Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009
Έχω ξενερώσει απίστευτα κυρίως γιατί οι παίχτες που φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατάφεραν ν' αποκλειστούν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) από αυτή την ομάδα, που σε δύο ματς μας απέκλεισε με δύο ισοπαλίες και μ' ένα γελοίο γκολ, από αντιπάλους που σήμερα γλιστρούσαν μόνοι τους... Οπότε αν δεν μπορούν να βάλουν 2-3 γκολ σ' αυτή την ομάδα δεν τους φταίει κανείς... Δυστυχώς έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για ν' αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή σαν ομάδα... Κρίμα γιατί ήταν καλή ευκαιρία φέτος να περάσουμε στους ομίλους... Οπότε συνεχίζουμε στις εγχώριες διοργανώσεις και φέτος...
στα παπάρια μου που δεν πέρασα.
στεναχωρήθηκα... αλλά στο χέρι της ομάδας είναι να με φτιάξει πάλι,
φερε διπλά στην χαβούζα.. μάμησε σε όλα τα ντέρμπι... και εγώ πάλι εκεί θα είμαι , ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος.

φερε διπλά στην χαβούζα.. μάμησε σε όλα τα ντέρμπι... και εγώ πάλι εκεί θα είμαι , ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος.

Α να προσθέσω ότι συμφωνώ ότι σήμερα ο καλύτερος ήταν ο Ίβιτς (μαζί με Βιτόλο τον οποίο δεν τον αναφέρω γιατί θα είναι ο πιο σταθερός μας παίκτης έτσι κι αλλιώς). Ο Μουσλίμοβιτς από τους χειρότερους αλλά ο χειρότερος με διαφορά ο Λίνο.
- ContrerasPablo
Την ευκαιρία την χάσαμε στη Τούμπα όταν ήρθαν χεσμένοι και ζαλισμένοι από κάτι 4-5αρες.ΤΟΤΕ έπρεπε να τους πνίξουμε αλλά εμείς όπως είμαστε δεν μπορούμε να πνίξουμε ούτε ζαλισμένο κοτόπουλο.Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μεσοεπιθετικά γιατί γεμίσαμε πολυεργαλεία και ελβετικούς σουγιάδες αλλά δεν έχουμε ένα γρήγορο παικτάκι να ξέρει λίγο μπαλίτσα γιά να προωθήσει το παιγνίδι και από τον άξονα και να δώσει και μιά γ@μημένη κάθετη πάσα στο Μούσλι να βάλει ένα εύκολο γκολ.Μου λένε γιά δεξί μπακ που εκεί θα γυρίσει ο Μίρο αλλά σ'αυτήν την θέση στον άξονα ακόμα θα πονάμε.Σέντρες,σέντρες και πάλι σέντρες.
Υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο...
ΥΓ Και επιμένω πως αυτή η Χέρενφεν είναι αυτή την εποχή ΚΑΦΕΝΕΙΟ που ο βάζελος θα την έριχνε 3-4αρα με σβηστή μηχανή.Εμείς όμως δεν βλεπόμαστε...
Υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο...
ΥΓ Και επιμένω πως αυτή η Χέρενφεν είναι αυτή την εποχή ΚΑΦΕΝΕΙΟ που ο βάζελος θα την έριχνε 3-4αρα με σβηστή μηχανή.Εμείς όμως δεν βλεπόμαστε...
Δυστυχώς αδελφέ όλα αυτά που λες αυτή η ομάδα δεν μπορεί να τα κάνει...zoomgr έγραψε:στα παπάρια μου που δεν πέρασα.
Συμφωνω, οτι καναμε περασε απο αυτον. Με διαφορα ο καλυτερος μας παικτης σημερα, αν και "αργος". Χειροτερος ο "γρηγορος" Βιειρινια.MANIAKOS έγραψε:Ο Ιβιτς ηταν απ τους διασωθεντες και ισωςο καλυτερος.......
Δεν πειραζει, εχουμε πρωταθλημα και κυπελο, ας επικεντρωθουμε εκει. Ενας στοχος χαθηκε, αλλα η ομαδα καθε αλλο παρα πληρης ηταν. Ελειπαν 2 απο τους καλυτερους παικτες του ροστερ.
πριν τον αγωνα ειχα γραψει μεταξυ αλλων σε ενα ποστ μου τα εξης
αυτα για να βλεπετε καποιοι οτι δεν μιλαω με βαση το αποτελεσμα.
απλα ο σαντος δεν μπορει να σκεφτει πραγματα που σκεφτεται ενας οπαδος.
τα βασικα δηλαδη
οι παιχτες στα ακρα ειναι βασικο να ειναι γρηγοροι για να αναπτυσεται η ομαδα.
