Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Μήπως ο τραυματισμός στο γόνατο είναι να χαμε να λέγαμε γιατί πωλείται;
Αν αλλάξουμε λίγο το ερώτημα, πόσοι παίκτες αυτού του επιπέδου και διεθνείς, 25 χρονών θα ερχόντουσαν να παίξουν στην Λίγδα; Και να έρθει προσωρινός θα είναι. Μακάρι να έρθει.
Αν αλλάξουμε λίγο το ερώτημα, πόσοι παίκτες αυτού του επιπέδου και διεθνείς, 25 χρονών θα ερχόντουσαν να παίξουν στην Λίγδα; Και να έρθει προσωρινός θα είναι. Μακάρι να έρθει.
Στα μεταγραφικά Φρέσκο από Twitter:
"Harry Leonard could be on his way out of Blackburn Rovers with multiple clubs registering interest in the player. Some interested clubs include PAOK from Greece and Ipswich. Situation to keep an eye on. #Blackburn #Ipswich"
Για ΠΑΟΚ Β;
¨Οσο για το πόσους παίκτες θέλουμε μεσοεπιθετικά και αν χωράνε άλλοι εγω λέω οτι χωράνε.
2+1 παίκτες ανα θέση
Φορ : Σαματαρος, Μπράντον, Στεφαναρα
10αρι: Ντέλιας, Μεταγραφη (πες Πέλκας) Ρικάρντο
Αριστερο Εξτρεμ: Τάισον, μεταγραφη (πες Καρασκάλ), Βρακάς
Δεξι εξτερ: Ζιφκοβιτς, Ναρεϊ, Κανίς
και αφήνω και έξω τον Μουργκ.
"Harry Leonard could be on his way out of Blackburn Rovers with multiple clubs registering interest in the player. Some interested clubs include PAOK from Greece and Ipswich. Situation to keep an eye on. #Blackburn #Ipswich"
Για ΠΑΟΚ Β;
¨Οσο για το πόσους παίκτες θέλουμε μεσοεπιθετικά και αν χωράνε άλλοι εγω λέω οτι χωράνε.
2+1 παίκτες ανα θέση
- ΑποστόληςΑ
Έχει γραφεί εδώ μέσα ότι το τράνσφερ λέει για knee injury με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής.
Είναι δυνατόν; Τι έχει; χιαστούς;
Ψάχνοντας αυτό που βρήκα είναι ότι πράγματι το τρανσφερ δίνει Knee Injury από Jul 12, 2023, με κενό (παύλα) το until.
Μου κάνει εντύπωση όμως η ημερομηνία τραυματισμού: 12/7. Εν μέσω διαπραγματεύσεων.
Ψάχνοντας αυτό που βρήκα είναι ότι πράγματι το τρανσφερ δίνει Knee Injury από Jul 12, 2023, με κενό (παύλα) το until.
Μου κάνει εντύπωση όμως η ημερομηνία τραυματισμού: 12/7. Εν μέσω διαπραγματεύσεων.
- soflodoras
Τετοιες μεταγραφες μαρεσουν πολυΖοραν έγραψε:Στα μεταγραφικά Φρέσκο από Twitter:
Για ΠΑΟΚ Β;
2+1 παίκτες ανα θέση
Πιστευω πως αναφορικα με τις μεταγραφες για την πρωτη ομαδα, αν δε φυγει κανενας απο τους δικους μας, το να δουμε 2 ακομα μεταγραφες στους μεσοεπιθετικους το βρισκω απιθανο. Ή καρασκαλ δηλαδη. Ή πελκας. Κ προσωπικα δεν με χαλαει καθολου κανενας απο τους δυο
Το ΣΚ ξεκιναει το πρωταθλημα...η πρωτη αγωνιστικη...δεν θα ηταν παραξενο να τραυματιστει στην προπονηση π.χ.;;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει γραφεί εδώ μέσα ότι το τράνσφερ λέει για knee injury με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής.
Πλέον τίθεται και θέμα ποσοτικό . Χαφ άμεσα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με ύφος Νίκου Κούρκουλου....
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕΕΕ;;; ΦΕΡΤΕ ΧΑΑΑΑΑΑΦ
Όπως έγραψα πιο πρίν με αυτά και με αυτά 16/7 και ακόμα δεν έχουμε προσθέσει ούτε ένα χάφ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕΕΕ;;; ΦΕΡΤΕ ΧΑΑΑΑΑΑΦ
Όπως έγραψα πιο πρίν με αυτά και με αυτά 16/7 και ακόμα δεν έχουμε προσθέσει ούτε ένα χάφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 16 Ιούλ 2023, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Ναι, ίσως ο Ιβαν απαντήσει κε πράξεις σε όλες της φήμες !
