Μην μπαίνεις μάστορα...Μαυρο Χιονι έγραψε:Ω ρε μιρλα!
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- hasio_john
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Οι αρχές κ οι αξίες που έχει μια ομάδα πρεπει να είναι υπαρανω προσώπων, ποιότητας κ καταστάσεων.
Αλλιως είσαι ομάδα της κωλοτουμπας.
Έχουν γίνει λαθη πισωγύρισματος φέτος, δεν χρειαζόταν να γίνουν κ άλλα ακόμα χειρότερα.
Το λέω θεωρωντας ότι μόνο ο Ζίβκοβιτς από τον υπάρχον ροστερ μας αυτή τη στιγμή προσέγγιζει τη ποιότητα του τρελού
Στον ΠΑΟΚ μας τέτοιοι τύποι δεν χωράνε όμως. Έχουμε αξίες κ αρχές ακόμα και αν πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες των επιλογών μας.
Έχουν γίνει λαθη πισωγύρισματος φέτος, δεν χρειαζόταν να γίνουν κ άλλα ακόμα χειρότερα.
Το λέω θεωρωντας ότι μόνο ο Ζίβκοβιτς από τον υπάρχον ροστερ μας αυτή τη στιγμή προσέγγιζει τη ποιότητα του τρελού
Στον ΠΑΟΚ μας τέτοιοι τύποι δεν χωράνε όμως. Έχουμε αξίες κ αρχές ακόμα και αν πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες των επιλογών μας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Εσύ μη μπαίνεις αν νομίζεις πως ο ΠΑΟΚ θα κρέμεται από ταρχιδια του κάθε ουαρντα
Γίνε ουαρντα FC μεγάλε! Έχει και ινστα να ακολουθείς πιστά
Γίνε ουαρντα FC μεγάλε! Έχει και ινστα να ακολουθείς πιστά
- hasio_john
Θα σε ρωτήσουμε την επόμενη φορά τι θα γράψουμε σε ένα δημόσιο φόρουμ, για να πάρουμε έγκριση!
...............................
...............................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 17 Οκτ 2020, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Παλίκαρε Κρητικέ φίλε συμφορουμίτη hasio_john...Σε συμπαθώ πάρα πολύ.hasio_john έγραψε:2 γκολ κάρφωσε, απλά το ένα ακυρώθηκε με βαρ.
Ο τύπος "το έχει" με το γκολ, απλά εμείς του Χάρβαρντ, μιας και έχουμε πληθώρα γκολτζήδων, τον διώξαμε τον αλήτη με τους κακούς τρόπους. Πάμε παρακάτω για να μην λέμε τα ίδια πάλι!
Υ.γ. Και μεις μικρή ομάδα ήμαστε, ... γίναμε.. καταντήσαμε!
O Δικός μας ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ!
Εγώ, είναι αλήθεια ότι είμαι αισιόδοξος από την φύση μου και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.
Ο Ουάρντα ας βρει τον δρόμο του.
Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ, η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη (για την καρδιά μας) και δεν κοιτάμε πίσω,
μόνο μπροστά και πάντα πολεμάμε... πάντα. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε και από κανένα.
tzoker έγραψε:Οι αρχές κ οι αξίες που έχει μια ομάδα πρεπει να είναι υπαρανω προσώπων, ποιότητας κ καταστάσεων.
Ρε πλάκα κάνετε ,να αφήσουμε τον κλόουν να κάνει πουτανα την ομάδα γιατί έχει μια α ποιότητα, την οποία μάλιστα στον ΠΑΟΚ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων,δε την έχουμε δει ποτέ;
Πάλι ανοίγουμε θέμα με αυτόν τον γελοίο,ο άνθρωπος έχει δώσει χίλια δικαιώματα.
Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ρε παλικάρια.
- Darklord67
hasio_john έγραψε:Μην μπαίνεις μάστορα...Μαυρο Χιονι έγραψε:Ω ρε μιρλα!
Ότι θα μαλώναμε μεταξύ μας για Warda...Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσύ μη μπαίνεις αν νομίζεις πως ο ΠΑΟΚ θα κρέμεται από ταρχιδια του κάθε ουαρντα

Αλλά είπαμε ΠΑΟΚ είσαι...

Θεωρώ ξεφτιλίκι να ασχολούμαστε ακόμα με τον συγκεκριμένο ο οποίος είναι με διαφορά ότι χειρότερο έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Όσο για την τεράστια ποιότητα του,πες τε μου ένα γ@μημενο ματς που έκανε με τον ΠΑΟΚ
Όσο για την τεράστια ποιότητα του,πες τε μου ένα γ@μημενο ματς που έκανε με τον ΠΑΟΚ
Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη. Λάθος μου αν δεν το διατύπωσα σωστά. Λεμε το ίδιο πράγμα. Η ομάδα πρεπει να τηρήσει τις αξίες της πέρα από τη ποιοτητα του κλόουν.obanebane έγραψε:tzoker έγραψε:Οι αρχές κ οι αξίες που έχει μια ομάδα πρεπει να είναι υπαρανω προσώπων, ποιότητας κ καταστάσεων.
