυμηθούμε τον αργό Κούρτιτς δίδυμο με τον Αουγκούστο. Δούλεψε αυτό το δίδυμο ποτέ; όχι. Και μην μου πείτε ότι ο Λουτσέσκου έβαζε τον Αουγκούστο δεκάρι. Παίξανε αρκετές φορές πι δυο τους στα χαφ
Θυμηθείτε ότι το καλύτερο σερί μας σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν με Κούρτιτς και Τσιγγάρα στα χαφ.
-
απο PAOK24:Metagrafakias έγραψε:φερε ρε Ιβαν κατευεθειαν απο Ρωσια Οτζοεφ,Σαλοφ και αυτον εδω τον παικταρα που μενει ελευθερος https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570 και οχι μονο πρωταθλημα αλλα και κονφερενσ χτυπας
Ο Πάβελ Στιπίντι, μεγαλοστέλεχος της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανέφερε ότι πριν από τρία χρόνια πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη τον Ντάλερ Κουζιγιάεφ της Ζενίτ.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Στιπίντι, λίγο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο του Κουζγιάεφ με την Ζενίτ, τον είχε προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη για να τον πάρει στον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας πως η περίπτωση δεν προχώρησε γιατί ο έμπειρος χαφ ήθελε να αγωνιστεί σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα και όχι στην Ελλάδα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε σε συνέντευξή του:
«Όταν το συμβόλαιο του Κουζιγιάεφ με την Ζενίτ έληξε την πρώτη φορά, τον είχα προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε όντως ενδιαφέρον και συμμετείχα στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν ξέρω αν ο πατέρας του Κουζιγιάεφ ή ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκαν την πρόταση γιατί θεώρησαν το ελληνικό πρωτάθλημα κατώτερο, αφού ήθελαν να πάνε σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα.
Εγώ του είχα πει ότι κάνει λάθος και θα αναγκαστεί να υπογράψει ξανά στην Ζενίτ, όπως και έγινε. Θα έπρεπε να καταλάβει ότι ήταν στα 27 τότε και θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης»
"PAOK iniciou conversações por Souahilo Meïté, de acordo com o portal ‘Sport24’.
O Benfica pede 3,5 milhões de euros pelo médio de 29 anos."
"Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε συζητήσεις για τον Σουαχίλο Μεϊτέ, σύμφωνα με το «Sport24».
Η Μπενφίκα ζητά 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τον 29χρονο μέσο."
Δεν ξέρω σε ποιο Sport24 αναφέρεται αλλά το Ελληνικό δεν είδα να ανεβάζει κάτι τέτοιο.
Λινκ: https://twitter.com/plusbenfica/status/ ... 73/photo/1
O Benfica pede 3,5 milhões de euros pelo médio de 29 anos."
"Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε συζητήσεις για τον Σουαχίλο Μεϊτέ, σύμφωνα με το «Sport24».
Η Μπενφίκα ζητά 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τον 29χρονο μέσο."
Δεν ξέρω σε ποιο Sport24 αναφέρεται αλλά το Ελληνικό δεν είδα να ανεβάζει κάτι τέτοιο.
