Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από pagotatzis »

bersekeros έγραψε:Τι εννοείς; Νομίζω ήμουν σαφής.

Όχι , ούτε τον Γενάρη.
Μπααααααα,δεν νομίζω !
Αλλά ενταξι αν το λες εσυ !
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ε ρε γέλια με τον μεταγραφικό σχεδιασμό φέτος..
Έχει τόσους και τόσους αξιόλογους ελεύθερους όπου έρχονται και μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα, και εμείς πάμε πάλι στον μαουρίσιο..

Δεν θα πω για λευκές πετσέτες και σεντόνια, αλλά νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε και να αποδεχτούμε το επίπεδο της φετινής ομάδας..
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

bersekeros έγραψε:Όποιος παίκτης δηλωθεί σήμερα, αν δηλωθεί, θα ισχύει μέχρι και τον Τελικό του Europa League.

Η λίστα αυτή δεν ξαναλλάζει μέχρι το τέλος του θεσμού.
Η λίστα είναι για τα παιχνίδια των ομίλων.
Μετά τους ομίλους και πριν τους 32 στέλνουν οι ομάδες νέα λίστα.
Εκτός και αν άλλαξαν τα πράγματα φέτος λόγω κορωνοϊού.
Φίλε bersekere, το έχεις δει κάπου αυτό; Γιατί μου φαίνεται περίεργο οι μεταγραφές Γενάρη να μην μπορούν να παίξουν Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

mitsos γιατι λες να το κάνουν αυτό;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε:Οχι gika, δεν υπαρχει ο eorptol και o pilotos που τα βλεπουν ολα ροδινα. Υπαρχουν ΟΠΑΔΟΙ που αγαπανε την ομαδα τους και καυλωνουν με αυτην σε οποια κατασταση κι αν βρισκεται. Υπαρχουν οπαδοι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οτι μπορω να αποκλεισω την Μπαρτσελονα με Ζαφειριου, Τοργκελε και το δικεφαλο στο στηθος. Αυτα τα λεω για να καταλαβετε λιγο τι λενε ο eorptol και ο pilotos που εχετε την εντυπωση οτι ειναι προβατα και οχι ψαγμενα αλανια σαν εσας που τα παιρνετε ολα χαμπαρι και δεν μπορει να σας κοροιδεψει κανενας.

Εσυ βλεπεις οτι αποκλειστηκες στο Ch L απο την Κρασνονταρ. Εγω και ο eorptol βλεπουμε οτι απεκλεισα την Μπεσικτας και την Μπενφικα και ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ θα απεκλεια και τριτη ομαδα με budget πολλαπλασιο του δικου μου. Η δουλεια του οπαδου ομως δεν ειναι η μιρλα αλλα η στηριξη. Η στηριξη χρειαζεται ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. Οταν παει ο κολητος σου να δωσει εναν αγωνα περα απο τις δυναμεις του, για να τον στηριξεις και να του δωσεις δυναμη να ανταπεξελθει ΠΡΕΠΕΙ να εισαι υπεραισιοδοξος: "μη μασας ρε κολητε, ορμα, θα τους φας". Αυτη ειναι η δουλεια του οπαδου και οπως φαινεται το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων που γραφουν εδω μεσα το εχουν ξεχασει. Σε βαθμο που εφτασε ο αλλος τις προαλλες να ΒΡΙΖΕΙ τον eorptol στα καλα καθουμενα (και ο mod να το κανει γαργαρα)

Οτι μιλας για "αγωνιστικη κατρακυλα" της ομαδας, οπως μιλουσες και προχθες για "τρυπα στο νερο", ειναι πραγματικα γελοιο. Αγωνιστικη κατρακυλα να εχεις παρει ποσους τιτλους τα τελευταια χρονια και φετος και περυσι, στις δυσκολες χρονιες σου, να εισαι στανταρακι για τη 2η θεση. Αγωνιστικη κατρακυλα ε; Εγινε, οτι πεις.
Α, και στην χειροτερη μεταγραφικη περιοδο ever οπως φαινεται οτι βαπτιζεται η τωρινη, εσκασες και 3.5 μυρια για φορ. Κατρακυλα οπως και να το δεις...
-
Ζω την ομάδα από 1972 παναθηναικος -ΠΑΟΚ 1-2 στο καρασικακη εχω δει παρα παρα πολλα για να εκτιμάω τώρα κάποια πολυ σπουδαια πραγματα που ο θεος μας τα εφερε...... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τελικα με Βρακα, Νινουα, Ουαγκε,Περειρα δεν πας πουθενα για πουθενα
με Ζιφκοβιτς πας στα αστερια
με Σβαμπ, Μουργκ, Τσολακ πας για σουπα λιγκα
με ολους αυτους θα φωναζουμε βοηθα παναγια μου
και με προπονητη τον Αμπελ θα φυσαμε και θα ξεφυσαμε...
πολυ καλη οργανωση της παε που αφησε την τελευταια μερα των μεταγραφων να ψαξουμε για παικτες...
τραγικη αποτυχια στο 90 μη μεταγραφικου στοχου της ομαδας μας που δηλωνει προχειροτητα
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

sic-4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:sic Γενικά με την απόδοση κάθε μεταγραφής.
Γενικό το σχόλιο
θα δουμε στο χορταρι
καθε πραμα στον καιρο του και τα συκα-συκα
:lol:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αν βρίσκω κάτι θετικό σε αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι δαγκώθηκαν εκείνα τα πουστρακια της Ραπίντ που τους πήραμε τους δύο καλύτερους παίκτες τους. Έτσι μιόλες...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

bersekeros έγραψε:Όποιος παίκτης δηλωθεί σήμερα, αν δηλωθεί, θα ισχύει μέχρι και τον Τελικό του Europa League.

