24. Garry Rodrigues
- thanos-xanthi
Re: 24. Garry Rodrigues
Σκοταδόκαρδε, ο Γκάρυ έχει κορμί "λαστιχένιο" ΚΑΙ πολύ γυμνασμένο ταυτόχρονα, γι αυτό νομίζω ότι "αποθεραπεύτηκε" πιο γρήγορα...
Τώρα, άμα πάθει
(ο μη γένη το) καμιά υποτροπή κι αυτός
, ειδικά όπως η πολύ πρόσφατη του Γλύκου
, αλλά κι ο τρίτος μυικός του Λέοβατς, πιστεύω ότι θα έχει έρθει πλέον η ώρα
να αλλάξουμε επιτέλους ιατρικό τιμ "εκ του συστάδην"...
Έχει παραγίνει αυτό το κακό με τις "μούφα" αποθεραπείες των παιχτών που ξανατραυματίζονται και τις (εκ του αποτελέσματος πάντα όπως φαίνεται) λάθος μετρήσεις των μηχανημάτων των γιατρών μας !!!
Δεν το βλέπει άραγε κανείς αυτό και συνεχίζουν να επιμένουν ακόμα σ αυτούς;

Υ.Γ. Άιντε ρε παλίκαρε Γκάρυ να σε δούμε και σε θέση καθαρού εξτρέμ ξεκούραστο...Μακάρι να κάνεις κι εκεί "μητροπολίτες" κι οι 4-5άρες με τα "χωριά" πλέον να "πηγαίνουν σύννεφο"...

Τώρα, άμα πάθει

Έχει παραγίνει αυτό το κακό με τις "μούφα" αποθεραπείες των παιχτών που ξανατραυματίζονται και τις (εκ του αποτελέσματος πάντα όπως φαίνεται) λάθος μετρήσεις των μηχανημάτων των γιατρών μας !!!

Δεν το βλέπει άραγε κανείς αυτό και συνεχίζουν να επιμένουν ακόμα σ αυτούς;

Υ.Γ. Άιντε ρε παλίκαρε Γκάρυ να σε δούμε και σε θέση καθαρού εξτρέμ ξεκούραστο...Μακάρι να κάνεις κι εκεί "μητροπολίτες" κι οι 4-5άρες με τα "χωριά" πλέον να "πηγαίνουν σύννεφο"...

Περιμένω να τον δω κ Σαν εξτρέμ κ όχι Σαν φουλ μπακ
Νομίζω θα είναι πολύ καλύτερος
Νομίζω θα είναι πολύ καλύτερος
Καλύτερα να προφυλαχτεί για την συνέχεια είναι η γνώμη μου..
Έρχονται τα ντέρμπι που θα είναι πολύ σημαντικός σε αυτά τα παιχνίδια
Έρχονται τα ντέρμπι που θα είναι πολύ σημαντικός σε αυτά τα παιχνίδια
Αν χρειαστεί μόνο...που δεν το βλέπω...Στην Ξάνθη μάλλον θα μπει για κάνα ημίχρονο... 

εσενα μου φαινεται σε κραταει για το οακα που εχει μπολικα στρεμματα να αλωνίσεις... 

- ΑποστόληςΑ
Θα μπεις κάποια στιγμή με Ξάνθη (αν γίνει ο αγώνας) γιατί μας βλέπω πίσω στο σκορ...
- zarathustra79
Δεν είμαι κ τόσο σίγουρος γιαυτο το 'θα τα παει καλύτερα ως εξτρεμ'. Το προσον του ειναι η γρηγορη ντριμπλα με τη μπαλα στα ποδια κ για να το κανει αυτο θα πρεπει ή ο αντίπαλος να είναι πολυ ψηλα και να δινει χώρο ή να παίζει από πιο πίσω.
75-25 ότι θα τα πάει καλά κι εκεί...ξεκούραστος και ορεξάτος όπως θα είναι...Το ευχόμαστε όλοι μας... 

- ΑποστόληςΑ
Θα γίνει σκληρό παιχνίδι και δεν θα τον ήθελα να αγωνιστεί σήμερα, εκτός αν χάνουμε.
- GiorgosAtha
Τον θέλω να οργιάσει τις χανούμισες...Έτσι θα γίνει κιόλας και απόψε θα τον βάλει για κανένα 15λεπτο, ίσα για να πάρει λίγο ρυθμό...μετά το 0-3...ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα γίνει σκληρό παιχνίδι και δεν θα τον ήθελα να αγωνιστεί σήμερα, εκτός αν χάνουμε.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Συμφωνωκαι συμπληρωνω σε βαρυ γηπεδο επανερχομενος απο τραυματισμο καλυτερα με χανουμι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα γίνει σκληρό παιχνίδι και δεν θα τον ήθελα να αγωνιστεί σήμερα, εκτός αν χάνουμε.