Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ελπίζω τα Gomez και Osorio να είναι πλάκα, παραπληροφόρηση ή παρερνηνεια ειδήσεων, γιατί δεν γίνεται από το Σλοβένος παιχταρά και τον Γάλλο να πάμε σε τέτοια. Να έχεις κάνει test drive δηλαδή Mercedes και Audi και να παίρνεις τελικά Skoda.
Απλώς αν είναι να έρθουν τέτοιοι, χίλιες φορές καλύτερα Τσαούση, Κωττάς, Φίλωνα, Λύρατζη κτλ

Το κόβω, ας μην αγχωνομαστε με φήμες, αρνητικές ή θετικές.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Leonardo10 έγραψε:Εντομεταξυ τι στο καλό γίνετε με τον Μειτε ρε φίλε; Ο αδερφός του πριν 2 μέρες στο τουιτερ άφησε να εννοηθεί ότι έχει συμφωνήσει
Πραγματικά μυστήριο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειπαμε να παμε σε μεταγραφες ενα επιπεδο χαμηλοτερα απο Γιγκοτ κλπ, αλλα οχι να πεσουμε και στα ταρταρα. Τι πανικος ειναι αυτος? (αν ισχυουν αυτα τα ονοματα). Περσι εφυγε ο Ινγκανσον και φεραμε στοπερ π θεωρητικα ειχε κ βιογραφικο και ονομα. Φετος χασαμε το τσου λου και ξαφνικα δειχνουμε να διαλυουμε σε επιπεδο σχεδιασμού. Δηλαδη θελουν να μας πουν οτι πραγματικα περιμεναν πως θα μπουμε Τσου Λου με μονα χαφ τον Σβαμπ και τον Οζντοεφ και ο σχεδιασμος π εκαναν ηταν ολος βασισμενος στα εσοδα απο το τσου λου? Και ξαφνικα ψαχνουν να βρουν εναλλακτικες τωρα? Αληθεια ειναι απογοητευτικη η κατασταση σε επιπεδο διοικητικο. Παμε για νεους Σαματτες και Εκονγκ? Τοσο ερασιτεχνες?
Και εμεις φανταζομαστε και αναβαθμιση θεσεων. Εδω τρεμει το φυλλοκαρδι τους μη χρειαστει να ψαξουν για αντικαταστατες!
Καλυτερα να κρατησουν Κουλιερακη να παμε με Θυμιανη για αντι εκονγκ και απλα να φερουν τον Μειτε. Ας μην κανουμε καμια αλλη κινηση. Θα βγει η χρονια κουτσα στραβα, απο το να φερουμε ενα σκασμο στοιχηματα και χαμηλοταβανους.
Ολα τα παραπανω αν ισχυουν αυτα τα ονοματα π βγηκαν σημερα στην φορα.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

sourmenetes έγραψε:Ginola έχουμε κάποιο νεότερο απο τα μέτωπα;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μειτε περιμένει ειδοποίηση από τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβαν του λέει θα τον ειδοποιήσουν ,τώρα ρε παιδιά δν αποφασίζω εγώ,για μενα δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι άνθρωποι που συμφώνησαν με τον μπακαγιοκο λένε ότι σιγά τον μειτε ,βρίσκουμε καλύτερους,θα μου κάνει εντύπωση να μην γίνει το θέλημα του προπονητή.

Στα υπόλοιπα πάμε και όπου βγει. Εννοώ ότι όπως πάντα πάμε με προτασεις απο μάνατζερ,όχι τόσο οργανωμένα,το οποίο προφανώς δνε είναι ότι καλύτερο αλλά τουλάχιστον το τελευταίο 15ημερο των μεταγραφών φέρνει πολλές περιπτώσεις με ενδιαφέρον, πάνω που λες καλός αυτός εμφανίζεται ένας καλύτερος κτλ.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η ομάδα θα κάνει λιγότερες από 4 κινήσεις.

