6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
-
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Θα απαντήσω εκ μέρους του gash, δεδομένου ότι έχουμε συζητήσει επί του θέματος αρκετά. Το να θεωρεί κάποιος ότι ο Vitolo έκανε βλακεία, είναι δικαίωμά του. Το να βγαίνει όμως και να λέει ότι είναι στημμένος, δεν είναι κανενός δικαίωμα. Επίσης είναι ο τρόπος που το λέει, βλέπε π.χ. "μπλα μπλα Vitolo μπλα μπλα βλακεία μπλα μπλα αλλά στο χουντο-forum τι περιμένεις μπλα μπλα μπλα".
Όσο για το συγκεκριμένο post που αναφέρθηκες, ναι, γι'αυτό πήγες για μπάνιο. Ήταν απαράδεκτο, και μαγκιά σου που το παραδέχεσαι.
Όσο για το συγκεκριμένο post που αναφέρθηκες, ναι, γι'αυτό πήγες για μπάνιο. Ήταν απαράδεκτο, και μαγκιά σου που το παραδέχεσαι.
- sidpanos
εκφράσεις του τύπου,"ρε μπας και έφαγε κόκκινη για να....μπλα μπλα μπλα...με τον γαυρο...μπλα μπλα μπλα,να μην παίξει με τον βάζελο...μπλα μπλα μπλα το έκανε για να πάει στον αστέρα τρίπολης....μπλα μπλα μπλα...
θα τιμωρούνται...
αυτή είναι η γενική ιδέα...
ειδικά ολορίν αν δεν έφαγες μπαν γι'αυτο,τότε,στείλε πμ στον γκας...
γτ δεν ανήκει στο τόπικ του βιτόλο..
θα τιμωρούνται...
αυτή είναι η γενική ιδέα...
ειδικά ολορίν αν δεν έφαγες μπαν γι'αυτο,τότε,στείλε πμ στον γκας...
γτ δεν ανήκει στο τόπικ του βιτόλο..
- sidpanos
ρε γιάννη μπλα μπλα μπλα όμως?
χαχαχαχαχαχα
μαζί το στείλαμε....
αυτό θα πει άμεση επέμβαση στους χρήστες του paokmania
υγ.σε άλλα σαιτ για να σε απαντήσουν οι μοντς πρέπει να κάνεις αίτηση...
χαχαχαχαχαχα
μαζί το στείλαμε....
αυτό θα πει άμεση επέμβαση στους χρήστες του paokmania

υγ.σε άλλα σαιτ για να σε απαντήσουν οι μοντς πρέπει να κάνεις αίτηση...

-
ρε μπλαμπλατανγκαλοι εδω λαιμαι http://paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=1279 

6.4 Οι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα θέματα συζήτησης είναι ευπρόσδεκτες εφόσον περιέχουν ουσιώδεις και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Αν και δεν απαγορεύονται, οι μονολεκτικές ή/ και «μη ολοκληρωμένες» ή/ και «ανούσιες» απαντήσεις καλό θα είναι να αποφεύγονται. Σε περιπτώσεις “spamming” από χρήστες, θα γίνεται σύσταση μέσω pm από τους administrators/moderators και στη συνεχεια σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ακολουθούνται οι κανονισμοί ποινών.
Ρε συ ο Καφού είναι μαύρος...!! Γιατί κατα τ'άλλα παικτικά είναι ίδιοι...Olorin έγραψε:...Δηλαδη το χωσιμο στον Καφου...ε τον αραμπατζη εννοω...

