Η οργάνωση της θύρας 4
- Aureliano Buendia
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Εκκλησία με ολίγη από όπερα, αλλά με αφόρητα γκρινιάρηδες θεατές.
Που είναι τα τύμπανα του πολέμου ωρέ
Πού είναι οι ιαχές της μάχης
Κακό timing στα συνθήματα
Τσιμπάμε σε κάθε δόλωμα των αντιπάλων κριαριών και δώσ του τα μπουκάλια και συστάσεις και μανούρες και θέατρο και μπιρι μπιρι και ξανά μπουκάλια και τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις τις προκαλούμε εμείς παρά ο κραυγαλέος θεατρινισμός των αντίπαλων παικτών.
Που είναι τα τύμπανα του πολέμου ωρέ

Πού είναι οι ιαχές της μάχης

Κακό timing στα συνθήματα
Τσιμπάμε σε κάθε δόλωμα των αντιπάλων κριαριών και δώσ του τα μπουκάλια και συστάσεις και μανούρες και θέατρο και μπιρι μπιρι και ξανά μπουκάλια και τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις τις προκαλούμε εμείς παρά ο κραυγαλέος θεατρινισμός των αντίπαλων παικτών.
Στο σημείο που ήμουν εγώ (από όπου σε όλο τον αγώνα φωνάζαμε και μας κοιτούσαν σαν χάνοι οι υπόλοιποι) σε πληροφορώ ότι οι κοπέλες μπροστά μας, φώναζαν πιο πολύ από την πλειοψηφία των υπολοιπων!!!ilias4_koufalia έγραψε:
Ειχα πολυ καιρο να παω και σημερα επαθα την πλακα μου με ποσες γκομενες εχει στην τουμπα ξανα....![]()
Ρε free απο την χαζογκομενα περιμενεις να φωναξει????
Παιδιά, μη νομίζετε ότι κι οργανωτικά πάμε καλά!!
Στις πορείες τα άτομα που μαζεύτηκαν ήταν πολύ λίγα..
Γενικότερα, παρατηρείται μια πολύ φλου αντιμετώπιση των περισσοτέρων σε αυτα που πριν λιγο καιρό μαχόμασταν μαζικά για να έχουμε.. Που είναι ο κόσμος που έριχνε κυβερνήσεις? Που είναι ο λαός που γονάτιζε τους αντιπάλους? Που είναι ο ΠΑΟΚτσης που με τη δύναμη και τη φωνή του μπορεί να σκοτώσει τον οποιονδήποτε?
Φωνή, μηδέν, φαντασία, μηδέν, πάθος, μηδέν!!
Πρέπει κάποιοι να ασχοληθούν ουσιαστικά με το θέμα γιατί δεν πάμε καλά!!
Και το επόμενο εντός θα είναι με το ερπετό, οπότε μερικοί ας προνοήσουν από τώρα κι ας προετοιμαστούν για μεγάλη μάχη, αν θέλουν να ξαναπατήσουν στο γήπεδο!
Στα εκτός, ναι!!novitok έγραψε:Αδερφέ για το πρωτάθλημα έλεγα... στην Ευρώπη καλά τα πας από φωνή...
Γιατί όταν παίζουμε μέσα, περισσότερη μόστρα κάνουμε, απλά για να λένε μετά οι άλλοι που παίζουν σε γήπεδα-θεατρα ότι έχουμε έδρα καμίνι! Αρχ@@δια έδρα την έχουμε κάνει!!
Aureliano μαζί σου για τη βλαχομαγκιά των μπουκαλιών και τις καθυστερήσεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Δευ 20 Σεπ 2010, 01:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ποιοι να κανουν κερκιδα ρε σεις?? Χθες μετα απο καιρο ειπαμε σα παρεα να αλλαξουμε θεση και μελαγχολησαμε. Το μισο κομματι της 4 (απ την εισοδο και προς τα επισημα) ενα τεραστιο χαλι. Ακουσαμε γκρινιες για τις σημαιες γιατι δε βλεπαν τα ζωα (!!), ακουσαμε γκρινιες για να καθισουμε (!!) για να δουνε μπαλα τα βλαμμενα, ακουσαμε δεκαδες σεναρια για το τι φταιει για την κακη αποδοση της ομαδας, αλλα ενα συνθημα δεν ακουσαμε...
υ.γ. Με το που ξεκιναει το ματς, ενας ΗΛΙΘΙΟΣ διπλα μας αρχιζει τη γκρινια στον διπλανο του " Καλα με τον Βολο παιζεις με 2 αμυντικα χαφ?? Τοσο πισω?? Και Γκαρσια και Βιτολο??" Με το που του λεει ο διπλανος οτι ο Γκαρσια ειναι στον παγκο, το ταγαρι μας στελνει αδιαβαστους λεγοντας "Καλα ρε Δερμιτζακη που πας χωρις Γκαρσια???"
Την ιδια ωρα βεβαια λεγαμε συνθημα, αλλα στα τετοια του του προπονητη της κερκιδας... 

