Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kos »

Falegkos έγραψε:
kos έγραψε:
Έτσι κι αλλιώς, αν δεν έρθουν Άραβες, το άνοιγμα μόνο με πώληση κλείνει. Είτε πάρεις, είτε δεν πάρεις κόφτη, αν δεν έρθουν χρήματα το καλοκαιράκι ένας εκ των Βιεϊρίνια – Βιτόλο θα μας αποχαιρετήσει.
να τα ξεχασεις. εσυ το δημιουργησες το ανοιγμα, εσυ να το κλεισεις. οχι ο βιερινια ή ο βιτολο.

αν εισαι πανω απο 12 ετων δεν δικαιολογώ αυτο που ειπες.

αυτος το δημιουργισε περνοντας τους παικτες αυτος θα το σβησει πουλοντας τους παικτες.
προερος ειναι οτι γουσταρει κανει αν εχεις προβλημα πανε στην παε και κραξτους.
αυτη η λογικη του "αυτος εφτιαξε αυτη την ομαδα, αυτος θα την χαλασει" δεν μου αρεσει. δεν θα μου αρεσε οχι στα 12, ουτα 6 μου.

και για να μην παρεξηγηθω ακομη πιο πολυ, φυσικα και δεν λεω να τα καλυψει απο την τσεπη του ο ανθρωπος. να κατσει να δουλεψει, να μειωσει οτι θελει και οτι μπορει, αλλα τους δυο παικτες που οταν δεν παιζουν ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κερδισει την δοξα κακοτοπιας να τους αφησει υσηχους.
thief

Δημοσίευση από thief »

kos έγραψε: και για να μην παρεξηγηθω ακομη πιο πολυ, φυσικα και δεν λεω να τα καλυψει απο την τσεπη του ο ανθρωπος. να κατσει να δουλεψει, να μειωσει οτι θελει και οτι μπορει, αλλα τους δυο παικτες που οταν δεν παιζουν ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να κερδισει την δοξα κακοτοπιας να τους αφησει υσηχους.
Συμφωνώ 100% με Kos. Θέλω αυτούς τους 2 παίχτες τουλάχιστον για άλλα 2-3 χρόνια στην ομάδα. Με δεδομένο ότι σιγά σιγά Γκαρσία, Ιβιτς, Κοντρέρας φτάνουν στην δύση της καριέρας τους πρέπει αυτούς τους 2 παίχτες να τους προσέχουμε σαν τα μάτια μας.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Θέλω να πιστεύω οτι ενδεχόμενη (και ελπίζω διαφαινόμενη) επένδυση στην ΠΑΕ θα σημαίνει και συνεπάγεται και τη τεχνοκρατική στελέχωση του διοικητικού τμήματος με μονάδες που θα αλλάξουν προς το καλύτερο και την οργάνωση και τη στρατηγική και την εφαρμογή των όποιων πλάνων (επιτέλους ξανά) συμφωνηθούν. Γιατί η αλήθεια (που με λυπεί αλλά δεν παραβλέπεται) είναι οτι φέτος από οργάνωση και πλάνο δεν ξέρω εάν είμαστε για γέλια, για κλάμματα, ή και για τα δύο μαζί...στηρίζω και εμπιστεύομαι τον πρόεδρο, δεν μπορώ να μην επισημάνω τραγικά λάθη σε όλα τα επίπεδα, τρέμω όσο σκέφτομαι το τι θα είχε ήδη γίνει εάν είχαμε πάει σπίτι από τη Φενέρ, θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου σε πιθανή πώληση επιβίωσης, και ευελπιστώ οτι ο πρόεδρος θα είναι μαζί μας ως διοικητική φιγούρα και μορφή του συνόλου, αλλά ορισμένες λειτουργίες της διοίκησης θα αναληφθούν από ικανότερα και εξειδικευμένα στελέχη των επενδυτών.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πρώτα απ ολα να πώ οτι όλοι έχουμε κουραστεί απο τα λάθη που βλέπουμε, αλλά υπάρχει ένα ζήτημα κακίας που εκφράζεται απο μεγάλη μερίδα του κόσμου, η οποία με κάνει να αντιδράω.
Επίσης, δεν νομίζω οτι ο Ζήσης έφυγε για τον ίδιο λόγο με το Σάντος.
Ο Σάντος, απλά ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που δεν έφυγε ως αποτυχημένος - απολυμένος , αλλά το αντίθετο, και θεωρώ πως αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην φυγή του. Αυτό δεν σημαίνει οτι τον θεωρώ χαζό ή ανίκανο. Το αντίθετο μάλιστα.
Γι αυτό δεν νομίζω οτι είναι άσχετη η αναφορά στο όνομά του, όταν κάνουμε μια αρνητική κουβέντα για τα δρώμενα στον φετινό ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν τραβάει με τις υπάρχουσες συνθήκες και ο Σάντος το ήξερε αυτό. Και επειδή γνώριζε πως δεν θα αντέξει άλλο ένα κύμα κραξίματος απο τον κόσμο, την έκανε. Σίγουρα έπαιξαν κι άλλα πράγματα ρόλο αλλά προσωπικά του χρεώνω πολλά. Αλλού είναι το θέμα όμως.

