5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
πολυ καλος αλλα οχι στα χθεσινα επιπεδα των ιβιτς ζλαταν και κοντρερας....βεβαια με τοσα παιχνιδια που εχει παιξει και με αυτη την εμφανιση μονο ενα μεγαλο ευχαριστω θελω να τον δωσω...τωρα που επανηλθε ο βιτολο πρεπει επειγοντως να ξεκουραστει...πρωτη προτεραιοτητα να ειναι φρεσκος στα ματς του κυπελλου...
- kataramenos5
για να μην μας πουν προσωπολατρες αδικουμε τον μεγιστο των πολεμιστων.
παλι καλα που υπαρχουν και τα αεροδρομια για να αναγνωριζουμε την αξια του. δεν εχω καταλαβει γιατι στην τουμπα εχει πεσει απαγορευτικο αλλα.....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
παλι καλα που υπαρχουν και τα αεροδρομια για να αναγνωριζουμε την αξια του. δεν εχω καταλαβει γιατι στην τουμπα εχει πεσει απαγορευτικο αλλα.....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
Ζω για την στιγμη που θα σε δω να σηκωνεις το Κυπελλο μαζι με τον φιλο σου τον Δον...
Το αξιζετε και θα το πετυχετε...

Η … Ελληνίδα κ. Γκαρσία
23 Φεβ 2011 05:19, Από PAOK24
Την ώρα που ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πέτυχε το γκολ του ΠΑΟΚ στη Μόσχα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στη κερκίδα πανηγύρισαν έξαλλα. Κάποιοι από αυτούς πάντως, έμειναν με ανοιχτό το στόμα βλέποντας…την γυναίκα του Πάμπλο Γκαρσία να πανηγυρίζει έξαλλα ανοίγοντας μία ελληνική σημαία. Το σκηνικό αυτό σχολιάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δεν είχαν ζήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, πόσο μάλλον από την οικογένεια ενός ποδοσφαιριστή που κατάγεται από τα μακρινή Ουρουγουάη.
23 Φεβ 2011 05:19, Από PAOK24
Την ώρα που ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πέτυχε το γκολ του ΠΑΟΚ στη Μόσχα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στη κερκίδα πανηγύρισαν έξαλλα. Κάποιοι από αυτούς πάντως, έμειναν με ανοιχτό το στόμα βλέποντας…την γυναίκα του Πάμπλο Γκαρσία να πανηγυρίζει έξαλλα ανοίγοντας μία ελληνική σημαία. Το σκηνικό αυτό σχολιάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δεν είχαν ζήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, πόσο μάλλον από την οικογένεια ενός ποδοσφαιριστή που κατάγεται από τα μακρινή Ουρουγουάη.
Και μετά λένε ότι δεν υπάρχει Γκαρσία στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας!!
Θα τον βαλσαμώσουμε εδώ..
Δεν έχει να πάει πουθενά!!

Θα τον βαλσαμώσουμε εδώ..
Δεν έχει να πάει πουθενά!!

Ζω για της δηλώσεις του μετά απο αυτό που περιέγραψες.moican4 έγραψε:Ζω για την στιγμη που θα σε δω να σηκωνεις το Κυπελλο μαζι με τον φιλο σου τον Δον...
Απίστευτος σε ήθος και τιμή.
Στο παιχνίδι με τους Ρώσους χτύπησε και έναν παίχτη εκτός φάσης.
Είχε προηγηθεί φάουλ στον Γκαρσία που δεν σφυρίχτηκε.
Αντέδρασε έτσι.
Είναι δύσκολο για πολλούς να κατανοήσουν στην Ελλάδα την σχολή της Ουρουγουάης και το οφθαλμού αντί οφθαλμού στο βρώμικο παιχνίδι.
Με έπαιξες βρώμικα?
Δεν θα στο συγχωρήσω θα σε βρω και θα σε γ@μήσω....
Μακράν παίχτης που του αρέσει η δικαιοσύνη.
Ο άνθρωπος παίρνω τον νόμο στα χέρια μου και σε όποιον αρέσω.
ΠΑΜΠΛΟ δεν μας αρέσεις απλά.
Είμαστε ερωτευμένοι με την πάρτι σου.
υγ
Στα αγωνιστικά μακάρι να κάτσει πάγκο να ξεκουραστεί σε μερικά απο τα επόμενα παιχνίδια.
- paoki_sweden
-
Αληθεια, θυμαται κανεις αλλον ΤΟΣΟ ΠΑΟΚ παικτη; Εγω, στα 35 μου πλεον, δεν μπορω να θυμηθω αλλον...
gash04 έγραψε:Ζω για της δηλώσεις του μετά απο αυτό που περιέγραψες.moican4 έγραψε:Ζω για την στιγμη που θα σε δω να σηκωνεις το Κυπελλο μαζι με τον φιλο σου τον Δον...
Απίστευτος σε ήθος και τιμή.
Στο παιχνίδι με τους Ρώσους χτύπησε και έναν παίχτη εκτός φάσης.
Αντέδρασε έτσι.
Είναι δύσκολο για πολλούς να κατανοήσουν στην Ελλάδα την σχολή της Ουρουγουάης και το οφθαλμού αντί οφθαλμού στο βρώμικο παιχνίδι.
Με έπαιξες βρώμικα?
Δεν θα στο συγχωρήσω θα σε βρω και θα σε γ@μήσω....
Μακράν παίχτης που του αρέσει η δικαιοσύνη.
Ο άνθρωπος παίρνω τον νόμο στα χέρια μου και σε όποιον αρέσω.
ΠΑΜΠΛΟ δεν μας αρέσεις απλά.
Είμαστε ερωτευμένοι με την πάρτι σου.
υγ
Στα αγωνιστικά μακάρι να κάτσει πάγκο να ξεκουραστεί σε μερικά απο τα επόμενα παιχνίδια.
το εχει πει κιολας...
αν με παιξουν βρωμικα και δεν τους τιμωρεί ο διαιτητης τοτε θα τους τιμωρήσω εγω.
εγω ειμαι υπερ. (ειδικα με κανα γαυρο)
Σε εκείνη τη φάση(κάπου προς τα πολύ τελευταία λεπτά),φάνηκε η απόγνωση του Πάμπλο που ένοιωθε ότι η πρόκριση χάνεται για τον ΠΑΟΚ,ξεγλιστράει μέσα από τα χέρια του παρά την συγκλονιστική εμφάνιση που είχε γίνει.gash04 έγραψε: Στο παιχνίδι με τους Ρώσους χτύπησε και έναν παίχτη εκτός φάσης.
Αντέδρασε έτσι.
Ηταν το ξέσπασμά του για την πουτάνα την τύχη και το παιχνίδι που μας έπαιξε.
Ετσι το κατάλαβα εγώ και το δικαιολόγησα απόλυτα.
διαβάζω σχήμα για κυριακή και τον βλέπω πάλι μέσα!!!!! θα μοου πέσου και τα λιγοστά μαλλιά που μου μείνανε.
Ζλάνταν εσύ;lefis έγραψε:θα μοου πέσου και τα λιγοστά μαλλιά που μου μείνανε.

Όντως, ξεκουράστε τον και λίγο, θα τον πεθάνουμε. Τόσο γεμάτη χρονιά πρέπει να είχε να κάνει πολλά χρόνια.