Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

painkiller4 έγραψε:[youtube]FwSEKgR5eL0[/youtube]
Προσωπικά το θυμάμαι όλο το τραγουδάκι απ έξω κι ανακατωτά... :)

Μιας και στα χθεσινά σχόλια κάποιων στα οποία αναφέρεται κατά κόρον το nickname μου φαίνεται καθαρά πια ότι δεν θέλουν να καταλάβουν, δηλώνω ότι δεν θα απαντήσω ποτέ ξανά και τίποτα σε κανέναν τους, ό,τι αρνητικό και να γράψουν!!! ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ!!!

Θα προσπαθήσω με όλη μου την δύναμη-υπομονή να κάνω μια νέα αρχή ακόμα και "ρίχνοντας γέφυρες" προς τους υπόλοιπους, την οποία έχω ήδη ξεκινήσει με το post μου στο topic "συναντήσεις μελών" και στο οποίο ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ μέσα σε τόσα αρνητικά posts που έγιναν για το άτομο μου!!!

Υ.Γ. @ ksenitemenos, "βλέπεις μπάλα" αδερφέ!!! ;)

Υ.Γ. 2...@ Dinos Liverpool, ναι φίλε, με τα έγραψες αυτά που αναφέρεις, τα κατάλαβα, πολύ καλά μάλιστα, αλλά από τότε σχεδόν απέχεις (απ την καθημερινότητα του forum τουλάχιστον)!!! Τολμάω δε να τονίσω ότι δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερη παρατήρηση σε ορισμένους από κανέναν moderator!!! Ελπίζω να είσαι πλέον και πιο "ενεργός" (αν μπορείς φυσικά, δεν λέω ότι έχεις καμιά υποχρέωση, προς Θεού για να μην παρεξηγηθώ κιόλας) και εξ ίσου δίκαιος με όλους μας, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά (modes) των οποίων το έργο εκτιμάω αφάνταστα και το έχω τονίσει πολλές φορές ήδη!!!

Υ.Γ. 3...@ D.C., "LIKE" στο 1 τοστ σου και "FOLLOW" στο 2!!! 8-)

Υ.Γ. 4...@ Prist64, τι ήθελα και ξεκουφάθηκα πάλι ο...κοντός!!! Εξομολόγηση χρειάζομαι...άμεσα!!! :)

Υ.Γ. 5...Δεν έχω ζητήσει ΠΟΤΕ το μπανάρισμα ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Όποιος το ισχυρίζεται λέει ψέματα!!!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Όταν λες για κάποιον ότι πρέπει να επιληφθούν οι μοντ τι εννοείς τοτε ?να τον βάλουν τιμωρία στην γωνία η να τον πουν να έρθει αύριο με τον κηδεμόνα του?Για πόσο χαζούς μας περνάς ?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γράφω καθαρά: "Να τον επαναφέρουν στην τάξη!!! Εσύ όμως τέτοιες "λεπτομέρειες" τις προσπερνάς άνετα!!!

Τέλος από μένα!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν ξέρω τι έχεις γράψει πιο πάνω goran64, γενικά, δεν ξέρω τι γράφεις εδώ και καιρό, (δεν με νοιάζει κιόλας) καθώς είσαι σε γραμμή ignore παρακαλώ περιμένετε, αλλά μια φιλική προτροπή, πραγματικά δηλαδή χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας, ή επίθεσης,αλλά αν γουστάρεις το forum, που λογικά το γουστάρεις καθώς κάνεις περίπου 30 ποστ/ημέρα κάνε μια χάρη σε όλους, λάθος, όχι όλους, σε πολλούς, για να μην πω στους περισσότερους που ακόμα έχουν το κουράγιο να μπαίνουν και να γράφουν καμιά αποψάρα, κάνε λοιπόν μια χάρη και ξανά το λέω
με τη φιλικότερη των διαθέσεων και χωρίς ίχνος διάθεσης για αντιπαράθεση κτλ

Εικόνα

από μόνος σου.

