Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Sick Bastard
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Γαμώ, πάντα τα καλύτερα χάνω!
(κι ας έχω το ignore να δουλεύει υπερωρίες)
(κι ας έχω το ignore να δουλεύει υπερωρίες)
- ace79grpaok
Attention whore σημαίνει ότι κάνει τα πάντα για να έχει την προσοχή πάνω του, δεν είναι βρισιά και φυσικά δεν εννοώ κάτι ποιο κακό.Και ψεμματα λες εσύ το είπες φίλος αλλα στου κουφου την πόρτα όσο θέλεις βροντα.Καλη σας μέρα κύριοι .Πγκετσος για την ταμπακιέρα τίποτα απλα για το ποσο δύσκολο είναι να είσαι μοντ,οκ αποψη σου
Εγώ δεν έχω κάνει αναφορά ποτε και κανέναν εδώ μέσα ,ρωτα και τους μοντ ,τελικά το ψέμα μου το είπες ε ?άρα ποιος είναι ο ψεύτης τώρα?όσο για το αν εχω εγώ ασυλία εδώ μέσα που έχει το ρεκόρ στα μπάνια που με έχει στείλει.Εγώ σταμάτησα την άδικη γκρίνια για αυτό με λένε ότι βελτιώθει.ΤΕΛΟς πάντων ότι και να λέμε η περίπτωση είναι ανίατη άρα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.Ο ρομαν κατάλαβε ότι δεν λέω ψεμματα και μάλιστα ο τρόπος που έθεσες ότι είναι αδύνατο σε μια αντιπαράθεση με εμενα να μην είχες τι να πεις λες και είμαι ο χαζός του χωριου που είναι ντροπή το αφήνω ασχολίαστο και οποιος με ξέρει χρονια εδώ μέσα μπορεί να κρίνει εμενα αλλα και εσένα.Επειδή ανάφερες το ονομα μου στις συναντήσεις μελών και απ ότι κατάλαβα εμενα εννοείς για την εμπάθεια στο προσωπο χα ου ,δεν έχω άλλο πρόβλημα μαζί σου έκτος απο την συμπεριφορα σου στο φόρουμ δεν σε ξέρω προσωπικά και ούτε με σκότωσες την γάτα για να εχω εμπάθεια μαζί σου αυτό ποτε θα το καταλάβεις?
Εγώ δεν έχω κάνει αναφορά ποτε και κανέναν εδώ μέσα ,ρωτα και τους μοντ ,τελικά το ψέμα μου το είπες ε ?άρα ποιος είναι ο ψεύτης τώρα?όσο για το αν εχω εγώ ασυλία εδώ μέσα που έχει το ρεκόρ στα μπάνια που με έχει στείλει.Εγώ σταμάτησα την άδικη γκρίνια για αυτό με λένε ότι βελτιώθει.ΤΕΛΟς πάντων ότι και να λέμε η περίπτωση είναι ανίατη άρα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.Ο ρομαν κατάλαβε ότι δεν λέω ψεμματα και μάλιστα ο τρόπος που έθεσες ότι είναι αδύνατο σε μια αντιπαράθεση με εμενα να μην είχες τι να πεις λες και είμαι ο χαζός του χωριου που είναι ντροπή το αφήνω ασχολίαστο και οποιος με ξέρει χρονια εδώ μέσα μπορεί να κρίνει εμενα αλλα και εσένα.Επειδή ανάφερες το ονομα μου στις συναντήσεις μελών και απ ότι κατάλαβα εμενα εννοείς για την εμπάθεια στο προσωπο χα ου ,δεν έχω άλλο πρόβλημα μαζί σου έκτος απο την συμπεριφορα σου στο φόρουμ δεν σε ξέρω προσωπικά και ούτε με σκότωσες την γάτα για να εχω εμπάθεια μαζί σου αυτό ποτε θα το καταλάβεις?
Νταξει οι τελευταίες σελίδες ειναι τραγελαφικές... Δεν ξες αν πρέπει να πέσεις στα πατώματα απο τα γέλια ή τα κλάματα!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Οντως δν ειναι βρισια γκοραν.... Ωχ ερχεται σεντονιace79grpaok έγραψε:Attention whore σημαίνει ότι κάνει τα πάντα για να έχει την προσοχή πάνω του, δεν είναι βρισιά και φυσικά δεν εννοώ κάτι ποιο κακό.Και ψεμματα λες εσύ το είπες φίλος αλλα στου κουφου την πόρτα όσο θέλεις βροντα.

- ace79grpaok
Εχει μια λυση το προβλημα.
Μπαινεις στο τσατ του facebook απο κινητο.
Πατας το κουμπακι i που ειναι δεξια πανω.
Στην επιλογη Emoji διαλεγεις τη μπαλα του μπασκετ.
Στελνεις μια μπαλα και μετα κανεις ενα κλικ πανω στην μπαλα που εστειλες.
Καλο καψιμο
Μπαινεις στο τσατ του facebook απο κινητο.
Πατας το κουμπακι i που ειναι δεξια πανω.
Στην επιλογη Emoji διαλεγεις τη μπαλα του μπασκετ.
Στελνεις μια μπαλα και μετα κανεις ενα κλικ πανω στην μπαλα που εστειλες.
Καλο καψιμο

- kataramenos5

Εχουμε μπελεξει τις βουρτσες με τα @ και τις whore .Κλαμα.

@pgetsos, ανθυγιεινα παιρνετε τουλαχιστον?

μερικοι δεν παλεύεστε με την καμια και ο χρονος σας μικραινει επικίνδυνα.
Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε.
Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε.
- kataramenos5
Σε μενα το λες?Ενταξει μπορει να μας πηραν τα χρονια λιγουλακι αλλα " μικραινει ο χρονος μας"?
Ντρεψου.
Ντρεψου.
ναι. οκ. σορρυ απο τους υπερηλικες του φορουμ. δεν το εννοουσα ετσι.
και ναι, δεν εννοω κατ οτι εισαι υπερηλικας
και ναι. δεν το συνεχιζω γιατι θα βρω μονος μου αδιεξοδο.
και ναι, δεν εννοω κατ οτι εισαι υπερηλικας
και ναι. δεν το συνεχιζω γιατι θα βρω μονος μου αδιεξοδο.

- ΑποστόληςΑ
Η βιολογική ηλικία δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την νοητική. Κλασική περίπτωση εγώ.
- kataramenos5
Ίσως Κατ...Οπότε τότε σε δύο χρονάκια θα πηγαίνει και σε μένα... 

- ΑποστόληςΑ
Επαναλαμβάνω: άλλο η βιολογική και άλλο η νοητική ηλικία. Μαζευτήκατε όλοι οι γέροι και λέτε δεν πήγαινε σ' εμένα. Δεν πήγαινε σε κανέναν ώριμο, σας δηλώνω μετά βεβαιότητος.