Πράγματι γίνονται πάρα πολλά λάθη και κανείς δεν λέει το αντίθετο.Ούτε ο ίδιος ο Τεο. Ο Οποίος πρώτος απο όλους και πολύ νωρίς μάλιστα έλεγε οτι ο ίδιος ΔΕΝ ξέρει να κάνει οικονομικούς προγραμματισμούς ούτε να χειρίζεται εταιρίες ούτε και μπορεί ίσως να μάθει να το κάνει.. Είναι εδώ γιατί λειτούργησε ως στρατιώτης μιας ομάδας που δεν είχε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να βάλει σε αυτή τη θέση με ΤΟΣΟ καλά αποτελέσματα.
Γι αυτό και μόνο εγώ τον τιμώ. Βεβαίως και κάθε κριτική είναι οχι μόνο θεμιτή, αλλά και αναγκαία. Καλό κάνει.
Οχι όμως σε υστερίες, σε ψέμματα που μόνο προβλήματα δημιουργούν.
ΔΕΝ θέλω κανένα δίπολο και αυτό ακριβώς σιχαίνομαι. Το ποιός δημιουργεί δίπολα δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, είμαι όμως σε θέση να αναγνωρίζω οτι τα δίπολα γίνονται πολύ εύκολα αποδεκτά απο την πλειοψηφία του κόσμου, ο οποίος είναι έτοιμος συνεχώς να παίρνει θέση σε στρατόπεδα.Αυτό μόνο κακό κάνει.

Το έγραψα και σε άλλο τόπικ. Δεν έχω κανένα νταλκά και όλοι να πουληθούν. Γιατί αυτό που οδήγησε τον ΠΑΟΚ ψηλά εδώ και δυο χρόνια, δεν είναι ούτε η στελέχωση, ούτε τα δις, ούτε οι παικταράδες, ούτε τα συστήματα και τα σουξου μουξου μανταλάκια. Είναι η συσπείρωση και η απίστευτη αισιοδοξία που υπήρχε το καλοκαίρι του 08. Όλα τα άλλα έρχονται απο μόνα τους και κολάνε στη θέση τους. Τα προβλήματα, για όσους το ξεχνάνε, ξεκίνησαν πέρσι όταν άρχισε η γκρίνια απο το ΜΑΙΟ μετά τα πρώτα πλευ οφ, όπου όλοι έβριζαν για κάποιον ανεξήγητο λόγο και μετά ήρθε η χερενφεν, το πανό για το απάτη τράβελ, ο Τέο ξεκίνησε να πίνει απο το άγχος και τη στεναχώρια του, παραιτήθηκε, γύρισε, πλακώθηκε με τον Ζήση, ο Ζήσης το ψιλοπήρε απόφαση να φύγει, είχε δημιουργηθεί το άνοιγμα ΚΑΙ λόγω αποκλεισμού απο Ευρώπη (είδες πόσο άσχετο είναι;), και όλο αυτό επηρέασε το αγωνιστικό τμήμα απο Ιούλιο και μετά.. πέρα απο το συμβάν πριν τα Γιάννενα, με τις αλλαγές φτηνών προπονητών κλπ.

