Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

εχουμε ενα θεματακι με τον ελ καντουρι για ενα μηνα τουλαχιστον

οποτε μια καλη λυση αν δεν παρουμε παικτη
να παιξει ο αουγκουστο κ με τσιγγαρα να μοιραζονται τη μια θεση, ο κουρτιτς την αλλη και οταν γυρισει ο καντουρι να ειναι μπακ απ
και μετα αρ εξτρεμ ο μιτριτσα με δεξι τον ζιφκο και στο δεκαρι να παρει τα ματς ο σβαμπ και να τον αλλαζει σε παιχνιδια που εχουν κριθει ο ιαπωνας.
επισης μουρκ μπορει να παρει πολλα ματς σαν δεκαρι (εχει και καλα στημενα) και μπισε μπορει να παρει καποια παιχνιδια βασικος αρ εξτρεμ με 60-70λεπτα και να δωσει και καποια ποιοτικα ημιχρονα στο δεκαρι

οταν επιστρεψει ο ελ πρεπει να παει στο 8-10

εσιτι οπως τον βλεπω με λουτσε θα παιρνει λεπτα σε καταστασεις που ειμαστε μπροστα στο σκορ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giwrgos04dex την Πέμ 02 Σεπ 2021, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

αν τα χωναμε σε μανατζερ για τον σιλβα η τον κλαεσσον δεν θα ειχα θεμα γτ αξιζει....αν στην αεκ τα εχωσαν για τον αμραμπατ σε μανατζερ τοτε αστα να πανε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το επόμενο οφτοπικ φεύγει όπως και ο συγγραφέας.!!

Από το πρωί διαβασαμε εδώ για Μπάτμαν για κοβιντ και χάρτινη για Ζούμπε μπλουμπερ και δεν ξέρω και γω τι άλλο..

Γράψτε τα εκεί που πρέπει!!
ΦΤΆΝΕΙ πάλι με τα ίδια!

ΦΤΆΝΕΙ!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

kosths BXL έγραψε:αν τα χωναμε σε μανατζερ για τον σιλβα η τον κλαεσσον δεν θα ειχα θεμα γτ αξιζει....αν στην αεκ τα εχωσαν για τον αμραμπατ σε μανατζερ τοτε αστα να πανε...
Να μην αμφιβαλλεις οτι οταν μπλεκεις με μαναταζερ φερνεις και παικτες που ουσιαστικα δεν θες. Αυτο ειχα γραψει χθες προχθες. Οτι πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ εχει αποφασισει να μην μπλεκει με μανατζερ. Θα σου κανει τη δουλεια που θες πιο ευκολα, αλλα θα περιμενει και απο σενα κατι οταν ερθει η ωρα. Αν αυτο θα μας βγει σε καλο ή σε κακο σε βαθος χρονου ειναι κατι που θα φανει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

https://www.sportime.gr/parafootball/gi ... ri-o-paok/

Ξεκαθαρο αρθρο που ανεβηκε πριν 5 λεπτα....what the fuck?????????
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω που πραγματικα εχω σκασει με την εξελιξη της μη μεταγραφης θελω να πω πως ο λογος δεν ειναι αμιγως αγωνιστικος.Ενας παικτης επιπλεον δεν θα κανει τη διαφορα και δεν θα μας φερει πιο κοντα στο πρωταθλημα.Για τετοιο στοχο μια κινηση μονο δεν φτανει.Ο λογος για τον οποιο καιγομουν να γινει κινηση ηταν για να νιωσω πως η ΠΑΕ ειναι εδω,ο ιδιοκτητης ειναι εδω το ιδιο ζεστος οπως παντα και ενα καλοκαιρι με 4 δανεικους,μια ολη και ολη αποκτηση παικτη επιπεδου και εναν ημιερασιτεχνη δεν μου δειχνει κατι τετοιο.Εστω μια κινηση επενδυσης θα ηταν αρκετη για να με πεισει οτι απλα εγιναν λαθη στον σχεδιασμο ενω η διαθεση υπηρχε.Ουτε μια επενδυση τη στιγμη μαλιστα που δικαιολογιες δεν υπαρχουν μου δημιουργει μοιραια ερωτηματικα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι ακριβώς είναι το ξεκάθαρο που λέει;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

nunies4 έγραψε:https://www.sportime.gr/parafootball/gia-na-pari-10ari-o-paok/

Τι Wtf και αλά χαζά
Απλό το πράγμα
Η φέρνεις σήμερα η τέρμα η μεταγραφές !

