Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Logistis »

dev έγραψε:εγω ειχα πει οτι στο τελος θα θυμομαστε τα 2,5 εκ της ρητρας του Πετκοβιτς και θα λεμε τι καναμε
τα 2,5 της ρητρας τα εδινε ο ΠΑΟΚ. Αυτα που δεν εδινε και καλως δεν τα εδινε ηταν 2Μ ετησιως στον Πετκοβιτς, ο οποίος αμοίβεται με 1Μ στην Ντιναμο Ζαγκρεμπ.
Μερικοι νομιζουν οτι η ελλαδα ειναι αραβία και θα πληρώνει διπλάσια και τριπλάσια απο την πραγματικη αξια των παικτων
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ενώ ο Μπεν Γιεντερ δεν είναι αστείο που είναι στην λίστα; Αν και 33 πέρσι με την Μονακό μάτωσε για ακόμη μία χρονιά τα δίχτυα.
Βασικά τέτοιους παίκτες, εφόσον είναι ακόμη ελεύθεροι, μόνο 31 Αυγούστου με εξασφαλισμενη παρουσία στο League Stage champions league θα μπορούσαμε να τους δελεασουμε, με δεδομένο παράλληλα ότι ο Ιβάν θα διέθετε ένα μεγάλο ποσό από τα έσοδα των ομίλων για μεταγραφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 17 Ιούλ 2024, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Blackgr4 έγραψε:Αυτούς βρήκα:

https://www.transfermarkt.com/oli-mcbur ... ler/298477

https://www.transfermarkt.com/wissam-be ... ler/146854

https://www.transfermarkt.com/kelechi-i ... ler/295330

https://www.transfermarkt.com/che-adams ... ler/346779

Παίζουν και κάτι Ντεπάι, Μαρσιάλ κλπ αλλά είναι αστείο να τους αναφέρουμε. Βέβαια και τον Ιχεανάτσο μάλλον αστείο είναι που τον βάζω στη λίστα.
Ε λογικό ειναι. Οσο περνάει ο καιρός και η λίστα μικραίνει. Δεν ειναι πυρηνική φυσική.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μάνος Τσαλγατίδης αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει ένα ταλεντάκι (αλλοδαπό) που αγωνιζόταν στην Κ19 της Πάφου.

Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την κίνηση τους για να τον αποκτήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί στον άξονα και στα άκρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του είναι ήδη στα γραφεία της Τούμπας και η μετακίνηση του οριστικοποιείται.

Δεν μας λέει βέβαια αν είναι μπακ ή μεσοεπιθετικός, φαντάζομαι το δεύτερο.
Η Πάφος πήρε το πρωτάθλημα στην Κ19
Ναι η Παφος Κ19 εκανε τρομερη σεζον με 23 νικες, 2 ισοπαλιες και 1 ηττα
Γκολ υπερ 98!

Ιδού οι σκόρερ της:
25 goals - Patika (Watford)
15 goals - Pedro Caldieraro
10 goals - Guilherme Alves
10 goals - Regnar Krot
7 goals - Joao Caldieraro
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Στις αρχες καλοκαιριου οι καλοι παιχτες δεν ερχονται στην ελλαδα. Στα μεσα του καλοκαιριου εχουν μεινει λιγοι καλοι παιχτες. Στο τελος του καλοκαιριου δεν κανουμε μεταγραφές γτ δεν υπαρχει καποιος καλυτερος απο τους ηδη υπαρχοντες. Παντα υπαρχει δικαιολογια αν θελουμε.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αυτός ο Ιχεανατσο τι πουλί ;;;

Πολύ τον γούσταρα … αριστεροπόδαρος Σέντερ φορ …

Ο αρχηγός του δεν μπορεί να σπικαρει δυο φωνήεντα να έρθει ;; Είναι που είναι τουρίστας εδώ, ας πληρωθεί τον παχυλό μισθό του προσφέροντας υπηρεσίες μάνατζερ. Γιατί από μπάλα λίγα πράγματα ακόμα …

Αυτός πιστεύω εάν έρθει, με Λουτσε θα κάνει την καλύτερη χρόνια της ζωης του …
dev

Δημοσίευση από dev »

Logistis έγραψε:
dev έγραψε:εγω ειχα πει οτι στο τελος θα θυμομαστε τα 2,5 εκ της ρητρας του Πετκοβιτς και θα λεμε τι καναμε
τα 2,5 της ρητρας τα εδινε ο ΠΑΟΚ. Αυτα που δεν εδινε και καλως δεν τα εδινε ηταν 2Μ ετησιως στον Πετκοβιτς, ο οποίος αμοίβεται με 1Μ στην Ντιναμο Ζαγκρεμπ.
Μερικοι νομιζουν οτι η ελλαδα ειναι αραβία και θα πληρώνει διπλάσια και τριπλάσια απο την πραγματικη αξια των παικτων

ε βεβαια θα μας επιανε κοροιδο ο Πετκοβιτς αν του διναμε 2 εκ παικτη εθνικης κροατιας με καλη χρονια

εμεις ειμαστε οι εξυπνοι και δινουμε 1 εκ σε Σαματα και 1,2 σε Εκονγκ

ακου εκει να μας πιασουν κοροιδο.

