Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Δημοσίευση από dravinosRa »

Επιτιδες δεν παιξαμε καλα για να ψαρωσει ο σκαουτερ της μπροντμπι και να τους ξαφνιασουμε οταν παιξουμε την πεμπτη!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Luigi Vampa έγραψε:Σαββιδης Mvp, Μυστακιδης για Πιερικο..
Με δυο ασιστ στα επισημα ευρωπαικα... δεν νομιζω...

Απλα οπως ολοι οι πιτσιρικαδες θελει το χρονο του.... και τον βουρδουλα του :mrgreen:
paoki-OLE

Δημοσίευση από paoki-OLE »

Συμφωνώ για Μυστακίδη. Ο Τούντορ τον πιστεύει γι' αυτό και του έβαλε τις φωνές. Μην ξεχνάμε εύκολα, χάρη στον μικρό με τις ασίστ περάσαμε στην Ευρώπη.
ThanosKali

Δημοσίευση από ThanosKali »

Μυστακίδης και Πέλκας κουράζουν πολύ την μπάλα αντί να παίξουν εύκολο και έξυπνο ποδόσφαιρο. :x
Ο Σαββίδης νομίζω οτι αξίζει μια θέση αν όχι στην 11αδα στην 18αδα σίγουρα. ;)
Χάρηκα που είδα αυτή την εμφάνιση απο τον Μαλεζά και ελπίζω να γίνει ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ οχι απλα βασικός.
Είναι ηλιου φαΙνότερο οτι χρειαζόμαστε έναν καλό στράικερ ΑΜΕΣΑ.
Ο Γλύκος στο γκόλ δεν μπορούσε να κάνει κ πολλά. Το σούτ ήταν βολίδα και τεχνικά τέλειο και όποιος έχει κάτσει έστω και για πλάκα τέρμα ξέρει οτι κάτι τέτοια τα πιάνεις μόνο απο τύχη (και αν πρόσεξα καλά είχε και τον Σκόνδρα μπροστά του και δεν έβλεπε).
Ο Όλσεν για άλλο ένα παιχνίδι το έπνιξε το κουνελάκι (και δεν είναι καν του playboy).
Σάλπι να τρέχει σαν τρελός παντού ΑΛΛΑ άσκοπα μέχρι αηδίας...
Ροντρίγκεζ θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να αρχίσει να συνενοήτε με τους συμπαίχτες του, έκανε αρκετά λάθη σε μεταβιβάσεις και σε κινήσεις στον χώρο από μεταβιβάσεις. Αλλά μου φάνηκε ορεξάτος.
Ζάιρο τρελό άλογο... Δύναμη, μέτρια τρίπλα, ωραίο διασκελισμό και ανοίγματα σε σπρίντ, τον πιστεύω πολύ.
Αυτά μου έκαναν εμένα τουλάχιστον εντύπωση τουλάχιστον... Θέλω να ακούσω και τους υπόλοιπους όμως.