Χρειάζεται άρθρο από σπορταιμ ;
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Φίλε nunies, βάλε και το κείμενο αναλυτικά σε παρακαλώ για να μη δίνουμε κλικς στο βρομοσάιτ. Σ'ευχαριστώ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Το οτι δεν χρειαζεται ο καθε Τζιοβινκο για το πρωταθλημα αλλα χρειαζεται για την Λινκολν και την Σλοβαν. Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα, αλλα τετοια αρθρα συνηθως γραφονται σε ταμπλετ στο WC.
icue

Δημοσίευση από icue »

joshua έγραψε:Εγω που πραγματικα εχω σκασει με την εξελιξη της μη μεταγραφης θελω να πω πως ο λογος δεν ειναι αμιγως αγωνιστικος.Ενας παικτης επιπλεον δεν θα κανει τη διαφορα και δεν θα μας φερει πιο κοντα στο πρωταθλημα.Για τετοιο στοχο μια κινηση μονο δεν φτανει.Ο λογος για τον οποιο καιγομουν να γινει κινηση ηταν για να νιωσω πως η ΠΑΕ ειναι εδω,ο ιδιοκτητης ειναι εδω το ιδιο ζεστος οπως παντα και ενα καλοκαιρι με 4 δανεικους,μια ολη και ολη αποκτηση παικτη επιπεδου και εναν ημιερασιτεχνη δεν μου δειχνει κατι τετοιο.Εστω μια κινηση επενδυσης θα ηταν αρκετη για να με πεισει οτι απλα εγιναν λαθη στον σχεδιασμο ενω η διαθεση υπηρχε.Ουτε μια επενδυση τη στιγμη μαλιστα που δικαιολογιες δεν υπαρχουν μου δημιουργει μοιραια ερωτηματικα.
Τα λεφτα που δωθηκαν για ολο το τημ του Λουτσεσκου δεν σε εκανε να νιωσεις ολα αυτα που λες; Εμενα προσωπικα με εκανε. Μεγαλυτερη επενδυση απο προπονητη δεν μπορεις να κανεις σε μια ομαδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα ιδια λεφτα και ακομα περισσοτερα να σου θυμισω οτι δοθηκαν για τον Φερειρα...
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

joshua έγραψε:Εγω που πραγματικα εχω σκασει με την εξελιξη της μη μεταγραφης θελω να πω πως ο λογος δεν ειναι αμιγως αγωνιστικος.Ενας παικτης επιπλεον δεν θα κανει τη διαφορα και δεν θα μας φερει πιο κοντα στο πρωταθλημα.Για τετοιο στοχο μια κινηση μονο δεν φτανει.Ο λογος για τον οποιο καιγομουν να γινει κινηση ηταν για να νιωσω πως η ΠΑΕ ειναι εδω,ο ιδιοκτητης ειναι εδω το ιδιο ζεστος οπως παντα και ενα καλοκαιρι με 4 δανεικους,μια ολη και ολη αποκτηση παικτη επιπεδου και εναν ημιερασιτεχνη δεν μου δειχνει κατι τετοιο.Εστω μια κινηση επενδυσης θα ηταν αρκετη για να με πεισει οτι απλα εγιναν λαθη στον σχεδιασμο ενω η διαθεση υπηρχε.Ουτε μια επενδυση τη στιγμη μαλιστα που δικαιολογιες δεν υπαρχουν μου δημιουργει μοιραια ερωτηματικα.
Συντάσσομαι πλήρως ..
Εντελώς ακατανόητο αυτό που έγινε φέτος

Sent from my iPhone using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άκυρο του ΠΑΟΚ στη Νόβα η οποία κοστολόγησε τον μεγάλο ΠΑΟΚ στα 7 εκατομμύρια.
Πολύ πιθανό η νέα στέγη του ΠΑΟΚ να είναι το όπεν.

Σε αυτό το πλαίσιο παίζει μπάλα ο ΠΑΟΚ. Μακάρι το 10% της γκρίνιας και της πίεσης που ασκείται στην ομάδα από τους οπαδούς της να πήγαινε προς την κυβέρνηση ή και προς τις τηλεοπτικές πλατφόρμες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 02 Σεπ 2021, 13:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

joshua έγραψε:Τα ιδια λεφτα και ακομα περισσοτερα να σου θυμισω οτι δοθηκαν για τον Φερειρα...
οχι...για τον φερειρα ειχαν δοθει για να τον παρουμε ...το συμβολαιο του συνολικα μαζι με το τιμ του ηταν πιο χαμηλο απο το τωρινο του λουτσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Πέμ 02 Σεπ 2021, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”