ο γκαρσια ειναι απλα τρελο να παιξει σριστερο χαφ.τετοιο πραγμα δεν θα εκανε ουτε η γιαγια μου αν την εβαζαν προπονητη
ο φωτακης δεν ειναι τρελο να παιξει δεξι χαφ αλλα ειναι μεγαλο λαθος.
και οι 2 ειναι παιχτες αξονα
κατα τα αλλα δεν εχω να πω τιποτα αν δεν καταλαβαινει τα βασικα ο προπονητης της ομαδας ειναι ματαιο να κανουμε αναλυσεις.
να πω και οτι σημερα απλα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο οταν ειδα τον σαντος να σηκωνει τον κουτσιανικουλη στο 80 καιρο ειχα να βγω εκτος εαυτου.
ronaldo έγραψε:
τωρα αν ο σαντος κανει ακραια χαφ τον γκαρσια και το φωτακη που ειναι παιχτες αξονα νομιζω δεν το καταλαβαινει κανενας αυτο
το αποτελεσμα θα ειναι να παιζουμε σαν να μην εχουμε ακραια χαφ και θα συγκλινουν ολοι προς το κεντρο αν παιξει ετσι.
και σιγουρα θα χασουμε και αλλο σε ταχυτητα
αυτα για να βλεπετε καποιοι οτι δεν μιλαω με βαση το αποτελεσμα.
απλα ο σαντος δεν μπορει να σκεφτει πραγματα που σκεφτεται ενας οπαδος.
τα βασικα δηλαδη
οι παιχτες στα ακρα ειναι βασικο να ειναι γρηγοροι για να αναπτυσεται η ομαδα.
ο γκαρσια ειναι απλα τρελο να παιξει σριστερο χαφ.τετοιο πραγμα δεν θα εκανε ουτε η γιαγια μου αν την εβαζαν προπονητη
ο φωτακης δεν ειναι τρελο να παιξει δεξι χαφ αλλα ειναι μεγαλο λαθος.
και οι 2 ειναι παιχτες αξονα
κατα τα αλλα δεν εχω να πω τιποτα αν δεν καταλαβαινει τα βασικα ο προπονητης της ομαδας ειναι ματαιο να κανουμε αναλυσεις.
να πω και οτι σημερα απλα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο οταν ειδα τον σαντος να σηκωνει τον κουτσιανικουλη στο 80 καιρο ειχα να βγω εκτος εαυτου.
Re: !!
1)παοκαρχης εισαι....Τι υπάρχει ρε ΠΑΟΚάρχη...που μου σηκώνεις το πανό της 4 στην Τούμπα για να το δει το χορτάρι και πριν βγουν οι ομάδες το κατεβάζεις...που βγάζεις το λαρύγγι σου από την ταβέρνα μέχρι την πρώτη σφυρίχτρα και μετά κοιτάς σαν μαστουρωμένος...που πλακώνεσαι με τους συνοπαδούς σου...που μουρμουρίζεις συνθήματα για 50 λεπτά...που ο Ηρακλής έχει περισσότερους οργανωτές από σένα (δεν έχεις κανέναν για 7000 οργανωμένους)...που μου σηκώνεις τα χέρια φασιστικά μπροστά από μια σκοπιανή σημαία...που είσαι 7000 χιλιάδες (ναι επαναλαμβάνομαι) και ακούγεσαι σαν 1500...που πας εκδρομή στην Ολλανδία για την ομάδα σου και δεν μπορείς να μιλήσεις από τον καπνό του....τσιγάρου.
Που το μόνο που ξέρεις να λες είναι ότι κοιμάται ο Σάντος και για την αφεντιά σου κάνεις μόκο...
Αγόρι μου,οπαδισμός δεν σημαίνει πλήθος...οπαδισμός σημαίνει φωνή...γιατί το πλήθος μπορεί να είναι και ένα πλήθος πρόβατα...πορτοκάλια...σακιά με πατάτες...ο οπαδός είναι φωνή και συναίσθημα,όχι μπριζόλα και ρετσίνα...
Ούτε με ένα πυροτέχνημα ξεπληρώνεις το χρέος σου στην ομάδα...ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΟΥ
2)Αυτα που κανει ο λαος του ΠΑΟΚ τα προσκυνούν ολοι
3)αν με τον λαο περναμε πρωταθλήματα και κύπελλα τωρα θα ήμασταν πρωτοι στην ευρωπη.
4)πανε στην κερκιδα στο καγκελο και αν δεν μασας κατέβασε τους και κανε καιρκιδα.
καταλάβετε επιτέλους οτι ο ΠΑΟΚ θελει ομάδα και οχι λαο γιατι τον λαο τον εχει χρόνια τωρα.
1)ΟΚ,αυτό το μετράω ως επιχείρημα...