δεν ισχυει αυτο μετα τους ομιλους εχει νεα λιστα
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ρε παιδιά για να καταλαβω... υπάρχει ποτέ περίπτωση να σταματήσουμε την γκρίνια και να στηρίξουμε την ομάδα απλά γιατί έχει τον δικέφαλο στο στήθος...τοση γκρίνια μετα απο την πιο πετυχημένη περίοδο της ιστορίας της ειλικρινά με προσπερνάει... Αλλά ειστε μικροί και δεν θυμάστε τι γινόταν παλια....

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

sic-4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:sic Γενικά με την απόδοση κάθε μεταγραφής.
Γενικό το σχόλιο
θα δουμε στο χορταρι
καθε πραμα στον καιρο του και τα συκα-συκα
Aδερφε τα συκα ειναι απο αλλη παροιμια
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

:lol:
ξερω ρε συ... απο εκεινην με τον χορτατο σκυλο
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

:lol: :lol: :lol:

ωραίος paokmaniac

sic καλά σου λέει όπου ακούς πολλά κεράσια όπως θέλω τα γυρίζω
beeman

Δημοσίευση από beeman »

sic-4 έγραψε:Οχι gika, δεν υπαρχει ο eorptol και o pilotos που τα βλεπουν ολα ροδινα. Υπαρχουν ΟΠΑΔΟΙ που αγαπανε την ομαδα τους και καυλωνουν με αυτην σε οποια κατασταση κι αν βρισκεται. Υπαρχουν οπαδοι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οτι μπορω να αποκλεισω την Μπαρτσελονα με Ζαφειριου, Τοργκελε και το δικεφαλο στο στηθος. Αυτα τα λεω για να καταλαβετε λιγο τι λενε ο eorptol και ο pilotos που εχετε την εντυπωση οτι ειναι προβατα και οχι ψαγμενα αλανια σαν εσας που τα παιρνετε ολα χαμπαρι και δεν μπορει να σας κοροιδεψει κανενας.

Εσυ βλεπεις οτι αποκλειστηκες στο Ch L απο την Κρασνονταρ. Εγω και ο eorptol βλεπουμε οτι απεκλεισα την Μπεσικτας και την Μπενφικα και ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ θα απεκλεια και τριτη ομαδα με budget πολλαπλασιο του δικου μου. Η δουλεια του οπαδου ομως δεν ειναι η μιρλα αλλα η στηριξη. Η στηριξη χρειαζεται ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. Οταν παει ο κολητος σου να δωσει εναν αγωνα περα απο τις δυναμεις του, για να τον στηριξεις και να του δωσεις δυναμη να ανταπεξελθει ΠΡΕΠΕΙ να εισαι υπεραισιοδοξος: "μη μασας ρε κολητε, ορμα, θα τους φας". Αυτη ειναι η δουλεια του οπαδου και οπως φαινεται το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων που γραφουν εδω μεσα το εχουν ξεχασει. Σε βαθμο που εφτασε ο αλλος τις προαλλες να ΒΡΙΖΕΙ τον eorptol στα καλα καθουμενα (και ο mod να το κανει γαργαρα)

Οτι μιλας για "αγωνιστικη κατρακυλα" της ομαδας, οπως μιλουσες και προχθες για "τρυπα στο νερο", ειναι πραγματικα γελοιο. Αγωνιστικη κατρακυλα να εχεις παρει ποσους τιτλους τα τελευταια χρονια και φετος και περυσι, στις δυσκολες χρονιες σου, να εισαι στανταρακι για τη 2η θεση. Αγωνιστικη κατρακυλα ε; Εγινε, οτι πεις.
Α, και στην χειροτερη μεταγραφικη περιοδο ever οπως φαινεται οτι βαπτιζεται η τωρινη, εσκασες και 3.5 μυρια για φορ. Κατρακυλα οπως και να το δεις...
-
Συμφωνώ απόλυτα.Και καλό είναι πλην όλων των άλλων να καταλαβαίνουμε ότι κανείς δεν μας χρωστάει τίποτα.
Και να μην ξεχνάμε και να γινόμαστε αχάριστοι.
Γιατί τώρα δεν είναι μια δύσκολη στιγμή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει.
Το θέμα είναι αν ακούς τέτοια πράγματα τώρα ,τι θα ακούς στην πραγματικά δύσκολη στιγμή .
Κούρασε αυτή η γκρίνια πραγματικά
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

paokmaniak έγραψε:

δεν ισχυει αυτο μετα τους ομιλους εχει νεα λιστα
Κι εγώ αυτό βρίσκω. Η λίστα που δηλώνουμε σήμερα είναι για τους Ομίλους. Μετά έχει ανανέωση κι έχουν προβλέψει χρονικά να συμπίπτει η νέα μεταγραφική περίοδος με την επόμενη φάση του τουρνουά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”