κατσε τωρα με τον Σαματα στα προκριματικα και θα δουμε στο τελος τι φορ θα φερουν και αν θα πληρωσουμε υπεραξια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dev την Τετ 17 Ιούλ 2024, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

MSc in Football έγραψε:
DamoN έγραψε:Το θέμα ξέρεις ποιο είναι νουνιεζ;
Να το παίζουμε απλές με τα λεφτά του προέδρου.
Το θέμα ξέρεις ποιος είναι; Πως κάποιοι ενδιαφερόμαστε για τη βελτίωση της ομάδας μας και κάποιοι για την τσέπη και την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό είναι το θέμα.

Εγώ ήμουν ΠΑΟΚ και με τον Παντελάκη και με τον Καλαφάτη, και με τον Βουλινο και με τον Ζαγοράκη. Και θα είμαι ΠΑΟΚ και μετά τον Σαββίδη. Κάποιοι έχετε ταυτισει την ομάδα με τον Σαββίδη και , προσωπική μου άποψη που σίγουρα δε θα δεχτείτε, τον έχετε βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ!

Κατάλαβες γιατί υπάρχουν δύο στρατοπεδα; Δε με απασχολεί καθόλου η τσέπη του προέδρου ούτε η εικόνα του αλλά μονο η πρόοδος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Αντε μπράβο...
Αντε μπράβο να τα πεις αλλού!

Πρόοδος γίνεται συνέχεια. Εσύ και ο κάθε οπαδός δεν μπορεί να την καθορίσει γιατί δε βάζεις εσύ τα χρήματα.

Οπως εσένα δε σε απασχολεί η τσέπη του προέδρου έτσι κι αυτός κρίνει ότι θα βάζει αυτά που βάζει και κρίνει.

Και προφανώς η ομάδα του ΠΑΟΚ ταυτίζεται με κάποια μεγαθήρια!

Και όπως οι παλιότερες δεκαετίες ταυτίστηκαν με τον Κουδα τον σαράφη τον παντελακη έτσι και αυτές οι δεκαετίες ταυτίζονται με το ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ τον λουτσεσκου και τον Σαββίδη.

Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ ταυτίζεται από γεννήσεως του με το Λαό του.

Άρα τα παχιά τα λόγια και ότι εμάς μας νοιάζει μόνο η πρόοδος και όχι η τσέπη δε λένε απολύτως τπτ.

Άραγε αυτός που πληρώνει δε θέλει την πρόοδο; είναι δυνατόν;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εαν είχαμε κλείσει Γκαμπιαντίνι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράματα τώρα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Απο που προκυπει οτι θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα τωρα αν ειχαμε κλεισει Γκαμπιαντινι;

Βασικα οτι θα ηταν, θα ηταν. Αλλα μπορω κι γω να πω οτι αν ειχαμε κλεισει Γκαμπιαντινι, δεν θα περναμε πρωταθλημα ξερω γω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 17 Ιούλ 2024, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εννοείται πριν ήμουν ροστοβ και μετά θα γίνω παλλαλιακος.
Από αυτά που είπα πάντως έπιασες ακριβώς το νόημα.
Σε έχω ένα νέο και περυσι τις ίδιες ακριβώς συζητήσεις είχα εδώ μέσα.
Το αποτέλεσμα γνωστό .
Πάω τώρα να κλαψω σε μια γωνία που η προεδραρα έχασε 17.5 μυρια.
Είναι δυνατόν να κράτησε τον μικρό; Ακόμα να το χωνέψω .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα ειχαμε παρει 2 πρωταθληματα σε μια σεζον :D
Προφανως και αστειευομαι. Δεν ξερω εμενα με "χαλασε" απο την συνεντευξη του Ραζβαν οτι ΚΑΙ φετος εγινε αυτη η πολυωρη κουβεντα με τον Ιβαν ωστε να τον καθυσηχασει και να τον εμψυχωσει.
Με χαλασε οτι ο προπονητης μου, ο προπονητης των τιτλων, ειναι ΚΑΙ φετος προβληματισμενος και οριακα στεναχωρημενος.
Η φετινη χρονια δεν μοιαζει με καμια. Δεν θα επρεπε ο προπονητης καθε 3 και λιγο να μιλαει για τις μεταγραφες. Θα επρεπε να εχει αυτα που εχει ζητησει στην ωρα τους (που δεν ηταν δα και τοσα πολλα / Μειτε + 2) ωστε να παλεψει την εισοδο στο τσουλου με τις καλυτερες δυνατες προυποθεσεις.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

VfB v2 έγραψε:Εαν είχαμε κλείσει Γκαμπιαντίνι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράματα τώρα.
Δεν θα είχαμε πάρει πρωτάθλημα απλά...
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

sourmenetes έγραψε:
MSc in Football έγραψε:
DamoN έγραψε:Το θέμα ξέρεις ποιο είναι νουνιεζ;
Να το παίζουμε απλές με τα λεφτά του προέδρου.
Το θέμα ξέρεις ποιος είναι; Πως κάποιοι ενδιαφερόμαστε για τη βελτίωση της ομάδας μας και κάποιοι για την τσέπη και την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό είναι το θέμα.