Ρε πλάκα κάνετε ,να αφήσουμε τον κλόουν να κάνει πουτανα την ομάδα γιατί έχει μια α ποιότητα, την οποία μάλιστα στον ΠΑΟΚ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων,δε την έχουμε δει ποτέ;
Πάλι ανοίγουμε θέμα με αυτόν τον γελοίο,ο άνθρωπος έχει δώσει χίλια δικαιώματα.
Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω ρε παλικάρια.
Οπότε καλώς έπραξε κ τον έδιωξε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 17 Οκτ 2020, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Το να εκφέρει την άποψή του ένας παλιός και πολύ καλός συμφορουμίτης , δεν είναι ξεφτιλίκι, ακόμα και αν δεν συμφωνείς μαζί του.renegade έγραψε:Θεωρώ ξεφτιλίκι να ασχολούμαστε ακόμα με τον συγκεκριμένο ο οποίος είναι με διαφορά ότι χειρότερο έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ιδίως για ένα τέτοιο ζήτημα.
Πείτε την άποψή σας και μην χαρακτηρίζετε την άποψη των άλλων.
Λίγο πιο ήπια ρε παιδιά...
Ο Ουάρντα , παρότι καλός παίκτης και με τεράστιο ταλέντο, πρώτα από όλους ο ίδιος έχει αδικήσει το ταλέντο που του δόθηκε, με την συμπεριφορά του διαχρονικά.
- hasio_john
Ρε σεις φτάνει, είπαμε μια κουβέντα για έναν παίχτη που (κατά την γνώμη μου) το έχει με το δίχτυ και φάνηκε από το πρώτο ματς που έπαιξε σε νέο γήπεδο / νέα ομάδα / νέους συμπαίχτες! Μπορεί να μην βάλει άλλο γκολ ποτέ και να κάνει την ομάδα εκεί μπουρδέλο, απλά ήταν μια γνώμη έτσι στον χαβαλέ. Το συγκεκριμένο τόπικ αφορά ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και ο παίχτης αυτός ανήκει ακριβώς εκεί πλέον. Όποιον μπαίνει εδώ θα έπρεπε να είναι εις γνώσιν του ότι παίζει ν' ακούσει και γι΄αυτόν. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη! Εγώ μπορεί να είμαι Ουαρντικός .. :p
Γενικά πάντως υπάρχει μια επιθετικότητα σε σχόλια και είναι εξοργιστική, θες να πεις την γνώμη σου και το σκέφτεσαι μιας και παραμονεύουν οι "γέροντες" του φόρουμ να σου πουν για μίρλες, πισωγυρίσματα, ξεφτιλίκια, ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ και τέτοια. Πραγματικά λυπηρό, δυστυχώς!
Γενικά πάντως υπάρχει μια επιθετικότητα σε σχόλια και είναι εξοργιστική, θες να πεις την γνώμη σου και το σκέφτεσαι μιας και παραμονεύουν οι "γέροντες" του φόρουμ να σου πουν για μίρλες, πισωγυρίσματα, ξεφτιλίκια, ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ και τέτοια. Πραγματικά λυπηρό, δυστυχώς!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άσε ρε ουαρντα fc!hasio_john έγραψε:Θα σε ρωτήσουμε την επόμενη φορά τι θα γράψουμε σε ένα δημόσιο φόρουμ, για να πάρουμε έγκριση!
Κάτι παπάρες σαν και σένα έχουν διώξει τους περισσότερους από το ΠΑΟΚμάνια!
- bersekeros
Έχεις νεύρα...εσύ σαν mod, χρειάζεται να δίνεις το καλό παράδειγμα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Άσε ρε ουαρντα fc!hasio_john έγραψε:Θα σε ρωτήσουμε την επόμενη φορά τι θα γράψουμε σε ένα δημόσιο φόρουμ, για να πάρουμε έγκριση!
Κάτι παπάρες σαν και σένα έχουν διώξει τους περισσότερους από το ΠΑΟΚμάνια!
Εύχομαι όλα καλά ρε φίλε...
- theodorsalonika
Εγώ πάντως τον συγκεκριμένο παίκτη..τον γουστάρω με χίλια..τώρα άμα δεν έδεσε με την ομάδα,δεν είμαι αρμόδιος να ασχοληθώ.. απλά για μένα ξέρει πολύ μπάλα το κολοπαιδο
Ουρες καναν το καλοκαιρι ομαδες για να τον παρουν τον παικταρα. Απλα εμεις δεν θελαμε λεφτα και ετσι τον δωσαμε ελευθερο στον Βολο.