υ.γ. Με το που ξεκιναει το ματς, ενας ΗΛΙΘΙΟΣ διπλα μας αρχιζει τη γκρινια στον διπλανο του " Καλα με τον Βολο παιζεις με 2 αμυντικα χαφ?? Τοσο πισω?? Και Γκαρσια και Βιτολο??" Με το που του λεει ο διπλανος οτι ο Γκαρσια ειναι στον παγκο, το ταγαρι μας στελνει αδιαβαστους λεγοντας "Καλα ρε Δερμιτζακη που πας χωρις Γκαρσια???"

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
πω πω novito
σαν να το βλέπω live μπροστά μου! Απορώ γιατί έρχονται στο γήπεδο, και ειδικά στην 4!
κουβεντούλα. σποράκι, μπουρου - μπούρου από το 1 μέχρι το 90 και ούτε το δακτυλάκι τους να μην σηκώσουν για ένα χειροκρότημα. Για συνθήματα δεν το συζητώ, φοβούνται μήπως κόψουν τις φωνητικές τους χορδές.
είναι οι λεγόμενοι νεο-ΠΑΟΚτσήδες καναπεδογηπεδάκηδες.

σαν να το βλέπω live μπροστά μου! Απορώ γιατί έρχονται στο γήπεδο, και ειδικά στην 4!
κουβεντούλα. σποράκι, μπουρου - μπούρου από το 1 μέχρι το 90 και ούτε το δακτυλάκι τους να μην σηκώσουν για ένα χειροκρότημα. Για συνθήματα δεν το συζητώ, φοβούνται μήπως κόψουν τις φωνητικές τους χορδές.
είναι οι λεγόμενοι νεο-ΠΑΟΚτσήδες καναπεδογηπεδάκηδες.

Το τύμπανο πρέπει να είναι κοντά στους οργανωτές για 'μένα.
Φέτος κάτι δεν πάει καλά, μάλλον γίναμε ευρω-πέη
και για καποια τετοια εικονα λεω και εγω οτι τα εχουμε παρει ασχημα πολλοι εκει μεσα...novito έγραψε:Ποιοι να κανουν κερκιδα ρε σεις?? Χθες μετα απο καιρο ειπαμε σα παρεα να αλλαξουμε θεση και μελαγχολησαμε. Το μισο κομματι της 4 (απ την εισοδο και προς τα επισημα) ενα τεραστιο χαλι. Ακουσαμε γκρινιες για τις σημαιες γιατι δε βλεπαν τα ζωα (!!), ακουσαμε γκρινιες για να καθισουμε (!!) για να δουνε μπαλα τα βλαμμενα, ακουσαμε δεκαδες σεναρια για το τι φταιει για την κακη αποδοση της ομαδας, αλλα ενα συνθημα δεν ακουσαμε...![]()
υ.γ. Με το που ξεκιναει το ματς, ενας ΗΛΙΘΙΟΣ διπλα μας αρχιζει τη γκρινια στον διπλανο του " Καλα με τον Βολο παιζεις με 2 αμυντικα χαφ?? Τοσο πισω?? Και Γκαρσια και Βιτολο??" Με το που του λεει ο διπλανος οτι ο Γκαρσια ειναι στον παγκο, το ταγαρι μας στελνει αδιαβαστους λεγοντας "Καλα ρε Δερμιτζακη που πας χωρις Γκαρσια???"![]()
Την ιδια ωρα βεβαια λεγαμε συνθημα, αλλα στα τετοια του του προπονητη της κερκιδας...

