Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Οζντοεβ είναι ο πιο εγκεφαλικός χαφ από όσους έχουν ακουστεί, έχει ξεκάθαρα την προτίμηση μου
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

rainmaker έγραψε:Γιατί πρέπει να ψάχνουμε κεντρικό χαφ που να είναι γρήγορο;

Μυαλό έχει; Τεχνική ποιότητα; Προσωπικότητα;

Από όλα τα ονόματα που ακούστηκαν σε όλες τις θέσεις, μόνο του οζντοεφ μου άρεσε πραγματικά

Ευτυχώς....rain..που πέρασε από εμάς ο παυλαρας αλλά...μυαλο δεν βαζουμε
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

φερε ρε Ιβαν κατευεθειαν απο Ρωσια Οτζοεφ,Σαλοφ και αυτον εδω τον παικταρα που μενει ελευθερος https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570 και οχι μονο πρωταθλημα αλλα και κονφερενσ χτυπας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το αυτό....
Πόδια αργά αλλά μυαλό τόσο γρήγορο που έκοβε σαν ξυράφι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:https://forpost-sevastopol.ru/newsfull/953347/agent-ozdoeva-paok-vyshel-na-magomeda-sam-emu-poyasnili-lichnye-usloviya.html#bounce

Για οζντοεφ λέει ο μάνατζερ του ότι του έχουμε παρουσιάσει το σχέδιο μας.

Λογικά ο ένας παίκτης που θα κλείσει θα είναι αυτός. Αντε να πάρει μπρος η μηχανή σιγά σιγά.
Το λογικό ρε Γιώργη ποιο είναι;
Ότι θα κλείσει επειδή του παρουσιάσαμε το σχέδιό μας;
Ποιο σχέδιο;
Εγώ μέχρι τώρα το μόνο που βλέπω είναι το πάμε κι όπου βγει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακάρι να έρθει ο Chalov!
Με βάση τη λογική βέβαια ούτε μία στις εκατό, αλλά ...ΠΑΟΚ είσαι.
Μακάρι να έρθει και ο Ozdoev κι ας είναι 30,5 ετών.
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Το γιατί χρειαζόμαστε γρήγορο χαφ δίπλα στον Αουγκούστο νομίζω δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.
Ας πάμε στην προπέρσινη χρονιά και ας θυμηθούμε τον αργό Κούρτιτς δίδυμο με τον Αουγκούστο. Δούλεψε αυτό το δίδυμο ποτέ; όχι. Και μην μου πείτε ότι ο Λουτσέσκου έβαζε τον Αουγκούστο δεκάρι. Παίξανε αρκετές φορές πι δυο τους στα χαφ
Θυμηθείτε ότι το καλύτερο σερί μας σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν με Κούρτιτς και Τσιγγάρα στα χαφ.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Metagrafakias έγραψε:φερε ρε Ιβαν κατευεθειαν απο Ρωσια Οτζοεφ,Σαλοφ και αυτον εδω τον παικταρα που μενει ελευθερος https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570 και οχι μονο πρωταθλημα αλλα και κονφερενσ χτυπας
απο PAOK24:

Ο Πάβελ Στιπίντι, μεγαλοστέλεχος της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανέφερε ότι πριν από τρία χρόνια πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη τον Ντάλερ Κουζιγιάεφ της Ζενίτ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Στιπίντι, λίγο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο του Κουζγιάεφ με την Ζενίτ, τον είχε προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη για να τον πάρει στον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας πως η περίπτωση δεν προχώρησε γιατί ο έμπειρος χαφ ήθελε να αγωνιστεί σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα και όχι στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε συνέντευξή του:

«Όταν το συμβόλαιο του Κουζιγιάεφ με την Ζενίτ έληξε την πρώτη φορά, τον είχα προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε όντως ενδιαφέρον και συμμετείχα στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν ξέρω αν ο πατέρας του Κουζιγιάεφ ή ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκαν την πρόταση γιατί θεώρησαν το ελληνικό πρωτάθλημα κατώτερο, αφού ήθελαν να πάνε σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα.