Λινκ: https://twitter.com/plusbenfica/status/ ... 73/photo/1
Ας ερθει τωρα. Ποτε δεν ειναι αργα, αν και εχει ενδιαφερθει και η ΜπεσικταςMaezono Masakiyo έγραψε:απο PAOK24:Metagrafakias έγραψε:φερε ρε Ιβαν κατευεθειαν απο Ρωσια Οτζοεφ,Σαλοφ και αυτον εδω τον παικταρα που μενει ελευθερος https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570 και οχι μονο πρωταθλημα αλλα και κονφερενσ χτυπας
Ο Πάβελ Στιπίντι, μεγαλοστέλεχος της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανέφερε ότι πριν από τρία χρόνια πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη τον Ντάλερ Κουζιγιάεφ της Ζενίτ.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Στιπίντι, λίγο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο του Κουζγιάεφ με την Ζενίτ, τον είχε προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη για να τον πάρει στον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας πως η περίπτωση δεν προχώρησε γιατί ο έμπειρος χαφ ήθελε να αγωνιστεί σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα και όχι στην Ελλάδα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε σε συνέντευξή του:
«Όταν το συμβόλαιο του Κουζιγιάεφ με την Ζενίτ έληξε την πρώτη φορά, τον είχα προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε όντως ενδιαφέρον και συμμετείχα στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν ξέρω αν ο πατέρας του Κουζιγιάεφ ή ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκαν την πρόταση γιατί θεώρησαν το ελληνικό πρωτάθλημα κατώτερο, αφού ήθελαν να πάνε σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα.
Εγώ του είχα πει ότι κάνει λάθος και θα αναγκαστεί να υπογράψει ξανά στην Ζενίτ, όπως και έγινε. Θα έπρεπε να καταλάβει ότι ήταν στα 27 τότε και θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης»
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος που να μην θέλουμε παίκτη από Μπενφικα.
- Shivaspace
δεν θα έδινε ουτε σεντ στην @μπενφικα κι ας συμπαθω καπως τον dantas πόσο μαλλον για κάποιον αλλο παίκτη
Μισιτζαν
μπορεις να ξαναβάλεις αν θες το λινκ για τον χάρτη με τους ξένους παικτες της ομαδας?
Μισιτζαν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τετ 28 Ιουν 2023, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- figurehead4
Ένας παίχτης καψούρα που είχα παλιά ήταν ο Ομάρ Τετράτζε. Τεχνική, μυαλό, ψυχραιμία, αντίληψη, προσωπικότητα.
Ο Οζντόεφ είναι ό, τι πιο κοντινό στον Ομάρ.
Ο άλλος ο Τσάλοφ είναι φάση να αρχίσεις να σκέφτεσαι να το σηκώνεις 29 Μαΐου στην οπαπ αρίνα και άντε να ηρεμήσεις μετά. Χωρίς πλάκα, ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ, έστω και ο περσινός, με αυτόν τον δολοφόνο μπροστά είναι ονείρωξη.
Άντε τέρμα τα όνειρα τώρα, γιατί διαβάζουμε και για Κουζιγιάεφ και θα μου στρίψει. Αυτός by the way Μπεσίκτας δεν πήγε;
Ο Οζντόεφ είναι ό, τι πιο κοντινό στον Ομάρ.
Ο άλλος ο Τσάλοφ είναι φάση να αρχίσεις να σκέφτεσαι να το σηκώνεις 29 Μαΐου στην οπαπ αρίνα και άντε να ηρεμήσεις μετά. Χωρίς πλάκα, ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ, έστω και ο περσινός, με αυτόν τον δολοφόνο μπροστά είναι ονείρωξη.
Άντε τέρμα τα όνειρα τώρα, γιατί διαβάζουμε και για Κουζιγιάεφ και θα μου στρίψει. Αυτός by the way Μπεσίκτας δεν πήγε;
Ο Μέιτε είναι παιχτάρα. Θα άλλαζε όλον τον ΠΑΟΚ προς το καλύτερο.
Κάτι ξέρουν που τον κυνηγάνε και είναι πρώτος στόχος. Νομίζω οτι απόκτηση τέτοιου είδους χαφ θα έφερνε τίτλους. Πιστεύω οτι θα το παλέψουν όσο πάει.
Κάτι ξέρουν που τον κυνηγάνε και είναι πρώτος στόχος. Νομίζω οτι απόκτηση τέτοιου είδους χαφ θα έφερνε τίτλους. Πιστεύω οτι θα το παλέψουν όσο πάει.
αν πουλησουμε ιγκι στην μιντιλαντ να ζητησουμε και σιστο στα ανταλλαγματα