Ε ναι ρε γαμωτο. Κι οταν δεν αντεξα και απαντησα σ εναν τετοιο περίεργο και τον ρώτησα γιατί δε πάει στην 7 (με την ίδια τίμη και την ίδια οπτική) να δει άνετος όση μπαλίτσα θέλει, πήρα την απίστευτη απάντηση: "Τι λες ρε φιλαράκι? Εγώ από μικρός στην 4 έρχομαι, σ αυτά τα πέταλα έχω αφήσει τα λαρύγγια μου" !!!
Άντε απάντα τώρα...

Άντε απάντα τώρα...

Xαλι σκετο εχθες η κερκιδα...
Η μονη δικαιολογια που μπορω να σκεφτω ειναι η απουσια του Speedy απο το καγκελο καθως αλλο εδιναν ο Σταυρος στην 4Α και ο Τεο στην Νεαπολη και αλλο φωναζαν οι δυτικοι...Ετσι γινομασταν μπαχαλο...Επιπλεον δεν παει αλλο η κατασταση με γκομενες και διαφορους που δεν φωναζουνε στην 4...Οταν επιλεγεις να πας 4-4Α επιλεγεις να αφησεις τα λαρυγγια σου στο πεταλο αλλιως ρε φιλε πανε στην 7 που ειναι η ιδια τιμη και θα δεις και ανετα μπαλα...
ΕΞΩ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ 4
Η μονη δικαιολογια που μπορω να σκεφτω ειναι η απουσια του Speedy απο το καγκελο καθως αλλο εδιναν ο Σταυρος στην 4Α και ο Τεο στην Νεαπολη και αλλο φωναζαν οι δυτικοι...Ετσι γινομασταν μπαχαλο...Επιπλεον δεν παει αλλο η κατασταση με γκομενες και διαφορους που δεν φωναζουνε στην 4...Οταν επιλεγεις να πας 4-4Α επιλεγεις να αφησεις τα λαρυγγια σου στο πεταλο αλλιως ρε φιλε πανε στην 7 που ειναι η ιδια τιμη και θα δεις και ανετα μπαλα...
ΕΞΩ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ 4
-
sakisxxx έγραψε:Πρεπει να υπαρχει ενα κλιμα τρομοκρατιας στην 4 για να βαλουν μυαλο τα τρεντυ πιτσιρικια![]()
που σκανε μυτη στην 4 με την γκομενα τους...Αν θελουν να πηγαινουν σε αλλη θυρα να χαμουρευονται και να τραβανε βιντεακια...Ξυλο οπως και παλια....Απο του χρονου τα διαρκειας της 4 να τα μοιραζουν οι συνδεσμοι.....Απο οτι βλεπω η νεα γενια(ΟΧΙ ΟΛΗ) στην πλειονοτητα της που πηγαινει στο γηπεδο ειναι για να πουλαει εφε και μοστρα στην γκομενα τουσ...

Καλοnovito έγραψε:Ε ναι ρε γαμωτο. Κι οταν δεν αντεξα και απαντησα σ εναν τετοιο περίεργο και τον ρώτησα γιατί δε πάει στην 7 (με την ίδια τίμη και την ίδια οπτική) να δει άνετος όση μπαλίτσα θέλει, πήρα την απίστευτη απάντηση: "Τι λες ρε φιλαράκι? Εγώ από μικρός στην 4 έρχομαι, σ αυτά τα πέταλα έχω αφήσει τα λαρύγγια μου" !!!![]()
![]()
Άντε απάντα τώρα...

Ρε τη Ζενίτ, ας βάλουν και στριπτιτζούδες... Προσεχώς στα μέρη μας.
Πάντως είμαστε η μόνη ομάδα που ξέρω που ένα βασικό πρόβλημα του φανατικού της πετάλου είναι ότι δίνονται συνθήματα από παντού. Δεν ξέρουμε πώς να χειριστούμε την κ@υλ@ μας;;;
Πάντως είμαστε η μόνη ομάδα που ξέρω που ένα βασικό πρόβλημα του φανατικού της πετάλου είναι ότι δίνονται συνθήματα από παντού. Δεν ξέρουμε πώς να χειριστούμε την κ@υλ@ μας;;;