Ναι, ακόμα μπορούμε να κάνουμε ομάδα πρωταθλητισμού !
Αλλά η διοίκηση έκανε και πάλι τα πάντα για να δυσκολέψει το έργο αυτό !
Δεν υπάρχει δικαιολογία που δεν ήρθε ούτε μια μεταγραφή σε θέσεις που χρειαζόμασταν στην Ολλανδία!
Και σας παρακαλώ μην μου πείτε Εκονκ Μπαμπά και Κεντζιορα !!!
Ναι, ακόμα μπορούμε να κάνουμε ομάδα πρωταθλητισμού !
Αλλά η διοίκηση έκανε και πάλι τα πάντα για να δυσκολέψει το έργο αυτό !
Δεν υπάρχει δικαιολογία που δεν ήρθε ούτε μια μεταγραφή σε θέσεις που χρειαζόμασταν στην Ολλανδία!
Και σας παρακαλώ μην μου πείτε Εκονκ Μπαμπά και Κεντζιορα !!!
- paokovios1974
Το είχα προβλέψει.
Εγώ δεν έχω δικαίωμα να κάνω ειρωνικό ποστ.
Ο abc arpouzas μπορεί να λέει ότι θέλει εδώ μέσα.
Άντε να με πείσεις τώρα ότι δεν υπάρχουν 2πλοι λογαριασμοί
Εγώ δεν έχω δικαίωμα να κάνω ειρωνικό ποστ.
Ο abc arpouzas μπορεί να λέει ότι θέλει εδώ μέσα.
Άντε να με πείσεις τώρα ότι δεν υπάρχουν 2πλοι λογαριασμοί
Επειδή αυτή η εικόνα σε οδηγεί στην άποψη ότι η ομάδα έχει κάτι κενά ΝΑαααααα!!!!
Είχα μια παλιά πεποίθηση ότι όταν η προετοιμασία ήταν αποθαρρρυντικη, η ομάδα πετούσε στην σαιζόν.
Να είναι έτσι!
Είχα μια παλιά πεποίθηση ότι όταν η προετοιμασία ήταν αποθαρρρυντικη, η ομάδα πετούσε στην σαιζόν.
Να είναι έτσι!
- pagotatzis
Δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά
Ισα ισα καλό είναι να μην τα κερδίζουμε όλα 5:0
Το θέμα έχει να κάνει ότι Αργούμε συνέχεια στης μεταγραφές και αυτό λειτουργεί εις βάρος όλου του προγραμματισμού !
Ισα ισα καλό είναι να μην τα κερδίζουμε όλα 5:0
Το θέμα έχει να κάνει ότι Αργούμε συνέχεια στης μεταγραφές και αυτό λειτουργεί εις βάρος όλου του προγραμματισμού !
- john4serres
sdna
Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον Κάλεντ Νάρεϊ οι Ιταλοί, επισημαίνοντας ότι η Τζένοα ενδιαφέρεται για τον Γερμανό εξτρέμ του ΠΑΟΚ και προτίθεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.
Συγκεκριμένα, το «calciomercato», αναφέρει ότι οι Γενοβέζοι θέλουν να κάνουν μια δυνατή κίνηση που θα «αποτελέσει την έκπληξη του επόμενου πρωταθλήματος», βάζοντας στο στόχαστρο τον Κάλεντ Νάρεϊ.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν: «Πρόκειται για έναν εξτρέμ που μπορεί να παίξει και ως ακραίος μπακ. Ο Γερμανός με καταγωγή από το Τόγκο, Κάλεντ Νάρεϊ, αγωνίζεται σήμερα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα. Η ομάδα της Γένοβας ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Δικέφαλο για τον ποδοσφαιριστή, που συνολικά θα φτάνει τα 2 εκατομμύρια.
Πιο συγκεκριμένα, θα προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ακόμα 500.000 ως μπόνους, σε μια προσπάθεια να πείσει τους Έλληνες να τον παραχωρήσουν. Ωστόσο, υπάρχει ανταγωνισμός, αφού για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται ομάδες από την Γερμανία, την Ολλανδία και την Τουρκία».