Αναμένουμε,δεν θέλω να γράφω και πολλά γιατί γράφεις κάτι και σε 1 ώρα ισχύει κάτι άλλο αυτή την περίοδο
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Αυτος ο Μεξικανος για τη β ομαδα μια χαρα ειναι, αν ηταν στοχος του Παναιτωλικου δεν θα μου εκανε εντυπωση
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οριστε. Παμε με προτασεις απο μανατζερ. Παμε δηλαδη στα τυφλα. Τζαμπα το χουμε το τμημα σκαουτινγκ.
Και τον Μειτε στο περιμενε γτ σογα τον Μειτε μπορουμε να βρουμε καλυτερο στις 17 Αυγουστου.
Και απορουμε γτ δεν προοδευουμε. Γιατι υπαρχει ενα κομματι μεσα στην ομαδα που ειναι ΑΜΠΑΛΟ και χειριζεται κρισιμα ποδοσφαιρικα ζητηματα. Γ αυτο.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
paokspren έγραψε:
prist64 έγραψε:ειμαι 60 χρονων
Τότε σταμάτα να κάνεις σαν παιδί και να απειλείς ότι θα πάρεις την μπάλα σου και θα φύγεις επειδή σου πέταξε ένα σχόλιο ένας άσχετος. Σε δημόσιο φόρουμ είσαι, συμβαίνει σε όλους που και που.
Εσύ ποιος είσαι και λες στον καθένα τι να κάνει;
Ο μπάτσος του φόρουμ;
Απορώ πραγματικά πως εκφράζονται μερικοί έτσι για τον Prist64 ενώ δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Οι 4 κινήσεις που εύχεσαι Ginola (τη γνώμη σου ρωτάω, όχι τι ξέρεις), είναι αμυντικός μέσος, 2 κεντρικά μπακ και δεξί μπακ, ή αμυντικός μέσος, 1 κεντρικό μπακ και δύο ακραία μπακ (αρ. & δ.);
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αρα σκαουττιγκ τιμ υπάρχει απλα για να πληρωνει 4-5 ατομα για να τα ξυνουν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

GINOLA έγραψε:Ο μειτε περιμένει ειδοποίηση από τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβαν του λέει θα τον ειδοποιήσουν ,τώρα ρε παιδιά δν αποφασίζω εγώ,για μενα δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι άνθρωποι που συμφώνησαν με τον μπακαγιοκο λένε ότι σιγά τον μειτε ,βρίσκουμε καλύτερους,θα μου κάνει εντύπωση να μην γίνει το θέλημα του προπονητή.

Άρα εξακολουθεί να ισχύει ότι λειτουργούν δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων παράλληλα στην ΠΑΕ, που η κάθε ομάδα κλείνει το δικό της παίκτη;

Βέβαια, τώρα που το καλοσκέφτομαι, δεν είναι κακό. Αντί να κυνηγάει ο ΠΑΟΚ μια λίστα 5 παικτών πχ, κυνηγάει δύο λίστες, άρα 5+5 = 10 διαθέσιμες περιπτώσεις κάθε φορά :mrgreen:

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΤΕ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Η Πάρμα φέτος πάει να χτυπήσει Ευρώπη. ΚΑΛΟ παίχτη μην περιμένετε να της πάρουμε, και έχει κάνει τα τελευταία 2 χρόνια εξαιρετικες επιλογές στο ροστερ για τα οικονομικά της. Οκ, εξαίρεση ο Τσολακ. Ο Οσοριο ήταν απλά οκ για την Β, φέτος ένα ημίχρονο έχει παίξει και ήταν κακός και βγήκε στο ημίχρονο, με την Παλέρμο στο κύπελλο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ποιος τον μαμει τον ΠΑΟΚ. Το θέμα ειναι να κανουμε την μεταγραφη π θελουμε. Τι κι αν αυτο το γαιτανακι αναμεσα στα 2 ή 3 ή ποσα ειναι στρατοπεδα, παει πισω την ενισχυση της ομαδας? Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα μονο για τους οπαδούς. Διοικηση προπονητης και ιδιοκτησια ο καθενας την δικη του ατζεντα κι ολα καλα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τελικά από Πάρμα γράφουν για άλλο CB.
Ελιας Κομπο.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Α ακόμα χειρότερα δηλαδή. Όχι μετριότητες. Για όνομα του Θεού δηλαδή. Για τους ιθύνοντες δηλαδή υπήρχε το Τσάμπιονς λιγκ και μετά το χάος? Δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Aν αυτός είναι ο 2ος σε ποιότητα και ο καλύτερος του ο Patric ή Μάρι (Ισπανοί Σεντερ μπακ που παίζουν Ιταλία ) θα είμαι χαρούμενος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”