5. Pablo Gabriel García Pérez
-
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Και σε λέει μετά ο Ολυμπιακός έφερε Ιμπαγάσα... Φοβερή τεχνική και λοιπά. Δείτε στους πίνακες της σούπερ λίγδας ποιος παίκτης είναι πρώτος σε εύστοχες πάσες και με πόση διαφορά απ τον δεύτερο...Οχί που θα μας πουν τώρα για τον Ιμπαγάσα...ΤΙ να πούμε και μεις δηλαδή που έχουμε μερικούς απ'τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν απ'το ελλήνικο "πρωτάθλημα"
Εννοείτε.
Τον Ιμπαγάσα όλη η Ελλάδα τον γλύφει και του τα έχει μαραζώσει. Από την άλλη, όλη η Ελλάδα του Πάμπλο του τα πρήζει.
Τον Ιμπαγάσα όλη η Ελλάδα τον γλύφει και του τα έχει μαραζώσει. Από την άλλη, όλη η Ελλάδα του Πάμπλο του τα πρήζει.
-
ABOLEYTOI έγραψε:ο Ιμπαγάσα έχει 5 πάσες παραπάνω από τον Γκαρσία πάντως.
Οκ λάθος μου εγώ είχα διαβάσει τώρα πρόσφατα ότι ο Γκαρσία ηταν με διαφορά πρώτος σε εύστοχες πάσες στο πρωτάθλημα
Πλάκα κάνετε ρε μάγκες??
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης...
Τι να μου πει τώρα ο ποκοπίκος
... απέναντι σ'εναν παίχτη - άνθρωπο που πρέπει να γραφτούν βιβλία!!! 
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης...
Τι να μου πει τώρα ο ποκοπίκος

Πολυ καλος γενικα σημερα, αν και προς το τελος ηταν ιδιαιτερα εκνευρισμενος και τον επηρεασε.Στο τελος κουραστηκε εμφανως.
Πρεπει να παρει καποιες ανασες τωρα που θα επιστρεψει βιτολο.Ευτυχως κερδισαμε και εναν παικτη ακομα.Τον Τσουκαλα.Οπως επισης εχουμε και Αριας.
Λογω απουσιας Κοντρερας στη Νεα Σμυρνη πιστευω οτι επιβαλεται να παιξει.Στη συνεχεια πιστευω οτι μπορει να ξεκουραστει μιας κι εχουμε και Ευρωπη.
Πρεπει να παρει καποιες ανασες τωρα που θα επιστρεψει βιτολο.Ευτυχως κερδισαμε και εναν παικτη ακομα.Τον Τσουκαλα.Οπως επισης εχουμε και Αριας.
Λογω απουσιας Κοντρερας στη Νεα Σμυρνη πιστευω οτι επιβαλεται να παιξει.Στη συνεχεια πιστευω οτι μπορει να ξεκουραστει μιας κι εχουμε και Ευρωπη.
Πάμπλο μη μας δίνει σημασία γιατί παρασύρεσαι κι αρχίζεις τις παπαριές μες το χόρτο. Όχι κι απ τα καλύτερα σου παιχνίδια χθες...
αυτο πηγα να γραψω και εγω νοβι...παυλαρα ησουν καλος χθες αλλα εχω μια ενσταση...μην προσπαθεις σε καθε κορνερ ή φαουλ να μιμηθεις το γκολ που εβαλες περισυ στον αλεξ γιατι αυτα δεν γινονται συνεχεια και το ξερεις...δε σε λεω να μην το επιχειρεις καθολου αλλα οχι και συνεχεια...χθες χασαμε αρκετες εκτελεσεις φαουλ κυριως που πηγες για το απευθειας...
- nick_shortjohn
Ναι ένα κόλλημα με τα στημένα το έχει (είναι και λίγο αργόσυρτα)... Τα απευθείας φάουλ τουλάχιστον, ας τα κάνει ο Λίνο...
- Aureliano Buendia
Στο κέντρο ήταν πάλι μία κατάσταση "αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω" μέχρι να εκνευριστεί στο τέλος.
Σε αντίθεση με τους άλλους μεγάλους που ανανεώσαμε (ορθώς κατ' εμέ για να μην παρεξηγηθώ) είναι ο μόνος που όχι μόνο δεν έχει δείξει σημάδια πτωτικά αλλά αντιθέτως κάνει επικές εμφανίσεις.
Παρόλο που ενώ πρέπει να τον ξεκουράζουμε μέσα στο παιχνίδι, πλέον του έχουμε βγάλει τη γλώσσα κανονικά, καθότι όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ποτέ αλλά παίζει ένα συνδυασμό αμυντικού χαφ και οργανωτή.
Ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο καλός θα ήταν με Βιτόλο δίπλα του.
Καλός και χρυσός ο Τσουκαλάς, αλλά δεν κάνει αυτό που έκανε ο Βιτόλο.
Για να τα λεμε όλα πάντως, τα νεύρα του χτες μου θύμισαν άσχημες στιγμές της πρώτης του χρονιάς.
Ήλπιζα πως είχε ξεπεράσει αυτό τον σκόπελο οριστικά.
Επίσης, για πρώτη φορά δεν ήταν και τόσο απειλητικά τα στημένα του.
Σε αντίθεση με τους άλλους μεγάλους που ανανεώσαμε (ορθώς κατ' εμέ για να μην παρεξηγηθώ) είναι ο μόνος που όχι μόνο δεν έχει δείξει σημάδια πτωτικά αλλά αντιθέτως κάνει επικές εμφανίσεις.
Παρόλο που ενώ πρέπει να τον ξεκουράζουμε μέσα στο παιχνίδι, πλέον του έχουμε βγάλει τη γλώσσα κανονικά, καθότι όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ποτέ αλλά παίζει ένα συνδυασμό αμυντικού χαφ και οργανωτή.
Ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο καλός θα ήταν με Βιτόλο δίπλα του.
Καλός και χρυσός ο Τσουκαλάς, αλλά δεν κάνει αυτό που έκανε ο Βιτόλο.
Για να τα λεμε όλα πάντως, τα νεύρα του χτες μου θύμισαν άσχημες στιγμές της πρώτης του χρονιάς.
Ήλπιζα πως είχε ξεπεράσει αυτό τον σκόπελο οριστικά.
Επίσης, για πρώτη φορά δεν ήταν και τόσο απειλητικά τα στημένα του.