Σε οτι αφορά τους τεχνικούς διευθυντές, τί να πώ.. δείξτε μου έναν άλλο τεχν. διευθ. στην Ελλάδα που να αξίζει της εμπιστοσύνης μας. Ακόμα κι ο γαύρος έχει αλλάξει πέντε εξι τόσα χρόνια, και όλο ψωνίζει οτι του λένε οι μάνατζερ..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έχει ακούσει κανείς σας το θα γυρίσει ο τροχός και θα ....... ο φτωχός?

:D
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Για να τελειώνει το παραμύθι με τους AΡΔ:
Υπάρχουν τα λόγια ενός : "βγάζω τόσα χρήματα χάρις στον πρόλογό μου, μη το κάνεις αυτό σε εμένα"

Από κατινίστικο site...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

gash04 έγραψε:Έχει ακούσει κανείς σας το θα γυρίσει ο τροχός και θα ....... ο φτωχός?

:D
Για να αποφευχθεί το δεύτερο, εφευρέθηκε το aids.

Προς το παρόν αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλες του οι προσπάθειες είναι στο να τελειώσει καλά το θέμα με τους Άραβες. Μένουν όμως έτσι άλλα θέματα πίσω.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ο Ζαγοράκης ποτέ του δεν ήταν ο τεχνοκράτης και ποτέ ο αναδιαρθρωτής που θα έθετε το Σύλλογο σε νέες βάσεις. Ήταν και είναι αυτός που συσπείρωσε τον κόσμο, τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο!!!

Αν κάποιος μπορούσε να κάνει όλα τα παραπάνω αυτός ήταν (και είναι) ο Βρύζας.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε εδώ που έφτασε χάρη και εξαιτίας του Ζαγοράκη.

Αν δεν κάτσει η δουλειά με τους Άραβες, ποιός ο λόγος παραμονής του Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ? Τι άλλο μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ? Νομίζω τίποτε πια οπότε είναι λογικό να (ξανα)φύγει. Το πρόβλημα θα είναι το ποιός θα τον διαδεχτεί!

Αλλά είναι νωρίς ακόμη για τέτοιες κουβέντες, ας δούμε πρώτα πως θα εξελιχθεί η ιστορία με τους Άραβες...
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Platon έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έφτασε εδώ που έφτασε χάρη και εξαιτίας του Ζαγοράκη.
Που έφτασε δηλαδή ο ΠΑΟΚ?

Απο την άλλη, 6 μήνες απλήρωτοι πάλι οι παίκτες.

Μπεεεεεεεεεεεεεεεε Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Νταξ, εσύ εκεί, πρωτάθλημα 99 χρόνια να παίρνει ο ΠΑΟΚ, θα λες φταίει ο Ζαγοράκης που δεν το πήραμε για 100.

Κατά τα άλλα, μπε.
LoverBoy

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

Εσύ χειροκρότα τους απλήρωτους.

99 Πρωταθλήματα? Πότε πήραμε τίτλο, έστω κύπελλο, μ'αυτή τη διοίκηση και δεν το κατάλαβα?
yiannisPAOKitalia

Ε τότε χειροκρότα τον Γούμενο, τον Παγώνη και τον Μπατατούδη, αφού πήρες τίτλο μ'αυτούς!
LoverBoy

Δεν χειροκροτάω ποτε προέδρους. Ούτε κάνω αβάντα όπως εσύ και μερικοί άλλοι.
yiannisPAOKitalia

Άντε καλά. Κάνω αβάντα. ΟΚ!

Ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος καλά?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Lover είσαι λάθος...όλοι μας είμαστε τρελαμένοι αλλά εσύ δίνεις ρέστα. Ηρέμησε ρε μαν και σκέψου τι γράφεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”