Εγώ ήμουν ΠΑΟΚ και με τον Παντελάκη και με τον Καλαφάτη, και με τον Βουλινο και με τον Ζαγοράκη. Και θα είμαι ΠΑΟΚ και μετά τον Σαββίδη. Κάποιοι έχετε ταυτισει την ομάδα με τον Σαββίδη και , προσωπική μου άποψη που σίγουρα δε θα δεχτείτε, τον έχετε βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ!

Κατάλαβες γιατί υπάρχουν δύο στρατοπεδα; Δε με απασχολεί καθόλου η τσέπη του προέδρου ούτε η εικόνα του αλλά μονο η πρόοδος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Αντε μπράβο...
Αντε μπράβο να τα πεις αλλού!

Πρόοδος γίνεται συνέχεια. Εσύ και ο κάθε οπαδός δεν μπορεί να την καθορίσει γιατί δε βάζεις εσύ τα χρήματα.

Οπως εσένα δε σε απασχολεί η τσέπη του προέδρου έτσι κι αυτός κρίνει ότι θα βάζει αυτά που βάζει και κρίνει.

Και προφανώς η ομάδα του ΠΑΟΚ ταυτίζεται με κάποια μεγαθήρια!

Και όπως οι παλιότερες δεκαετίες ταυτίστηκαν με τον Κουδα τον σαράφη τον παντελακη έτσι και αυτές οι δεκαετίες ταυτίζονται με το ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ τον λουτσεσκου και τον Σαββίδη.

Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ ταυτίζεται από γεννήσεως του με το Λαό του.

Άρα τα παχιά τα λόγια και ότι εμάς μας νοιάζει μόνο η πρόοδος και όχι η τσέπη δε λένε απολύτως τπτ.

Άραγε αυτός που πληρώνει δε θέλει την πρόοδο; είναι δυνατόν;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποτε αν ο Σαββιδης αποφασισει στο μελλον να βαζει 1 εκατομμύριο τον χρόνο για μεταγραφες, εμεις θα συνεχισουμε να λεμε οτι δεν μας πεφτει λογος γιατι η τσεπη ειναι δικη του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βεβαια δεν ειναι και σιγουρο οτι το προβλημα ειναι ο Ιβαν. Και σε μενα αν μου φερναν ως επιλογες τον 33χρονο Μπρειθγουειτ με αξιωσεις 2.5 τον χρονο για 2 χρονια, τον Οετκοβιτς π θελει αυξηση 100% των αποδοχων του και τον Λιβαγια, δεν θα ψηνομουν να τους τα δωσω κι ας ειχα κανα δις στην ακρη. Δηλαδη πως ακριβως περιμενουμε να ψηθει να χωσει χρημα ο Ιβαν οταν οι επιλογες ειναι ή ακριβοπληρωμενες μετριατζες ή επισφαλεις 33ηδες που κανουν και τους νοστιμους?
Μια σοβαρη ομαδα θα κανε ενα ενδελεχες σκαουτινγκ ολης της αγορας, θα εβρισκε παιχτες με προοπτικη και μεταπωλητικη αξια, και θα επειθε τον Ιβαν να τα σκασει. Οπως τα εσκασε για τον Ντεσποντοφ. Αλλα δυστυχως εκει στην ΠΑΕ εχουν αραξει και περιμενουν απο τους λιγους γνωστους τους μανατζαραιους να τους φερουν τα σαπακια τους για σπρωξιμο. Ε δεν γινεται ετσι η δουλειά.
Επισης αυτο για τον Ντελια. Δεν ειναι μαγκια της ΠΑΕ οτι δεν πουλήθηκε. Μαγκια του Σαββιδη αποκλειστικα ειναι. Η ΠΑΕ εφερε τα δεδομενα στο σημειο π θα πουλουσε, δηλαδη στα 17.5 μυρια και μετα πηγε η μπαλα στον Ιβαν. Αρα δεν σημαινει οτι επειδη ο Ιβαν κρατησε τον Ντελια οτι ταυτοχρονα η ΠΑΕ κινειται φοβερα. Ας κανει την δουλεια της σωστα η ΠΑΕ να ψησει τον Ιβαν να χωσει φραγκα για παιχτες π οντως τα αξιζουν. Αλλα οσο εμεις κοιταμε την λιστα με τους ελευθερους μονο και τις προτασεις του Βρυζα και του Ουκρανου μανατζερ π ξερει ο Γιωργης, αυτα θα εχουμε. Ακομη και περσι τον Σαματτα απο τον μανατζερ του Μπαμπα τον βρηκαμε, και ισως να τον πηραμε και ως μετος του ντιλ για τον Μπαμπα. Μηδεν σκαουτινγκ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”