Εγώ του είχα πει ότι κάνει λάθος και θα αναγκαστεί να υπογράψει ξανά στην Ζενίτ, όπως και έγινε. Θα έπρεπε να καταλάβει ότι ήταν στα 27 τότε και θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης»
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

"PAOK iniciou conversações por Souahilo Meïté, de acordo com o portal ‘Sport24’.

O Benfica pede 3,5 milhões de euros pelo médio de 29 anos."

"Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε συζητήσεις για τον Σουαχίλο Μεϊτέ, σύμφωνα με το «Sport24».

Η Μπενφίκα ζητά 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τον 29χρονο μέσο."

Δεν ξέρω σε ποιο Sport24 αναφέρεται αλλά το Ελληνικό δεν είδα να ανεβάζει κάτι τέτοιο.

Λινκ: https://twitter.com/plusbenfica/status/ ... 73/photo/1
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Maezono Masakiyo έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:φερε ρε Ιβαν κατευεθειαν απο Ρωσια Οτζοεφ,Σαλοφ και αυτον εδω τον παικταρα που μενει ελευθερος https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570 και οχι μονο πρωταθλημα αλλα και κονφερενσ χτυπας
απο PAOK24:

Ο Πάβελ Στιπίντι, μεγαλοστέλεχος της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανέφερε ότι πριν από τρία χρόνια πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη τον Ντάλερ Κουζιγιάεφ της Ζενίτ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Στιπίντι, λίγο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο του Κουζγιάεφ με την Ζενίτ, τον είχε προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη για να τον πάρει στον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας πως η περίπτωση δεν προχώρησε γιατί ο έμπειρος χαφ ήθελε να αγωνιστεί σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα και όχι στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε συνέντευξή του:

«Όταν το συμβόλαιο του Κουζιγιάεφ με την Ζενίτ έληξε την πρώτη φορά, τον είχα προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε όντως ενδιαφέρον και συμμετείχα στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν ξέρω αν ο πατέρας του Κουζιγιάεφ ή ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκαν την πρόταση γιατί θεώρησαν το ελληνικό πρωτάθλημα κατώτερο, αφού ήθελαν να πάνε σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα.

Εγώ του είχα πει ότι κάνει λάθος και θα αναγκαστεί να υπογράψει ξανά στην Ζενίτ, όπως και έγινε. Θα έπρεπε να καταλάβει ότι ήταν στα 27 τότε και θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης»
Ας ερθει τωρα. Ποτε δεν ειναι αργα, αν και εχει ενδιαφερθει και η Μπεσικτας

Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος που να μην θέλουμε παίκτη από Μπενφικα.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

δεν θα έδινε ουτε σεντ στην @μπενφικα κι ας συμπαθω καπως τον dantas πόσο μαλλον για κάποιον αλλο παίκτη

Μισιτζαν :) μπορεις να ξαναβάλεις αν θες το λινκ για τον χάρτη με τους ξένους παικτες της ομαδας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τετ 28 Ιουν 2023, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ένας παίχτης καψούρα που είχα παλιά ήταν ο Ομάρ Τετράτζε. Τεχνική, μυαλό, ψυχραιμία, αντίληψη, προσωπικότητα.
Ο Οζντόεφ είναι ό, τι πιο κοντινό στον Ομάρ.

Ο άλλος ο Τσάλοφ είναι φάση να αρχίσεις να σκέφτεσαι να το σηκώνεις 29 Μαΐου στην οπαπ αρίνα και άντε να ηρεμήσεις μετά. Χωρίς πλάκα, ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ, έστω και ο περσινός, με αυτόν τον δολοφόνο μπροστά είναι ονείρωξη.

Άντε τέρμα τα όνειρα τώρα, γιατί διαβάζουμε και για Κουζιγιάεφ και θα μου στρίψει. Αυτός by the way Μπεσίκτας δεν πήγε;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Μέιτε είναι παιχτάρα. Θα άλλαζε όλον τον ΠΑΟΚ προς το καλύτερο.

Κάτι ξέρουν που τον κυνηγάνε και είναι πρώτος στόχος. Νομίζω οτι απόκτηση τέτοιου είδους χαφ θα έφερνε τίτλους. Πιστεύω οτι θα το παλέψουν όσο πάει.
dev

Δημοσίευση από dev »

αν πουλησουμε ιγκι στην μιντιλαντ να ζητησουμε και σιστο στα ανταλλαγματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”