MSc in Football έγραψε:DamoN έγραψε:Το θέμα ξέρεις ποιο είναι νουνιεζ;
Να το παίζουμε απλές με τα λεφτά του προέδρου.
Το θέμα ξέρεις ποιος είναι; Πως κάποιοι ενδιαφερόμαστε για τη βελτίωση της ομάδας μας και κάποιοι για την τσέπη και την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό είναι το θέμα.
Εγώ ήμουν ΠΑΟΚ και με τον Παντελάκη και με τον Καλαφάτη, και με τον Βουλινο και με τον Ζαγοράκη. Και θα είμαι ΠΑΟΚ και μετά τον Σαββίδη. Κάποιοι έχετε ταυτισει την ομάδα με τον Σαββίδη και , προσωπική μου άποψη που σίγουρα δε θα δεχτείτε, τον έχετε βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ!
Κατάλαβες γιατί υπάρχουν δύο στρατοπεδα; Δε με απασχολεί καθόλου η τσέπη του προέδρου ούτε η εικόνα του αλλά μονο η πρόοδος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Αντε μπράβο...
Αντε μπράβο να τα πεις αλλού!
Πρόοδος γίνεται συνέχεια. Εσύ και ο κάθε οπαδός δεν μπορεί να την καθορίσει γιατί δε βάζεις εσύ τα χρήματα.
Οπως εσένα δε σε απασχολεί η τσέπη του προέδρου έτσι κι αυτός κρίνει ότι θα βάζει αυτά που βάζει και κρίνει.
Και προφανώς η ομάδα του ΠΑΟΚ ταυτίζεται με κάποια μεγαθήρια!
Και όπως οι παλιότερες δεκαετίες ταυτίστηκαν με τον Κουδα τον σαράφη τον παντελακη έτσι και αυτές οι δεκαετίες ταυτίζονται με το ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ τον λουτσεσκου και τον Σαββίδη.
Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ ταυτίζεται από γεννήσεως του με το Λαό του.
Άρα τα παχιά τα λόγια και ότι εμάς μας νοιάζει μόνο η πρόοδος και όχι η τσέπη δε λένε απολύτως τπτ.
Άραγε αυτός που πληρώνει δε θέλει την πρόοδο; είναι δυνατόν;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk