Προσωπικά το θυμάμαι όλο το τραγουδάκι απ έξω κι ανακατωτά...painkiller4 έγραψε:[youtube]FwSEKgR5eL0[/youtube]

Μιας και στα χθεσινά σχόλια κάποιων στα οποία αναφέρεται κατά κόρον το nickname μου φαίνεται καθαρά πια ότι δεν θέλουν να καταλάβουν, δηλώνω ότι δεν θα απαντήσω ποτέ ξανά και τίποτα σε κανέναν τους, ό,τι αρνητικό και να γράψουν!!! ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ!!!
Θα προσπαθήσω με όλη μου την δύναμη-υπομονή να κάνω μια νέα αρχή ακόμα και "ρίχνοντας γέφυρες" προς τους υπόλοιπους, την οποία έχω ήδη ξεκινήσει με το post μου στο topic "συναντήσεις μελών" και στο οποίο ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ μέσα σε τόσα αρνητικά posts που έγιναν για το άτομο μου!!!
Υ.Γ. @ ksenitemenos, "βλέπεις μπάλα" αδερφέ!!!

Υ.Γ. 2...@ Dinos Liverpool, ναι φίλε, με τα έγραψες αυτά που αναφέρεις, τα κατάλαβα, πολύ καλά μάλιστα, αλλά από τότε σχεδόν απέχεις (απ την καθημερινότητα του forum τουλάχιστον)!!! Τολμάω δε να τονίσω ότι δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερη παρατήρηση σε ορισμένους από κανέναν moderator!!! Ελπίζω να είσαι πλέον και πιο "ενεργός" (αν μπορείς φυσικά, δεν λέω ότι έχεις καμιά υποχρέωση, προς Θεού για να μην παρεξηγηθώ κιόλας) και εξ ίσου δίκαιος με όλους μας, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά (modes) των οποίων το έργο εκτιμάω αφάνταστα και το έχω τονίσει πολλές φορές ήδη!!!
Υ.Γ. 3...@ D.C., "LIKE" στο 1 τοστ σου και "FOLLOW" στο 2!!!

Υ.Γ. 4...@ Prist64, τι ήθελα και ξεκουφάθηκα πάλι ο...κοντός!!! Εξομολόγηση χρειάζομαι...άμεσα!!!

Υ.Γ. 5...Δεν έχω ζητήσει ΠΟΤΕ το μπανάρισμα ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Όποιος το ισχυρίζεται λέει ψέματα!!!