kos έγραψε:and the winner is:
προφανως δεν εισαι απο τους Παοκτσηδες που πανε στο γηπεδο. αν εισαι απο αυτους που πανε, δεν πρεπει να ξαναπας. αν θεωρεις τον ευατο σου σοβαρο ανθρωπο. εγω ετσι θα εκανα εαν πιστευα κατι τετοιο. δεν θα πηγενα στο γηπεδο εαν ειχα την παραμικρη υποψια οτι παικτης της ομαδας πηρε εσκεμενα κοκκινη για να μην παιξει στο ματς με τον βαζελο.paok_4_ έγραψε: Για τον Βιτόλο τί να πω που είναι δυο φορές χειρότερο? Για μένα, προσωπική άποψη, το έκανε επίτηδες όχι για να χάσουμε από τον ηρακλή, αλλά για να μην κερδίσουμε τον βάζελο. Βέβαια όλοι μας ξέρουμε τι "Δημοκρατία" επικρατεί στο forum αυτό και έτσι περιμένω να σβηστεί και αυτό το ποστ μου όπως έχουν σβηστεί και μερικά άλλα που "δεν άρεσαν".
γενικα ειναι σωστο αυτο που λες. κανεις δεν εχει το δικαιωμα να χαρακτηριζει κανεναν. σωστο. ξεκινα να το κανεις πρωτος εσυ γιατι εαν δεν καταλαβες εχεις χαρακτηρισει και εχεις προσβαλει πολυ ασχημα τον βιτολο. οταν λες οτι το εκανε επιτηδες για να μην παιξει με τον βαζελο ειναι σαν να λες οτι τρυπησε την ομαδα, οτι τα πηρε, οτι... οτι... οτι.paok_4_ έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Βιτόλο κάνει 2 χαζομάρες σε ένα ημίχρονο. Μην μου πει κανείς αντανακλαστικά αντέδρασε γιατί τότε κάθε φορά που θα περνούσε η μπάλα από δίπλα του θα άπλωνε χέρι. Και εάν μερικοί δεν θέλουν ούτε καν να φαντάζονται ότι έγινε εσκεμμένα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να χαρακτηρίζουν άλλους που το θεωρούν εσκεμμένο (έστω και αν το πιστεύω μόνο εγώ, που δεν νομίζω όμως).
αυτο το εσκεμμενο ειναι βαρυ, πολυ πιο βαρυ απο την αποψη που εξεφρασα εγω οτι λες παπαριες.
και επειδη σου αρεσει ο βολταιρος και η γνωστη φραση θα σου πω οτι στο ονομα αυτης της φρασης εχουν ειπωθει τερατα. ο μιλτιαδης βαρβιτσιωτης (βουλευτης) θελοντας να παραφρασει τον βολταιρο ειπε για καποια καλοπαιδα που εκαψαν την ελληνικη σημαια οτι διαφωνει με αυτο που κανουν αλλα θα υπερασπιστει μεχρι θανατο το δικαιωμα τους να κανουν αυτο που θελουν. να καινε δηλαδη την ελληνικη σημαια. και τα βοδια οι ελληνες τον ξαναστειλαμε στην βουλη αντι να τον στειλουμε στον διαολο.
το ιδιο κανεις και εσυ. πετας μια παπαρια και απο πισω τον βολταιρο και περιμενεις να σεβαστουμε την αποψη σου η οποια ειναι εξωφρενικη και τελειως συκοφαντικη. εγω δεν μπορω να το κανω αυτο.
- ΑποστόληςΑ
Μια και δεν ακούει ο αδελφός μας, ας απαντήσω εγώ:kos έγραψε:και επειδη σου αρεσει ο βολταιρος και η γνωστη φραση θα σου πω οτι στο ονομα αυτης της φρασης εχουν ειπωθει τερατα. ο μιλτιαδης βαρβιτσιωτης (βουλευτης) θελοντας να παραφρασει τον βολταιρο ειπε για καποια καλοπαιδα που εκαψαν την ελληνικη σημαια οτι διαφωνει με αυτο που κανουν αλλα θα υπερασπιστει μεχρι θανατο το δικαιωμα τους να κανουν αυτο που θελουν. να καινε δηλαδη την ελληνικη σημαια. και τα βοδια οι ελληνες τον ξαναστειλαμε στην βουλη αντι να τον στειλουμε στον διαολο.
το ιδιο κανεις και εσυ. πετας μια παπαρια και απο πισω τον βολταιρο και περιμενεις να σεβαστουμε την αποψη σου η οποια ειναι εξωφρενικη και τελειως συκοφαντικη. εγω δεν μπορω να το κανω αυτο.
Άλλο πράγμα να εκφράζει κάποιος αντίθετη άποψη και άλλο να πράττει παράνομες πράξεις. Εάν είπε αυτό το πράγμα ο βουλευτής, απλά επιβεβαιώνει τις θεωρίες μου για το ποιόν των περισσοτέρων εκεί μέσα.
- ΑποστόληςΑ
Καλός και πολύτιμος ο Βιτόλο, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Γάλλος θα μας στείλει όλους αδιάβαστους με το υπέροχο παιχνίδι του.
http://www.youtube.com/watch?v=1LbvUad9 ... re=relatedΑποστόληςΑ έγραψε:[ Εάν είπε αυτό το πράγμα ο βουλευτής, απλά επιβεβαιώνει τις θεωρίες μου για το ποιόν των περισσοτέρων εκεί μέσα.
http://www.iospress.gr/megalo2003/megalo20031122.htm
Επεστρεψε ξανα στις γνωριμες γι αυτον διαδρομες και "αγωνιστικες" πιστες...Και στο χωμα ,και στο δρομο, εγγυηση δεν καιει λαδι ,κανει οικονομια στα "καυσιμα" , μεγαλη αντοχη λαιμαι.!!!!