Μπααααααα,δεν νομίζω !bersekeros έγραψε:Τι εννοείς; Νομίζω ήμουν σαφής.
Όχι , ούτε τον Γενάρη.
Αλλά ενταξι αν το λες εσυ !
Μπααααααα,δεν νομίζω !bersekeros έγραψε:Τι εννοείς; Νομίζω ήμουν σαφής.
Όχι , ούτε τον Γενάρη.
Η λίστα είναι για τα παιχνίδια των ομίλων.bersekeros έγραψε:Όποιος παίκτης δηλωθεί σήμερα, αν δηλωθεί, θα ισχύει μέχρι και τον Τελικό του Europa League.
Η λίστα αυτή δεν ξαναλλάζει μέχρι το τέλος του θεσμού.
Ζω την ομάδα από 1972 παναθηναικος -ΠΑΟΚ 1-2 στο καρασικακη εχω δει παρα παρα πολλα για να εκτιμάω τώρα κάποια πολυ σπουδαια πραγματα που ο θεος μας τα εφερε......sic-4 έγραψε:Οχι gika, δεν υπαρχει ο eorptol και o pilotos που τα βλεπουν ολα ροδινα. Υπαρχουν ΟΠΑΔΟΙ που αγαπανε την ομαδα τους και καυλωνουν με αυτην σε οποια κατασταση κι αν βρισκεται. Υπαρχουν οπαδοι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οτι μπορω να αποκλεισω την Μπαρτσελονα με Ζαφειριου, Τοργκελε και το δικεφαλο στο στηθος. Αυτα τα λεω για να καταλαβετε λιγο τι λενε ο eorptol και ο pilotos που εχετε την εντυπωση οτι ειναι προβατα και οχι ψαγμενα αλανια σαν εσας που τα παιρνετε ολα χαμπαρι και δεν μπορει να σας κοροιδεψει κανενας.
Εσυ βλεπεις οτι αποκλειστηκες στο Ch L απο την Κρασνονταρ. Εγω και ο eorptol βλεπουμε οτι απεκλεισα την Μπεσικτας και την Μπενφικα και ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ θα απεκλεια και τριτη ομαδα με budget πολλαπλασιο του δικου μου. Η δουλεια του οπαδου ομως δεν ειναι η μιρλα αλλα η στηριξη. Η στηριξη χρειαζεται ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. Οταν παει ο κολητος σου να δωσει εναν αγωνα περα απο τις δυναμεις του, για να τον στηριξεις και να του δωσεις δυναμη να ανταπεξελθει ΠΡΕΠΕΙ να εισαι υπεραισιοδοξος: "μη μασας ρε κολητε, ορμα, θα τους φας". Αυτη ειναι η δουλεια του οπαδου και οπως φαινεται το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων που γραφουν εδω μεσα το εχουν ξεχασει. Σε βαθμο που εφτασε ο αλλος τις προαλλες να ΒΡΙΖΕΙ τον eorptol στα καλα καθουμενα (και ο mod να το κανει γαργαρα)
Οτι μιλας για "αγωνιστικη κατρακυλα" της ομαδας, οπως μιλουσες και προχθες για "τρυπα στο νερο", ειναι πραγματικα γελοιο. Αγωνιστικη κατρακυλα να εχεις παρει ποσους τιτλους τα τελευταια χρονια και φετος και περυσι, στις δυσκολες χρονιες σου, να εισαι στανταρακι για τη 2η θεση. Αγωνιστικη κατρακυλα ε; Εγινε, οτι πεις.
Α, και στην χειροτερη μεταγραφικη περιοδο ever οπως φαινεται οτι βαπτιζεται η τωρινη, εσκασες και 3.5 μυρια για φορ. Κατρακυλα οπως και να το δεις...
-
sic-4 έγραψε:θα δουμε στο χορταριteod1980 έγραψε:sic Γενικά με την απόδοση κάθε μεταγραφής.