Υ.Γ.
Ξέρω ότι ίσως σου έρθει η σφοδρή επιθυμία να απαντήσεις, αλλά τσάμπα θα το κάνεις, (τα πλεονεκτήματα του ignore), aka δεν θα το δω

Y.Γ2
Εκτός κι αν είναι αμοιβαία τα ιγκνόρια οπότε πες ότι δεν έγινε τίποτα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Παιζει να εχουμε ολοι ignore , αλλα σαν μαζοχες να παταμε "προβολη αυτης της δημοσιευσης" :lol:

Φταινε οι μερες , δεν μπορουμε χωρις πρωταθληματα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

συνεχίζεις να με περνας για χαζό,το επαναφέρω στην τάξη όλοι εδώ μέσα ξέρουμε τι σημαίνει ,δηλαδή εσύ μπορείς να λες ότι γουστάρεις ,κουλά ο ένας ,δεν είναι πολύ ΠΑΟΚ ο άλλος αλλα όταν συναντάς αντίθετη άποψη που δεν την γουστάρεις η θα αρχίσεις να επιτίθεσαι προσωπικά Η θα παρακαλάς τότε τους μοντ να σε σώσουν .Είτε γουστάρεις είτε όχι δεν είναι ο ΠΑΟΚτσης και ο ΠΑΟΚ όπως τα έχεις φτιαγμένα στο μυαλό σου και οποιος δεν μπαίνει στα πλαίσια που ο ίδιος έχεις φτιάξει ,αλλοθρηκος η αντιπαοκτσης.Ειμαστε 20000+ εδώ μέσα,απο όλες τις κοινωνικές ομάδες και μορφωτικές κλιμακες ,καταλαβε το επιτέλους.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Γράφω καθαρά: "Να τον επαναφέρουν στην τάξη!!! Εσύ όμως τέτοιες "λεπτομέρειες" τις προσπερνάς άνετα!!!

Τέλος από μένα!!!
Να σε ρωτησω, απουσιολογος ησουν στο σχολειο? Και δευτερον, στον στρατο ησουν επιλοχιας?
Μη μας ζαλισεις με 1000000 λεξεις και υγ, απλες ερωτησεις κανω για να καταληξω στο συμπερασμα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

john4serres έγραψε:Παιζει να εχουμε ολοι ignore , αλλα σαν μαζοχες να παταμε "προβολη αυτης της δημοσιευσης" :lol:
Καλό, αλλά ποιός είναι ο λόγος να το κάνεις αυτό, αν έχεις κάποιον ignore?
Ειλικρινά, δεν μπαίνω ποτέ στον πειρασμό
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ν ανοιξουν αμεσα τα τοπικ Σαλπι,Τουντορ ή εστω Αγγελου , να ξεχαρμανιασει ο κοσμος γιατι χανομαστε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Βρε κ στου Μπέρμπα φίνα περνούσαμε αλλά τώρα δεν παίζει
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αντε βρε τωρα με τον Μπερμπατοφ, παλι καλα λειπει τοσο καιρο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βρηκες ποπ κορν τελικα?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Ν ανοιξουν αμεσα τα τοπικ Σαλπι,Τουντορ ή εστω Αγγελου , να ξεχαρμανιασει ο κοσμος γιατι χανομαστε.

Εγώ ξεκίνησα στο topic των ακαδημιών, που γίνονται σόδομα, γόμορα, τρυπήματα, κλίκες, ιστορίες, κανείς δεν αντέδρασε...
Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μόνο οι ενήλικες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ζω για τη στιγμη που θα δω σχολιο-κραξιμο στο γιατι δεν πηγε ο αθλητης του ΠΑΟΚ τον πύργο απο το α2 στο δ2 και γιατί άφησε εκτεθειμένη τη βασίλισσα με τον αντίπαλο να εχει κανει κινηση το αλογάκι του (κάτι που μερικοί θα το ρίξουν σίγουρα στην ελλιπή προετοιμασία του καλοκαιριού και την ανυπαρξία σταθερών δομών στη διοίκηση της σαε ΠΑΟΚ).
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

K_geo έγραψε:ζω για τη στιγμη που θα δω σχολιο-κραξιμο στο γιατι δεν πηγε ο αθλητης του ΠΑΟΚ τον πύργο απο το α2 στο δ2 και γιατί άφησε εκτεθειμένη τη βασίλισσα με τον αντίπαλο να εχει κανει κινηση το αλογάκι του (κάτι που μερικοί θα το ρίξουν σίγουρα στην ελλιπή προετοιμασία του καλοκαιριού και την ανυπαρξία σταθερών δομών στη διοίκηση της σαε ΠΑΟΚ).
Καλη η αισιοδοξια αλλά το παρακανες.

ΥΓ Γεια σου RoMaN............................highlander
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”