Υ.Γ. Ο Τζιόλης είναι κτήνος ή οι φανέλες είναι πολύ FIT? :?
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Φιλικό παιχνίδι, με ζέστη, μετά απο διπλές προπονήσεις , σε γήπεδο χωραφι και μια εβδομάδα πριν απο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι έπερπε να περιμένουμε να δουμε πολυ περισσότερα απο οτι είδαμε. Η εντεκάδα του β ημιχρόνου φάνηκε πιο ορεξάτη. Καλύτερος σήμερα ο Σαββίδης, έκπληξη ο Μαντούρο, θετικότατες οι πρώτες εντυπώσεις απο Ζάϊρο, ο Μαλεζάς σοβαρός όπως τον ξέρουμε, ο Σαλπι μας τελείωσε, με ανησυχει ο Ολσεν που φαίνται ότι γκελάρει σχετικά ευκολα, οι υπολοιποι μετριότατοι εως κακοί.
Κορυφαία στιγμή του παιχνιδιού η αντίδραση του Τουντορ προς το Μυστακίδη που τον πετάει έξω στην ψύχρα μετά την λάθος επιλογή του.Δεν το έχω ξαναδεί να συμβαίνει, δείγμα προσπαθειας επιβολής στρατιωτικής πειθαρχίας στην ομάδα.
Παρά τη συνολικά μέτρια εμφάνιση, εξακολουθώ να έχω τη διαίσθηση, ότι εφέτος θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό και πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Χωρις 14 εν δυναμει βασικους σημερα.αυτο μονο ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παίδες δεν το έκανε για το λάθος!!!!!!!!!!
Αν ήταν έτσι άλλοι θα είχαν βγει από το πρώτο λεπτό!
Το έκανε γιατί μετά το σουτ,του μιλούσε, ο μικρός δεν γύρισε προς τον πάγκο να τον ακούσει και γύριζε προς την άμυνα.
Έτσι εξαγριώθηκε ο Τουντορ και άρχισε να φωνάζει out go out που έπιασε και η κάμερα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κι ο πουγγουρας με άρεσε το παιδί έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ ο ζαιρο θα κάνει σπουδαία πράγματα στον ναό
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δεν με ενδιαφερει το σκορ, εξαλλου φιλικο ηταν, απλα ηθελα να δω καποια πραγματακια που σημερα δεν τα ειδα...
δεν μου αρεσε που η μπαλα σηκωνοτανε στον αερα, ουτε οι γιομες απο την αμυνα εστω και αν απο μια γιομα μπηκε το γκολ...
ο ροντριγκεζ δεν ειναι ετοιμος θελει χρονο...
ο Ζαιρο θα μας κανει χαρουμενους φετος....
ο Μαλεζας απλα απαραιτητος σε μια ομαδα που εχει 2 τραγικα μπακ....
αιντε με την μπροντμπι θα δειξουμε το φετινο καλο προσωπο!!
ο Δελληγιαννιδης, ο Σαββιδης και ο Πουγγουρας ηταν πολλοι καλοι σε σημειο που σε μπερδευουν αν θα πρεπει να μεινον ή να πανε δανεικοι...
η βελτιωση του Σαββιδη πιστευω ειναι δουλεια του Τουντορ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι γενικα πολυ περιεργο το φετινο ροστερ και θα γινει ακομα περισσοτερο,εχει πολυ δουλεια ο Τουντορ μεχρι να καταληξει σε προσωπα και συστηματα καθως και πολλοι πιτσιρικαδες παιζουν καλυτερα απο τους λεγομενους βασικους και πολλοι παικτες δεν χωρανε πχ στο 3-5-2.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ο Σαββιδης για μενα ξεχωρισε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα πριν δυο χρονια ηταν νομιζω. Κατευθειαν ειπα αυτος ειναι ο αγαπημενος μου μικρος. Ποτε δεν καταλαβα γιατι τον εξαφανισαν.

Εχει μια γλυκητητα πανω στην μπαλα που τον κανει να ξεχωριζει σαν τη μυγα μεσα στο γαλα σε ενα γκρουπ Ελληνων ποδοσφαιρηστων. Γλυκο κοντρολ, κολαει η μπαλα στο ποδι, μπορει να στριψει, εχει πασα...

Δεν φτανουν μονο αυτα φυσικα αλλα μεσα σε μια θαλασσα αμπαλλων αμυντικων μεσων που ειναι συνηθως οι παικτες που βγαζουμε (συν γατια επιθετικους), ξεχωριζει κατευθειαν.

Να μην εχω κι εγω το πουλεν μου? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Επισης γινεται επιτελους πολυ καλη δουλεια με τους μικρους. Ολες οι επιλογες που εχουν γινει φετος, ολα τα δικα μας παιδια που κρατησαν στην ομαδα, εχουν ολοι μπει και εχουν δειξει κατι.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Σεντρα σαν του Κοροβεση εχω να δω απο εποχη Λινο στην ομαδα.
Φιλικο ειναι και πρωτη φορα με 4-3-3 ή 4-2-3-1 οποτε δεν με νοιαζει το αποτελεσμα.
Οσο για τον Μυστακιδη απο αυτο που ειδα στο βιντεο δεν εκτελεσε σωστα αυτο που ζηταει ο Τουντορ και με 2 επιλογες (overlap Τζαβελλα και Ζαιρο να περιμενει στην περιοχη μονος του ) εκανε το σουτ (με κακες προυποθεσεις απο πλαγια ) . Μαλλον γυρισε και την πλατη στον Τουντορ οταν φωναζε και τον εβγαλε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ζαιρο παιδες φανηκε ετοιμος;;;δεν ειδα πολυ απο το δευτερο ημ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αγωνιστικά φαίνεται έτοιμος απλά ακόμη δεν βρίσκεται εύκολα με τους συμπαίκτες του, είναι όμως φωτιά ο τύπος και βοηθάει και αμυντικά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”