Γενικό το σχόλιο
καθε πραμα στον καιρο του και τα συκα-συκα
δεν ισχυει αυτο μετα τους ομιλους εχει νεα λισταbersekeros έγραψε:Όποιος παίκτης δηλωθεί σήμερα, αν δηλωθεί, θα ισχύει μέχρι και τον Τελικό του Europa League.
Aδερφε τα συκα ειναι απο αλλη παροιμιαsic-4 έγραψε:θα δουμε στο χορταριteod1980 έγραψε:sic Γενικά με την απόδοση κάθε μεταγραφής.
Γενικό το σχόλιο
καθε πραμα στον καιρο του και τα συκα-συκα
Συμφωνώ απόλυτα.Και καλό είναι πλην όλων των άλλων να καταλαβαίνουμε ότι κανείς δεν μας χρωστάει τίποτα.sic-4 έγραψε:Οχι gika, δεν υπαρχει ο eorptol και o pilotos που τα βλεπουν ολα ροδινα. Υπαρχουν ΟΠΑΔΟΙ που αγαπανε την ομαδα τους και καυλωνουν με αυτην σε οποια κατασταση κι αν βρισκεται. Υπαρχουν οπαδοι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οτι μπορω να αποκλεισω την Μπαρτσελονα με Ζαφειριου, Τοργκελε και το δικεφαλο στο στηθος. Αυτα τα λεω για να καταλαβετε λιγο τι λενε ο eorptol και ο pilotos που εχετε την εντυπωση οτι ειναι προβατα και οχι ψαγμενα αλανια σαν εσας που τα παιρνετε ολα χαμπαρι και δεν μπορει να σας κοροιδεψει κανενας.
Εσυ βλεπεις οτι αποκλειστηκες στο Ch L απο την Κρασνονταρ. Εγω και ο eorptol βλεπουμε οτι απεκλεισα την Μπεσικτας και την Μπενφικα και ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ θα απεκλεια και τριτη ομαδα με budget πολλαπλασιο του δικου μου. Η δουλεια του οπαδου ομως δεν ειναι η μιρλα αλλα η στηριξη. Η στηριξη χρειαζεται ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. Οταν παει ο κολητος σου να δωσει εναν αγωνα περα απο τις δυναμεις του, για να τον στηριξεις και να του δωσεις δυναμη να ανταπεξελθει ΠΡΕΠΕΙ να εισαι υπεραισιοδοξος: "μη μασας ρε κολητε, ορμα, θα τους φας". Αυτη ειναι η δουλεια του οπαδου και οπως φαινεται το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων που γραφουν εδω μεσα το εχουν ξεχασει. Σε βαθμο που εφτασε ο αλλος τις προαλλες να ΒΡΙΖΕΙ τον eorptol στα καλα καθουμενα (και ο mod να το κανει γαργαρα)
Οτι μιλας για "αγωνιστικη κατρακυλα" της ομαδας, οπως μιλουσες και προχθες για "τρυπα στο νερο", ειναι πραγματικα γελοιο. Αγωνιστικη κατρακυλα να εχεις παρει ποσους τιτλους τα τελευταια χρονια και φετος και περυσι, στις δυσκολες χρονιες σου, να εισαι στανταρακι για τη 2η θεση. Αγωνιστικη κατρακυλα ε; Εγινε, οτι πεις.
Α, και στην χειροτερη μεταγραφικη περιοδο ever οπως φαινεται οτι βαπτιζεται η τωρινη, εσκασες και 3.5 μυρια για φορ. Κατρακυλα οπως και να το δεις...
-
Κι εγώ αυτό βρίσκω. Η λίστα που δηλώνουμε σήμερα είναι για τους Ομίλους. Μετά έχει ανανέωση κι έχουν προβλέψει χρονικά να συμπίπτει η νέα μεταγραφική περίοδος με την επόμενη φάση του τουρνουά.paokmaniak έγραψε:δεν ισχυει αυτο μετα τους ομιλους εχει νεα λισταbersekeros έγραψε:Όποιος παίκτης δηλωθεί σήμερα, αν δηλωθεί, θα ισχύει μέχρι και τον Τελικό του Europa League.