2)Αυτό τι να το κάνω??Έχει κάνει το μεγαλύτερο πανό στον κόσμο...τον βοήθησε αυτό σήμερα?
3)Δεν είπα ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα με τον κόσμο,λέω ότι μια μέση γριά φωνάζει περισσότερο από σένα...δεν ξέρω πως το αντέχεις αυτό
4)Γιατί να μασάω?Μήπως είναι κάποιοι βολεμένοι με αυτή την κατάσταση και δεν θέλουν να οργανώσουν?
Κατάλαβε επιτέλους ότι ο λαός θέλει φωνή και όχι πλήθος,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
- ContrerasPablo
ΥΓ Και επιμένω πως αυτή η Χέρενφεν είναι αυτή την εποχή ΚΑΦΕΝΕΙΟ που ο βάζελος θα την έριχνε 3-4αρα με σβηστή μηχανή.Εμείς όμως δεν βλεπόμαστε...[/quote]
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΕΣΥ ΔΝ ΛΕΣ ΠΑΟΚ ΡΕ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΕΙ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΕΣΥ ΔΝ ΛΕΣ ΠΑΟΚ ΡΕ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΕΙ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....
3-0 η αεκ.
θυμαται κανεις τι ειναι το 3-0?
εγω τα μονο αποτελεσματα που ξερω οτι υπαρχουν ειναι το 0-0 το 1-0 το 0-1 και το 1-1
υπαρχει και 3-0?
θυμαται κανεις τι ειναι το 3-0?
εγω τα μονο αποτελεσματα που ξερω οτι υπαρχουν ειναι το 0-0 το 1-0 το 0-1 και το 1-1
υπαρχει και 3-0?
αν δεν εχεις πλήθος δεν εχεις λεφτά....1)ΟΚ,αυτό το μετράω ως επιχείρημα...
2)Αυτό τι να το κάνω??Έχει κάνει το μεγαλύτερο πανό στον κόσμο...τον βοήθησε αυτό σήμερα?
3)Δεν είπα ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα με τον κόσμο,λέω ότι μια μέση γριά φωνάζει περισσότερο από σένα...δεν ξέρω πως το αντέχεις αυτό
4)Γιατί να μασάω?Μήπως είναι κάποιοι βολεμένοι με αυτή την κατάσταση και δεν θέλουν να οργανώσουν?
Κατάλαβε επιτέλους ότι ο λαός θέλει φωνή και όχι πλήθος,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
δυστυχώς καποιοι ειναι βολεμένοι και συμφωνώ οτι δεν ξερουν να κανουν καιρκιδα.
η φωνη θα σε βοηθήσει ως ενα σημείο αλλα δεν θα παρεις ματς γιαυτο.
κανε ομαδα να παιζει μπαλα (γιατι μπαλα δεν παιζουμε καθόλου άσχετα που κάθονται αρκετα αποτελέσματα) και θα δεις και τον λαο να οργιάζει πανω.
αλλιος θα καθόμαστε και θα τρώμε τα νυχια μας όπως κανουμε γιατι μας πιάνει καρδια που δεν μπορούμε να πάρουμε ματς και ειμαστε ολο...0-0, 1-0.
ΠΣ. Ασε τις γριες τωρα......
8elei xaraktira apo omada kai kosmo prokeimenou na pame mprosta
[quote][/quote]

-
Είδα μονο τα τελευταία 15 λεπτά όπου οι δικοί μας είχαν κουραστεί πολύ. Μάλλον χρειαζόταν περισσότερο ρίσκο από τον Santos.
Επίτρεψε μου να διαγνώσω λάθος στην μεταγραφή του κουτσιανικούλη. Έπρεπε η διοίκηση να διώξει ένα χαφ και να φέρει το leonardo του "λειβαδιακου", κάνει παπάδες αυτήν την ώρα κόντρα στη Βασλούι.
Πονάει αυτός ο αποκλεισμός γαμώτο...
Παοκάρα και τα μυαλά στα κάγκελα.
Επίτρεψε μου να διαγνώσω λάθος στην μεταγραφή του κουτσιανικούλη. Έπρεπε η διοίκηση να διώξει ένα χαφ και να φέρει το leonardo του "λειβαδιακου", κάνει παπάδες αυτήν την ώρα κόντρα στη Βασλούι.
Πονάει αυτός ο αποκλεισμός γαμώτο...
Παοκάρα και τα μυαλά στα κάγκελα.
ρε φιλε ρονάλντο τώρα θα πρέπει να σου πω γίνε αεκ και θα γίνω και μ@λ@κ@ς...ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Η αεκ ΚΑΙ Η ΚAΘΕ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΑΤΑΛAΒΩ.
ΠΑΟΚ ΕΊΜΑΣΤΕ
ΠΑΟΚ ΕΊΜΑΣΤΕ